Header

Hei!

Jeg har ikke vært så aktiv på bloggen de siste dagene, og dette vil jeg gjerne forklare dere grunnen til. Dere skjønner at 11.01 - torsdagen som var, hadde jeg oppkjøring på bil og gjett hva , jeg har LAPPEN! Jeg er så glad og letta for at det gikk bra på første forsøk. Så tiden før oppkjøring har jeg ikke helt klart å være meg selv, alle tankene har handlet om sikkerhetskontroll på bil og pønsking med tanker om hvordan sensor var, og alt som handlet om bil og bilkjøring å gjøre.

Men nå er oppkjøringen bestått, og jeg trenger ikke tenke på alt stresset som ligger bak. Grunnen for at jeg deler dette med dere er ikke for skryte over meg selv, men det er for at dere skal få ta del i hverdagen min, og skjønne hvorfor jeg har vært litt tilbake fra blogg og fokus på tenke ut innlegg og sånn. 

Fremover nå skal jeg få prøve å være litt mer aktiv på bloggen , kom gjerne med forslag om dere har noen ønsker ❤

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

  • 22 Lesere

Likes

Comments

OPPSKRIFTER

Hei!


Hverdagen begynner igjen, og noen av dere har kanskje laget dere nyttårsforsett?

Jeg har selv ikke laget meg noe særlig nyttårsforsett, men jeg har en plan om at i 2018, skal jeg endre livsstilen min litt, jeg merker jeg sitter mye inne etter jeg kommer hjem fra jobb, det er så lett å finne frem en skål med chips, sjokolade eller smågodt. Dette vil jeg nemlig gjøre noe med, og det er ikke fordi noen påvirker meg til det, men dette handler om at jeg med dette vil bli mer fornøyd med helsa og kroppen min. Som sagt jeg oppfordrer ingen av dere til å slutte å spise det dere spiser, jeg skal selv fortsette som normalt å spise mat, men jeg vil tenke meg om en ekstra gang før jeg spiser det.

Å kutte ut godteri og brus er noe jeg hvertfall skal prøve å unngå, veldig vanskelig som den godteri elskeren jeg er, men dette blir et forsøk så får vi se hvordan det går.

Jeg fikk et tips her om dagen om en oppskrift som skal gjøre frokost/ lunsj tips litt lettere, jeg vet ikke helt hva jeg skal navngi det som men jeg tror jeg vil si lavkarbo-rundstykker av noe slag. Jeg velger å dele oppskriften her på bloggen, så får dere som sagt vurdere selv om dette er noe dere vil prøve 😊

Lavkarbo- rundstykker

Ingredienser :

1 beger med mager cottage cheese

400 g lettkokte havregryn (her kan man også bruke glutenfrie)

4 dl vann

1 ts salt

Sett ovnen på 200 grader med innstillingen over-under varme.

Du finner frem en kjøkkenmaskin av noe slag, som kan kverne og mose ingrediensene sammen og elte det. Du tar alle ingrediensene i denne kjøkkenmaskinen, og skru maskinen på full styrke, når alt har blitt blandet sammen vil det se litt ut som en grøt. Men dette er helt normalt! Finn frem 2 stekebrett og ta bakepapir på. Jeg tok en spiseskje til å fordele deigen på stekebrettene, og fordelte slik at det bli 9 på hvert brett. Jeg formet de som runde lapper (sveler). Så steker du de i ovnen i 20 minutter. Av denne oppskriften fikk jeg 27 stk.

Pakk de inn i et kjøkkenhåndkle for å oppbevare de. Server med det pålegget du måtte ønske!

Ha en fin kveld videre❤️

Likes

Comments

Godt nyttår til dere alle 🎇

Håper dere alle har hatt en fantastisk julefeiring og nyttårsfeiring. Jeg hadde en plan i desember å skulle blogge mye, å få til en slags julevlog, der jeg delte hva jeg gjorde de ulike dagene. Men som lærling med jobb hver dag, gikk tiden litt forbi. Jeg må bare beklage det, men nå er det ett nytt år, og ting skal planlegges mer for hverdagen og bloggen min.

Siden vi starter ett nytt år, vil jeg spørre dere om dere har noen tips til hva dere vil lese/se i det nye året som vi har fremfor oss.

Så kom gjerne med forslag!

I morgen starter hverdagen for min del, skal bli godt å komme tilbake til en rutine igjen og, selv om det har vært veldig deilig med en lang juleferie.

  • 36 Lesere

Likes

Comments

Hei!

Da har jeg kåret vinneren, veldig hyggelig de som deltok, den heldige vinneren ble Anita, så gratulerer så mye til henne, hun blir kontaktet på e-post , så håper jeg at jeg får delt flere konkurranser med dere i nærmeste fremtid!

Nå skal jeg få filmet litt til videoene som skal komme ut på YouTube, så snakkes vi senere!

Ha en fin kveld videre ❤️

  • 58 Lesere

Likes

Comments

JUL, KONKURRANSE

Hei!

Håper dere har hatt en fin desember måned så langt, min måned har vært veldig fin, litt stressende er det jo alltid før jul, gaver skal handles, julekaker skal bakes og mye mye mer.

I hverdagen er det greit å ha en planlegger hvor man kan skrive ned planene sine, oppgavene på skolen eller hva man skal i helgen. Jeg snakker nemlig om en almanakk, jeg har min almanakk fra Personlig almanakk.

Jeg er storfornøyd med produktene jeg har bestilt fra siden, og siden jeg bestilte meg en almanakk i desember 2016, for å lage almanakken til året 2017, fulgte det med en rabattkode.

Det er en kode på 10 % som kan brukes på personlig almanakk sin side. Du kan velge mellom liten , medium , stor , A5 eller A4 i størrelsen på almanakken, du kan også velge notatbøker eller en veggalmanakk. Tilbehør som penner kan også bestilles her.

Så derfor ønsker jeg å dele denne rabattkoden sammen med en av dere lesere. For å bestille personlig almanakk å få den før julaften er nemlig i morgen, derfor tenker jeg å arrangere denne konkurransen nå i kveld også trekker jeg vinneren i morgen kl 17.30 så har dere litt mulighet til å designe den før bestillingsfristen går ut, og dere trenger ikke bruke koden innen i morgen, den er gyldig til 1. Januar 2018.

Sjekk ut siden til Personlig almanakk mens dere venter på kåring av vinner, siden finner du HER !

Konkurranseregler :

1. Skriv navn og e-post adresse i kommentarfeltet så jeg kan kontakte deg

2. Skriv en liten beskrivelse om hvorfor du vil vinne

Likes

Comments

JUL

Hei!

Desember er godt i gang og nedtellingen til jul er fult i gang. Denne måneden har jeg tenkt å prøve ut noe jeg har hatt lyst til lenge, men som jeg ikke helt har visst hvordan jeg skal gjøre. Nemlig julevlog eller vlogmas.

Julevlogen eller vlogmas går ut på at jeg skal prøve å filme hver dag i desember, dette er noe jeg sikkert ikke får gjort, men jeg vil hvertfall få med viktige ting dersom jeg skal noe, f.eks julegavehandel, baking, innpakking og litt slike ting. Så må dere bare komme med forslag dersom dere har noen spesielle ønsker, så skal jeg prøve å få gjennomført det.

Første video er allerede kommet ut på YouTube, som handler om 1, 2 og 3 desember, videoen er ikke så veldig lang , dette er fordi at alle dager skjer det ikke like mye, så jeg skal prøve å filme der det skjer mest, og lage en video ut i fra det. Håper dere gleder dere til å følge med videre

Ha en flott uke videre, så skal jeg få lagt ut noen videoer til helga💜

Likes

Comments

Hei💗

Lenge siden sist, tiden har gått ganske i ett i det siste. Men jeg skal prøve å prioritere litt mer på bloggfronten også, men i en travel hverdag med jobb og andre ting som skal gjøres blir tiden av og til knapp, men jeg skal prøve!

Denne uka har det jo vært høstferie her jeg bor, ikke for min del. Siden jeg valgte å jobbe på SFO denne uka her og heller få fri i vinterferien. Det ble en liten bytur i går etter jobb hvor jeg møtte broren min, gikk ut å spiste deilig mat på Matbørsen i Bergen og var på premieren av Snømannen - basert på boka til Jo Nesbø. Siden broren min bor i Bergen så overnattet jeg der til i dag, før turen gikk hjem igjen.

Jeg synes filmen var veldig bra og spennende, jeg har ikke fått lest hele boka før jeg så filmen da, så man har jo ulike oppfatninger, men jeg vil anbefale filmen videre til dere som liker denne type sjanger. Jeg hater egentlig skrekkfilmer, men jeg vil si dette var en mild form for skrekk, siden mye av hendelsen handler om etterforsking og flere politisaker.

Hva har du gjort på i høstferien / helgen?

  • 187 Lesere

Likes

Comments

Hei😊

Siden jeg ikke la ut noe blogginnlegg om hvordan min sommerferie var så kommer det litt bildedryss fra min sommerferie nedenfor💗 , bedre sent enn aldri!

Sommerfølelse & Vg-lista i Bergen, her sammen med venninne Amalie 💜

Vg-lista, her sammen med venninne Konstance 💜

Resultat etter frisørtime 10. Juli💇

Middag på Matbørsen i Bergen , der vi feiret broren min sin bursdag🎁

Flytur til Gardemoen for å møte kjæresten 👫❤

Hyttetur i Moss sammen med kjæresten og andre i familien hans ⛺

Mange koselige filmkvelder, favoritten må bli : Beauty and the Beast 😍

En tur til Eidsvollbygningen på guidet tur og omvisning 😊

  • 221 Lesere

Likes

Comments


Hei!

Da var hverdagen godt i gang igjen, jeg har allerede jobbet i 2 uker. I det siste har det vært en endring for min del som lærling.

Jeg har nemlig skiftet jobb. Som lærling skal man innom forskjellige steder, siden man skal bli kjent med barn og ungdom i ulike aldersgrupper. Så nå var tiden for min del å jobbe på barne- og ungdomskole.

I dag startet jeg og ungene vår offisielle første skoledag, hvor vi fikk hilse på hverandre og se hverandre. Noen av barna kjenner jeg jo godt til i fra før siden jeg er så heldig å få følge de fra barnehagen til skolen.

Jeg skal være lærling på skolen frem til April, og etter påske starter jeg i barnehagen igjen, og skal være frem til sommerferien.

Så det blir en spennende tid i vente, men jeg gleder meg til å ta nye kunnskaper med storm, så dette blir bra💗

Hva skal du til med denne høsten?

  • 249 Lesere

Likes

Comments