Hei 

Tenkte og bruke denne bloggen som en dagbok på min tur som frivillig til Bali i 2016. 


Starten på det utenkelige.... 

Det hele startet for noen mnd siden, det var i starten av August jeg begynte og søke lit på nettet igjen med tanken om og jobbe i utlandet. Jeg har hatt den tanken flere ganger men alltid lagt den fra meg for det er så utenkelig.... 

Så jeg søkte litt på nettet og det kom opp så mange organisasjoner om og hjelpe andre med og jobbe som frivillig.  Jeg har alltid likt det og hjelpe andre, så jeg tenkte hvorfor ikke heller gjøre det enn og skaffe seg en jobb og bare kose seg i sola mens jeg heller kan gjøre en stor forskjell for andre der ute i verden med og hjelpe som frivillig gratis. 

Så jeg så på de forskjellige tilbudene og landene jeg kunne gjøre det i og ende opp med organsiasjonen GoXplore. (Kommer et eget innlegg om organisasjonen seinere) 

Det som møtte meg der var masse steder å reise og forskjellige ting jeg kunne være til hjelp i. 

Mitt havnet da på Bali(Ubud) og jobb med barn(5-6år) lære de engelsk + undervisning i 5 uker og 6 uker med bygg og renovasjon.  

Det er sånn det hele startet. Tiden før jeg reiser kommer jeg til og legge ut om alt fra forberedelser, organisasjonen, søknader og alt jeg har  gjort på få mnd for og kunne gjøre det her. 


Silje

  • 48 Lesere

Likes

Comments