Familie, Hjemmet, Norge, Tyskland

Jeg trodde virkelig at jeg skulle klare å være tilbake med bloggingen på dagligbasis sist gang, men må bare beklage for at jeg ikke har vært tilstede. Mine tanker har ikke vært her i Tyskland men hjemme i Norge, å i tilegg når formen ikke er helt på topp er det ikke så lett å gjøre ting.

Siden sist har vi fått opp den nye senga vår, og den er så fantastisk å sove i at nå sover vi begge to som en drøm. Senga er høy å ikke minst som en sky, ingen klager på vond rygg eller nakke lengre.

Jeg hadde jo bestilt et speil fra Ikea i samme slengen, så nå kan jeg endelig se helfigur i speilet da det var noe jeg hadde savnet.

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Familie, Hjemmet, Tyskland
Da har vi kommet til årstiden med mest sykdom nemlig høsten , mannen i huset går å snufser å er forkjøla. Å hva er vell værre enn at et mannfolk blir syk?, det er jo nesten som dødssjuken er kommet i hus når de blir forkjøla.

Ellers driver jeg og gjør klart til at nye sengen å speilet kommer til uka, prøver å tenke ut hvor vi skal plassere ting og tang rett å slett, å være husmor samtidig med å ta meg av den sjuke. Denne uka her har vært ganske rolig pga mannens form, å han har jo måtta vært på jobb så føler ikke han blir frisk!

Har gjort unna noen flere julegaver nå og funnet ut de siste med mine søskenbarn så er jeg vell egentlig ferdig med det som har med julegaver å gjøre. Smånips er det jo alltids men ikke så mye igjen nå forhåpentligvis! Tenkte jeg skulle komme sterkt tilbake i bloggverdenen men jeg har ikke hatt tid når mannen har vært syk å ommøblering av soverommet har vært på planen hele denne uken her, så nå ser vi bare frem til uka som kommer å at sengen vår kommer så kanskje det hjelper litt. Får solgt unna senga å tatt inn den nye så går det vell bra tenker jeg!

Straks hadebra gamleseng og velkommen nye myke seng og god madrass <3 GUUUUD som jeg gleder meg til å få den opp!

Likes

Comments

Familie, Matmatmat, Norge, Tyskland

Det er jo en trend for tiden å komme med ting man ikke vet om bloggere på forskjellige blogger så jeg henger meg på å kjører mine ting du ikke vet eller visste!

Jeg er redd for at sykdom skal ramme mine nærmeste familie> Dette er jo ganske trist at jeg skal være så redd for at sykdom rammer mine nærmeste i familien. Det er snakk om all type sykdom som kan ramme og de fleste ganger sykdommer rammer min familie blir jeg helt utkjørt og deprimert.

Jeg får abstinenser hvis jeg ikke får kaffen min og cola zero hver dag, jeg blir virkelig ikke i humør hvis jeg ikke får dette hver dag og min daglige dose av dette. Tror kanskje det har noe med koffeinet å gjøre kanskje ikke selveste kaffe og cola zero å gjøre.Har jo prøvd å slutte med det for min egen del, men det gikk ikke lengre enn 3 uker så hadde jeg sykt hodepine og var ufin rett å slett!

Jeg har trent taekwondo i 8 år, og skulle opp til sort belte, men pga jeg hadde ikke hode som hang med eller var ikke i form til å gå opp til sort belte så ble det ikke noe av det. Kjedelig men skulle ønske jeg hvertfall fikk 1dan i stort belte. Jeg trente altså da WTF taekwondo > World Taekwondo Federation som er OL gren og fullkontakt sport.

Jeg er utrolig glad for å være fremfor kamera, å jeg elsker å bli tatt bilde av. Jeg har vært på flere fotoshoots å elsker det å stå forran kamera rett å slett. Blir en ny runde nå om ikke alt for lenge. Jeg har elsket det siden jeg var lita, og får alltid høre at jeg er så fotogen av fotografer, smilet er så ekte og jeg jobber med kameraet og ikke i mot det som mange gjør.

Jeg har medfødt stoffskifte sykdom som tilsier at jeg må ta medisiner resten av livet, å derfor får jeg ikke så fint og langt hår som mange andre jenter og kvinner kan få. Så på grunn av det har jeg innimellom brukt extentions, å nå skal jeg bestille meg nytt men usikker på farge og plass jeg skal kjøpe i fra.

Jeg måtte begynne med briller etter slankeoperasjonen da jeg begynte å få dårlig syn pga fettet rundt øyet forsvant. Så fikk jeg sinnsykt hodepine å tok synstest, joda jeg må ha briller hele tiden.

Lever på det tyrkiske kjøkken, et kjøkken i verdensklasse rett å slett. Mannen lager tyrkisk mat så si hver dag, å da går det somregel i bønner,linser,bulgur,salater og ris noe som gjør godt til kroppen å ikke spise alt kjøttet som folk spiser!

Jeg elsker julen, men ikke før i dem siste årene har jeg begynt å elske den pga tidligere familieforhold som nå har endret seg. Så derfor har jeg skrevet ned og planlagt alle julegavene lenge før jul.


Jeg har ikke mange venner, jeg har 6 venner jeg kan prate med hvis det er noe resten stoler jeg ikke på. Da kun 2 i samme by som jeg selv er i når jeg er i Trondheim. Ellers er de spredd i Ålesund og i Sverige, men jeg er heldig som har de jeg har.

Spiller julemusikk året rundt, jeg er ganske gal men julemusikk spiller jeg hele året rundt! Tar til tårene i enkelte sanger tilogmed da de har satt spor fra barndommen.


Dette var mine ti ting du ikke viste om meg, så håper du likte det å kanskje ble du overrasket?

Likes

Comments

Familie, Norge, Tyskland
Da har vi kommet oss over den værste perioden før ting skjer hjemme i Norge, det vil skje ting ganske kjapt som er ganske sterkt så jeg er sånn delvis tilbake med bloggen å det vil vel komme flere innlegg etterhvert nå.
At noen av dine nærmeste har blitt syk, da prater vi dødssyk i mine øyner det er kreft det snakkes om her å da tar jeg ofte til tårene + trekker meg tilbake. Jeg har rett å slett ikke vært meg selv engang de siste ukene etter hva vi fikk beskjed om, men forhåpentligvis er jeg opplagt nok til å være oppegående nå litt fremover.

Akkurat nå har jeg laget meg en stor kopp kaffe og fått gjort unna litt skolearbeid som jeg ikke har fått gjort siste ukene rett å slett fordi jeg ikke har hatt energi til det. Ting utenfor kroppen tar energien min, men nå stråler sola å jeg bygger opp energi bare av å se at sola er her igjen. Jeg sitter akkurat nå med 14 norsk oppgaver som må leveres inn og besvares på, så gjør så godt jeg kan! Tenkte og få gjort ferdig mest mulig av oppgavene denne uka + helgen sånn at da får jeg eventuelt tilbakesvar neste uke. Å har litt tid igjen før eksamener begynner til høsten.

Ønsker dere alle en flott dag videre så er jeg straks tilbake med mange innlegg !

Likes

Comments

Familie, Hjemmet, Tyskland

Akkurat nå driver jeg å rydder å vasker litt i heimen, får til en helgetrivsel i hus så godt det går. Straks bærs det til butikken for å handle, men jeg har så dårlig matlyst at jeg ikke helt vet hva jeg vil handle. Ellers står det ingenting på planen i dag eller i helgen som jeg vet om hittil hvertfall. Uvisst om mannen jobber dobbelt eller ikke også, noe han ikke får vite før i kveld når han eventuelt drar til andre jobben.

Å jobbe i en familie bedrift er vist ikke lett, jeg fatter det bare ikke for å si det sånn.. Han blir sendt hit og dit frem å tibake uansett ukedag og tidstid. Her en helg tidligere ble han sendt for å jobbe dobbelt, før han kom tilbake hjem ved 03.45 tiden og skulle på jobb igjen klokken 10.00 men han ble ringt kl 08.00 for å komme å være med å taimot varer til resturanten. Jeg syns synd på han innimellom altså å får vondt av hvordan de behandler hverandre!!

Nå skal jeg vaske ferdig soveromsgulvene å legge på plass de siste klærne, så får vi se hvordan det blir til slutt tenker jeg! Nå venter jeg egentlig bare på at sengen vår skal komme sånn at jeg får begynt og montere det opp sånn at det ser mye finere ut å at jeg legger bilder etterhvert!

God Helg !

Likes

Comments

Opp i all elendigheten som vi har nå så er det vist bra å prøve så godt man kan. Jeg sliter jo sykt mye, å jeg er redd for hva som kan skje. Det er direkte sykdom det er snakk om noe som gjør meg veldig stresset, å det går utover humøret mitt også.
Det er litt småvanskelig for min del å være 100% tilstede når sånne ting som dette her skjer, jeg prøver så godt å være her som før for mannen min, å gjøre han blid å være positiv. Som sagt det handler ikke om meg eller mannen men det stresser meg alikavel når jeg står personen veldig nære.
Nattesøvnen min er ikke tilstede lengre, jeg sover 1 time og er våken i 2 timer før jeg sovner i en times tid igjen å våkner. Dagshumøret synker og lunta mi blir kort, jeg liker ikke det åha kort lunte for somregel så holder jeg ut med ting lenge før jeg knekker i to eller bare klikker i vinkel. Men nå er det såppas ille at det går utover de rundt meg, næring og drikke er heller ikke lett lengre da jeg ikke klarer tanken på mat.

Jeg står opp hver morgen å gjør så godt jeg kan, noe mer enn det kan jeg ikke gjøre. Husarbeidet tar lengre tid, men det får bare være helsen før husarbeid sier jeg bare !

  • 417 Lesere

Likes

Comments

Familie, Hjemmet, Norge
Tenkte bare å komme innom å la dere høre fra meg, akkurat nå er det skjedd noe i nære familie som gjør at jeg sank rett i bunn å klarer ikke så mye akkurat nå. Jeg har ingen ekstra energi til overs å skrive for akurat nå, jeg går heller ikke mer ut med hva som er skjedd enn dette her. Tenkte bare å gi beskjed at jeg kommer sterkere tilbake forhåpentligvis hvis ting går bra.
Det er ikke med meg og mannen, men i nær familie. Så vi er bare beredt på ting kan skje fort. Ellers ønsker jeg dere fortsatt fin uke og fortsatt fin kveld!

Likes

Comments

Jeg er ikke klar for en kald og mørk høst, så derfor har jeg handlet inn lys rosa å pyntet opp med her hjemme. Jeg hater høsten, jeg klarer det ikke skulle ønske jeg kunne flykte fra høsten og ikke komme tilbake før det var vår og sommer igjen.

Sånn er pynten hjemme hos oss nå, og sånn kommer den til å være ut året også ! Kanskje jeg pynter med lilla når det nærmer seg julen, men rødt blir ikke aktuelt tror jeg altså ! Jeg hater disse fargene i det heletatt så! Men får bare se fremover nå Julen er jo noe jeg gleder meg til, men ikke alle fargene som er med i julen !

Ønsker dere en fin helg 💗

  • 450 Lesere

Likes

Comments

Familie, Hjemmet, Norge, Tyskland
Langt innlegg

Jeg hadde jo besøk av farmor og farfar her forje uke, og tenkte jeg skulle komme med litt bilder og sånn å hva vi gjorde med de på besøk ! De har jo vært i Koblenz her tidligere for 35 år siden eller noe så mye var jo endret siden den dagen de var her sist.

Vi startet med å ta i mot de å ta de med i leiligheten vår, å de hilste på onkel og tante som var her i resturanten nede. De kom til oss på tirsdag i 1 tiden var det vell, de skulle komme mandags kveld men de stoppet på veien og kom heller på dagen. Vi tok de med litt rundt så de fikk se området å vi dro innom butikken en tur, å jeg laget kveldsmat den dagen, de var her noe jeg syns var veldig koselig. De var her til mannen min ble ferdig på jobb, før de dro hjem igjen. Jeg hadde jo en god del i et "flyttelass" de hadde med seg nedover, så nå fikk jeg symaskinen min hit, noe jeg er kjempe happy for da kan jeg endelig begnne og sy igjen.

På onsdag fikk mannen fri, så vi dro inn til Koblenz å tok seilbahn noe som er kjempegøy, å vi vandret litt i koblenz, før vi var på kafe og etterhvert dro vi på tyrkisk resturant, å endelig fikk jeg adanakebab igjen det er garantert det beste jeg vet adanakebab, mens de spiste noe enkelt å mannen spiste vell adanakebab også hvis jeg ikke husker feil. Etter det dro vi hjemover igjen, men vi brukte jo mange timer i Koblenz ved å se litt å var ekte turister rett å slett. Ellers var vi innom en butikk eller to for å se litt.

På Torsdag var jeg og bestemor og bestefar i Koblenz igjen, men da på IKEA og handlet en kommode til + noe småtterier til leiligheten. Så etter IKEA dro vi tilbake til leiligheten å farfar begynte og montere kommoden da han ville gjøre det for meg, noe jeg ikke takker nei til jeg har ikke så alt for mye energi så da fikk han montert den mens jeg hjalp han med det siste og jeg hang opp noen bilder istedefor. Farmor satt å slappet av å koste seg, vi spiste nede på resturanten denne dagen og sendte postkort gjorde vi også.

Fredagen kom smygende og de var her ganske tidlig egentlig for de skulle handle litt de skulle ha med seg hjem til Norge, å se om de fant noe pakker da vettu for hjemme i Norge venter det noen små som er snurt fordi at jeg ikke er hjemme. Vi fikk handlet å etterpå dro vi på litt vandring i en liten by sidenav oss først på kafe, mens det regnet ute før vi gikk i gatene etterpå å kikket litt.

Utrolig hvor mye rart man ikke legger merke til når man kjører bil, så vi parkerte i et parkeringshus å gikk litt i denne byen . Der kom solen tilogmed igjennom så det ble bedre enn ventet rett å slett. Når vi dro fra byen, så skulle vi kjøre å først printe ut noen bilder som vi gjør på noen maskiner her, før vi skulle finne en plass å spise men det var jo ikke noe lett i det heletatt. Her stenger resturangene noen timer på dagen/ettermiddagen noe jeg egentlig burde vite, da det er da mannen har fritimer på dagen.

Vi kjørte rundt og rundt, alt var stengt så vi bare dro tilbake hjem, så spiste de nede på resturanten denne dagen også,før vi gikk opp å satt å drakk te og kaffe + litt vin gikk unna denne kvelden også! De tok en litt tidligere kveld, da de skulle kjøre tidlig lørdags morgen.

Lørdags morgen banket det på døren kl 09.30 da de skulle komme innom en tur før de dro nordover til Bremen der familien og slekten min bor oppi. Så når de dro gikk jeg rett til sengs igjen for da var jeg egentlig kjempesliten av å gjøre noe hver dag!

Hadde det utrolig koselig med besøk, å gleder meg allerede til neste gang jeg får besøk av noen her i Tyskland. Jeg håper at de koste seg også, noe jeg tror de gjorde.

Et lite utvalg av bildene som ble tatt med besøk her!

Likes

Comments

Contains affiliate links Klesinspirasjon
Etter operasjonen min har jo jeg blitt en frysepinne men med dette ullundertøyet fra Kari Traa holder jeg varmen de dagene det er litt kjøligere. Ullen er 100% merino ull og den har 4veis stretch så det passer de fleste. Den puster godt pga det er 100% ull og er lukthemmende så det blir ikke stygg lukt i den heller. Jeg henger den somregel ute til lufting eller vasker på ullprogrammet i vaskemaskinen.
Overdel
Ullbukse

Jeg har fargen rosa, men ser den ble mere rød på bildene mine men den er rosa. Skulle så gjerne ønske man kunne få slikt sponset når man hadde operert seg å blitt en frysepinne ! Men men får vel heller jobbe hardt å tjene til det selv ! Klikk på bilde så kommer du direkte der jeg kjøpte det! Anbefaler å handle hos gmax da det er kjempeservice der !

Likes

Comments