Header

Familie, Kjæreste, Tyskland, Operasjon, Operasjonen
på tur til Trondheim.. 

Da sitter jeg på Frankfurt flyplass og venter på å få fly til Trondheim så supriiiiiise ! Hvis noen av dere kjenner mormor så ikke si noe til henne da jeg skal overraske dem !

Jeg er på tur til Trondheim da jeg skal til sykehuset der jeg ble operert i september på sjekk, jeg skal sjekkes om alt er bra eller om jeg faktisk må legges inn med intravenøst som jeg fikk beskjed om kunne skje hvis jeg ikke ble flinkere til og spise av alle ting. Jeg syns det var litt rart og reise fra mannen etter 5mnd sammen, uten og ha vært fra hverandre mer enn en dag, og nå vet jeg at det blir en liten stund før jeg ser han igjen, men jeg vet han kommer til og jobbe og ha det bra i Tyskland.

Jeg eier jo ikke tålmodighet så jeg sliter med og sitte i ro, vi kom jo til flyplassen litt tidligere enn forventet pga vei arbeid så kjørte vi myyye tidligere enn vi måtte, så da har jeg god tid men alikavel hater jeg og vente. Jeg har en god del bilder fra jeg var i Kobelnz som jeg kommer til og legge ut i helga, prøve og få laget mer inlegg i helgen. Det som jeg hater med og reise sånn er at jeg må ta ut bagasjen i Oslo før jeg kan reise videre til Trondheim. De sender ikke bagasjen vidre uten at jeg sjekker den ut og sjekker inn igjen. Skulle vært sånn at om du reiser fra et Schengen land så skulle man fått hatt bagasjen innen du kom til siste stoppeplass så lenge du skal direkte. Jeg har 1t og 40 minutter så det er litt knappe tid på gardermoen men jeg håper det går bra..

Ellers ønsker jeg alle mine følgere en kjempefin dag og en god helg! Så kommer jeg med flere oppdateringer etterhvert her når jeg får kommet meg til Trondheim. Da vil jeg og komme med en video tenker jeg..

details details

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Familie, Kjæreste, Tyskland

Da har jeg fått unnagjort en god del innelveringsoppgaver jeg hadde i Naturfag, og kan faktisk nesten si meg ferdig med naturfaget også snart. Må bare få tegnet og scannet inn noen oppgaver så har jeg 100% på disse også. Så nå gjenstår det bare 2 fag, men de skal jeg få til også ! Skal ikke være noe problem tenker jeg.

Jeg har jo aldri vært noe skolejente, så det at jeg faktisk tar skole på nett og klarer og få 100% på det jeg har fått hittil er jo kjempebra, jeg er stolt av meg selv! Og det er vel lov og være ?

Ellers har jeg ingen planer i dag, bare å slappe av før jeg skal skrive ut flybilletter og alt jeg trenger til og skrive ut her før jeg skal reise til norge en kjapp tur ettehrvert. Noe som blir rart, jeg og mannen har jo ikke vært skilt fra hverandre siden 28 oktober 2016. Noe som kjennes litt rart ut om jeg kan si det sånn.. Jeg skal jo være hjemme til påska er ferdig så reiser jeg hit igjen. Så når jeg er i Trondheim håper jeg kanskje at noen av dere som leser bloggen min vil treffes?

Ønsker dere en flott uke, her skal det foregå litt av hvert i uka så blir spennende og se. Skal til Koblens på Onsdag og håper jeg får tanta til og ta bilder av meg der sånn jeg får laget ny header og litt sånn..Flere har jo reagert på at jeg ikke poster bilde av mannen her inne, men denne bloggen handler om meg og min reise ikke om mannens reise hehe!, neida jeg ønsker ikke og dele alle bilder av oss med alle, da det var noen tidligere som tok utnytte av akkurat det.. Så jeg valgte at når jeg starta pånytt skulle jeg ikke poste så mange bilder av oss.. Vi har det kjempebra og alt, men jeg ønsker ikke og dele så mye bilder av mann og de som er rundt meg da de har rett på personvern. Kommer et bilde i ny og ne, så da får dere heller følge oss på instagram eller facebook hvis dere er så nyskjerrige!

Siljemelek på Instagram og Silje Güler på facebook kan dere følge oss hvis dere er så nyskjerrige...

Likes

Comments

Familie, Hjemmet, Tyskland

I dag har jeg hatt en utrolig rolig og chill lørdag her hjemme, fikk vasket rommet og skiftet på sengen og litt sånn i går så i dag har det bare vært rolig. Var en tur på butikken og leita etter bursdagsgave til mamma, noe jeg ikke har peiling på hva jeg skal kjøpe til henne.. Hun har jo alt !

Mamma har jo bursdag noen dager etter jeg reiser til Trondheim, så jeg må jo finne noe her i Tyskland hadde jeg jo tenkt til da !, men er jo Ikke SÅ lett..

Uansett fikk jeg kjøpt litt mer enn det jeg skulle så nå må jeg bestille en ekstra koffert til avreise... Istedefor å betale mange hundre kroner for en og en kilo kjøper jeg heller en ekstra koffert tenker jeg. Er jo ikke lenge til avreise nå..

Inneholder adlink

Dagens outfit er faktisk alt fra HM og du kan finne alt jeg har på meg i dag her :

Jakke Bukse Sokker Topp Genser

I går la jeg på det nye sengetøyet fra Amazon, noe jeg er utrolig fornøyd med dette sengetøyet i hvitt med grå blomster på. Synes det ble så vint med dette sengetøyet på. Skiltet er jo fra Tedi mens lyslenken som ligger bak der er også fra Amazon, og begge deler kom på 3 dager.

Ellers har jeg jo blitt stukket av veps i leppa, heldigvis det ikke ble så SINNSYK hevelse, men steike det er vondt alikavel så nå har jeg klart og smatte på leppa når jeg har sovet så nå gjør det faktisk vondt! Så her får dere bilde resultat av leppa mi 2 dager etter stikket..Ser jo ut som om jeg har tatt botox i leppa ! Nå vet jeg at jeg IKKE skal ta restylane for å si det sånn om resultatet blir sånn som dette..

Så nå skal jeg gå opp til tanta og slappe av litt :) Ønsker dere en flott lørdag vidre

Likes

Comments

Familie, Hjemmet, Kjæreste, Tyskland
Inneholder adlink

Her i har det jo vært masse solskinn i snart en ukes tid, og har fått muligheten til og benytte parken her ute og tatt litt bilder. Alt blir jo tatt med selvutløser og kameraet blir hengt opp i trærne for og få det høyt nok osv, så det skal bli riktig og sånnt liksom. Men nå har jeg bestemt meg for og gå til innkjøp av kamerastativ sånn at jeg kan la kameraet stå i ro istedefor det henger i trær ++

Jeg var jo så heldig at jeg fikk meg nytt kamera fra pappa til julen 2015 blir det vel, og er kjempefornøyd med kameraet da det gir meg liksom så mye. Jeg bruker enten kameraet på Iphone 7 plus, Lg G3 telefonen eller dette kameraet fra Sony. Jeg har Sony A5100 som jeg er kjempefornøyd med.

Men nok om kameraet, tenkte bare og legge ut litt sommerlige bilder fra Tyskland her!

Er det rart man trives her ?, jeg kjenner det er godt vi tok valget med og flytte hit..

Vet dette ikke er så utrolig bra bilder og jeg ikke er den fineste, men jeg prøver så godt jeg kan når jeg ikke har så mange og spørre om hjelp. Når søskenbarna til gubben skulle hjelpe meg var fokus enten på treet bak meg eller noe i den duren så da tok jeg jobben i egne hender.Gleder meg til sommer piknik i denne parken med grilling og kos med familie og venner. Av de som velger og komme på besøk da.. Ikke at jeg har så mange venner men de som velger og komme fikser jeg med soveplass og alt så det skal ikke være noe problem, så lenge de velger og komme på besøk til meg. Men sånn er det vel å være litt enstøing, men er vel ikke synd på meg uansett for de jeg vet er her for meg vet jeg hvem er så !

Likes

Comments

Tyskland

Da har det igjen vært skolemandag og siden jeg er igang med naturfag så blir det blogging på kvelden eller innimellom når jeg har fått skrevet noen oppgaver.Jeg er litt småheldig for jeg kan gjøre skoleoppgavene som jeg har allerede gjort bare gjøre om litt på de så kan jeg levere de så jeg trenger ikke stresse sånn med det..

Ellers har jeg sett på nettet etter nytt hus, jeg har jo fått det i oppgave å se etter boplass til oss alle noe som er litt småvanskelig. Håper noen av de jeg har plukka ut nå går igjennom nåle øyet hos onkel og tante. Været er strålende så vi har montert syklene til barna og gjort klar dem for våren i hvertfall og vepsen har begynt og komme frem, noe jeg missliker veldig sterkt! Hater disse krypa !

I morgen tenker jeg og få tatt noen bilder til bloggen, så kameraet står på lading ! For morgendagens bruk bare håper det blir sol i morgen også !


Jeg fant noe merkelig på butikken her; bind og tamponger med duft på.. altså hvem i alle dager lukter der nedentil når tante rød er på besøk?..Og i alle regnbuens farger på tampongene, og hvis du vil kan du få sorte bind !.. Noe så spesielt..

Sorry, måtte bare fortelle det for jeg syns det var så spesielt..

Likes

Comments

Familie, Hjemmet, Møbler, Tyskland

Søndag søndag søndag, noe av de kjedligste dagene jeg vet om rett og slett... Ingenting og finne på eller noe! Her har vi vært så heldig at det er flott vær ute, men jeg syns ikke det er gøy å være aleine ute, når gubbeluren er på jobb, dvs jeg syns ikke det er gøy å sitte i romlemantiske parken her aleine...

Så jeg har sittet inne og sett på tyrkiske serier og filmer på netflix, og fått gjort unna en del av husarbeidet mitt, vasking av klær blandt annet. Så nå skal jeg bare chille litt før jeg skal ned og få i meg noe middag..

Har foresten kjøpt meg ny bok i går, mitt innkjøp av en bok ble en kokebok der jeg skal notere ned alle oppskriftene mine, fra norsk og tyrkisk familie, samt mine favoritter generelt. Å jeg som ikke skulle handle meg noen ting som ikke var til huset osv, håper bare denne boken går som kategori til huset !

Var ikke denne boka flott ?, den har masse forskjellige farger inni og jeg bare elsker boken ! Den kommer til og gjøre god nytte for seg når vi får oss leilighet med kjøkken ! Ikke sånn som vi bor nå for å si det sånn ! Så hvis det er noen av dere lesere som har fine oppskrifter jeg kan prøve ut, så legg de gjerne i kommentarfeltet !

Likes

Comments

Familie, Hjemmet, Kjæreste, Tyskland
jeg hater og irriterer meg over

1. Ingen planlegging, det er særiøst noe av det værste jeg veit.. I mitt hode må ting være planlagt, hvis ikke går det bare rett og slett ikke.. Da er det nesten sånn at jeg ikke orker og gjøre det vi skal..

2. Jeg hater når jeg ikke får det som jeg vil ha det, jeg har jo somregel gjort akkurat hva jeg har villet gjort selv og det har jo ført til at jeg har fått det somregel sånn som jeg vil. Uansett om det har passet for andre eller ikke.

3.Når jeg blir AVBRUTT i en samtale, det skjer ganske ofte her i Tyskland at jeg blir avbrutt hvis jeg snakker om noe, da blir jeg irritert altså.. Da prater jeg ikke videre på det vi starta å prate om.

4. Folk som raper og fiser på resturant, altså her er de mester i fising å raping når dem sitter på resturant og spiser.. Så dette er ikke engangstilfelle, det er så ufint at jeg blir sint av det !

5. Forsinkelse... Guuuuud det er noe jeg ikke har tid til i livet mitt så er det forsinkelser eller det og ikke ha tidspunkt!, spesielt når jeg skal fly og sånn så blir jeg irritert om det er forsinkelse !

6. Smatting og høylytt tygging av mat, gud det er ekkelt og motbydlig!, Kan vel si at det og er noe av det værste jeg vet det er jo sååå ekkelt..

7. Folk som snakker med SHØKKEN og ikke KJØKKEN den lyden der, når voksne folk ikke kan snakke og sier vi skal på SHINO, SHØKKEN, SHØTTKAKE.. nei vettu meg hva vi har ikke kommet til den tiden vi ikke kan å prate uansett dialekt altså.

8. Folk som studerer deg, og måler deg med øynene ! Det er ikke lett og vokse opp faktisk i et miljø der alle skal være strl S og M sånn sett.. Du blir målt og du får faktisk ikke jobb engang pga du ikke er sånn eller sånn.. Det er faktisk ikke lov og nekte noen jobb hvis de kan jobbe.. Men det blir gjort, og jeg vet om det..

Likes

Comments

Tyskland

Jeg kan nesten ikke vente, jeg har jo hatt problemer med denne telefonen siden jeg fikk den for å si det sånn og i morgen kommer den nye telefonen min og det tyske simkortet mitt. Jeg bare kan ikke vente med det å pakke opp esken, bare se hvordan jeg åpna pakken jeg fikk i dag var jo helt crazy haha. Men det var telefon tilbehøret som kom i den pakken og ikke telefonen.

Har noen av dere bestilt på Amazon før?, det gjorde jeg i går og pakken kom i DAG allerede.. Ikke 24 timer etter jeg bestilte fikk jeg skjermbeskytteren og dekselet til telefonen. Jeg klarer jo ikke og behandle telefonen min bra uten jeg har deksel på, så nå fikset jeg et blankt deksel bare, så skal jeg klippe ut bilde og legge i bakdekselet.

Jeg har jo kjøpt meg Iphone 7 plus, og tenker det burde jo bli bra når jeg har mac fra før av?, dette blir min første Iphone så jeg kommer nok til og klabbe med den til å starte med. Så hvis noen har nybegynnertips så vil jeg gjerne ha de med en gang !

Og jeg skjønner ikke det med headphones til Iphonen da, men har forstått det sånn at det kan bestilles en sånn ting som blir et mellomledd så kan det brukes vanlig headphones du har fra før.

Så i morgen ettermiddag er jeg en heldig heier ! Velkommen skal du være!!

Likes

Comments

Familie, Hjemmet, Kjæreste, Klesinspirasjon, Tyskland, Operasjonen
Ikke en lettere vei til å bli tynn for de som tror det er det... 

Det jeg vil skrive om nå er egentlig ganske personlig for å si det mildt. Nemlig livet etter en gastrick bypass, jeg ble jo operert for 6mnd siden og etter det har jo livet mitt snudd seg helt rundt. Nå MÅ jeg spise og nå MÅ jeg drikke, før kunne jeg gå timesvis uten og spise eller drikke en dråpe, jeg reagerer på en god del mat som kommer i retur hvis jeg ikke tåler det. Jeg har fått noe som heter dumpingsyndrome noe som kan faktisk være litt skummelt, for ikke alltid jeg vet hvordan jeg reagerer. Mannen har jo blitt veldig flink med meg når jeg får sånne dumpinger som slår meg helt ut.

Jeg har begynt med 2-3 kjøttfrie dager i uka, noe som jeg kjenner gjør kroppen ganske bra. Anbefaler alle sammen til og kutte ut kjøtt en til to ganger i uka, da man kan lage mye godt av bønner,linser,ris,pasta etc. Det som er litt dumt innen matveien er jo det at jeg tåler ikke vanlig vann, ting MÅ ha kullsyre i for at jeg ikke skal sende det i retur. Det gjør vondt og jeg føler jeg må spy hvis jeg drikker reint springvann.

Ellers er det jo mange som ikke har sett meg syns jo fremdeles jeg er feit og sløv. Men jeg vet jo selv å at jeg er langt i fra sløv, bare at jeg ikke har så mye ekstra energi tilovers mtp mat og væske inntak. Jeg kan gå noen timer i butikk eller i sentrum og jeg blir helt utslitt, men det blir vell alle sammen blir dere ikke?

Det med formen min har jo og noe med stoffskiftet mitt og gjøre i tilegg, jeg har jo og medfødt lavt stoffskifte og sliter for tiden en del med det i tilegg pga min medisinering.


Som de fleste vet har vi jo flyttet til Tyskland og jeg er på utkikk etter en lege i nærheten av Koblenz området som kan det med stoffskifte og etter en slik slankeoperasjon. Det må være noen som kan begge deler. Mtp medisinering og den biten der.

I klesstørrelse har jeg gått ned 10strl i jeans, og kan bruke M i singletter fra HM uten at det er noe problem. Kjøpte meg netopp en haug av singletter i L som jeg byttet i M da de passet meg bedre. Skoene mine er jo alt for store, så nå vipper jeg mellom 38/39 og 40 i sko og ikke 41/42 som jeg var før. Jeg ser jo på klærne mine og holdningen min at jeg har strekt meg ut litt nå i forhold til før, mye av klærne mine er jo blitt korte nå når jeg har endret holdning.

Det er jo ingen som legger skjul på det og bytte ut en hel garderobe er kjempedyrt. Skulle ønske man kunne få trekt det av skatten mtp det er pga helsa man tar en sånn operasjon, jeg hadde ikke blitt gammel hvis jeg ikke hadde operert meg. Men ikke tenk på at det er en lettvint løsning for det er det absolutt ikke, det er absolutt en hard kamp og ta selv.

Jeg har jo alltid vært litt care om hva folk har sagt om meg, men i siste årene trekte jeg meg tilbake fra alt som var sosialt og ville ikke at folk skulle se på meg eller snakke til meg. Når jeg var yngre var jeg jo familien´s søppelbøtte, de ba meg ta den siste rest av ditt eller datt hvis vi var på besøk hos andre.

Men nå har jeg lært meg det at hvertfall mine barn skal aldri tvinges til og spise noe hvis de allerede egentlig er mett. Når jeg tenker på det er det utrolig fælt at noen kan tvinge et barn til og spise.

Det jeg hvertfall spiser nå for tiden er jo
knekkebrød med laktosefri lett philadelfia med paprika
Bulgursalat
Salat
Kyllingsalat
kylling og grønnsaker
brokkoli og ris
Supper
Linsegryte


Jeg tenker jo hovedsaklig på proteinene når jeg må ha det. For etter en operasjon må vi opp i 60gram protein pr dag og minimun 1,5 liter veske. Veskeinntaket sliter jeg med for jeg ikke klarer og drikke så mye, men jeg håper det kommer seg.

Jeg ser det ganske godt på fingrene mine må jeg si, for jeg har fått så slanke fingre, de er ikke så pølse lengre. Puppene mine har jo forsvunnet men de skal jeg se om jeg får gjort noe med når jeg kommer til norge og skal til fastlegen min. Magen min er ikke stor og sånn lengre heler da selvfølgelig. Kjenner denne operasjonen har gjort meg bra, bortsett fra næringsopptaket mitt.

Jeg har jo fått beskjed om at hvis jeg ikke fikk bedre verdier frem til neste konsultasjon som er i april så må jeg få næring intravenøst. Og veske intravenøst, det er jo ikke noe jeg ønsker, men må jeg så må jeg uansett. Så for deg som eventuelt venter på en slankeoperasjon der ute, så husk det er vanskelig og drikke og opprettholde væskenivået i kroppen etter en sånn operasjon.

Disse bildene er tatt fra 2014 og til Mars 2016

Den kjolen i oransj der er str 58/60
Jeansen fra Zizzi strl 58+stretch
Skinnjakka der var spøtt trang på godt trøndersk.

Mine klesstørrelser har jo gått betraktelig ned siden jeg ble operert :
jeansen min er jo strl 48/50 fra HM
Overdeler går i L og M fra HM og Cubus XL i Ginatricot da de er litt smale
Underdeler som skjørt fra HM må jeg ha i M for at de skal sitte på skjørt fra Cubus er i L.
Den blå kjolen du ser på dette bildet er fremdeles for stor,men jeg hadde ikke noen flere bilder av meg i helfigur. Men det blir vel tenker jeg etterhvert nå.


Jeg har det bra, trives ikke så godt i min nye kropp om jeg kan si det sånn ! Det er ikke lett og forstå det men jeg trives ikke så godt da jeg føler alt bare henger og slenger. Gifteringen min er jo ALT for stor så den får jeg ikke brukt, heldig med at vi ikke kjøpte så sinnsykt dyre gifteringer for å si det sånn.Men må vel bare igjennom det tenker jeg!

Men sånn alt i alt går ting bedre, jeg får i meg mat og drikke, noe jeg sleit veldig med til å starte med og enkelte dager sliter jeg enda. Men det går greit ! Familien forstår meg og behandler meg godt ( de gjorde det før jeg opererte meg og, men nå har jeg mer respekt enn tidligere, noe som er viktig for meg og min selvtillit)

Dette inlegget ble litt rotete, men igjen er sånn en hverdag etter bypassen min er, mye tanker og mye i hodet men det hjelper når jeg skriver ned hva som er problemet. Så fikser jeg det somregel opp selv.

Ønsker dere følgere en fin dag vidre, her har snøen flakset i hele dag og det slusher på veiene ( slaps på norsk)

Likes

Comments

Familie, Hjemmet, Kjæreste, Tyskland
Siden vi hadde tilgang på ordentlig internett

Ja, altså hva skal jeg si vi har nesten ikke internett nå, noen i gata har gravd over kabelen så de jobber med og få fiksa det igjen..Ellers var jeg en tur i Koblens i går og fikk kjøpt meg litt småtterier brukte overraskende lite cash for å si det sånn, jeg kommer tilbake til hva jeg kjøpte meg når nettet blir branok så jeg får lagt ut bildene!

Tenker å få blogget en god del bedre i morgen da nettet forhåpentligvis er tilbake da. Ville bare innom og vise livstegn fra meg. mens jeg ligger å chiller i senga. Å venter på gubben blir ferdig på jobb, ikke at han er her før kl 23 men det får nå være og jeg får eventuelt se en serie på netflix eller bloggerne tenker jeg.

Ønsker dere en flott kveld vidre her er det virkelig storm i dag så jeg har tent lys og skal kose meg innendørs

Likes

Comments