Familie, Hjemmet, Tyskland

Akkurat nå driver jeg å rydder å vasker litt i heimen, får til en helgetrivsel i hus så godt det går. Straks bærs det til butikken for å handle, men jeg har så dårlig matlyst at jeg ikke helt vet hva jeg vil handle. Ellers står det ingenting på planen i dag eller i helgen som jeg vet om hittil hvertfall. Uvisst om mannen jobber dobbelt eller ikke også, noe han ikke får vite før i kveld når han eventuelt drar til andre jobben.

Å jobbe i en familie bedrift er vist ikke lett, jeg fatter det bare ikke for å si det sånn.. Han blir sendt hit og dit frem å tibake uansett ukedag og tidstid. Her en helg tidligere ble han sendt for å jobbe dobbelt, før han kom tilbake hjem ved 03.45 tiden og skulle på jobb igjen klokken 10.00 men han ble ringt kl 08.00 for å komme å være med å taimot varer til resturanten. Jeg syns synd på han innimellom altså å får vondt av hvordan de behandler hverandre!!

Nå skal jeg vaske ferdig soveromsgulvene å legge på plass de siste klærne, så får vi se hvordan det blir til slutt tenker jeg! Nå venter jeg egentlig bare på at sengen vår skal komme sånn at jeg får begynt og montere det opp sånn at det ser mye finere ut å at jeg legger bilder etterhvert!

God Helg !

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Opp i all elendigheten som vi har nå så er det vist bra å prøve så godt man kan. Jeg sliter jo sykt mye, å jeg er redd for hva som kan skje. Det er direkte sykdom det er snakk om noe som gjør meg veldig stresset, å det går utover humøret mitt også.
Det er litt småvanskelig for min del å være 100% tilstede når sånne ting som dette her skjer, jeg prøver så godt å være her som før for mannen min, å gjøre han blid å være positiv. Som sagt det handler ikke om meg eller mannen men det stresser meg alikavel når jeg står personen veldig nære.
Nattesøvnen min er ikke tilstede lengre, jeg sover 1 time og er våken i 2 timer før jeg sovner i en times tid igjen å våkner. Dagshumøret synker og lunta mi blir kort, jeg liker ikke det åha kort lunte for somregel så holder jeg ut med ting lenge før jeg knekker i to eller bare klikker i vinkel. Men nå er det såppas ille at det går utover de rundt meg, næring og drikke er heller ikke lett lengre da jeg ikke klarer tanken på mat.

Jeg står opp hver morgen å gjør så godt jeg kan, noe mer enn det kan jeg ikke gjøre. Husarbeidet tar lengre tid, men det får bare være helsen før husarbeid sier jeg bare !

  • 48 Lesere

Likes

Comments

Familie, Hjemmet, Norge
Tenkte bare å komme innom å la dere høre fra meg, akkurat nå er det skjedd noe i nære familie som gjør at jeg sank rett i bunn å klarer ikke så mye akkurat nå. Jeg har ingen ekstra energi til overs å skrive for akurat nå, jeg går heller ikke mer ut med hva som er skjedd enn dette her. Tenkte bare å gi beskjed at jeg kommer sterkere tilbake forhåpentligvis hvis ting går bra.
Det er ikke med meg og mannen, men i nær familie. Så vi er bare beredt på ting kan skje fort. Ellers ønsker jeg dere fortsatt fin uke og fortsatt fin kveld!

Likes

Comments

Jeg er ikke klar for en kald og mørk høst, så derfor har jeg handlet inn lys rosa å pyntet opp med her hjemme. Jeg hater høsten, jeg klarer det ikke skulle ønske jeg kunne flykte fra høsten og ikke komme tilbake før det var vår og sommer igjen.

Sånn er pynten hjemme hos oss nå, og sånn kommer den til å være ut året også ! Kanskje jeg pynter med lilla når det nærmer seg julen, men rødt blir ikke aktuelt tror jeg altså ! Jeg hater disse fargene i det heletatt så! Men får bare se fremover nå Julen er jo noe jeg gleder meg til, men ikke alle fargene som er med i julen !

Ønsker dere en fin helg 💗

  • 82 Lesere

Likes

Comments

Familie, Hjemmet, Norge, Tyskland
Langt innlegg

Jeg hadde jo besøk av farmor og farfar her forje uke, og tenkte jeg skulle komme med litt bilder og sånn å hva vi gjorde med de på besøk ! De har jo vært i Koblenz her tidligere for 35 år siden eller noe så mye var jo endret siden den dagen de var her sist.

Vi startet med å ta i mot de å ta de med i leiligheten vår, å de hilste på onkel og tante som var her i resturanten nede. De kom til oss på tirsdag i 1 tiden var det vell, de skulle komme mandags kveld men de stoppet på veien og kom heller på dagen. Vi tok de med litt rundt så de fikk se området å vi dro innom butikken en tur, å jeg laget kveldsmat den dagen, de var her noe jeg syns var veldig koselig. De var her til mannen min ble ferdig på jobb, før de dro hjem igjen. Jeg hadde jo en god del i et "flyttelass" de hadde med seg nedover, så nå fikk jeg symaskinen min hit, noe jeg er kjempe happy for da kan jeg endelig begnne og sy igjen.

På onsdag fikk mannen fri, så vi dro inn til Koblenz å tok seilbahn noe som er kjempegøy, å vi vandret litt i koblenz, før vi var på kafe og etterhvert dro vi på tyrkisk resturant, å endelig fikk jeg adanakebab igjen det er garantert det beste jeg vet adanakebab, mens de spiste noe enkelt å mannen spiste vell adanakebab også hvis jeg ikke husker feil. Etter det dro vi hjemover igjen, men vi brukte jo mange timer i Koblenz ved å se litt å var ekte turister rett å slett. Ellers var vi innom en butikk eller to for å se litt.

På Torsdag var jeg og bestemor og bestefar i Koblenz igjen, men da på IKEA og handlet en kommode til + noe småtterier til leiligheten. Så etter IKEA dro vi tilbake til leiligheten å farfar begynte og montere kommoden da han ville gjøre det for meg, noe jeg ikke takker nei til jeg har ikke så alt for mye energi så da fikk han montert den mens jeg hjalp han med det siste og jeg hang opp noen bilder istedefor. Farmor satt å slappet av å koste seg, vi spiste nede på resturanten denne dagen og sendte postkort gjorde vi også.

Fredagen kom smygende og de var her ganske tidlig egentlig for de skulle handle litt de skulle ha med seg hjem til Norge, å se om de fant noe pakker da vettu for hjemme i Norge venter det noen små som er snurt fordi at jeg ikke er hjemme. Vi fikk handlet å etterpå dro vi på litt vandring i en liten by sidenav oss først på kafe, mens det regnet ute før vi gikk i gatene etterpå å kikket litt.

Utrolig hvor mye rart man ikke legger merke til når man kjører bil, så vi parkerte i et parkeringshus å gikk litt i denne byen . Der kom solen tilogmed igjennom så det ble bedre enn ventet rett å slett. Når vi dro fra byen, så skulle vi kjøre å først printe ut noen bilder som vi gjør på noen maskiner her, før vi skulle finne en plass å spise men det var jo ikke noe lett i det heletatt. Her stenger resturangene noen timer på dagen/ettermiddagen noe jeg egentlig burde vite, da det er da mannen har fritimer på dagen.

Vi kjørte rundt og rundt, alt var stengt så vi bare dro tilbake hjem, så spiste de nede på resturanten denne dagen også,før vi gikk opp å satt å drakk te og kaffe + litt vin gikk unna denne kvelden også! De tok en litt tidligere kveld, da de skulle kjøre tidlig lørdags morgen.

Lørdags morgen banket det på døren kl 09.30 da de skulle komme innom en tur før de dro nordover til Bremen der familien og slekten min bor oppi. Så når de dro gikk jeg rett til sengs igjen for da var jeg egentlig kjempesliten av å gjøre noe hver dag!

Hadde det utrolig koselig med besøk, å gleder meg allerede til neste gang jeg får besøk av noen her i Tyskland. Jeg håper at de koste seg også, noe jeg tror de gjorde.

Et lite utvalg av bildene som ble tatt med besøk her!

Likes

Comments

Contains affiliate links Klesinspirasjon
Etter operasjonen min har jo jeg blitt en frysepinne men med dette ullundertøyet fra Kari Traa holder jeg varmen de dagene det er litt kjøligere. Ullen er 100% merino ull og den har 4veis stretch så det passer de fleste. Den puster godt pga det er 100% ull og er lukthemmende så det blir ikke stygg lukt i den heller. Jeg henger den somregel ute til lufting eller vasker på ullprogrammet i vaskemaskinen.
Overdel
Ullbukse

Jeg har fargen rosa, men ser den ble mere rød på bildene mine men den er rosa. Skulle så gjerne ønske man kunne få slikt sponset når man hadde operert seg å blitt en frysepinne ! Men men får vel heller jobbe hardt å tjene til det selv ! Klikk på bilde så kommer du direkte der jeg kjøpte det! Anbefaler å handle hos gmax da det er kjempeservice der !

Likes

Comments

Da har jeg klart å lage meg nytt blogg design, jeg ser meg fornøyd hittil blir nok å endre etter hvert igjen, men nå er det greit som det er. Jeg har ikke vært så aktiv i det siste da jeg har hatt litt og gjøre denne uken men nå kommer jeg tilbake for å være aktiv igjen.

Denne uken har jeg hatt Norge´s besøk av bestemor og bestefar så jeg kommer tilbake med bilder å hva vi har gjort denne uken her i andre innlegg og hva vi har gjort!

Er det bare meg eller har den nye nouw blitt uoversiktlig?, jeg missliker denne her altså kraftig etter de oppdaterte for nå kommer jo alle bildene i et mens jeg likte og ha de i forskjellige mapper grunnet annonser og slikt..

  • 140 Lesere

Likes

Comments

Familie, Hjemmet, Kjæreste

Tenkte jeg skulle svare på litt spørsmål jeg har fått i det siste på PM på facebook blandt annet da det ikke er kommet så mange i kommentarfeltet mitt !

1. Hvilke tanker har du om fremtiden?

Mine tanker om fremtiden er sånn som så at vi finner oss eget hus å bo i, at jeg får meg jobb der jeg får betalt for. Så lenge vi bor sammen så spiller det liten rolle hvor vi bor.

2.Er du sikker på at mannen din ikke er "alanyaboy" fremdeles alikavel om dere ikke bor der ?

Ja, det må jeg si han prater ikke med noen fra alanya nesten, han rører jo ikke alkohol å vi deler seng hver natt uansett å hvorfor skulle han ha vært alanyaboy nå når han aldri har vært det før?..

3. Hva er dine tanker om barn?, å har du eventuelt bestemt navn om dere blir gravide?

Mine tanker om barn er vell at vi tar det som det kommer, jeg vet jo selv at jeg ikke har noen problemer med å få barn uansett om jeg har vært så stor så har jeg ikke noe problemer med det. Så det gjenstår å se etterhvert hva som skjer. Jeg ønsker jo meg barn nå etterhvert så da får vi bare prøve å kalffe med riktig timing! Ja, navn er vell allerede bestemt både gutt og jente å det er noe vi er to om så vi har vell klart å funnet oss navn som vi begge liker. Jeg kommer nok ikke til å røpe navnet til barnet før vi har fått det godkjent når vi får barn for å si det sånn ! Vil ikke at så mange plutselig skal kalle barnet sitt for det å begge navnene er det under 4 personer i Norge som heter, å kanskje det ikke er noen som heter det engang så da vil vi være de første med det navnet !
4. Hvorfor jobber du ikke nå?

Hvorfor jeg ikke jobber nå?, det har jo faktisk av en enkel grunn at jeg fremdeles har vært sykemeldt etter jeg tok den operasjonen min i fjor høst å har vært dårlig. Hvis du leser mine siste innlegg så står det at jeg har vært dårlig og er dårlig enda. Jeg vet det ikke er mange som har blitt sånn her, men jeg har vært dårlig så da har jeg vært sykemeldt frem til nå!

5. Syns du ikke at du giftet deg litt fort?

Noen sier kanskje det var kjapt, men nei jeg personlig syns ikke det.. Vi kunne ikke sett for oss et liv uten hverandre så hvis du har noe i mot det så har du et problem. Vi trives i hverandres selskap å giftet oss med hverandre fordi vi elsker hverandre !

6. Hvilken by er mannen din i fra?

Mannen min er i fra Cermik ved Diyarbakir i Tyrkia å han er ZaZa og Kurdisk! Hvis du vil lese litt mer om ZAZA så klikk Her! Det er et eget folkeslag uttav kurdiske mennesker, kurdisk med dialekt!
Tyrkisk frokost oppe i dim cay

Dette var noen av spørsmålene jeg har fått på PM på facebook, da folk ikke vil spørre her tydeligvis !

Likes

Comments

Familie, Matmatmat, Norge, Tyskland

Da har vi kommet til en ny måned, september måned allerede året er faktisk straks omme. Vi har akkurat 3mnd igjen til vi kan begynne julepyntingen å førjulstiden som jeg gleder meg fryktelig til!

Nå er det altså et år siden jeg tok gastrisk bypass operasjon, en stor vending i livet mitt men noe som også gjorde meg godt. Et år siden jeg lå på operasjonsbordet neddopet på alt mulig rart, men jeg skal lage et eget innlegg på dette litt senere !

Nå er det bare å gjøre klart å handle til vi får besøk på mandagskvelden, å krysse fingrene for at de kommer i rett tid. Jeg aner ikke når dem er her hos meg men håper de er her i 6tia ca, eller hvertfall i området her mellom 18-20 tia det er målet hvertfall!

Så nå er det bare finpuss på leiligheten av vasking igjen, jeg vasker litt etter litt har vell egentlig vasket mer eller mindre hver dag som går, men det går greit er jo ikke akkurat skittent hos oss, men heller støv som legger seg over alt!

Hva hadde du satt pris på å få når du hadde kommet på besøk til noen etter mange timers kjøring? Tenkte på noe som kveldsmat med rundstykker,godt pålegg,te og frukt, men jeg blir så usikker !! Kanskje dem vil ha middag, men da er det resturant nede i 1etasjen på huset. For middag orker jeg ikke å styre med så seint!

Likes

Comments

Tyskland, Matmatmat

I går kveld mens jeg ventet på at noen skoleoppgaver skulle bli innelvert så kjedet jeg meg, etter litt klesvask så da satt jeg rett å slett en gjærdeig, jeg hadde så fryktelig lyst på sånn nutella stjerne som kommer i facebook feeden ganske ofte så da fant jeg ut at jeg kan jo alltids prøve meg på det. Min stjerne ble heller til boller, kanelboller og nutellaboller noe som var veldig godt. Jeg er jo så glad i kanel så jeg bare kjørte på med kanel og pittelitt sukker bare da jeg ikke syns de er så godt med masse sukker i svingene.

Halvparten ble med sukker og kanel mens andre halvparten ble med nutellapålegg i. La ned i fryseren en del og en del som ligger oppe, jeg er ganske flink på gjærbakst får jeg høre men denne oppskriften her ble virkelig ikke bra. Den ble helt matt utenpå og lite saftig > skjønner ikke hva jeg gjør galt for å si det sånn, men får bare prøve meg på en ny runde om en stund.

Baker du boller og gjærdeig med kardemomme?

Hva gjør du for å få glans på bolledeigen?

Over og undervarme eller vifte?

Baker du med eller uten egg? > Hvis du ikke har noen allergier i hus da..

Svar meg gjerne på disse spørsmålene så jeg blir bedre å får det til !

Likes

Comments