Nye innlegg

Jeg har ikke hatt mange personlige innlegg her hittil. Følt det har vært skummelt å skulle blottlegge seg selv på internett med ord, og ikke kun bilder. Men nå ønsker jeg dere skal bli kjent med meg og danne dere et bilde av meg. Ikke kun utifra mote og skjønnhet, men mer personlig.

Min Instagram er ganske upersonlig - noe jeg også ønsker å gjøre noe med. Utifra hvordan jeg opptrer i media fremstår jeg nok som en overfladisk person, der utseende og materielle ting betyr alt. Men dette er langt ifra hele meg. Har fått høre flere ganger at livet mitt og jeg er "perfekt", at jenter skulle ønske de var meg. Men hva ser dere egentlig? Kun en brøkdel av livet mitt og meg. Jeg har dårlige dager, jeg har kviser, jeg er ikke alltid glad og selvtilliten min er ikke alltid på topp.

Materielle ting og utseende er to ting jeg bryr meg om, men det finnes ting her i verden som er mye viktigere. Jeg er en livlig jente med mye humor. Utrolig følsom, omtenksom og sterk. Jeg bryr meg utrolig mye om de rundt meg, og gjør alt for at menneskene jeg er glad i skal ha det bra. Jeg er stolt over den personen jeg er i dag, til tross for mye jeg har gått igjennom. Når man er oppvokst på et lite sted der "alle" kjenner "alle" er det ikke alltid lett å ha sine egne meninger og å skille seg ut. Da blir man ofte sett rart på, stemplet og fryst ut. Det ble jeg. Den dag i dag er jeg glad for alle hindringer jeg har vært igjennom, det har gjort meg til den personen jeg er i dag. Føler alt her i livet skjer med mening og det er en grunn til alt. Jeg har fortsatt en lang vei å gå når det gjelder mitt syn på meg selv og selvtilliten, men jeg er på vei.


Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Cosy, purple set from JustHype 🦄

Elsker dette nye settet jeg fikk på døren i dag. Så behagelig og samtidig fint. Elsker den lyse lilla fargen. Absolutt en favoritt! 💜 Dekselet mitt er fra iDeal Of Sweden. Handler du på www.idealofsweden.com nå får du 20% rabatt med koden "IDEALSS17".

Håper du får en fin dag vidre!

Likes

Comments

Darker and shorter

I dag har jeg vært hos frisøren, noe jeg ikke har vært på evigheter. Dette var virkelig på tide. Utrolig deilig med en forandring, og jeg er så fornøyd! Veldig uvant å være så kort og så mørk, men jeg digger det.

Hva synes du?

Likes

Comments

Pastel pink with bronze glitter!

God morgen og ikke minst god søndag. I går fikset jeg neglene mine. Så forelsket i denne fargen. Liker kombinasjonen av pastell rosa og bronze glitter så godt! Alltid like digg med freshe negler, og nå merker jeg at jeg er veldig klar for vår.

Jeg har en egen Instagram hvor jeg legger ut bilder av negler jeg fikser. Følg meg gjerne der - SIKRINAILS.

Resten av søndagen skal jeg bare slappe helt av. Ta fri fra jobb og dagligdagse gjøremål. Lade opp for en ny uke!

Likes

Comments

Menneskene i lokalet blir uklare, stemmene og lydene virker lengre unna. Som om de snakker gjennom en tunell. Piping i ørene. "Ta deg sammen". Svimmelhet, prikking i hele kroppen. Så blir det mørkt.

Får høre daglig av jenter at de ønsker de hadde selvtilliten min. At de ønsker de var like utadvendte, at de turte poste det de ville, at de gav litt faen i hva alle andre syntes og mente. Selv sitter jeg å lurer på hvilken stor selvtillit de snakker om.

Føler de som er ute etter aksept og bekreftelse daglig, er de som sliter mest.

Likes

Comments

Gratulerer med kvinnedagen alle vakre, gode kvinner! Jenter trenger å støtte jenter, ikke bare i dag - men hver dag. Håper dere alle har hatt en super dag. Love you all.

Seneste bildene fra min Instagram. Følg meg her!

Likes

Comments

Jeg vil oppleve verden. Våkne opp med sand mellom tærne, kjenne vinden i håret, vannet som spruter opp mot benene, sol i øynene. Å få et helt nytt perspektiv på livet. Rømme fra dette typiske A4 livet. Jeg vil oppleve hele verden. Se forskjellige kulturer, oppleve forskjellige mennsker, se natur, både gode og vonde tilstander. Jeg vil føle at jeg er levende, ikke bare at jeg lever.

Min største frykt er å ha en 08 til 16 jobb, en mann, to unger og å være stuck på ett sted. Misforstå meg rett, det er ingenting galt i å ha et A4 liv - men det er ingenting for meg. Jeg hører mennesker si at de vil bryte ut av denne typiske A4 boblen og gjøre noe annerledes. Mange sier det - kun ett fåtall gjør det. Jeg vil at dere skal se på meg og tenke "wow, hun gjorde det virkelig".

Likes

Comments

Contains affiliate links

Heihei! Jeg har vært gjentatte ganger i samarbeid med Lounge Underwear og tenkte å tipse dere om dette merket. De har behagelige og fine undertøysett, og nå nylig har de også kommet med leggings.

På bildene over ser dere "High Waisted Leggings Set" og "Triangle Bra & Briefs". Begge i grått. Super fornøyd med begge!

Flere bilder av "Triangle Set" i grått og rosa. Her ser dere også det nyeste jeg mottok fra de - "Balcony Bra and Thong" i rosa. Tror dette settet må være favoritten til nå. Klikk på bildene for å komme direkte inn på produktene.

Sjekk ut Lounge Underwear du også!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Har vært så heldig å blitt tilsendt produkter fra Cureberry. Fått testet ut "Nutri Hair", "Skin Form" og "Preactil".

Nutri Hair - Gir næring, styrker, gir fylde og glans til håret. Motvirker slitasje og bidrar til vekst. Nutri Hair inneholder biotin, selen og sink som bidrar til å opprettholde normalt hår. Inneholder også kobber som bidrar til normal hårpigmentering, og en unik sammensetning av tradisjonelt brukte urter som gir næring til håret.

Skin Form - Holder huden ung og smidig. Kan motvirke dannelse av rynker. Opprettholder normal hud, og tilfører huden kollagen. Virkestoffene i Skin Form virker innenfra og ut, og gir effekt i det dype hudlaget, der hvor ingen kosmetiske kremer når frem. Ved å forbedre hudens elastisitet og fuktighet holdes huden ung og smidig, samtidig som produktet effektivt bekjemper synligheten av rynker.

Preactil - Effektiv mot kviser, hudormer og uren hud. Preactil er et effektivt kosttilskudd med innhold av Lactoferrin, et klinisk testet bioaktivt proteinkompleks som kan bidra til å redusere akne. Lactoferrin har i forbrukertester på unge voksne gitt svært gunstige resultater på kvisete, betent og uren hud. Preactil innehar følgende gode egenskaper: mikrobiologisk (motvirker bakterievekst som skaper kviser), anti-inflammatorisk (reduserer røde områder i forbindelse med dårlig hud) og antioksidant (reparerer skadede hudceller som følge av kviser og blemmer). Samlet vil disse egenskapene resultere i motvirkning av akne og føre til en sunn og ren hud. Kosttilskuddet er 100 prosent naturlig og kan brukes kontinuerlig hele året. Produktet er like effektivt på både kvinner og menn.


Gleder meg til å fortsette å bruke disse produktene, og se en forandring! Bestill på Cureberry .

Likes

Comments

Blitt så glad i fishnets! Fungerer til så mye. Hva synes du om dette?

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Valentines er like rundt hjørnet, så hvorfor ikke unne deg selv - og/eller din kjære et fint undertøy sett? MyMuse har desidert det fineste og mest eksklusive undertøyet. Jeg har en rabattkode som gjelder ut 19. februar - så om du er rask å bestiller nå får du 20% med koden "SILJE20".

Sjekk ut mymuse!

Likes

Comments

One day

Likes

Comments

Nylig fikk jeg tilsendt to skatter fra LYR Design. Jeg mottok "Evighet" sølvring, og "Kvadratiske" gulløredobber. Er super fornøyd med både kvaliteten og utseende. LYR Design er en norsk smykkeforhandler. De er hovedsaklig spesialisert seg på sølvsmykker i alle varianter og design, men de har også mye annet spennende å velge mellom. Kjapp leveringstid, og gratis frakt over 500 kr - sjekk ut nettbutikken.

Ut februar får du 15% rabatt på hele din order med rabattkoden SILJE15.

Mine to nye skatter!

Trykk på bildene for å komme direkte inn på smykkene. Ha en fortsatt fin dag videre!

Likes

Comments

Noen av de siste neglene jeg har lagt. For mer informasjon - send meg melding, eller sjekk ut instagram kontoen min SIKRINAILS!

Likes

Comments

“I want a road trip, and I want to take it with one person. Someone I can get to know more than I already do, and someone I will enjoy every second of the wide open road with. Sleeping in the passenger’s seat to wake up and realize that we’re still driving. Smoking in the car, probably a little too much. I want an old ipod, you know the original one that had 160gb, to hold ourselves over, and listen to our favorite albums.

I want the late night conversations as we drive, and I want to stretch my legs in the morning with him. I want to hold his hand when we drive and when our hands get sweaty, I can put it on his thigh and he will smile. I want the pictures you see on the internet. You know the ones with the caption “casual road trip with bae,” the ones that really make your heart jump, and you say “wow, I want that.” We can go to Washington, we can go to Maine, we can go to California, we can go to Vancouver, wherever we go, it probably won’t be far enough away from home, but it’ll be exactly what we wanted in the first place. A road trip.”

Likes

Comments

Tenkte å kjøre en giveaway, der du kan vinne ett valgfritt sett med gelenegler.

Trykk deg inn HER for å delta. Lykke til!

Likes

Comments

For Christmas or Valentines ...

Helt forelsket i undertøyet fra www.mymuse.no. Høy kvalitet, og et stort utvalg. Anbefales å sjekke ut!

Likes

Comments

  • Blogkeen
  • Nouw