Header

Tyskland

Dette er noe av hva jeg ønsker oss til vi flytter inn i egen leilighet etterhvert nå. Vi bor jo over resturangen uten mulighet for matlaging selv, vi bor på et soverom liksom. Men jeg vil ha litt bedre plass og sånne ting, Så er vi heldig så får vi snakka med megler i morgen. Så får vi begynt på innredning etterhvert tenker jeg!

Her er det meste fra Ikea utenom den bling bling lampen som er fra Lampehuset. Lurer på om jeg finner noe likt som den her i Tyskland?, eller om jeg skal kjøpe med meg i fra Norge..

Jeg bestemmer innredninga har jeg fått beskjed om, mannen er ikke så nøye med det men jeg er litt nøye med det at hvis jeg skal trives så må jeg få ting jeg ønsker og ha liksom. Jeg ønsker og ha det lyst på soverommet med muligens en kontrastvegg i grått. Ellers ganske hvitt.. Jeg er jo ganske glad i Ikea sine varer da de er ganske enkle og stilrene i mine øyne og du kan freshe opp med pynt istedefor at det er masse krimskrams på skap og kommoder eller sånn fæle farger som jeg ikke ønsker. så får vi heller spare opp til vi har råd til og kjøpe det vi ønsker. Det er jo så si samme priser her i Tyskland som i Norge og Ikea er jo ikke akkurat billigste. Bare håper telefonen i morgen blir positiv !

Likes

Comments

Tyskland, Klesinspirasjon

Inneholder Reklamelinker

Her har jeg satt sammen en herlig blanding av det jeg har sett på her i Tyskland av klær, dette er noe jeg kommer til å gå til innkjøp av etterhvert. Jeg har jo kjøpt jeansene,Å jakka skal jeg bestille til uka så får vi se fremover når det kommer i hus !

En ting med å gå ned i vekt er at du har så mye mer valgmuligheter når det gjelder klesbutikker og mer utvalg generelt. Det merkes godt at jeg ikke har klær som egentlig passer meg lengre i lommeboka, for det er ganske dyrt og handle. Men her vi bor nå er det ganske greie priser spør du meg.

​Ønsker deg en fin kveld videre 

Likes

Comments

Familie, Kjæreste, Tyskland

Burde jeg gå videre og slette bloggen, eller burde jeg fortsette bloggingen min ?
Jeg har jo god tid til det, men dagene går liksom i det samme her i Tyskland.

Det går liksom bare i skole, jobbing,familie og sove når kvelden kommer.. mye mer enn det gjør jeg ikke.. Men det er vell sånn en hverdag er ?, uten så mye forandringer. Jeg har så lyst og ha en blogg som er oppegående, der jeg deler det meste om dagene og sånn..

Vi har det utrolig bra i Tyskland, og vi trives ganske godt. Ingen kan komme å si noe annet.. Vi venter på at onkelen skal kjøpe seg hus med 2 leiligheter i sånn at vi kan bo der og da vil det bli mye mere blogging enn fra soverommet som vi bor på nå. Her har vi jo bare soverom med : Senger, Klesskap, skrivebord og en sofa, mens hvis jeg hadde blogga fra en egen leilighet med kjøkken og alt hadde jeg hatt mye og blogge om. Innredning,Mat, og om plassen vi bor på osv. men er liksom ikke så mye å skrive om her og nå.


Helferskirchen > Kirken som er her..
Vi bor jo i Helferskirchen så dette er den berømte Kirken.

Var og tok noen bilder her for noen dager siden når jeg hadde en kjempefin dag.

Her har vi begynt og få en litt vårstemning, så jeg måtte ha rosa jakke når jeg så den i butikken, som jeg kunne bruke de rosa Nike Airmax skoene mine med. Jakken er fra New Yorker

Likes

Comments

Familie, Kjæreste

Lenge siden sist, noe er litt med vilje og noe er pga private årsaker. Hvertfall vi fikk jo visum å vi reiste til norge 26/11 å dro til Tyskland den 18/1, og koser oss her. Her er det nesten som vår allerede, sola skinner snøen smelter og det er bare litt kald vind men ellers har vi det kjempegreit.

Likes

Comments

Operasjon

Nå har jeg liksom sett meg selv i speilet flere ganger, og jeg føler jeg ikke har klart noen ting i år ang operasjon og alt. besøk av tjukketrollet desverre.. Når jeg ser meg i speilet ser jeg fremdeles den tjukke jenta på 50kilo mer enn jeg er nå. Jeg føler jeg er den store bomsen som ikke har fått til noe uansett om jeg har bladd opp bilder etter bilder for å motvise det.

Disse bildene er det nesten et år i mellom, og det er stor forskjell men jeg må si det til meg selv hva jeg faktisk har klart og ikke klart. Utrolig hva som har skjedd det siste året.


Jeg skriver ikke dette for å få oppmerksomhet, men jeg bare vil få det ut at dette sitter i hodet at jeg er bomsa på xantall kilo ekstra

Likes

Comments

Familie, Kjæreste

Sitter i skrivende stund i ullcardigan, ullsokker,tykt fleecepledd og langermet genser på hotellrommet og hakker tenner. Vet ikke om det er stress som utgjør det eller hva, men hvertfall kaldt til meg. Dagene går i ett å vi har sett over alle visumpapirene og funnet ut hva som er riktig å hva vi eventuelt mangler sånn at vi skaffer det til vi skal på intervju over helga. Jeg blir med på tur til kontoret og vi tar en dag i Antalya samtidig, så har DU noe og anbefale og dra innom eller en plass å spise for den saks skyld i Antalya så vil jeg gjerne vite det.

Ellers skjer det ikke så veldig mye om dagen, bare butikken til kjæresten og litt farting når vi må fikse papirer og enda mer papirer, sykehus og forsikringer ++. Har egentlig ikke så mye å skrive om, men kan legge inn bilde fra etter jeg har kommet da som jeg lovte i tidligere inlegg.

Bilde tatt på Kleopatrastranden i går

Frøken hakketenner og ullcardigan!! Stress og masse i hodet gjør meg sliten for å si det sånn. Men ting er snart over så da går det bra, da er det bare å vente på svar.

Ønsker deg en fin dag du som leser bloggen min

Likes

Comments

Familie, Kjæreste

Heihei !
Da ligger jeg på hotellrommet på et kjempesøtt hotell Kleopatra Bebek Hotel i Alanya, og nå har jeg vært i Alanya i ca 24 timer. Kost meg masse med kjæresten allerede, ville bare innom en tur å hilse på alle der ute. Nå er det jo 3,5 mnd siden jeg var her sist å folk kommenterer det meste gitt.. : Oi, som du har gått ned, eller Hæ?, skal ikke DU på byen i kveld? har du blitt gravid siden du ikke drikker?.. Nei altså jeg velger å faktisk ikke drikke alkohol da jeg egentlig vet det er farlig for kroppen. Og jeg hater dagen derpå.

I morgen tidlig er det tid på sykehuset her for å få tatt en blodprøve som viser vi ikke er i slekt/familie før det blir en tur bort til skredderen så han får justert kjolen min litt. Vurderer om vi skal få tatt en tur bort til frisøren sånn at vi får starta på nye håre mitt sånn at vi får finne ut hvordan det skal være.

HVILKEN HÅRFARGE TROR DU JEG ENDER OPP MED ?

Jeg har ikke fått i meg så mye mat, da jeg ikke har noe smakssans i heletatt.. Kyllingsuppe med sitron i er det som duger nå, så spørs hva det blir i morgen !

Har ingen bilder og slenge med nå, men skal få tatt noen bilder i morra og legge ut. Ønsker dere en fin kveld vidre, her er kl 22.59. Så snart kommer mannen hjem så blir det natta her i gården

Likes

Comments

Familie, Kjæreste
Bare 2mnd igjen til Juleaften 2016

Jula 2016 føler jeg kommer til å bli helt spesiell for min del, jeg gleder meg til denne jula for en gangs skyld. Jeg har alltid likt jula og førjulstia men i år føler jeg den kommer til å bli helt spesiell når jeg skal søke visum til kjæresten min og håpe han kommer hit og feirer jul med oss i Norge. Hvis vi hadde fått ja på visumet vårt hadde ting vært kjempebra for min del, da kanskje jeg hadde klart og slappa av og tatt ting litt mer med ro. Vi skal søke han til Norge og vi har fått visumtime om 1,5 uke ca. Kjenner jeg gruer meg men også gleder meg masse!

Har du noen ekstra tips i forhold til visumsøking av Tyrkisk statsborger som vil besøke Norge og oppleve norsk jul og nyttår ?🎅

Hvis han får Visum til Norge hopper jeg i taket av glede, og regner med mine gledestårer kommer frem for å si det sånn. Da vet jeg en oldemor som blir så glad på mine vegne, og håper resten av familien og blir det.

Hva spiser DU/DERE på juleaften ? 

Likes

Comments

Utfordring fra @Tonje

1. Mitt navn er Silje Hamre ( Snart blir det endra)

2. Hva jeg liker med blogging er å få så fine kommentarer og tilbakemeldinger

3. Jeg blogga før på blogg.no så ca siden 2012, men ikke fast. Nå er det kun denne bloggen som gjelder.

4.Caleb Crushet mitt er vell ...Engin Akyürek fra Kara Para Ask tyrkisk serie

5. Ingen barn enda, men blir vell etterhvert

6. Ingen Husdyr.. Trenger ingen

7.Barn er en selvfølge spør du meg

8.Omelett

9.All of me - John Legend

10. Letters to Julietta - Letters to Juliet

11. Jeg leser bloggen din for jeg liker og se hvordand det går med deg og hvordan du har det nå som Kone !! Ikke bare Tonje !

Jeg velger og ikke nominerer flere enda, da jeg ikke klarer og finne ut spørsmål enda @gullis så takk for det 💗

  • 662 lesere

Likes

Comments

Operasjon

Da har jeg hatt et lite fravær på bloggen min med en god grunn, jeg har hatt komplikasjoner med fordøyelsen min og ting har kommet i retur. Så jeg har hatt et fravær med god grunn, og håper jeg kommer meg sånn at jeg får kommet meg på banen igjen. Skulle egentlig på kontroll i dag, men det ble ikke desverre.

Nå har jeg gått ned over 20 kilo etter operasjonen nå, så jeg har fått beskjed om å roe ned vektnedgangen men er ikke noe jeg kan gjøre noe med. Kommer med et litt lengre inlegg litt senere men aller først skal jeg svare på Tonjes utfordring !

Likes

Comments