Header

Operasjon

Nå har jeg liksom sett meg selv i speilet flere ganger, og jeg føler jeg ikke har klart noen ting i år ang operasjon og alt. besøk av tjukketrollet desverre.. Når jeg ser meg i speilet ser jeg fremdeles den tjukke jenta på 50kilo mer enn jeg er nå. Jeg føler jeg er den store bomsen som ikke har fått til noe uansett om jeg har bladd opp bilder etter bilder for å motvise det.

Disse bildene er det nesten et år i mellom, og det er stor forskjell men jeg må si det til meg selv hva jeg faktisk har klart og ikke klart. Utrolig hva som har skjedd det siste året.


Jeg skriver ikke dette for å få oppmerksomhet, men jeg bare vil få det ut at dette sitter i hodet at jeg er bomsa på xantall kilo ekstra

Likes

Comments

Familie, Kjæreste

Sitter i skrivende stund i ullcardigan, ullsokker,tykt fleecepledd og langermet genser på hotellrommet og hakker tenner. Vet ikke om det er stress som utgjør det eller hva, men hvertfall kaldt til meg. Dagene går i ett å vi har sett over alle visumpapirene og funnet ut hva som er riktig å hva vi eventuelt mangler sånn at vi skaffer det til vi skal på intervju over helga. Jeg blir med på tur til kontoret og vi tar en dag i Antalya samtidig, så har DU noe og anbefale og dra innom eller en plass å spise for den saks skyld i Antalya så vil jeg gjerne vite det.

Ellers skjer det ikke så veldig mye om dagen, bare butikken til kjæresten og litt farting når vi må fikse papirer og enda mer papirer, sykehus og forsikringer ++. Har egentlig ikke så mye å skrive om, men kan legge inn bilde fra etter jeg har kommet da som jeg lovte i tidligere inlegg.

Bilde tatt på Kleopatrastranden i går

Frøken hakketenner og ullcardigan!! Stress og masse i hodet gjør meg sliten for å si det sånn. Men ting er snart over så da går det bra, da er det bare å vente på svar.

Ønsker deg en fin dag du som leser bloggen min

Likes

Comments

Familie, Kjæreste

Heihei !
Da ligger jeg på hotellrommet på et kjempesøtt hotell Kleopatra Bebek Hotel i Alanya, og nå har jeg vært i Alanya i ca 24 timer. Kost meg masse med kjæresten allerede, ville bare innom en tur å hilse på alle der ute. Nå er det jo 3,5 mnd siden jeg var her sist å folk kommenterer det meste gitt.. : Oi, som du har gått ned, eller Hæ?, skal ikke DU på byen i kveld? har du blitt gravid siden du ikke drikker?.. Nei altså jeg velger å faktisk ikke drikke alkohol da jeg egentlig vet det er farlig for kroppen. Og jeg hater dagen derpå.

I morgen tidlig er det tid på sykehuset her for å få tatt en blodprøve som viser vi ikke er i slekt/familie før det blir en tur bort til skredderen så han får justert kjolen min litt. Vurderer om vi skal få tatt en tur bort til frisøren sånn at vi får starta på nye håre mitt sånn at vi får finne ut hvordan det skal være.

HVILKEN HÅRFARGE TROR DU JEG ENDER OPP MED ?

Jeg har ikke fått i meg så mye mat, da jeg ikke har noe smakssans i heletatt.. Kyllingsuppe med sitron i er det som duger nå, så spørs hva det blir i morgen !

Har ingen bilder og slenge med nå, men skal få tatt noen bilder i morra og legge ut. Ønsker dere en fin kveld vidre, her er kl 22.59. Så snart kommer mannen hjem så blir det natta her i gården

Likes

Comments

Familie, Kjæreste
Bare 2mnd igjen til Juleaften 2016

Jula 2016 føler jeg kommer til å bli helt spesiell for min del, jeg gleder meg til denne jula for en gangs skyld. Jeg har alltid likt jula og førjulstia men i år føler jeg den kommer til å bli helt spesiell når jeg skal søke visum til kjæresten min og håpe han kommer hit og feirer jul med oss i Norge. Hvis vi hadde fått ja på visumet vårt hadde ting vært kjempebra for min del, da kanskje jeg hadde klart og slappa av og tatt ting litt mer med ro. Vi skal søke han til Norge og vi har fått visumtime om 1,5 uke ca. Kjenner jeg gruer meg men også gleder meg masse!

Har du noen ekstra tips i forhold til visumsøking av Tyrkisk statsborger som vil besøke Norge og oppleve norsk jul og nyttår ?🎅

Hvis han får Visum til Norge hopper jeg i taket av glede, og regner med mine gledestårer kommer frem for å si det sånn. Da vet jeg en oldemor som blir så glad på mine vegne, og håper resten av familien og blir det.

Hva spiser DU/DERE på juleaften ? 

Likes

Comments

Utfordring fra @Tonje

1. Mitt navn er Silje Hamre ( Snart blir det endra)

2. Hva jeg liker med blogging er å få så fine kommentarer og tilbakemeldinger

3. Jeg blogga før på blogg.no så ca siden 2012, men ikke fast. Nå er det kun denne bloggen som gjelder.

4.Caleb Crushet mitt er vell ...Engin Akyürek fra Kara Para Ask tyrkisk serie

5. Ingen barn enda, men blir vell etterhvert

6. Ingen Husdyr.. Trenger ingen

7.Barn er en selvfølge spør du meg

8.Omelett

9.All of me - John Legend

10. Letters to Julietta - Letters to Juliet

11. Jeg leser bloggen din for jeg liker og se hvordand det går med deg og hvordan du har det nå som Kone !! Ikke bare Tonje !

Jeg velger og ikke nominerer flere enda, da jeg ikke klarer og finne ut spørsmål enda @gullis så takk for det 💗

  • 565 lesere

Likes

Comments

Operasjon

Da har jeg hatt et lite fravær på bloggen min med en god grunn, jeg har hatt komplikasjoner med fordøyelsen min og ting har kommet i retur. Så jeg har hatt et fravær med god grunn, og håper jeg kommer meg sånn at jeg får kommet meg på banen igjen. Skulle egentlig på kontroll i dag, men det ble ikke desverre.

Nå har jeg gått ned over 20 kilo etter operasjonen nå, så jeg har fått beskjed om å roe ned vektnedgangen men er ikke noe jeg kan gjøre noe med. Kommer med et litt lengre inlegg litt senere men aller først skal jeg svare på Tonjes utfordring !

Likes

Comments

Operasjon

Da har jeg lyst til og oppdatere etter en stund i hvile da jeg ikke har energi på topp. Energien min har vært på bunn ganske lenge nå, kvalmen er der og jeg sover 1-2 dupper pr dag for og kunne holde ut. Maten har gått tilbake til å gå i mosa/suppe fordi hvis jeg spiser vanlig kommer 99% av dette i retur. Formen er ikke på topp, og humøret svinger hormonene er ikke sånn de pleier og være. Har spist 2 middager siste 2 uker resten har jeg fått beskjed fra sykehuset og fokusere på drikke.

Humøret og Hormoner :
Humøret mitt svinger mer enn ei disse gjør på en lekeplass for å si det sånn. Hormonene mine er helt i flykræsj for å si det sånn, griner av ingenting og tårer triller hvis jeg hører feil sang på feil tidspunkt, eller når jeg ikke får viljen min så triller tårene og jeg blir gærn, da jeg er ei jente som er vant med å få viljen sin 99% av gangene.

Vekta :
Vekta mi går jo nedover, men den sto på et platå i en ukes tid men nå er den på vei ned igjen. Jeg ønsker ikke og utdype her inne hvor mye jeg har gått ned, men det jeg kan si er at det har blitt en del for å si det sånn.

Energi:
Energinivået er ganske lavt, som sagt sover jeg 1-2 dupper pr dag på alt fra 1-3 timer pr dupp. Har jeg ikke duppa før kl er 14 så er jeg helt gåen resten av dagen. Har fått tatt b12 sprøyta nå sånn at jeg kan begynne og få mer energi da jeg ikke kan spise mat enda uten at ting kommer i retur.

​Et lite bilde der du ser kroppsforandringen min er kommet og ser ut som jeg mangler en del av kroppen der det var myyye fett hehe.. 

Likes

Comments

Familie

MiniSilje på bilder her er jeg alt fra da jeg var lita, så ser jeg det var ganske fresht med farger den gang da som i dag. de bildene på sia er tatt i 1994 og det i midten var jeg 6mnd da dette er tatt i Jula 92.

​Dette inlegget skulle komme ut i går...

Likes

Comments

Familie, Kjæreste

Litt på ettertid så ønsker jeg Oktober måned velkommen til meg, skulle bare ønske at det ikke var så kaldt for å si det sånn. Sitter med teppe og alt uansett tid på døgnet. Denne månden tror jeg går like fort som resten av månedene har gjort hittil. Vi skal jo søke visum hit for kjæresten for første gang så jeg håper alt går i boks.

I dag var jeg hos politistasjonen og fikk skrivd under på alle papirer og alt, så nå er det bare passet hannes som mangler, men det er betalt og bestilt å er under veis fra Ankara forhåpentligvis får vi det i morgen så vi kan ringe til konsulatet og få bestilt oss time da og han blir med meg hjem til Norge. Det er jo planen vår så jeg krysser alt for at vi ska få ja på visum. ingenting som tilsier at vi IKKE skal få ja nå. Dobbelsjekker og trippelsjekker alt for å få alt i box.

​Ellers har jeg begynt på hjemmelagde julegaver da det er ting som står seg i noen mnd på benken så blir det litt spennende og se hvordan dette ender opp. 

Likes

Comments

Operasjon
Hvem er jenta bak bloggen?

Tenkte jeg skulle skrive hvem jenta bak bloggen her egentlig er sånn at du får et bedre innblikk i livemitt om hvem jeg er.

Mitt navn er da Silje Hamre, 24 år boende i Trondheim men er født i Bergen. Jeg er ei jente som blogger på det og ha nylig gjennomført en veldig krevende operasjon nemlig en Gastric Bypass. Denne bloggen kommer til og handle om det meste, men jeg kommer ikke til og poste noen bilder med det første av andre enn de som vet om bloggen og mine nærmeste som jeg skriver inlegg med. Kanskje kommer det gjesteinlegg av venner en gang i blandt, kanskje ikke ? hvem vet.

Jeg er jo ei jente som har vært overvektig i fedmeklasse 3 noe som er veldig skummelt, og jeg vet ting kunne ha gått galt uten en sånn operasjon som jeg har hatt nå, men vet også risikoen for og få komplikasjoner under og etter operasjon.

Jeg reiser jo en del til Tyrkia da jeg har mitt aller kjæreste der, nemlig mannenmin ( snart mannenmin ) hvertfall. Jeg er sammens med en flott kar som jobber i skobutikk i Alanya, er fra Diyarbakir og vi skal søke besøksvisum til vinteren å håper han får komme og feire jul med meg og min familie. Noe som blir utrolig spennende for oss alle sammen.

Som dere ser i headeren så står det jo Siljemelek og det kan jeg jo forklare ganske enkelt ; Melek betyr Engel på Tyrkisk, og vi har reist til Tyrkia siden 97 ca. Når jeg var mindre hadde jeg laangt lyst hår med mye fall i og krøller virkelig stort hår. Vi ble kjent med noen som dreiv en restrurang og jobbet på stranda og de satt og sa til meg ; du ser ut som en engel, øyner så blå som havet, hår så lyst som en engel.. du må hete melek. Så etter den dag har jeg brukt Melek en god del og mange venner av meg og familien kaller meg fremdeles den dag i dag for melek, flere og flere har begynt og bruke det så da lar jeg det bare stå, og jeg har bestemt meg for at den dagen jeg skal ha barn og eventuelt får en datter ska hun hete Melek, ferdig med den saken !

Litt av forandringen i år så nå er det bare og se fremover!

Likes

Comments