Header

Hei😊

Siden jeg ikke la ut noe blogginnlegg om hvordan min sommerferie var så kommer det litt bildedryss fra min sommerferie nedenfor💗 , bedre sent enn aldri!

Sommerfølelse & Vg-lista i Bergen, her sammen med venninne Amalie 💜

Vg-lista, her sammen med venninne Konstance 💜

Resultat etter frisørtime 10. Juli💇

Middag på Matbørsen i Bergen , der vi feiret broren min sin bursdag🎁

Flytur til Gardemoen for å møte kjæresten 👫❤

Hyttetur i Moss sammen med kjæresten og andre i familien hans ⛺

Mange koselige filmkvelder, favoritten må bli : Beauty and the Beast 😍

En tur til Eidsvollbygningen på guidet tur og omvisning 😊

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

  • 20 Lesere

Likes

Comments


Hei!

Da var hverdagen godt i gang igjen, jeg har allerede jobbet i 2 uker. I det siste har det vært en endring for min del som lærling.

Jeg har nemlig skiftet jobb. Som lærling skal man innom forskjellige steder, siden man skal bli kjent med barn og ungdom i ulike aldersgrupper. Så nå var tiden for min del å jobbe på barne- og ungdomskole.

I dag startet jeg og ungene vår offisielle første skoledag, hvor vi fikk hilse på hverandre og se hverandre. Noen av barna kjenner jeg jo godt til i fra før siden jeg er så heldig å få følge de fra barnehagen til skolen.

Jeg skal være lærling på skolen frem til April, og etter påske starter jeg i barnehagen igjen, og skal være frem til sommerferien.

Så det blir en spennende tid i vente, men jeg gleder meg til å ta nye kunnskaper med storm, så dette blir bra💗

Hva skal du til med denne høsten?

  • 49 Lesere

Likes

Comments

Hei😊

Tenker å komme innom å dele noen av mine favoritter personer på Instagram

Når det kommer til Instagram profiler, er det så mange som deler koselige, inspirerende og flotte bilder, så de fantastiske personene nedenfor gjør nemlig dette, sjekk det ut!

Håper dere har lyst til å sjekke ut noen av brukerene og kanskje også følge de😊

Hvem er dine favoritter på Instagram?

Rad 1 ;

Celina Karine - Kjent YouTuber som lager sminke relaterte videoer, på hennes Instagram profil finner du bilder av sminke, mat, klær og interiør.

Helene Lekven - Blogger og Youtuber som legger ut bilder av reiser, sminke og antrekk.

Sofie Caroline - Bedre kjent som Sofie fra Paradise Hotel fra årets sesong. På hennes Instagram profil finner du bilder av antrekk, opplevelser og hverdagen til Sofie.


Rad 2 ;

Eirin Kristensen - Blogger som legger ut bilder av hverdag, antrekk, sminke og reise.

Kristin Gjelsvik - Blogger og har en Youtube-kanal , på denne Instagram-profilen finner du bilder fra ulike reiser, mat, og mye klær for å nevne noe.

Sanne Skar - Kjent YouTuber som også lager sminkevideoer, på hennes Instagram finner du mye sminkebilder og litt hverdagsbilder og mat.


Rad 3 ;

Marthe Borge - Blogger som legger ut bilder fra hverdagen sin, livet som sykepleier-student , hun deler også inspirasjon til ulike oppskrifter som er verdt å teste ut.

Desenio - Er den beste interiør-inspirasjonen som eksisterer, her finner du mange flotte postere og plakater, alt i fra ting som passer på kjøkken, i stua eller på barnerommet.

Agnes Lovise - Kjent YouTuber som lager videoer sammen med Celina Karine, her finner du også mye sminke, klær og interiør.

  • 74 Lesere

Likes

Comments

OPPSKRIFTER

Hei❤

Jeg kommer innom en tur å vil dele oppskrift på en supergod smoothie. Denne smoothien er veldig frisk på smak så på en varm sommerdag er det deilig å nyte en iskald smoothie. (Funker fint selv på en regnfull dag)

INGREDIENSER (2 GLASS)

3 dl appelsinjuice

400 g frosne jordbær

300 g frosne bringebær

2 bananer

SLIK GJØR DU :

1. Mål opp 3 dl med juice og slå det opp i en blender.

2. Ta resten av ingrediensene , med frosne bær og bananer

3. Kjør så blenderen til alt er blandet og blitt en jevn blanding

4. Server i 2 glass og nyt smoothien


TIPS :

Banan gir sødme og fylde til smoothien. Har du ikke banan, er det godt å tilsette 1-2 ss melis i blenderen før du kjører sammen smoothien.

Appelsinjuice kan byttes ut med eplejuice

♥ Det kan være lurt å røre litt med en skje for å få bærene og resten til å blendes inn. Kan også være lurt å servere smoothien med sugerør eller skje, siden den kan bli litt tykk i konsistensen.

Likes

Comments

OPPSKRIFTER

Hei😊

I dag vil jeg tipse dere om en oppskrift. Jeg vil dele en oppskrift på hjemmelaget limonade.

Selv så elsker jeg limonade, det er søtt, men samtidig veldig friskt på smak.

Limonaden man kjøper i butikk inneholder dessverre veldig mye sukker, men i denne oppskriften her er det en god del mindre, så håper dere har lyst å teste denne ut💛

Skal du ha en grillfest eller fest med venner er dette en super ting å lage som en drink, alt trenger ikke å inneholde alkohol. Så dette er et godt alternativ til deg som ikke drikker på fester men som smaker veldig godt.


INGREDIENSER (4 PORSJONER)

5 sitroner

150 g sukker

10 dl vann (halvparten kokende , halvparten kaldt

Isbiter - til servering

Lime, skiver - til servering

Mynte, til servering


SLIK GJØR DU ;

  1. Press all saften fra 5 sitroner i en stor mugge, tilsett sukker og 5 dl kokende vann.

2. Rør til alt sukkeret er oppløst og fyll på med 5 dl kaldt vann.

3. La limonaden stå i kjøleskapet til den er skikkelig kald, gjerne natten over.

4. Vann, sukker og sitron kan justeres etter smak.

5. Servers med isbiter, mynteblader, sitronskiver og limeskiver.


Likes

Comments

Hei!

Jeg husker dagen som i går da vi skrudde på tv-en og de snakket om hendelsen i regjeringskvartalet og senere på kvelden ble det informert om en "politimann" som var på Utøya og hadde drept uskyldige mennesker og de fleste var ungdommer. En forferdelig hendelse som vi alle vil huske.

Jeg klarer så klart ikke å se for meg hvor jævlig de som var i regjeringskvartalet og de på Utøya må ha hatt det, men helt forferdelig må det ha vært.

Jeg klarer ikke forstå at det har gått hele 6 år siden hendelsen i regjeringskvartalet og på Utøya hvor uskyldige mennesker ble fratatt sitt liv.

Ofte hører vi om terrorhendelser rundt om i verden, men jeg tenker det at man skal ikke være redd for å dra rundt i verden, man må kunne levet livet sitt som normalt og ikke bare tenke frykt. Jeg kjenner selv at jeg tenker, jeg skal ALDRI dra mer, men hvor naiv skal man bli? Man må leve livet og vi må tenke at vi er sterke enn de som vil drepe.

Varme tanker til de som har bekjente og nære som var på Utøya eller i regjeringskvartalet som mistet noen eller som var med i 2011 og overlevde den dramatiske terrorhendelsen!

La oss hevde oss over terroren som begår rundt om i verden, og stå sammen og nyt hver dag som går❤

Om en mann kan vise så mye hat, tenk på hvor mye kjærlighet vi kan vise sammen❤

  • 140 Lesere

Likes

Comments

MUSIKK

Hei💜

Da har jeg fått satt sammen klippene fra konserten i Bergen 5. juli , og mixet en vlog til dere😊 , håper dere liker videoen og får en liten konsertopplevelse uansett om du var i Bergen den dagen eller ikke ❤

Da ønsker jeg dere en fin kveld videre💗

Likes

Comments

"Forandring må skje, vet det er klisjè,

dette ekke film, så sett deg ned å hør på når jeg gjør min ting"

(Hentet fra sangen Fy faen av Hkeem & Temur ) 🎵

Håper dere har en fin start på uken og nyter ferien for de som har det og at dere andre hadde en grei arbeidsdag😊 Kjenner hvor godt det var å begynne med ferie, og hente litt energi til jobb hverdagen som kommer brått tilbake.

I dag var jeg hos frisøren og klippet håret mitt, jeg har slitt med et veldig flokete hår. Jeg har også veldig tykt hår så å klippe det opp og gjøre det litt kortere var virkelig godt 💇

Kjenner det er veldig uvant enda, men det kommer seg, heldigvis.

Jeg er så fornøyd med frisøren min siden hun er så dyktig og klarer å tilpasse ut i fra de ønsker jeg vil ha.

Ellers i dag har jeg lærekjørt litt så nå skal jeg bare slappe av resten av kvelden💗

  • 208 Lesere

Likes

Comments

SPØRSMÅLSRUNDE

Hei😊

Jeg må bare beklage at svarene kommer litt sent, men jeg har styrt på med en mini fagprøve på jobb også har det skjedd litt forskjellig som har gjort at det har blitt utsatt.

Men nå har jeg begynt på min sommerferie , så når får jeg litt tid til slike ting😊

Jeg hadde filmet svarene, redigert videoen og var klar til å laste den opp på YouTube, men så oppstod det en feil med opplastningen, så jeg skal dele svarene som jeg sa i videoen, så håper jeg at filtypen og redigeringsprogrammet fungerer bedre til neste gang. Beklager dette men er ikke så mye man får gjort med slike tekniske problem.

Hva planer har du for sommeren 2017?

På onsdag var jeg på VG-lista i Bergen med ei venninne, noe som var veldig hyggelig, jeg tenker å prøve å lage en liten Vlog, på dette, og sette sammen til dere, viss jeg får til redigeringen og sånn

Jeg har også en plan om å invitere noen veninner på grilling med god mat, god drikke og noe god snacks så jeg håper jeg får gjort dette i løpet av uken som kommer.

Den 21. juli reiser jeg med fly til Gardemoen og møter kjæresten min, der vi blant annet skal på hyttetur, sverigetur, feiring av bursdagen hans og mye annet så det blir stas å se han igjen💗

Hva planer har du til høsten, studier/jobb?

Jeg har et år igjen som lærling i Barne- og ungdomsarbeider faget, så jeg skal først være en uke i barnehage, og når skolen starter opp 14 august, skal jeg være der frem til April, så skal jeg tilbake til barnehagen i Strandebarm og være og ta fagprøven der. Så det blir spennende å få være på skolen også, men kjenner jeg savner å jobbe i barnehagen allerede.

Hva tenker du å gjøre etter læretiden din?

Jeg har tenkt å gjøre flere ting, men førsteprioriteten blir å søke meg inn på HIOA (Høgskolen i Oslo og Akershus) hvor jeg skal søke på barnehagelærer utdanning y-vei, det er en utdanning for de som har fagbrev som barne- og ungdomsarbeider som kan søke seg inn.

Påbygg er jo også et valg jeg velger å søke om, dersom jeg skal være uheldig å ikke komme inn på høgskolen.

Et siste alternativ blir å søke seg jobb enten her i Strandebarm i barnehagen jeg har vært å hatt det første året som lærling, eller så vil jeg søke i nærheten av der kjæresten bor, så fremtiden vil vise litt.


Hvilke sminkeprodukter har vært din favoritt og hva anbefaler du?

Jeg har filmet en "What`s in my makeup bag" video så viss jeg får til å redigere den så vil du se hva som er mine favoritter og hva jeg anbefaler videre💜

Hva er favoritt parfymen din?

Det er så vanskelig å velge en favoritt så jeg har valgt mine 3 favoritter.

Den første er "Killer queen" av Katy Perry

Den andre er "Pink friday" av Nicki Minaj

Og den tredje er "Xo" av Victoria Secret , som er en rollerball parfyme, denne liker jeg også veldig godt

Hva er dine interesser/hobbyer?

Mine interesser og hobbyer er jo musikken, jeg elsker å synge, jeg synger hele tiden, i dusjen, på vei til jobb, på jobb, hjemme, ja overalt. Jeg har en greie for musikk og det har jeg hatt fra jeg var ganske så liten.

Jeg fikk høre på jobben, siden hun jobbet der når jeg gikk der, at jeg sang meg selv til søvn. Så jeg lå i vognen min i barnehagen og sang Fola fola blakken sa hun og jeg sovnet.

Så der trengte man ikke barnehagepersonalet til å synge for meg, og det var jo litt morsomt og koselig å høre.

Her sang jeg på festspillene i Bergen sammen med søskenbarnet mitt

Jeg driver jo på med bloggen, jeg har blogget i sikkert 4-5 år nå, men jeg har byttet blogg-sider og laget nye blogger, men jeg trives veldig godt med det.

Så jeg liker jo å ta bilder, filme og redigere, selv om det ofte er redigeringen som er mest jobb men hva gjør man ikke for leserne sine og for at bloggen skal bli litt spennende og ikke veldig kjedelig?

Hvor ser du deg selv om 10år?

Om 10 år er jeg fylt 29 år, da vil jeg tro at jeg har fått jobbet flere år som barnehagelærer og er forhåpentligvis en pedagog på en avdeling i en barnehage og trives godt med det😊

Jeg vil også tro jeg har blitt mamma og fått en nydelig liten prinsesse eller prins. Så satser jeg på at leiligheten eller huset er kjøpt , at jeg har et solid hjem å være. Det er ikke lett å planlegge en fremtid men det er vel dette jeg håper på da!

Har du en bok, film eller serie du vil anbefale?

Jeg leser ikke så ofte bøker, så jeg tror jeg heller får anbefale film og serie til dere😊

Av filmer vil jeg anbefale filmen "Two wrongs" som handler om ei jente som forsvinner, moren vil gjøre alt for å finne datteren sin igjen, selv om dette innebærer å true og kidnappe andre mennesker som hun har et forhold til.

En veldig spennende film, selv om temaet kidnapping kanskje ikke er det gøyeste å se på, men en film som tar opp en alvorlig sak.

Av serier vil jeg anbefale 3 serier til dere.

1. Orange is the new black

Dette er en serie som handler om fengselslivet, hvordan de må oppføre seg der inne, hvordan besøkstidene er , og alle rutiner som de må gjennom.Dette er en serie som handler om fengselslivet, hvordan de må oppføre seg der inne, hvordan besøkstidene er , og alle rutiner som de må gjennom.

2. American Horror Story

Denne serien er oppdelt i 5 sesonger, og hver sesong inneholder ulike temaer, eksempel hvordan det er på et mentalsykehus, folk som går igjen i hus og lignende.

3. 13 reasons why (13 gode grunner)

Denne serien handler om jenta Hannah Baker som tar selvmord, hun spiller inn 13 kassetter der hun forklarer hvem som er grunnen for at hun tok livet sitt. Det skal komme ut en sesong 2 av denne serien , så det er bare til å følge med.

Hva er dine tanker om BUA lærling?

Jeg må bare si at jeg er så takknemelig og glad for at jeg har valgt den studieretningen, jeg vet ikke hva jeg skulle gjort uten en variert hverdag, og jeg får gjøre det jeg elsker mest, nemlig å være sammen med barn og se de vokse opp.

Du får verdens beste klemmer, kyss på kinnet, smiler og ler og har en enorm glede rundt seg. Jeg elsker virkelig denne jobben, og kunne ALDRI tenke meg noe annet.

Vil du anbefale det til andre?

Ja det vil jeg absolutt gjøre, om du elsker unger eller ungdommer, og ønsker å jobbe med de, gjør det. Jeg er så glad for at jeg tok den studieretningen, og gleder meg til veien videre for å bli en god barnehagelærer og kunne jobbe i barnehage og være en dyktig arbeider.

Da håper jeg dere likte svarene, og får en super dag videre❤

Likes

Comments

FOTO

Hei dere😊

Da var den første sommer måneden over for denne gang. Kan virkelig ikke skryte på meg mye fint vær denne måneden, jeg kan huske de 2-3 siste dagene av juni som fine, resten har vært regn regn og atter regn.

I går var det så varmt at jeg og mamma dro en tur til stranden for å bade, det var litt kaldt, men så varme som vi var gjorde det veldig godt med et litt kjølig bad, jeg hoppet uti hele to ganger, og den andre gangen klarte jeg å svømme litt før jeg måtte opp igjen på land.

Litt senere på kvelden like før vi skulle dra hjem kom det en svane familie svømmende mot oss, jeg fikk noen blinkskudd av svanene. De passet godt på svaneungene sine, vi hadde dessverre ikke noe brød å gi de, men kanskje møter vi de igjen og kan mate de da.

Nå i dag har jeg filmet 2 videoer som jeg skal sitte å redigere på i kveld, så kommer de ut i løpet av neste uke💜

Ha en fin lørdagskveld videre❤

Dokumentert bevis på at jeg badet😊

Likes

Comments