Header

Hei💗

Lenge siden sist, tiden har gått ganske i ett i det siste. Men jeg skal prøve å prioritere litt mer på bloggfronten også, men i en travel hverdag med jobb og andre ting som skal gjøres blir tiden av og til knapp, men jeg skal prøve!

Denne uka har det jo vært høstferie her jeg bor, ikke for min del. Siden jeg valgte å jobbe på SFO denne uka her og heller få fri i vinterferien. Det ble en liten bytur i går etter jobb hvor jeg møtte broren min, gikk ut å spiste deilig mat på Matbørsen i Bergen og var på premieren av Snømannen - basert på boka til Jo Nesbø. Siden broren min bor i Bergen så overnattet jeg der til i dag, før turen gikk hjem igjen.

Jeg synes filmen var veldig bra og spennende, jeg har ikke fått lest hele boka før jeg så filmen da, så man har jo ulike oppfatninger, men jeg vil anbefale filmen videre til dere som liker denne type sjanger. Jeg hater egentlig skrekkfilmer, men jeg vil si dette var en mild form for skrekk, siden mye av hendelsen handler om etterforsking og flere politisaker.

Hva har du gjort på i høstferien / helgen?

  • 87 Lesere

Likes

Comments

Hei😊

Siden jeg ikke la ut noe blogginnlegg om hvordan min sommerferie var så kommer det litt bildedryss fra min sommerferie nedenfor💗 , bedre sent enn aldri!

Sommerfølelse & Vg-lista i Bergen, her sammen med venninne Amalie 💜

Vg-lista, her sammen med venninne Konstance 💜

Resultat etter frisørtime 10. Juli💇

Middag på Matbørsen i Bergen , der vi feiret broren min sin bursdag🎁

Flytur til Gardemoen for å møte kjæresten 👫❤

Hyttetur i Moss sammen med kjæresten og andre i familien hans ⛺

Mange koselige filmkvelder, favoritten må bli : Beauty and the Beast 😍

En tur til Eidsvollbygningen på guidet tur og omvisning 😊

  • 122 Lesere

Likes

Comments


Hei!

Da var hverdagen godt i gang igjen, jeg har allerede jobbet i 2 uker. I det siste har det vært en endring for min del som lærling.

Jeg har nemlig skiftet jobb. Som lærling skal man innom forskjellige steder, siden man skal bli kjent med barn og ungdom i ulike aldersgrupper. Så nå var tiden for min del å jobbe på barne- og ungdomskole.

I dag startet jeg og ungene vår offisielle første skoledag, hvor vi fikk hilse på hverandre og se hverandre. Noen av barna kjenner jeg jo godt til i fra før siden jeg er så heldig å få følge de fra barnehagen til skolen.

Jeg skal være lærling på skolen frem til April, og etter påske starter jeg i barnehagen igjen, og skal være frem til sommerferien.

Så det blir en spennende tid i vente, men jeg gleder meg til å ta nye kunnskaper med storm, så dette blir bra💗

Hva skal du til med denne høsten?

  • 150 Lesere

Likes

Comments

Hei😊

Tenker å komme innom å dele noen av mine favoritter personer på Instagram

Når det kommer til Instagram profiler, er det så mange som deler koselige, inspirerende og flotte bilder, så de fantastiske personene nedenfor gjør nemlig dette, sjekk det ut!

Håper dere har lyst til å sjekke ut noen av brukerene og kanskje også følge de😊

Hvem er dine favoritter på Instagram?

Rad 1 ;

Celina Karine - Kjent YouTuber som lager sminke relaterte videoer, på hennes Instagram profil finner du bilder av sminke, mat, klær og interiør.

Helene Lekven - Blogger og Youtuber som legger ut bilder av reiser, sminke og antrekk.

Sofie Caroline - Bedre kjent som Sofie fra Paradise Hotel fra årets sesong. På hennes Instagram profil finner du bilder av antrekk, opplevelser og hverdagen til Sofie.


Rad 2 ;

Eirin Kristensen - Blogger som legger ut bilder av hverdag, antrekk, sminke og reise.

Kristin Gjelsvik - Blogger og har en Youtube-kanal , på denne Instagram-profilen finner du bilder fra ulike reiser, mat, og mye klær for å nevne noe.

Sanne Skar - Kjent YouTuber som også lager sminkevideoer, på hennes Instagram finner du mye sminkebilder og litt hverdagsbilder og mat.


Rad 3 ;

Marthe Borge - Blogger som legger ut bilder fra hverdagen sin, livet som sykepleier-student , hun deler også inspirasjon til ulike oppskrifter som er verdt å teste ut.

Desenio - Er den beste interiør-inspirasjonen som eksisterer, her finner du mange flotte postere og plakater, alt i fra ting som passer på kjøkken, i stua eller på barnerommet.

Agnes Lovise - Kjent YouTuber som lager videoer sammen med Celina Karine, her finner du også mye sminke, klær og interiør.

  • 181 Lesere

Likes

Comments

OPPSKRIFTER

Hei❤

Jeg kommer innom en tur å vil dele oppskrift på en supergod smoothie. Denne smoothien er veldig frisk på smak så på en varm sommerdag er det deilig å nyte en iskald smoothie. (Funker fint selv på en regnfull dag)

INGREDIENSER (2 GLASS)

3 dl appelsinjuice

400 g frosne jordbær

300 g frosne bringebær

2 bananer

SLIK GJØR DU :

1. Mål opp 3 dl med juice og slå det opp i en blender.

2. Ta resten av ingrediensene , med frosne bær og bananer

3. Kjør så blenderen til alt er blandet og blitt en jevn blanding

4. Server i 2 glass og nyt smoothien


TIPS :

Banan gir sødme og fylde til smoothien. Har du ikke banan, er det godt å tilsette 1-2 ss melis i blenderen før du kjører sammen smoothien.

Appelsinjuice kan byttes ut med eplejuice

♥ Det kan være lurt å røre litt med en skje for å få bærene og resten til å blendes inn. Kan også være lurt å servere smoothien med sugerør eller skje, siden den kan bli litt tykk i konsistensen.

Likes

Comments

OPPSKRIFTER

Hei😊

I dag vil jeg tipse dere om en oppskrift. Jeg vil dele en oppskrift på hjemmelaget limonade.

Selv så elsker jeg limonade, det er søtt, men samtidig veldig friskt på smak.

Limonaden man kjøper i butikk inneholder dessverre veldig mye sukker, men i denne oppskriften her er det en god del mindre, så håper dere har lyst å teste denne ut💛

Skal du ha en grillfest eller fest med venner er dette en super ting å lage som en drink, alt trenger ikke å inneholde alkohol. Så dette er et godt alternativ til deg som ikke drikker på fester men som smaker veldig godt.


INGREDIENSER (4 PORSJONER)

5 sitroner

150 g sukker

10 dl vann (halvparten kokende , halvparten kaldt

Isbiter - til servering

Lime, skiver - til servering

Mynte, til servering


SLIK GJØR DU ;

  1. Press all saften fra 5 sitroner i en stor mugge, tilsett sukker og 5 dl kokende vann.

2. Rør til alt sukkeret er oppløst og fyll på med 5 dl kaldt vann.

3. La limonaden stå i kjøleskapet til den er skikkelig kald, gjerne natten over.

4. Vann, sukker og sitron kan justeres etter smak.

5. Servers med isbiter, mynteblader, sitronskiver og limeskiver.


Likes

Comments

Hei!

Jeg husker dagen som i går da vi skrudde på tv-en og de snakket om hendelsen i regjeringskvartalet og senere på kvelden ble det informert om en "politimann" som var på Utøya og hadde drept uskyldige mennesker og de fleste var ungdommer. En forferdelig hendelse som vi alle vil huske.

Jeg klarer så klart ikke å se for meg hvor jævlig de som var i regjeringskvartalet og de på Utøya må ha hatt det, men helt forferdelig må det ha vært.

Jeg klarer ikke forstå at det har gått hele 6 år siden hendelsen i regjeringskvartalet og på Utøya hvor uskyldige mennesker ble fratatt sitt liv.

Ofte hører vi om terrorhendelser rundt om i verden, men jeg tenker det at man skal ikke være redd for å dra rundt i verden, man må kunne levet livet sitt som normalt og ikke bare tenke frykt. Jeg kjenner selv at jeg tenker, jeg skal ALDRI dra mer, men hvor naiv skal man bli? Man må leve livet og vi må tenke at vi er sterke enn de som vil drepe.

Varme tanker til de som har bekjente og nære som var på Utøya eller i regjeringskvartalet som mistet noen eller som var med i 2011 og overlevde den dramatiske terrorhendelsen!

La oss hevde oss over terroren som begår rundt om i verden, og stå sammen og nyt hver dag som går❤

Om en mann kan vise så mye hat, tenk på hvor mye kjærlighet vi kan vise sammen❤

  • 242 Lesere

Likes

Comments

Hei💜

Da har jeg fått satt sammen klippene fra konserten i Bergen 5. juli , og mixet en vlog til dere😊 , håper dere liker videoen og får en liten konsertopplevelse uansett om du var i Bergen den dagen eller ikke ❤

Da ønsker jeg dere en fin kveld videre💗

  • 241 Lesere

Likes

Comments

"Forandring må skje, vet det er klisjè,

dette ekke film, så sett deg ned å hør på når jeg gjør min ting"

(Hentet fra sangen Fy faen av Hkeem & Temur ) 🎵

Håper dere har en fin start på uken og nyter ferien for de som har det og at dere andre hadde en grei arbeidsdag😊 Kjenner hvor godt det var å begynne med ferie, og hente litt energi til jobb hverdagen som kommer brått tilbake.

I dag var jeg hos frisøren og klippet håret mitt, jeg har slitt med et veldig flokete hår. Jeg har også veldig tykt hår så å klippe det opp og gjøre det litt kortere var virkelig godt 💇

Kjenner det er veldig uvant enda, men det kommer seg, heldigvis.

Jeg er så fornøyd med frisøren min siden hun er så dyktig og klarer å tilpasse ut i fra de ønsker jeg vil ha.

Ellers i dag har jeg lærekjørt litt så nå skal jeg bare slappe av resten av kvelden💗

  • 310 Lesere

Likes

Comments