Header

Tyskland
Når man bor med utenlandske og forskjellige kulturer så blir man påvirka av deres musikk og musikksmak det er hvertfall sikkert.. Her i hus spilles det blanding av mine lister med mye rart på, gubbens kurdiske og nå kurdisktysk musikk ! Det er utrolig spesiell mix so blir spilt her.. Men det er litt gøy i tilegg ! Utrolig spesiell musikk som blir spilt av tysktyrkerne for å si det sånn
Dette er noe av det som blir spilt, å hodet går i spinn på disse sangene ! Men det er vel perioder dette her å ! Ønsker dere en fin fredag vidre

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Familie, Hjemmet, Kjæreste, Tyskland, Operasjonen
Jeg er en av de som ikke syns noe om at folk er aleine enkelte dager i året, og nå i dag er jeg ensom på 17mai.. Det er litt småtrist når jeg vet at familien hjemme har det så bra og koser seg.. Nesteår blir det nok en feiring på meg også ! Men jeg fikk tatt noen bilder av meg selv igjen i dag, og pynta meg litt sånn at det ser ut som at jeg har det bra her jeg er.. Skulle gjerne ha vært hjemme hos familien og kost meg med grilling hos tante og onkel med hele familien ja for å si det sånn..
Jeg gleder meg til den overflødige huden min er borte sånn at kroppen min blir finere og flottere enn jeg er nå ! Føler ingenting passer og sitter fint ! Men jeg skal være fornøyd med det jeg allerede har oppnådd ! Jeg har vært flink, blod,tårer og svette har klart dette hittil så jeg skal klare veien videre også !
Jeg er ikke ensom sånn sett ( mannen er på jobb), jeg bare føler meg ensom når alle snappene og alt fra de hjemme strømmer inn på tlf og meldinger ! Men jeg har det bra med mannen min, så nå skal jeg straks fikse til vestlandslefse med sukker og kanel på ! Det skal bli godt !

Likes

Comments

Familie, Hjemmet, Matmatmat
Kanskje jeg er litt smårar, men jeg sitter og planlegger bursdagen min i sommer krysser fingrene for fint vær og sol da jeg har bursdag i Juli. Jeg har invitert noen jenter på besøk for å feire 25års dagen min, jeg har invitert alt fra Oslo- Ålesund-Namsos-Trondheim++ så jeg bare krysser fingrene for at så mange av de kan komme og jeg får en vellykket bursdagsfeiring. Bursdagen min blir feiret i Trondheim så jeg håper på det beste for min del og for alle andre´s del..
Når man har bursdag på sommeren syns jeg det alltid er vanskelig med mat, hva skal man servere til gjestene på en varm sommerdag? jeg fant ut at det beste alternativet er Tapas, åh guud jeg elsker tapas ! Sitter og får vann i munnen bare ved tanken av tapas og sprudlevann på terassen med gode veninner..
Greske kjøttboller > Snurret lompe med fenalår eller kalkunskinke med philadelfia ost i > Advokado og Mangosalat

Foccacia brød med ost og salt på toppen > Grønnsaker og dip utenom > Potetbåter med krydder og olje stekt i ovnen

Er det rart man blir sulten spør nå jeg.. noe så godt! Sommermat er vist egentlig ganske lett og finne på alikavel, bare bruke hodet litt.. Har du noen tips om hva jeg kan servere i bursdagen min? Legg det gjerne inn i kommentarfeltet mitt så ser jeg på det når jeg får tid.
Jeg har jo kjøpt masse av ting og tang på ebay, så nå krysser jeg fingrene for at alt kommer hjem til mamma tidsnok! Sånn at det blir bra, alt jeg har kjøpt er i sølv og hvitt da jeg ville ha det som tema i bursdagen min, så nå er det bare og finne den perfekte bursdagskjolen! Så hvis du har en fin hvit eller fin kjole i sølv/grå så link den i kommentarfeltet!

Likes

Comments

Familie, Kjæreste, Tyskland
Ja dere leste faktisk riktig, i går hadde mannen fridag fra Jobb og vi dro dermed inn til Koblenz og tok en Godol bane opp på en borg. Og gikk og vandra litt oppå der.. Det var kjempegøy den turen opp dit anbefaler jeg alle som skal til eller rundt Koblenz engang! Det er altså at du tar en gondolbane opp i ca 5-7minutter så kan du kjøpe billett som går at du kan faktisk gå rundt på slottet/borgen og spise ++ der oppe. Vi kjøpte oss en slik kombi billett og var storfornøyde med turen.
Etter turen opp dit gikk vi litt i Koblenz før vi dro til søskenbarnet til mannen og vi koste oss og røyka vannpipe i sola.. Noe som fikk humøret på topp, etterhvert reiste vi ned til den sentrumen der han bor Gissen og så litt der.. Jeg gikk og leita etter en bodyshop butikk da jeg må ha meg ansiktsmaske, og vil ha den teetree maska de har der bare elsker den! Men de hadde det ikke så jeg ble litt snurt og lavtblodsukker for å si det sånn.. Jeg spiste ikke noe før kl ble nesten 4 i går.. Så jeg var ganske langt nede i energien.. Men alt i alt ble det en koselig dag.. utenom noe jeg ikke vil nevne på bloggen da det ikke har noe med bloggen eller sånn å gjøre !
Når vi kom hjem så gikk jeg meg en tur på ca 1,5time noe som var godt for sjela i solnedgangen og lufte hodet litt..Men utrolig vakkert her vi bor, litt øde men utrolig vakkert !
Her har jeg lagt ved noen bilder fra gårdagen, så håper dere tar en titt !

Likes

Comments

Familie, Hjemmet, Tyskland
Ny uke og nye utfordringer sies det, nå skal jeg faktisk bare innom og skrive et kort inlegg gitt ! Før jeg hiver meg avgårde på siste skoleøkt.. Så jeg kan melde meg opp til resten av skolegangen jeg kan søke på.. Ellers har mannen fri i morgen, så da blir det nok en tur til Ikea, og fikse litt småting.. Vi venter jo enda på pakken fra nettbutikken, og fått beskjed fra DHL at den er på vei.. Jeg håper den kommer snart så jeg kan få montert ting snart.. Blir smågal i hode mitt men det går vell over..
Ellers har jeg faktisk en ganske grei dag hittil i dag myye bedre enn dagen i går, men det er vell litt opp og ned innimellom.. Fått snakket med en lege her i Tyskland, som setter meg opp på sin liste for og sjekke at alt er bra med meg mtp stoffskiftet og sånn.. Dagsformen min har mye med medisineringen min å gjøre, men får håpe på ting blir bedre fremover nå ! Varmere i været gjør også bra..
Et lite tips til serie er Kara Para Ask hvis du ønsker og se Tyrkisk serie, jeg har netopp sett ferdig denne og den er så bra at jeg blir gal.. Sett halvparten 2 gang.. Eneste som er at episodene varer i ca 2,5 time så det tar lang tid og se ferdig.. Men har du tia så se den gjerne.. Dette er en av favorittsangene mine i serien, den gjør meg så glad så ønsker jeg dere en flott uke vidre så kommer jeg tilbake i morgen eller kanskje allerede i kveld ? Hvem vet ?

Likes

Comments

Familie, Tyskland
Helgen er snart over og jeg ender opp sengeliggende og ingen energi, skulle ha gjort så mye i dag men jeg klarer ikke.. Armer og bein føles som 500kg´s lodd som er lenket i bakken.. Jeg vet ikke hva som skjer, jeg bare klarer ikke og være oppegående i dag.. Sliten, prøver å hvile og lytte til kroppen, men jeg føler noe er galt med meg, vet ikke hva !
Jeg skjønner lite for tia, jeg har fullt opp med b12, alle blodprøver er fine kanskje det er bare en sånn tung dag da jeg gjorde ganske mye i går.. Jeg var helt optatt i hele går nesten, og det ble en sen kveld for meg..
Jeg fikk gjort unna mye av ukens husarbeid og ukesvasken hjemme her så kan være det som tappet meg helt..

Det jeg blir og gjøre i dag er vell bare å ligge i sengen og prøve å komme meg opp etterhvert.. Spent på hvordan kroppen jobber idag for å si det sånn.. Kanskje jeg kommer tilbake med noen innlegg som jeg lagret i går og på fredag hvis kroppen tillater det.

Likes

Comments

Familie, Hjemmet, Tyskland
Jeg klarer faktisk ikke og ta mine avgjørelser når det kommer til interiøret her hjemme og gubben sier jeg får gjøre hva jeg vil. Det blir fint uansett hva jeg velger mener han ! Men klarer ikke bestemme meg så da må jeg spørre dere lesere igjen på hva som er bra og hva som er fint og ikke !

Hvite, Grå, eller Sorte stoler?

Alle disse syns jeg er kjempefine men jeg klarer ikke bestemme meg for hvilket servise jeg skal velge, jeg valgte bort det rosa serviset da jeg har funnet ut at det kanskje ble litt mye med det rosa serviset + det var i matt og ikke like fint mtp vi ikke har vaskemaskin er det bedre med det som er lett og holde rent som blankt servise ! Da har jeg kommet frem til disse versjonene på servise. Hvilken farge syns dere er finest ?, jeg personlig syns det hvite eller det mintgrønne serviset var finest ! Men aller helst passer det hvite inn hos oss da det er og lettere og dekke til Hvitt servise enn å ha farget i mine øyner!..

Alle disse drikkeglassene er gode å drikke av, jeg har noen av de i Norge, men tok jo ikke med meg fra Norge når jeg kunne kjøpe det her i Tyskland. Jeg er ikke fan av slike store drikke glass, så jeg valgte og se på de som er ca vanlig drikkeglass størrelse.. Så hvilken syns du var finest av glassene her ?

Nå har jeg jo ventet en evighet på det jeg hadde bestilt fra Ikea, og fikk beskjed at det var problem med sendingen min så da får jeg ikke varene som er bestilt.. Forbanna tull spør du meg.. De har gjort en feil i systemet så sjåføren har ikke funnet frem hit vi bor.. Noe som gjør meg forbannet ! Hvor vanskelig er det liksom tenker jeg... Hvis de ser hva som er feilen så står det jo også et tlf nummer oppgitt der som faktisk skal ringes i slike tilfeller der ting er feil! Men neida her har de heller returnert varene og ikke gitt meg beskjed ! Og heller ingen penger tilbake på kontoen min tyveri spør du meg !!

Likes

Comments

Hjemmet, Tyskland
Da har endelig folien jeg hadde bestilt forje uke kommet, og ja jeg kan fortelle jeg syns det var et herk ! Men jeg ble utrolig fornøyd med det resultatet jeg fikk !

​Jeg har jo ikke gjort noe sånn før, så nå var det utrolig gøy å få prøve seg litt selv ! Vi fikk jo tak i et enkelt og brukt Lack bord fra Ikea

Jeg er utrolig fornøyd med hva jeg fikk til! Her er to bilder av bordet mitt slik det ser ut nå! Så begynner det og ta form!

Ganske straks begynner de oppe i leiligheten vår! Så jeg gleder meg veldig til og se hvordan det blir tilslutt! Jeg syns det er så spennende og se hvordan resultatet blir! Da jeg føler det ser ut som en søppel leilighet akkurat nå, og forhåpentligvis ganske fint om ikke alt for lenge! Lurer på om jeg faktisk skal legge folie på dørene også med da i hvit enkel eller i marmor mønster! Vi får se hva som skjer! Pr nå er det grusomme dører i mørkt tre, og eventuelt om vi tar vekk hvertfall den ene døren til kjøkkenet og har åpen løsning? Desverre får jeg ikke tatt noen bilder akkurat nå men håper på det beste og få tatt bilder der oppe kanskje i dag eller i morgen?

Likes

Comments

Familie, Hjemmet, Tyskland
I går fikk jeg et brev i posten fra politiet her at jeg måtte komme direkte på politistasjonen her i Tyskland, da de ikke trodde jeg var tilstede i Tyskland og jeg var i Norge, og vi bare juksa oss til papirer for mannen ! Jeg måtte avgårde og levere passet mitt, og heldigvis har jeg alltid dokumenter fra Sykehuset/leger osv at jeg har vært i behandling.. Men jeg hadde vært for lenge utenfor Tyskland denne gangen, noe jeg ikke skjønner meg helt på ! Fikk heldigvis gå fri igjen etter noen timer hos politiet.. Jeg sier det en gang til, jeg missliker sterkt det tyske politiet de er så strenge og kvasse ! Så jeg var litt småredd for hva som ville skje, jeg var jo i Norge pga sykehus og dps behandling så jeg viste jo hvorfor. Nå er det heldigvis i orden igjen, bare at hvis jeg skal være lenge ute av Tyskland må de få papirer på det.
Så har vi fått beskjed om å bare ta oss til rette etterhvert, da det heller blir at vi blir boende her i huset ! Bare en etasje høyere opp og får toppleiligheten her istedefor den vi bor i nå ! Der skal det males og byttes gulv da det er teppebelagt nå og jeg tåler ikke det.. Så da blir det skiftet til grå parkett akkurat som jeg vil ha det ! Og hvite vegger blir malt opp og frisket opp hehe ! Så nå kan jeg endelig roe meg ned litt igjen da jeg faktisk ble superstresset av det å tenke på å flytte rundt igjen !

Nå venter jeg bare på at siste møbler skal komme inn døren, sånn at jeg får blitt ferdig med det jeg skal gjøre før de blir flyttet opp ! Ting begynner endelig og gå vår vei, sånn nesten hvertfall mangler bare at jeg får meldt meg opp til fagene mine på skolen å jeg får gjennomført dette avventer svar fra NKI om studieretningen min blir riktig eller hvilken jeg må gå for å kunne gå vidre!

Ellers var jeg å gikk tur i dag, på 1time og fant noen dyr langt oppi skogen ! Eller ikke så langt oppe i skogen, men jeg var ute å gikk i så si bare motbakker så jeg håper på å får rompe til slutt nå når jeg går dit ! Da det er på toppen av hølet vi bor i for å si det sånn.. Vet ikke hva det kalles men bygda/hølet det er hvertfall plassen vår !

Likes

Comments

Familie, Hjemmet, Tyskland, Møbler

Da har vi kommet til Mai mnd, og det er jo for de aller fleste en fest måned,men for meg er det en helt vanlig måned der ting kommer og går som vanlig. Hos oss i familien har vi sykt mye bursdager før sommeren så i Mai har vi og en god del bursdager..

Men en ting jeg fikk beskjed om i går, var at det er bestemt at vi ikke blir boende i denne leiligheta alikavel og skal flytte i et hus... Vi har jo ventet på det lenge, men familien har ikke funnet noe hus for oss som vi kan bo i så nå skal de prøve igjen. Planene var jo og pusse opp og gjøre istand denne leiligheta her til vårt eget krypinn.. Det er ganske grei strørrelse altså men når vi ikke skal bo her alikavel så ser jeg ikke noe frem til å pusse opp her.. Bra vi ikke har kjøpt maling og alt sammen enda og at vi har fått det meste av tingene her via finn.. Men kom som et lite sjokk spør du meg, dvs vi vil bli boende med onkel og tante + 2 søskenbarn.. Men de har vært på utkikk etter et flerfamilieshus, dvs det er 2 av stuer, 2 bad,2 kjøkken og alt er det dobbelte av.. Men jeg bare kjenner det er litt ork nå egentlig.. Hadde tenkt og fokusere på siste skole nå før jeg skal være ferdig om ikke lenge, og at jeg skal studere mer enn det jeg har gjort hittil ! Jeg syns det ble litt kjipt spør du meg ! Så jeg vet ikke helt hva jeg skal si da for å si det sånn

Likes

Comments