Header

KONKURRANSE, RABBLE, SAMARBEID

God påske til dere alle💛

Jeg håper dere har hatt en strålende påske og kost dere masse unansett om du har vært hjemme, på hytta, hos kjæresten eller noe annet hyggelig😊

I samarbeid med Rabble er det tid for en ny konkurranse, der 10 heldige personer vinner et supergavekort på 1000 kr.

Vinnerene får noen valgfrie produkter til et gavekort på H&M , Zalando, NetonNet , G-sport, CDON, Bik Bok og mange fler. Dette er eksklusive rabattkoder som er supre å bruke i en travel hverdag, hvor man ikke kommer seg til den fysiske butikken.Vinnerne får en kode som de kan løse inn på Gavekorttorget.no og velge gavekort fra en rekke nettbutikker , fysiske butikker og opplevelser


Du må gjøre følgende for å delta ;

1) Sende e-post til vinst@rabble.se og fortelle oss hvorfor akkuratt DU skal vinne gavekort på 1000 kr og følg @RabbleOfficial på Instagram.

2) Skriv inn navnet ditt, begrunnelsen din og Instagram navnet ditt i e-posten slik at vi kan sjekke om du har kommet inn på følgerlisten vår. Send inn en e-post innen 17. april kl 23.59 for å delta i konkurransen. Vinnerene blir trekt 18. april. Du kan lese mer om konkurransen her.

Håper du ønsker å delta❤


Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

RABBLE, SAMARBEID

Hei💛
I dag vil jeg ta opp et tema som jeg har tenkt på en god stund, men som fikk en liten oppvekker når jeg fikk e-post fra samarbeidspartnerene mine Rabble . Denne gangen handler det om ting som engasjerer meg.


Verden rundt oss i dag er ganske så bra men også veldig vanskelig. Krigen i midtøsten, terrorgruppen IS som herjer rundt om i verden, sultkrise og vannkrise i Afrika og folk som lider av sykdommer som kreft og andre dødelige sykdommer.

Jeg møter friske og raske barn i barnehagen hver dag, jeg tenker på hvor heldige vi er i Norge som får muligheten til å ta vaksiner for å unngå sykdommer, vi slipper å tenke på sykdommer som rammer barna i Afrika i forhold til hvordan vi her i landet har det.

 I Norges land er det dessverre barn som får kreft,  dette temaet synes jeg er veldig sterkt å skrive om, men det er så viktig på samme tid, derfor vil jeg ta det opp.

Vi har alle hørt om temaet kreft, vi kjenner som oftest noen som døde av kreft eller er syke og har kreft. Men vi har mange flinke forskere som forsker på nye medisiner og behandlinger for å få flere friske.

Rabble skal kåre en vinner som får gi 300 kr til det formålet man skriver om, så dersom jeg vinner går 300 kr til Barnekreftforeningen, og det synes jeg de fortjener, barn som lider av ulike former for kreft.Barnekreftforeningen jobber med :

Å bedre barnas helhetlige behandlings- og rehabiliteringstilbud

Å støtte og tilrettelegge forholdene for familiene

Å samarbeide med leger, pleiepersonell og andre som har omsorg for barna

Å drive informasjonsvirksomhet omkring sykdommen og Barnekreftforeningen

Å søke positivt samarbeid med andre foreninger der dette er naturlig.


Det er også en utfordring som har gått på Facebook i det siste som handler om barnekreftforeningen så om du ønsker å støtte de kan du vippse de penger og din ønsket sum. Du kan søke etter ditt fylke og sende den summen du måtte ønske, dette er selvsagt frivillig, men utrolig bra om man støtter de❤

Store deler av pengene som Barnekreftforeningen får inn, går til forskning på barnekreft, både medisinsk og på rehabilitering og behandlingsmåter.

I tilegg brukes pengene på triveselstiltak for barn og familien på sykehus, informasjonsarbeid, arbeid med ressursgrupper og fagreiser som er vesentlig for utvikling innenfor fagfelter.


Dette er virkelig en god grunn til å støtte barn som trenger hjelp.

Så uansett om dette innlegget skaper premie eller ikke, vil jeg uansett vippse penger til denne foreningen, for barn skal slippe å være syke, de skal få oppleve glede, frihet og tanken på hva et liv er. Håper dere fikk en liten oppvekker rundt dette temaet og kanskje støtter de selv.

Ha en fantastisk dag videre💜

Likes

Comments

OPPSKRIFTER

God søndag til dere❤

I går var det den internasjonale vaffeldagen, siden vi skulle spise biff til kveldsmat droppet vi vaffeldagen i går og utsatte den til dagen etter. Så i dag etter middagen laget jeg en vaffelrøre så vi kunne spise vafler i ettermiddag.

Jeg tenker å komme med en oppskrift på kjempegode vafler🌟


Ingredienser :

2 egg

1,5 dl sukker

3 dl kulturmelk , skummet

3,5 dl helmelk ( Her brukte jeg lettmelk)

350 hvetemel

1 ts bakepulver

1 ts natron

1 ts vaniljesukker

1 ts kardemomme

150 g smør, smeltet (Her brukte jeg melange smeltet smør)

Slik gjør du :

1. Knekk eggene i en bolle. Ha i skummet kulturmelk og melk.

2. Sikt inn melet og har i resten av ingrediensene og bland godt. La det stå 5-10 minutter.

3. Pensle vaffeljernet godt med smør, stek vaflene til de er gylne. Server vaflene gjerne med rømme og syltetøy. Eller smør og brunost.

Jeg har klart å dratt på meg sår hals, feber og rennende nese, så håper denne sykdomstiden kan forsvinne snart. Ønsker dere en strålende mandag 💛

Likes

Comments

FOTO

Hei og god lørdag til dere ❤ For en fantastisk fin dag det har vært her i Hardanger i dag, som de fleste sikkert vet ligger Hardanger på Vestlandet og vi har mange dager med regnvær i løpet av et år. Så en dag med strålende sol, blå himmel og fuglekvitter utenfor døren var helt fantastisk.

Våren nærmer seg med stormskritt og tenk på det vi er snart i april måned om ikke alt for lenge som betyr påske og enda mer vår

Tok noen bilder ute i dag, og snøklokkene er kommet, dette er jo et vårtegn, gleder meg til flere fotoopplevelser av vårtegn og andre fine motiv.

Likes

Comments

RABBLE, SAMARBEID, SMINKE & SKJØNNHET

Hei ❤

For et par uker siden fikk jeg spørsmål om jeg ville være med å inngå et samarbeid sammen med Rabble, ble utrolig glad da jeg fikk spørsmål om det.

Rabble er et samlingssted for inspirasjon, en smartere shopping, kampanjer og rabattkoder på nettet. Hva er ikke mer supert enn det, rabatt på ulike produkt 🙌. Jeg takket ja til samarbeidet og ser frem til å jobbe sammen med gode samarbeidspartnere 💜

Denne perioden er temaet trening, livsstil og helse. Vi er nå kommet til Mars måned som betyr at vi er inne i en hverdag med mye skole, jobb, trening. Man må unne seg litt selvpleie i hverdagen i mellom den travle tiden.

For oss jenter kan det være å invitere veninner på besøk spise noe god mat og ta ansiktsmaske og slappe av. Dette er noe jeg merker jeg sjelden gjør siden hverdagen er hektisk, men det skal ikke ta noe særlig lang tid, poenget med en litt rolig og avslappende dag , er jo for å få tid til seg selv.

På Rabble sin nettside har de mange rabatter innen for forskjellige kategorier, det er alt fra sminke og skjønnhet , klær, rabatter som gjelder hotell og mye annet spennende 😊

Jeg har funnet noen sider som Rabble samarbeider med og kommer derfor med noen tips om ulike produkter fra de ulike stedene. Jeg har ikke testet ut akkuratt de produktene her, men for å komme med et eksempel så har jeg testet ut tørrsjampooene med Batiste sitt merke, bare ikke akkurat de jeg reklamerer for på denne siden.

Både Nordicfeel og Douglas har mange flotte produkter, det jeg får lov å gjøre er å gi dere rabatt koder som dere finner inne på sidene til rabble, som er linket litt lenger nede.

Håper dere har lyst å teste ut noen av linkene, for å få rabatt på ulike produkter på sidene.


For å få rabattene til Rabble på Nordicfeel sin side kan dere klikke dere inn på denne linken her : https://www.rabble.no/nordicfeel-rabattkoder-2694

Og for rabattene på Douglas kan dere klikke her :

https://www.rabble.no/douglas-rabattkoder-2526

Victoria`s secret - Mango Temptation Body Mist

Likes

Comments

MÅNEDENS SPØRSMÅL

Hei😊

Håper dere har hatt en koselig helg og vinterfeire for dere som har vært så heldige og hatt det nå. Jeg har selv jobbet siden jeg er lærling og ikke har rett på alle ferieukene som vanlige skoleelever har. Men sånn er det å skal lære seg å være ansatt i et yrke.

Det jeg ville dele med dere er at jeg har filmet og lagt ut Månedens spørsmål - Februar 2017 på YouTube, så jeg håper dere liker videoen og får en flott dag videre💜

Likes

Comments

KONKURRANSE, UKENS BLOGG

Hei😊

Da var denne uken over, og om litt nærmer vi oss en ny uke, jeg vil derfor starte denne uken som kommer der jeg har en konkurranse der dere kan bli ukens blogger. Jeg velger og teste dette ut i mars og dersom det er mye interesse for det, vil jeg fortsette med det.

Så det du må gjøre for å delta i denne konkurransen er å følge meg på Instagram HER og like bilde som handler om ukens blogg😊

Når du har gjort dette, skriv en kommentar her til meg, så jeg vet og får sjekket at du har gjort det 💜

Likes

Comments

MÅNEDENS SPØRSMÅL

Hei 😊

Da nærmer Februar måned seg slutten, vi går snart inn i Mars måned, som er tegn på våren, men jeg fikk mine tvil da jeg våknet opp til store snøflak som kom dalende fra himmelen. Det har snødd i hele dag, så det har kommet ned en del snø, som dere dere kan se resultatet av nedenfor.

Siden måneden nærmer seg snart slutt, lurer jeg på om dere har noen spørsmål til meg? Svarene blir på en video så hyggelig om det blir noen spørsmål❤

Send meg gjerne spørsmål på Snapchat - siljenouw

Eller så kan dere kommentere de under her på bloggen 💜

Ha en ellers flott helg!

Likes

Comments

Hei dere 😊

Tenkte å komme med litt praktisk informasjon ang. bloggen min. Jeg har nå laget til en snapchat og instagram profil som dere kan følge meg på i tillegg en facebook gruppe, så for å finne denne søker dere inn navnet som står bak facebook ikonet😉

Håper dere ønsker å følge meg på de ulike sosiale mediene, så skal jeg prøve å oppdatere dere der når det er nye innlegg ute, og andre spennende ting som skal skje fremover 💜

  • 140 lesere

Likes

Comments

Happy valentine til dere alle ❤

I dag er det selveste kjærligheten som skal feires, jeg har ingen kjæreste og dele dagen med, men skal nok klare å kose meg med en god serie og noe god snacks😊Håper dere får en flott dag uansett om du er med kjæresten din, en god veninne eller alene. Kjærligheten kan feires på ulike måter så man må ikke ha kjæresten sin der😉

Jeg har ikke hatt noe fast tradisjon på denne dagen, men jeg håper dere alle får en super dag og koser dere på best mulig måte 💗

  • 147 lesere

Likes

Comments