Nå er det ikke lenge til Kingsland Oslo Horse Show, og jeg gleder meg skikkelig! Jeg har hvert der så og si hvert år, men var fryktelig redd for at jeg ikke kunne reise i år. Men en venninne av meg snakket om det i dag å jeg hadde helt glemt at det var denne helgen så jeg kastet meg på mobilen å kjøpte billett! Så nå blir det heldigvis sikkert at jeg skal dit, og jeg skal sikre meg en del ting mens jeg først er der slik at jeg har sånn bare i tilfelle...


​Gammelt bilde, hun er dessverre solgt men jeg vil veldig gjerne ha en ny etterhvert... Og det er en drøm som jeg virkelig skal oppfylle. Det som er så koselig med KOHS er at man ser så mye fine hester pluss møter mange hyggelige mennesker som deler samme lidenskap som deg. 

Likes

Comments

Som de fleste av dere vet så er jeg kjent for å kle meg alt annet enn basic! Men nå i det siste har det blitt veldig mye trygge valg i forhold til det å velge klær, å jeg vet ikke helt hvorfor.. Kanskje det kan ha noe med at vinteren er i nærheten eller at jeg rett og slett faktisk har mistet litt av gløden til klesvalg! Men gleden av shopping er her enda og den har ikke blitt noe mildere for å si det sånn! Men jeg skal bruke litt tid på å virkelig finne ut av hva som stopper meg, og finne ut av hva som drev meg før jeg sluttet.

Likes

Comments