Header

FOTO

Hei , håper dere alle hadde en strålende og kjekk 17. Mai, det hadde hvertfall jeg 🇳🇴

Som de fleste av oss fryktet vi nedbør på selveste nasjonaldagen vår, men tro det eller ei, her i Strandebarm altså Hardanger område, fikk sol, med litt skyer og en temperatur på 17 grader om ikke mer ☀️

En varm dag med bunad skal jeg si dere. Bra vær var nesten det viktigste denne dagen, så en litt varm og svett bunad fikk heller bare være.

Dagen startet ganske tidlig der jeg stod opp kl 07.00 siden mamma skulle på jobb denne dagen , og skulle rekke å fikse håret mitt før hun dro. Jeg skulle nemlig ha en kronekrans i håret mitt, så en flette-teknikk jeg ikke greide på egen hånd.

Når klokken var rundt halv 11 var bunaden og sminken for dagen fikset og jeg var egentlig klar for dagen. Så var det de offisielle bunads-bildene vi skal ta hvert år, så de fikk jeg broren min til å ta.

Så var det 17. Mai tog fra butikken, jeg gikk med barnehagen siden jeg er lærling der, gikk ut til skolen og spiste rømmegrøt med spekemat, is, kaffe og kake.

Kvelden avsluttet jeg med varme rundstykker og godt pålegg, før den tradisjonelle revyen som ungdomslaget i Strandebarm står i regi av, fantastisk revy med flinke personer 🎉

Håper du hadde en super 17. Mai, fortell meg gjerne hvor du var og hva du gjorde på denne dagen 😊

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

SMINKE & SKJØNNHET

Hei😊

Håper dere har hatt en fin helg, det har jeg💓

En ganske rolig helg, men deilig det også i blandt , siden sist uke gikk til med både bursdagsfeiring med familie og venninne på besøk. Så det var deilig å ha en litt roligere uke og helg, selv om det alltid er hyggelig med besøk og bursdag 👑

Jeg er innom for å informere dere om at det er en ny video ute på YouTube- kanalen min. Jeg håper dere liker videoen, gjerne gi meg en tilbakemelding på den, siden det er første gang jeg lager en sånn type video.

Ønsker dere en god søndag, og kos dere med videoen💗


Likes

Comments

Hei 💗

Denne uken har det vært den store kakefesten til den store gullmedalje. Jeg hadde jo bursdag på onsdag. Jeg startet dagen med å åpne gaver fra famiien før mamma kjørte meg til Norheimsund , der jeg hadde kjøretime. Etter kjøretimen var jeg på jobb og deretter bursdagsfeiring sammen med medlem av familien.

Jeg hadde en super bursdag, og jeg er kjempefornøyd med gavene jeg fikk på dagen min.

I går fikk jeg besøk av veninna mi Konstance, så vi koste oss med god mat og drikke i tillegg til kake, smågodt og chips. Jeg laget til ulike tapasretter som bestod av ;

Pastasalat

Spyd med jordbær, drue og spekemat

Innbakte pølser i butterdeig

Varme kyllingvinger

Tannpirkere med spekeskinke og jordbær og noen med honningmelon og spekeskinke

Tannpirkere med jordbær og melon


Kveldens outfit ; Topp og skjørt fra Cubus. Pumps fra Deichmann (skobutikk i Sverige)

Håper dere har hatt en strålende helg og hatt et nydelig vær ☀

  • 66 lesere

Likes

Comments

FOTO

Kom, mai, du skjønne milde,

gjør skogen atter grønn,

og la ved bekk og kilde

fiolen blomstre skjønn!

Hvor ville jeg dog gjerne

at jeg igjen deg så!

Akk, kjære mai, hvor gjerne

gad jeg i marken gå!

Ønsker dere alle en flott 1. Mai 🍃🌷🇳🇴

Likes

Comments

FAVORITTER

Hei dere 😊

Det blir litt lite blogging med meg for tiden, men tiden etter påske og jobb-rutiner har tatt litt oppmerksomhet. Jeg har ikke vært helt i det kreative hjørnet for å pønske ut blogginnlegg heller. Men jeg skal prøve å få sette meg opp en plan om hva jeg ønsker å blogge om fremover.

Nå sitter jeg på terrassen med kaffekoppen ved siden av meg, solen skinner og musikken fra Spotify er på. I morgen starter vi en ny måned som jeg ser veldig frem til, jeg håper Mai kan gi meg litt blogg-inspirasjon.

Om dere har noen ønsker så er det bare å komme med de💜

I dag vil jeg komme med en liten anbefaling av blogger dere kan lese💗

Her er mine favoritt 5 blogger!


Marthe Borge er en blogger med mye glede og inspirasjon. Hver gang jeg går inn på denne bloggen er det alltid et kreativt innlegg fra Marthe, hun er kreativ med bloggen sin noe jeg liker veldig godt, noe som skaper inspirasjon videre til meg og garantert flere bloggere. Du kan finne bloggen hennes HER .

Silje Økland er også ei jente som sprer mye glede og inspirasjon videre. På denne bloggen finner du outfit, interiør, mote, sminke og hverdagslige situasjoner. Sjekk ut bloggen hennes HER .

Charlotte Tunes er 25 år gammel, på bloggen hennes kan du finne oppskrifter, personlige temaer , outfit og mye annet spennende. Sjekk ut bloggen hennes HER


Marta Alise er en inspirerende person, hun sprer mye glede.

På denne bloggen finner du oppskrifter, reisetips, interiør og du har muligheter til å se videoblogger som hun har på bloggen, dersom dette hørtes spennende så sjekk ut bloggen HER .

Stina Bakken er en blogger de fleste av dere sikkert har hørt om før, kjæresten til Per Fredrik ( PelleK) , på Stina sin blogg vil du finne oppskrifter, treningstips, outfit og mye reisetips. Sjekk ut bloggen hennes HER .


Da vil jeg ønske dere en god søndag videre og en god fridag i morgen😊

Likes

Comments

KONKURRANSE, RABBLE, SAMARBEID

God påske til dere alle💛

Jeg håper dere har hatt en strålende påske og kost dere masse unansett om du har vært hjemme, på hytta, hos kjæresten eller noe annet hyggelig😊

I samarbeid med Rabble er det tid for en ny konkurranse, der 10 heldige personer vinner et supergavekort på 1000 kr.

Vinnerene får noen valgfrie produkter til et gavekort på H&M , Zalando, NetonNet , G-sport, CDON, Bik Bok og mange fler. Dette er eksklusive rabattkoder som er supre å bruke i en travel hverdag, hvor man ikke kommer seg til den fysiske butikken.Vinnerne får en kode som de kan løse inn på Gavekorttorget.no og velge gavekort fra en rekke nettbutikker , fysiske butikker og opplevelser


Du må gjøre følgende for å delta ;

1) Sende e-post til vinst@rabble.se og fortelle oss hvorfor akkuratt DU skal vinne gavekort på 1000 kr og følg @RabbleOfficial på Instagram.

2) Skriv inn navnet ditt, begrunnelsen din og Instagram navnet ditt i e-posten slik at vi kan sjekke om du har kommet inn på følgerlisten vår. Send inn en e-post innen 17. april kl 23.59 for å delta i konkurransen. Vinnerene blir trekt 18. april. Du kan lese mer om konkurransen her.

Håper du ønsker å delta❤


Likes

Comments

RABBLE, SAMARBEID

Hei💛
I dag vil jeg ta opp et tema som jeg har tenkt på en god stund, men som fikk en liten oppvekker når jeg fikk e-post fra samarbeidspartnerene mine Rabble . Denne gangen handler det om ting som engasjerer meg.


Verden rundt oss i dag er ganske så bra men også veldig vanskelig. Krigen i midtøsten, terrorgruppen IS som herjer rundt om i verden, sultkrise og vannkrise i Afrika og folk som lider av sykdommer som kreft og andre dødelige sykdommer.

Jeg møter friske og raske barn i barnehagen hver dag, jeg tenker på hvor heldige vi er i Norge som får muligheten til å ta vaksiner for å unngå sykdommer, vi slipper å tenke på sykdommer som rammer barna i Afrika i forhold til hvordan vi her i landet har det.

 I Norges land er det dessverre barn som får kreft,  dette temaet synes jeg er veldig sterkt å skrive om, men det er så viktig på samme tid, derfor vil jeg ta det opp.

Vi har alle hørt om temaet kreft, vi kjenner som oftest noen som døde av kreft eller er syke og har kreft. Men vi har mange flinke forskere som forsker på nye medisiner og behandlinger for å få flere friske.

Rabble skal kåre en vinner som får gi 300 kr til det formålet man skriver om, så dersom jeg vinner går 300 kr til Barnekreftforeningen, og det synes jeg de fortjener, barn som lider av ulike former for kreft.Barnekreftforeningen jobber med :

Å bedre barnas helhetlige behandlings- og rehabiliteringstilbud

Å støtte og tilrettelegge forholdene for familiene

Å samarbeide med leger, pleiepersonell og andre som har omsorg for barna

Å drive informasjonsvirksomhet omkring sykdommen og Barnekreftforeningen

Å søke positivt samarbeid med andre foreninger der dette er naturlig.


Det er også en utfordring som har gått på Facebook i det siste som handler om barnekreftforeningen så om du ønsker å støtte de kan du vippse de penger og din ønsket sum. Du kan søke etter ditt fylke og sende den summen du måtte ønske, dette er selvsagt frivillig, men utrolig bra om man støtter de❤

Store deler av pengene som Barnekreftforeningen får inn, går til forskning på barnekreft, både medisinsk og på rehabilitering og behandlingsmåter.

I tilegg brukes pengene på triveselstiltak for barn og familien på sykehus, informasjonsarbeid, arbeid med ressursgrupper og fagreiser som er vesentlig for utvikling innenfor fagfelter.


Dette er virkelig en god grunn til å støtte barn som trenger hjelp.

Så uansett om dette innlegget skaper premie eller ikke, vil jeg uansett vippse penger til denne foreningen, for barn skal slippe å være syke, de skal få oppleve glede, frihet og tanken på hva et liv er. Håper dere fikk en liten oppvekker rundt dette temaet og kanskje støtter de selv.

Ha en fantastisk dag videre💜

Likes

Comments

OPPSKRIFTER

God søndag til dere❤

I går var det den internasjonale vaffeldagen, siden vi skulle spise biff til kveldsmat droppet vi vaffeldagen i går og utsatte den til dagen etter. Så i dag etter middagen laget jeg en vaffelrøre så vi kunne spise vafler i ettermiddag.

Jeg tenker å komme med en oppskrift på kjempegode vafler🌟


Ingredienser :

2 egg

1,5 dl sukker

3 dl kulturmelk , skummet

3,5 dl helmelk ( Her brukte jeg lettmelk)

350 hvetemel

1 ts bakepulver

1 ts natron

1 ts vaniljesukker

1 ts kardemomme

150 g smør, smeltet (Her brukte jeg melange smeltet smør)

Slik gjør du :

1. Knekk eggene i en bolle. Ha i skummet kulturmelk og melk.

2. Sikt inn melet og har i resten av ingrediensene og bland godt. La det stå 5-10 minutter.

3. Pensle vaffeljernet godt med smør, stek vaflene til de er gylne. Server vaflene gjerne med rømme og syltetøy. Eller smør og brunost.

Jeg har klart å dratt på meg sår hals, feber og rennende nese, så håper denne sykdomstiden kan forsvinne snart. Ønsker dere en strålende mandag 💛

Likes

Comments

FOTO

Hei og god lørdag til dere ❤ For en fantastisk fin dag det har vært her i Hardanger i dag, som de fleste sikkert vet ligger Hardanger på Vestlandet og vi har mange dager med regnvær i løpet av et år. Så en dag med strålende sol, blå himmel og fuglekvitter utenfor døren var helt fantastisk.

Våren nærmer seg med stormskritt og tenk på det vi er snart i april måned om ikke alt for lenge som betyr påske og enda mer vår

Tok noen bilder ute i dag, og snøklokkene er kommet, dette er jo et vårtegn, gleder meg til flere fotoopplevelser av vårtegn og andre fine motiv.

Likes

Comments

RABBLE, SAMARBEID, SMINKE & SKJØNNHET

Hei ❤

For et par uker siden fikk jeg spørsmål om jeg ville være med å inngå et samarbeid sammen med Rabble, ble utrolig glad da jeg fikk spørsmål om det.

Rabble er et samlingssted for inspirasjon, en smartere shopping, kampanjer og rabattkoder på nettet. Hva er ikke mer supert enn det, rabatt på ulike produkt 🙌. Jeg takket ja til samarbeidet og ser frem til å jobbe sammen med gode samarbeidspartnere 💜

Denne perioden er temaet trening, livsstil og helse. Vi er nå kommet til Mars måned som betyr at vi er inne i en hverdag med mye skole, jobb, trening. Man må unne seg litt selvpleie i hverdagen i mellom den travle tiden.

For oss jenter kan det være å invitere veninner på besøk spise noe god mat og ta ansiktsmaske og slappe av. Dette er noe jeg merker jeg sjelden gjør siden hverdagen er hektisk, men det skal ikke ta noe særlig lang tid, poenget med en litt rolig og avslappende dag , er jo for å få tid til seg selv.

På Rabble sin nettside har de mange rabatter innen for forskjellige kategorier, det er alt fra sminke og skjønnhet , klær, rabatter som gjelder hotell og mye annet spennende 😊

Jeg har funnet noen sider som Rabble samarbeider med og kommer derfor med noen tips om ulike produkter fra de ulike stedene. Jeg har ikke testet ut akkuratt de produktene her, men for å komme med et eksempel så har jeg testet ut tørrsjampooene med Batiste sitt merke, bare ikke akkurat de jeg reklamerer for på denne siden.

Både Nordicfeel og Douglas har mange flotte produkter, det jeg får lov å gjøre er å gi dere rabatt koder som dere finner inne på sidene til rabble, som er linket litt lenger nede.

Håper dere har lyst å teste ut noen av linkene, for å få rabatt på ulike produkter på sidene.


For å få rabattene til Rabble på Nordicfeel sin side kan dere klikke dere inn på denne linken her : https://www.rabble.no/nordicfeel-rabattkoder-2694

Og for rabattene på Douglas kan dere klikke her :

https://www.rabble.no/douglas-rabattkoder-2526

Victoria`s secret - Mango Temptation Body Mist

Likes

Comments