Header

Familie, Tyskland

I påvente av takeoff på Frankfurt flyplass så la jeg merke til en ting, et fly som kom og landet.. Der kom det ikke mindre enn 8 politibiler kjørende til flyet.. Dette var ikke et fly som var noe personlig fly så her måtte det ha vært noe annet inn i bildet. Man blir jo veldig skeptisk når man ser slike ting som det der da må jeg nå si. Ikke nok med det så var det veldig mange fulle folk utenfor flyplassen som var faktisk nektet til å fly, jeg vet ikke hvor alle skulle men hvertfall en god del folk som ikke fikk være med flyet sitt pga dårlig holdning til flyansatte og kapteinen sa i fra dem ikke fikk være med så de ble faktisk geleidet ut av flyplassen av alle ting.

Dette så jeg jo med en gang jeg kom inn på området etter kontrollen og sånn.. Jeg ble som vanlig tatt ut til kontroll å nå fikk jeg beskjed om å faktisk bestille meg nytt pass.. Det er jo ikke lenge siden jeg byttet passet mitt pga dårlig kvalitet på bildet som ble brukt og jeg så ut som et narkoreir.. Men nå fikk jeg beskjed å bytt pga dem ikke kunne se at det var meg på bildet.

Så nå må jeg på politikammeret i Trondheim å prate med dem, jeg kan ikke bytte pass hele tiden pga at jeg har forandret meg, og jeg har alltid ID kort med meg ( har jo fått tysk ID kort) så da trenger jeg sånn egentlig ikke å fikse passet mener jeg.. Skal høre med politiet hva dem sier om det..

Ellers fikk jeg ikke til å få filmet noen ting når jeg var i Danmark eller Tyskland på flyplassen. Jeg måtte nesten bare løpe til gaten etter jeg var på taxfree og kjøpte 2 ting der. Kunne vel også kjøpt i Trondheim på taxfree, men nei jeg orker ikke styre med det når jeg kommer dit!


Når mamma er ferdig på jobb å klar til å hente meg, så stikker vi rett til Sverige for å handle til bursdagen min, mamma fortalte meg at vi har vist 2 svart sekker med flasker og pant som skal til sverige så da blir det greit å få unna det å!

Ellers gleder jeg meg til å komme frem, nå når jeg skriver dette innlegget så er det igjen en liten time på flyet. Vi skal lande 13.50 men jeg regner med vi lander før den tid. Flyet fra København til Trondheim er hvertfall stappefult og masse småbarn og slite småbarns foreldre ser jeg. Men men sånn er det dagen er lang for alle mann også de små..

Dette er et av mine lengre innlegg ser jeg, men det får bare være !

Jeg tenkte og komme med et tysk/dansk/svensk innkjøpsinlegg når vi har kommet hjem å alt er i boks. Så får mamma ta bilder av klær og sånn jeg har kjøpt !

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Familie, Hjemmet, Tyskland

Da sitter jeg pr nå på Frankfurt Flyplass å venter på å få boarde til København før jeg reiser hjem til Norge en liten tur, jeg må hjem i legeærend ++ så da tok jeg det i sammenheng med bursdagen min.

Jeg kan ikke skryte på meg at jeg var så flink å pakke, men jeg vet at mye av det jeg har med meg hjem i kofferten skal jo ikke tilbake så da blir det jo lettere! Dagens frokost består av en Redbull Zero da jeg måtte bare ha noe ekstra i dag følte jeg. Så blir det mat etterhvert tenker jeg.. Jeg syns synd på mannen som måtte kjøre meg til flyplassen da han kom ikke hjem før kl var 2 i natt å jeg måtte være på flyplassen seinest 07.30 ! Men vi klarte det og var på flyplassen kl 07.15 ca.. Men forhåpentligvis har han jo fri i dag når han kommer hjem så han kan bare sove ut!

Tenkte bare å skrive dette kjappe inlegget så kommer det en vlog senere fra flyplassen og sånn ( hvis jeg får det til å kameraet mitt vill samarbeide) Her skinner solen å allerede 20 grader ute kl 08.40

Likes

Comments

Da er det kommet til enden på hverdagen i uken her så tenkte å komme med ukens innlegg igjen.. så tenkte jeg å lage et innlegg om hva jeg handlet i går! Noe jeg ble faktisk ganske fornøyd med !!

Ukens opptur :
Ukens opptur var å få svar på skoleoppgavene jeg leverte at de var godkjente. Samtidig jeg fikk på en liten shoppingrunde i går som jeg skal lage et inlegg ut av etterpå!

Ukens nedtur:
Ukens nedtur er vell været, jeg har vært utrolig værsjuk denne uka når været har vært utrolig dårlig her i Tyskland. Det har tordnet og lynet hele uka, nå begynner jeg å bli lei kan du si, når du våkner om natta for at det er som om du er midt i en photoshoot fordi det blinker så sykt rundt deg. Å mannen klarer å sove igjennom det.. Lurerpå hvordan det blir når den gangen vi får barn om han sover like godt da ! Jeg våkner hvertfall av det fæle været vi har hatt om nettene, storm igjennom soverommet og blinking på utsiden!

Ukens sang :
Denne og orginalen ! Vet den er flere år gammel men innimellom så! Av alle ting har jeg gått å hørt på denne sangen denne uka her.. Blir nesten sprø av meg selv !


Ukens trening:
Denne uken har jeg faktisk ikke vært ute å løpt eller ute å gjort øvelser da jeg hæler ikke å gjøre det utendørs i plaskregn eller at det lyner altså.. Der går grensa mi, jeg er livredd for torden å lyn for den som ikke vet det. Men jeg har gjort øvelser innendørs, så jeg håper det blir bra til slutt. Jeg googla og søkte opp øvelser for rompe og lår på youtube så da fulgte jeg dem innendørs. brukte vannflasker med vann som vekter + opp å ned trappa ( de nede tror sikkert jeg er gal som hopper opp trappa enkelte dager)

Ukens mattips :
Brytebrød med sesamfrø og pytt i panne.. ( eller som jeg sa ; Må tømme kjøleskapet, laget dette to ganger denne uka og hadde det til mat 3 gang ) Mannen er så glad i forskjellige gryter, så når pyttipannen er ferdig etterhvert så er tomaten også stekt å blir en saus utav det. Her var den ikke ferdig forresten!
Brytebrødet er enkel blanding av fin gjærdeig, men med kaldheving over natta så mandagsmorgen var dette brødet ferdig stekt. Akkurat i tide til lunsjen/frokosten her i huset. Å hele brødet forsvant på en time.. Tror det ble godkjent

Ukens outfit:
Denne uken må jeg beklage men jeg har ingen outfit bilder fordi jeg har nesten gått å vandret i en kosedress hele uken, da jeg ikke har vært noen spesiell plass. Jeg var på butikken i går, men ellers har jeg vært hjemme hele uken. Så jeg har ingen bilder å kosedressen er en joggis som jeg kaller det. Fikk til jul av mormor og morfara. Jeg har ikke sminke eller noe i dag da jeg har tatt spraytan for å se litt brunere ut og føle meg litt bedre. Så jeg bare venter på at den skal trekke inn å derfor så får jeg så rare øyne når brillene mine ikke er på ( vil ikke ha brille skille ) Så dere får bare godta meg sånn som dette !

  • 184 lesere

Likes

Comments

Familie, Tyskland, Matmatmat, Operasjon

Inneholder linker fra Ebay

Jeg har jo skrevet tidligere om bursdagsforbredelser på bloggen å tenkte å komme med en update på hva jeg skal ha i bursdagen min. Jeg hadde jo bedd en hel haug med folk men mange som ikke kommer eller orker å gi beskjed engang noe jeg synes er utrolig dårlig gjort, men sånn er nå det. Greit om folk ikke kan komme, men heller si i fra så man slipper å lage til så mange så kommer det 4stk liksom. Jeg selv er hverfall opplært til å gi beskjed om jeg kan komme eller ikke kan komme men det er vist ikke alle som er.

Jeg setter pris på de jeg vet kommer hvertfall, så får de som ikke kommer heller gå glipp av det. Å heller se bildene etterpå!

Jeg har jo handlet en del på ebay til den store dagen, jeg må si det er litt stort å fylle 25, men jeg vet ikke hvorfor.. Føler det liksom er så stort så det MÅ feires uansett. Men jeg tenkte å legge inn bilder og eventuelt linker på ting jeg har kjøpt på ebay, å hva jeg skal ha med meg hjem fra Tyskland hvis noen er intressert i det?

Serviettringer Konfetti Ballonger Snack Beger Sølv Ballonger Bordkortholder Hjerte Blanke sugerør

Temaet for bursdagen er sølv og sort, så derfor har jeg valgt de fargene jeg har gjort hittil å håper det blir sånn jeg tenker alikavel om vi blir få. Blir nok noen innspill av rosa innimellom men man er aldri for gammel til rosa!

Dette er noe av hva jeg har handlet på ebay nå, jeg har en god del hjemme hos mamma fra før av så mtp at vi ikke blir så mange så holder det. Jeg har å kjøpt tallballonger som jeg skal fylle opp med helium, der har jeg snakket med EGON Tyholt Tårnet om å få fylle litt gass hos dem. Å det var ingen problem sa dem, så da skal jeg ivei og fylle opp noen ballonger med det !
Blir jo selvfølgelig ikke å fylle alle ballongene men noen av dem blir det jo å fylle..

Jeg står å vipper hva mat vi skal ha, men enten taco eller tapas så vi får se hva det blir til.. Jeg tipper egentlig det blir taco´s da det er enkelt å servere trenger ikke å tenke på hva som er varmt og kaldt egentlig. Å folk får blande det de vil selv. Jeg blir nok å handle med meg en del alkohol fra Tyskland da det nesten er billigere for alkohol her enn vann nesten. Snop og snacks blir nok å handlet her eller i sverige jeg skal se litt på det handler jo om å få i ting som passer inn i bursdagen.. Jeg sitter å funderer på plastikk glass eller om jeg skal faktisk bare bruke vanlige glass, for jeg har det ene og det andre men litt usikker på det med glassene enda... Kanskje plast med bling på.. Hvem vet? Er litt for å få ting til å gå sammen å sette opp alt for at det skal bli bra..

Jeg skal jo feire familiebursdag på søndag, så lørdagen blir det kun rolig etter fredagsfylla noe jeg ser på som litt skummelt da jeg ikke har drukket alkohol etter operasjonen min enda.. Eller jeg har drukket 2 glass vin til sammen men ikke mer enn det. Kjolen min blir kjøpt når jeg lander neste uke, noe som blir litt håp at dem har igjen den i rett størrelse sånn at jeg får kjolen ! hehe

beklager langt innlegg ! 

Jeg skal jo hjem å bake, men det vil jeg ikke avsløre hva det inneholder enda da jeg vil ha det for meg selv å ikke ønsker alle sammen skal etterligne meg ! Litt hemmelig kan man vel være ?.. Det er jo meldt okei vær den fredagen, så spørsmålet er faktisk om vi kjører ute på balkongen eller ikke, isåfall blir det nok å få satt opp partytelt på balkongen hvis jeg får lånt et en plass eller sånn.. Så vi kan sitte ute å tenne lys +++

Nei jeg må finne et partytelt jeg kan sette opp på balkongen til mamma! For da kan vi nemlig bruke det på søndag også ! Da vi egentlig ikke har så god plass inne hos mamma.. Jeg har jo hatt 15 stk på fest der tidligere men ikke så mye mer enn det går inn !

Så kommer søndagen, hva skal jeg finne på å servere på familiebursdagen?, vi har ikke mye kaker da jeg ikke syns alle har godt av så mye kake, så vi får se hvordan det blir men har du et tips på middag til familiebursdag?.. Tenker på Salat med tilbehør, Pizzasnurrer, Pizza, Suppe, sånne ting bare IKKE lapskaus! Så legg gjerne dine tips her i kommentarfeltet !

Likes

Comments

Operasjonen, Tyskland
Ting er tungt for tia, det må jeg bare si jeg har det utrolig tøft med alt som er og jeg føler jeg bare vil sperre meg inne å sove for tiden. Jeg sliter virkelig med å spise og få i meg næring, øynene snurrer og blinker tar noen sekunder før ting er på plass igjen, jeg føler ikke jeg får til noen ting. Skolearbeidet har jeg måttet satt på pause og heldigvis er sonans såppas greie med meg at jeg får ordnet ting å tang og utvidet skoleåret ut høsten 2017. Så jeg har jo heldigvis ikke eksamen før til høsten så det går jo greit uansett. Men jeg har igjen 2 fag, hadde aldri trodd det hadde vært så vanskelig år for å si det sånn. Jeg sliter virkelig..

Kroppen går bare ned i vekt, men det tar ingen pause.. Kunne tenkt meg at det stoppet opp litt men nei ikke akkurat nå for tia ! Nå er det på tide med nye klær igjen, så nå må jeg på shopping når jeg kommer til norge, da jeg syns det er sykt dyrt med sko her i tyskland å føttene mine har krympa fra stor til små ! Hehe

Jeg velger ikke å gå ut med hvor mye jeg har gått ned til nå i etterkant men nå er det blitt en god del for å si det sånn.. Jeg sitter å hakker tenner under ullpledd, med ullsokker å det hele uten at jeg reagerer noe. Kroppen trenger varme da jeg går ned å mister fettet som varma meg før. Så hvis du har et bra tips om et rimelig ullundertøy sett med longs og overdel i litt spreke farger så gjerne si ifra ! Kari Traa er litt for dyrt for lommeboka pr nå!

Likes

Comments

Operasjon, Operasjonen

For at jeg skal klare å føle meg vel igjen så har jeg sett igjennom hva og hvilke operasjoner jeg er nødt til og igjennom nå i etterkant. Er fremdeles et års tid til jeg kan søke om å få disse operasjonene da jeg ikke har vært lengenok postoperativ da for å si det sånn.

Jeg kommer til og skrive litt om hvilke operasjoner jeg må igjennom for å få tilbake en kropp jeg føler meg vel i.

Den første operasjonen jeg blir å gå igjennom er vell bukplastikk. Det er jo for å få fjernet magen som henger igjen som en skinnfelle for å si det sånn. Jeg var jo så stor å magen henger jo fremdeles igjen. Ikke mye mage, men fett og bindevev. Jeg har ikke skjønt helt hvilket snitt de vil bruke på meg da jeg har litt rar kroppsfasong, kan hende de tar med ryggen samtidig det vet jeg ingenting om. Med flere hudlag hengende over hverandre. Se bilde under her.

Jeg vet ikke hva dere ser forskjell eller ikke men, jeg ser nå forskjell hvertfall! Dette må hvertfall bli fiksa opp.. Spørsmålet er jo om de tar den øverste valken samtidig jeg tar Silikon og brystløft. For det jeg har av såkalte bryster nå er ikke mye utfyllende for å si det sånn.. Jeg har gått ned til 40/42 (85 er for stort rundt nå) og L i bikini overdelen jeg har på bildet der fra å bruke en 56/58/60 i underdeler og 105 rundt tidligere.. 105 C/D.

Ja, silikon og brystløft er å noe jeg blir å ta da det ikke er noe bryster igjen på denne kroppene å jeg føler meg ikke kvinnelig lengre. Mer pushup nå en noen gang før.. Tilogmed når jeg var 14 så jeg bedre ut sånn sett!! Jeg sa når jeg var yngre at jeg skal aldri ha silikon men nå må jeg faktisk bare si til meg selv at jeg må ha det for å se bra ut !!

Lårplastikk.. Jeg må fjerne overflødig hud på lårene sånn at de ikke er størrelse elefant og kroppen er begynt og endre seg til mindre kropp.. Da må jeg nok ta fra lysken og ned til kneet, jeg har ingen peiling hvordan det blir med leggene mine, de er jo store de også men kan hende de går seg til litt mer enn hittil og da..

Overarmer og Armhuler, åh guud jeg kjenner jeg gruer meg når dette skal gjøres.. Jeg vet dette er smertefullt da jeg har snakket med noen som har gjort disse operasjonene og sier at denne er en av de som er vondest.

Underlivet der må det nok fikses litt ja gitt.. altså når man skjemmes fordi det ser ikke ut der pga man har vært så stor så.. Jeg håper dette blir gjort å det ikke er sååå vondt..Men vi får nå se, mange går ut mot folk som opererer seg der nedentil men må man så må man.. Jeg kan ikke komme i etterkant å si noe da hvertfall..

Dette er noen av de operasjonene jeg mest sannsynlig må igjennom etterhvert når jeg har vært lenge nok vektstabil. Som dere ser på bildet så er jeg ikke tynn enda heller, men håper det kommer seg å at jeg blir fin til slutt !

Likes

Comments

Familie, Hjemmet, Tyskland, Matmatmat
Jøss, kom meg på butikken alikavel i dag, beit sammen tennene og brukte hele 10 minutter på handlingen som så si rekker frem til jeg drar til norge igjen. Her er så si alt jeg handlet + noe frysevarer som ikke ble med på bildet da de ligger i fryseren nede.

Det går jo for det meste i frukt og grønnsaker her hos meg når jeg ikke klarer og holde på mye mat så prøver jeg å holde meg til enkle ting som frukt og grønnsaker. Så det som ble handlet i dag var :

Knekkebrød med sesamfrø
Honningmelon (økologisk)
Granateple (økologisk)
Hvitost
Tomater (økologiske)
Moreller ( tyrkiske moreller 0,39 euro pr 100gram)
Kylling pølser som mannen ville ha
Bringebærsoda
Caprisonne lignende juicebokser
Poteter > potetfrøken
Ja det var det hele, + grønnsaker som er i frysen og noe kyllinggreier..

Kan ikke si at jeg handler så veldig mye men litt blir det nå. Kjøpte vaskepulver til maskina samtidig da vi snart er tomme for vaskepulver (fordi de som bor i etasjen under oss tror det bare var og ta fra vårt vaskeskap) Så nå er det bare å vaske tøy igjen.
Her koster jo en boks 65vask ( usikker hvor mange kg tror det er 4kg) 6euro å det lukter akkurat samme som omo colour hjemme bare til under halv pris ! Så hvorfor ikke


Likes

Comments

Hjemmet, Tyskland, Operasjonen
Tenkte å komme innom og skrive ukens oppdatering om hvordan ting går her i Tyskland. Og hvordan det går med meg sånn ellers !
Ukens opptur :

Ukens opptur er at jeg har fått levert inn en god del skoleoppgaver og fått gjort dem ferdig å fått de godkjent ! Til og ha så lav energi som jeg har pr nå.

Ukens nedtur :

Ukens nedtur er at energien min er såppas lav, at jeg ikke klarer stort. Jeg har skullet vært på butikken siden mandag, men har faktisk ikke klart tanken på å gå på butikken engang da jeg vet hvor mye energi det kreves. Jeg har en liste jeg må handle før jeg reiser til norge en tur om ikke alt for lenge i tilegg så jeg må tvinge meg på butikken. Jeg har ikke mat igjen i skapene engang, ikke knekkebrød pakke engang. Så nå gleder jeg meg til å få b12 injeksjonen min når jeg kommer til norge.

Ukens sang:


Ukens trening:

Denne uken har jeg alikavel klart og gjennomføre 2 løpeturer og øvelser. Jeg har jo endelig begynt å få løpe igjen som sagt så det er bare deilig følelse. Skulle gjerne ha fått til to til løpeturer men pga energien er lav må jeg bruke den der jeg absolutt trenger den.

Ukens mattips :

Dette er noe av det beste jeg vet nemlig : Knekkebrød med Philadelfia Laktosefri, Sterk Kinesisk Vårløk og Agurk ! Og Ukens frukt er Granateple, da det er det som jeg har klart å holde på.. Knekkebrød og Granateple er de eneste tingene jeg ikke har sendt i retur denne uka for å si det sånn.. Forhåpentligvis kommer jeg meg til legen på mandag.

Ukens outfit:


Ukens outfit denne uken har vært en jumpsuit bare da det har vært så sykt varmt, at jeg har ikke orket og kle meg noe sånn særlig. Å med tanke på formen min så har jeg bare smetta den på meg. Det skal sies at denne jumpsuiten var trangt pølseskinn for under et år siden.. da brukte jeg den kun ved nød fordi den var så trang, nå henger den løst å er blitt ganske utringa om jeg kan si det selv. Jeg vet jeg er stygg men det får nå bare være!

Håper å komme tilbake sterkere neste uke, med flere inlegg og ikke minst flere bilder !

Likes

Comments

Klesinspirasjon

Heihei

Nå har jeg et lite spørsmål til dere, om dere kunne gjort meg en tjeneste? Det tar dere noen sekunder bare ! Hvis hver av dere kunne gått inn på Denne linken, og stemt på meg som årets brillemodell for Specsavers 2017 så hadde det gjort meg godt. Jeg har jo nylig startet med briller, og skal jo bruke de hele tiden men enkelte gang så blir jeg sliten av å ha de på, så dermed så tar jeg de av innimellom. Men uansett har du tid og mulighet å gå inn å stemme på meg så blir jeg lykkelig.

Hvis jeg vinner da så får jeg en fotoshoot og en tur til Tanzania til et veldedighetsprosjekt der nede noe jeg absolutt kunne tenkt meg å vært med på. Jeg mener at alle som trenger briller og linser burde ha det, men igjen så er det alltid noen som ikke får tak på det da det koster så mye for synsundersøkelser og briller for de som ikke har ekstra råd, eller da har nav som vi har i Norge. La meg vinne å få inn flest stemmer så skal jeg love dere at jeg kommer ut med bilder og alt her på bloggen min !

Likes

Comments

Klesinspirasjon, Tyskland, Operasjonen

Nå kjenner jeg at jeg trenger ny injeksjon, jeg blir nødt til å ta med meg medisinene til tyskland hente dem ut i fra fastlegen min. Guud hvordan slit det er med disse b12 injeksjonene jeg trenger.. I går og i dag har det sunket lavt, noe jeg kjenner på kroppen jeg forstår det jo mtp hvor lang tid det er siden jeg tok sist injeksjon.

Fikk denne nydelige bodyen fra HM i posten forje uken, har helt glemt å vise dere den.. Jeg fikk denne grå bodyen og 2 andre med snøring men jeg tror kanskje den grå var min favoritt blandt de 3. Vi som har litt ekstra på kroppen kan å gå i body.
Nå skal jeg se om jeg får i meg noe energi her, se hva jeg har i skapet som mat.. Jeg har skullet dratt på butikken nå siden tirsdag men det har jeg bare glemt og vi har ikke hatt noen mulighet å få lånt bilen da bil 2 har vært på service. Så jeg håper jeg får til å dratt på butikken igjen i morgen.. I mellomtiden har jeg potet,løk, egg og grønnsaker så vi får se hva det blir til.. Har litt kjøttdeig også men jeg vil ikke ha kjøtt..

Ellers ønsker jeg dere en flott dag vidre, så tenkte jeg at jeg skal komme med flere inlegg i morgen. Må bare bli ferdig med inleggene først. Noe blir outfits og noe bilr hår for jeg har noe spennende og vise dere !

Følg med vidre
ønsker du og følge meg på snap så gjerne gjør det
(siljemelek)

Likes

Comments