Header

Gucci belt

Endelig er det mitt! Siklet på dette Gucci beltet altfor lenge nå, og endelig følte jeg at jeg kunne unne meg det. Jeg er helt forelsket! Passer til så mye, og kan sette prikken over i-en på så mange antrekk. Dette er den mellomste størrelsen, og i lengden 80.

Jeg bestilte beltet på Gucci sin nettside, ettersom det var utsolgt i Oslo. Neste tingen på ønskelisten nå må være en Gucci Velvet Bag. De er fine, men jeg må nok vente litt til. Muligens det kan være en julegave til meg selv, hihi.

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Contains affiliate links
Darker, shorter

Endelig har jeg fått fikset på håret mitt, og jeg er fornøyd! Har lenge hatt lyst til å gå tilbake til mørkt hår, men etter mye bleking har det vært en lang prosess. Jeg har ikke fått satt meg helt til ro med hva jeg liker best av blondt og mørkt hår, men nå har jeg (endelig) innsett at jeg trives best med mørkt hår. Nå har håret mitt blitt akkurat slik jeg vil ha det, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd. Har klippet av en del også ettersom håret mitt var utrolig slitt og ødelagt. Så deilig med fresh farge og friske, myke tupper!

Begynt å bruke Hair Luxious tablettene til Good For Me i håp om å få et tykkere og lengre hår, oppdaterer dere på hva jeg synes. Noen som har testet ut de, eller Hair Care?

I dag får dere foressten 20% på hele NA-KD med rabattkoden "siljekristiansen20". Koden varer kun i dag, så vær rask! Ønsker dere en fortsatt fin søndag.

Likes

Comments

Heihei! Jeg tenkte å starte igang en ny spalte. "Ting jeg vil gjøre i.." hver mnd. Tenkte det kunne være greit å ha noen faste innlegg hver mnd. Har også fått etterspurt en snapchat Q&A, som jeg tenkte å ha snart! Legg meg gjerne til på snapchat så lenge (SKRISTIANSEN). Der kan dere følge med på hva jeg bedriver dagene mine med. Oppdaterer oftere der. I hvertfall, her er ting jeg ønsker å gjøre i september:

- Prøve å legge meg tidligere, og stå opp tidligere. Jeg får altfor lite søvn, og sovner som oftest ikke før klokken har bikket 02. Dårlig vane, og jeg må prøve å gjøre noe med dette.

- Prøve å trene 2-3 ganger i uken. Tuller ikke når jeg sier at jeg må være den desidert lateste av venninnene mine. Eier ikke treningsmotivasjon. Men nå skal jeg (faktisk!) gjøre en innsats. Om noen har noen tips, del de gjerne med meg!

- Fokusere mer på instagram og blogg. Skal bli flinkere til å oppdatere, ta bra bilder og gjøre både Instagrammen og bloggen min mer interessant! Har vært litt sløv i det siste, men nå skal jeg gå all in.

- Skru av telefonen i noen timer hver dag. Jeg er helt opphengt i telefonen min, og så fort jeg får varsel er jeg rett på. Utrolig slitsomt for meg og de jeg er med. Dårlig uvane. For å kunne koble - og slappe helt av trenger jeg noen timer "fri".

- Investere i noen gode, varme strikka gensere. Nå er høsten her, og jeg har behov for noen nye klær i garderoben min. Ingenting er deiligere enn store, varme gensere.

- Fokusere på meg selv, og hva som er best for meg. Sette meg selv foran andre. Jeg har brukt altfor mye tid på å please andre som ikke viser meg noe tilbake. Man må gi og ta. Jeg må sette foten ned nå og tenke hva som er best for MEG, og følge magefølelsen min. Livet er for kort til å bruke energien sin på noen som egentlig ikke bryr seg.

- Lese til teorien (bil). Okeeeeey... Dette blir vanskelig! Jeg har utsatt både teorien og lappen altfor lenge nå, og det er på tide å ta tak selvom jeg synes det er skummelt. Haha.

Hva kunne dere tenke dere å se/lese mere av?

Likes

Comments

Yougurt, banan og kornblanding

Sen frokost i sengen, serier og ansiktsmaske - søndag. Denne helgen har gått ut på å hente inn energi, og pleie meg selv både psykisk og fysisk. Jeg har hatt noen tunge uker, men endelig begynner ting å se lysere ut. Derfor jeg ikke har vært like aktiv som jeg vanligvis pleier på sosiale medier. Trengte å komme meg vekk fra de menneskene som tappet meg for energi og glede. Må tenke på hva som er best for meg selv, og forholde meg til mennesker som både gir og tar. Har bare trengt å koble helt av, men nå er jeg ihvertfall tilbake - og jeg føler meg mye bedre!

Høsten har offisielt kommet, og jeg gleder meg til å kunne gå i varme, strikka gensere og skjerf. Drikke kakao, se høstens fine farger, kjenne kjølig bris i håret mitt og prøve å fokusere på en ny, og bedre tid. Selvom sommeren er min favorittårstid er jeg veldig glad i høsten også. Spesielt alle de fargene som kommer ute. Det gjør meg glad. Ønsker alle en fortsatt fin søndag, så skal jeg prøve å oppdatere litt oftere!

Likes

Comments

Jeg er over gjennomsnittet interessert i hudpleie, og ettersom jeg har fått en del spørsmål om min hud og hva jeg bruker av produkter, tenkte jeg å lage et innlegg om dette. Hudpleie er utrolig viktig for meg, og jeg skipper aldri rutinen min om så jeg kommer hjem fra byen kl 04, eller forsover meg.

Jeg har kombinasjonshud, altså ganske normal hud bortsett fra t-sonen som er (ekstremt) oljete. Fra tid til annen har jeg også tørre partier, og dager jeg trenger ekstra fuktighet. Jeg har lenge slitt med hudproblemer, og jeg har gått på blant annet Tetracyclin. Tablettene hjalp en god del, men da jeg sluttet på de blusset urenhetene mine opp igjen, ikke like ekstremt som før - men de var der. Disse produktene jeg bruker nå hjelper meg til å holde huden fin. Såklart er urenheter fra tid til annen helt normalt, og i perioder jeg stresser får jeg utbrudd uansett. Men dette er mine steg til en bedre hud.

Clarifying Facial Cleanser

Steg 1: Jeg renser alltid huden min først. Har blitt veldig glad i denne rensen her. Bruker den både morgen og kveld.

Ultra Moisturizing, Biotonic Face Serum og øyekrem

Steg 2: Etter å ha renset huden påfører jeg et tynt lag av Biotonic Face Serum. Dette serumet gir meg masse fukt. Deretter bruker jeg denne ansiktskremen med enormt mye fuktighet (anbefales!), og øye-kremen. Jeg har aldri vært spesielt flink med verken serum eller øyekrem før, men jeg merker stor forskjell nå som jeg har begynt å bruke det. (NeoStrata produktene fåes kjøpt blant annet på Kosmed (Larvik))

Vitamin C Scrub & Drink-Up Mask

Steg 3: Er det dager jeg føler huden min trenger ekstra fuktighet bruker jeg Drink-Up masken til Origins. Denne gir meg masse fuktighet, og jeg sverger til denne masken. Enten så bruker jeg den som en dagkrem, eller så sover jeg med den over natten. 2-3 ganger i uken skrubber jeg huden min med denne Vitamin-C skrubben fra The Body Shop. Denne har små, fine korn som eksfolierer huden, gir den glød og fukt. Er jeg ekstra tørr bruker jeg i tillegg denne børsten for å få bort alt av død hud (fåes kjøpt lignende på Blivakker, Coverbrands, Kicks).


Hvordan er hudpleie ruitinene dine, og har du noen produkter du vil anbefale meg?

Likes

Comments

Du som går med hodet senket på vei til skolen. Som ikke vil få øyekontakt med noen i frykt for å få en spydig kommentar eller et stygt blikk. Du som er stille og som helst vil slippe å si noe, som ønsker du var usynlig av og til. Jeg ser deg. Du som ikke har en person du ser bort på når læreren nevner gruppearbeid. Du som går rundt med en konstant klump i magen. Du er ikke alene. Jeg har vært der jeg og.

Det gjør meg så utrolig vondt at så mange har det akkurat slik. At de føler seg så alene og sitter med spørsmålet "hvorfor akkurat meg?". Du er sterk som holder ut, og det blir bedre. Jeg vet ikke helt hvor jeg vil med dette innlegget, for hadde det vært opp til meg ville jeg gjort alt for at ingen følte på de følelsene. Å bli fryst ut, ensomheten og det å ikke føle seg godtatt.Likes

Comments

Morphe Brushes - 35W

Hei! Tenkte å tipse dere om et utrolig fint og pigmentert øyenskygge palett. Dette er fra Morphe Brushes i 35 W. Fåes kjøpt HER. Har testet ut mange forskjellige øyenskygger og det jeg liker med dette er at det er så pigmentert, at det ikke drysser og selvfølgelig fargene. Morphe er også ikke et superdyrt merke, som også er et pluss!

Selv er jeg veldig glad i varme toner som rød, brun og oransje. Føler det får frem øyenfargen min. Neste på ønskelisten er 35 O!


Noen som har testet ut disse skyggene? Fortell hva du synes! Ønsker dere en fortsatt fin dag.

Likes

Comments

Jeg har ikke hatt mange personlige innlegg her hittil. Følt det har vært skummelt å skulle blottlegge seg selv på internett med ord, og ikke kun bilder. Men nå ønsker jeg dere skal bli kjent med meg og danne dere et bilde av meg. Ikke kun utifra mote og skjønnhet, men mer personlig.

Min Instagram er ganske upersonlig - noe jeg også ønsker å gjøre noe med. Utifra hvordan jeg opptrer i media fremstår jeg nok som en overfladisk person, der utseende og materielle ting betyr alt. Men dette er langt ifra hele meg. Har fått høre flere ganger at livet mitt og jeg er "perfekt", at jenter skulle ønske de var meg. Men hva ser dere egentlig? Kun en brøkdel av livet mitt og meg. Jeg har dårlige dager, jeg har kviser, jeg er ikke alltid glad og selvtilliten min er ikke alltid på topp.

Materielle ting og utseende er to ting jeg bryr meg om, men det finnes ting her i verden som er mye viktigere. Jeg er en livlig jente med mye humor. Utrolig følsom, omtenksom og sterk. Jeg bryr meg utrolig mye om de rundt meg, og gjør alt for at menneskene jeg er glad i skal ha det bra. Jeg er stolt over den personen jeg er i dag, til tross for mye jeg har gått igjennom. Når man er oppvokst på et lite sted der "alle" kjenner "alle" er det ikke alltid lett å ha sine egne meninger og å skille seg ut. Da blir man ofte sett rart på, stemplet og fryst ut. Det ble jeg. Den dag i dag er jeg glad for alle hindringer jeg har vært igjennom, det har gjort meg til den personen jeg er i dag. Føler alt her i livet skjer med mening og det er en grunn til alt. Jeg har fortsatt en lang vei å gå når det gjelder mitt syn på meg selv og selvtilliten, men jeg er på vei.


Likes

Comments

- Hvor høy er du?
Jeg er rundt 1,63.

- Hva bruker du helst fritiden din på?
Jeg elsker å bruke fritiden min på vennene mine, reise, spise god mat og ha hyggelige filmkvelder.

- Hva er favoritt junk maten din?
Veldig glad i pizza, kunne spist det nesten hver dag.

- Har du noen skjulte talenter, isåfall hva?
Jeg klarer å lage "bølgen" med øyenbrynene mine, ellers klarer jeg å få beina mine over hodet. Haha, skikkelig partytriks.

- Beskriv deg selv med 3 ord.
Omtenksom, reflektert, sjenert.

- Har du noen dyr, isåfall hva slags og hva er navnet?
Jeg har en katt. Han heter Pusa, og er verdens beste.

- Hva er ditt favoritt beauty produkt, og redskap?
Jeg ELSKER beautyblenderen. Brukes hver eneste dag. Også utrolig glad i Anastasia sin brynspenn, og consealeren fra Nars.

- Høye heler eller flate?
Flate! Elendig på å gå i høye heler, selvom det er superfint.

- Har du vurdert å bli modell?
Det hadde såklart vært spennende, men jeg tror ikke det hadde vært noe for meg i lengden.

- Favoritt sang?
"Perfect" av Ed Sheeran. Verdens fineste sang!

- Hva er din favoritt sosiale media?
Instagram.

- Når ble du flau sist, hva skjedde?
Jeg blir sjeldent flau. Altfor vandt til å kløne til ting, haha!

- En ting du er stolt av?
Jeg er stolt over hva jeg har fått til både når det gjelder Instagram, og min egen negl salong Chique Clinique.

- Hvis du kunne drikke 1 ting resten av livet, bortsett fra vann, hva hadde det vært?
Iste, med mango eller peach-smak.

- Favorittfilm?
Jeg ser sjeldent på filmer, foretrekker serier.

- Er foreldrene dine skilt?
Ja, det er de.

- Hvis du kunne bo hvor du ville i verden, hvor hadde det vært?
New York, Bali eller Australia.

- Største inspirasjon?
Angelica Blick og Kenza Zouiten.

Likes

Comments

Når jeg våkner opp med deg ved min side føler jeg meg trygg, tatt vare på og elsket. Hvorfor føler jeg det slik? Jeg vet ikke. Det må være måten du holder rundt meg, måten du kysser meg på pannen og sier du elsker meg på. Du får meg til å glemme gårsdagen, morgendagen. Det er kun oss to, deg og meg, og det er alt. Men hva med måten du avviser meg på? Måten jeg må be om oppmerksomhet på? Da føler jeg meg oversett, i veien og ikke bra nok.

Du tørker tårene mine samtidig som du ber meg skjerpe meg. Sier jeg er den eneste samtidig som handlingene dine viser alt annet. Du har fått meg til å tro, fått tilliten min. Samtidig som jeg føler meg mer usikker enn noengang.

Er dette kjærlighet? For da vil jeg ikke ha det.

Likes

Comments

Nå har jeg hatt en altfor lang pause merker jeg. Det skal bli deilig å begynne å blogge igjen, og jeg har så mange idèer og planer. Gleder meg masse! Håper dere er like excited som det jeg er. Hihi. Tenkte å ha en Q&A snart, så det er bare å begynne å stille spørsmål.

Her kan dere se mine nyeste instagram-bilder.
Følg meg gjerne HER.

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Jeg er stolt av meg selv. Får jeg i det hele tatt lov til å si det høyt? Jeg er stolt av den personen jeg er i dag, og hva jeg har klart å få til. Stolt over at jeg har klart å luke ut de personene som bare trakk meg ned, og glad for at jeg endelig føler meg som meg selv igjen. Utrolig takknemmelig for de menneskene jeg har i livet mitt nå - dere er bra, og dere gir meg så utrolig mye positivt.

Jeg føler meg ikke perfekt, men jeg er god nok. Jeg har ikke nådd alle målene mine enda, men jeg er på vei. Og jeg begynner å bli lykkelig. Jeg kjemper for å føle meg jævla bra, og det skal jeg klare.

Likes

Comments

Darker and shorter

I dag har jeg vært hos frisøren, noe jeg ikke har vært på evigheter. Dette var virkelig på tide. Utrolig deilig med en forandring, og jeg er så fornøyd! Veldig uvant å være så kort og så mørk, men jeg digger det.

Hva synes du?

Likes

Comments

Menneskene i lokalet blir uklare, stemmene og lydene virker lengre unna. Som om de snakker gjennom en tunell. Piping i ørene. "Ta deg sammen". Svimmelhet, prikking i hele kroppen. Så blir det mørkt.

Får høre daglig av jenter at de ønsker de hadde selvtilliten min. At de ønsker de var like utadvendte, at de turte poste det de ville, at de gav litt faen i hva alle andre syntes og mente. Selv sitter jeg å lurer på hvilken stor selvtillit de snakker om.

Føler de som er ute etter aksept og bekreftelse daglig, er de som sliter mest.

Likes

Comments

Jeg vil oppleve verden. Våkne opp med sand mellom tærne, kjenne vinden i håret, vannet som spruter opp mot benene, sol i øynene. Å få et helt nytt perspektiv på livet. Rømme fra dette typiske A4 livet. Jeg vil oppleve hele verden. Se forskjellige kulturer, oppleve forskjellige mennsker, se natur, både gode og vonde tilstander. Jeg vil føle at jeg er levende, ikke bare at jeg lever.

Min største frykt er å ha en 08 til 16 jobb, en mann, to unger og å være stuck på ett sted. Misforstå meg rett, det er ingenting galt i å ha et A4 liv - men det er ingenting for meg. Jeg hører mennesker si at de vil bryte ut av denne typiske A4 boblen og gjøre noe annerledes. Mange sier det - kun ett fåtall gjør det. Jeg vil at dere skal se på meg og tenke "wow, hun gjorde det virkelig".

Likes

Comments

Blogkeen
Nouw