Nye innlegg

Yummi ...
Jordbær med sjokolade. Noe av det beste jeg vet!

I helgen feiret jeg min fine venninne sin bursdag. Ble tapas, vin, jordbær og hygge. Utrolig koselig, og jeg hadde det så gøy selvom det ble tidlig kvelden for min del ettersom jeg både er forkjølet og har feber.

Formen er ikke noe særlig bedre i dag, så krysser fingrene for at jeg snart blir frisk!

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Når jeg våkner opp med deg ved min side føler jeg meg trygg, tatt vare på og elsket. Hvorfor føler jeg det slik? Jeg vet ikke. Det må være måten du holder rundt meg, måten du kysser meg på pannen og sier du elsker meg på. Du får meg til å glemme gårsdagen, morgendagen. Det er kun oss to, deg og meg, og det er alt. Men hva med måten du avviser meg på? Måten jeg må be om oppmerksomhet på? Da føler jeg meg oversett, i veien og ikke bra nok.

Du tørker tårene mine samtidig som du ber meg skjerpe meg. Sier jeg er den eneste samtidig som handlingene dine viser alt annet. Du har fått meg til å tro, fått tilliten min. Samtidig som jeg føler meg mer usikker enn noengang.

Er dette kjærlighet? For da vil jeg ikke ha det.

Likes

Comments

Hei! Da er jeg hjemme fra en koselig og vellykket helg i Stockholm. Ble litt shopping, så tenkte å vise dere noe av innkjøpene.

Victoria´s Secret

Kjøpte meg litt undertøy herifra. Alltid gøy med nytt, fint undertøy. Og Victoria´s Secret har såå mye fint!

Lush 

Elsker merket Lush. Fersk, håndlaget kosmetikk. Tok med meg "Mask Of Magnaminty" ansikts - og kropps maske. Dette er vel min tredje eller fjerde krukke, så anbefaler den virkelig. Man føler seg så fresh etterpå. "Rub Rub Rub" kroppsskrubb - dette er min favoritt av alle kropps-skrubber, super til før og etter bruk av selvbruning. "Don´t Look At Me" fersk ansiktsmaske, og "Bubblegum" leppe skrubb. Skulle gjerne tatt med meg noen badebomber også, de er så utrolig behagelige og ikke mins fine. Men det får bli en gang jeg har badekar!

Sephora

Måtte jo så klart innom Sephora. Jeg har faktisk aldri vært innom en Sephora butikk før, som er ganske sykt med tanke på hvor obsessed jeg er i sminke. De hadde alle mulige merker som for eksempel Too Faced, Kat Von De, Nars, Make Up Forever og Becca. Var rett og slett i himmelen! Kunne brukt flere timer der inne, men prøvde å kontrollere meg litt og ikke handle halve butikken. Men fikk med meg en del godsaker.

Nars - Fikk kjøpt med meg Nars sin "Sheer Glow Foundation" (Light 4). Var på jakt etter en ny foundation og ble anbefalt denne, så gleder meg til å begynne å bruke den. Ellers kjøpte jeg en ny "Radiant Creamy Consealer" og "Laguna" bronzer. Tok også med meg ett translucent pudder i fargen "Crystal", og "Radience Primer".

Too Faced - Kjøpte kabuki kosten deres, en ny "Poreless" primer og bronzeren "Beach Bunny".

Kat Von De - Har hørt så mye bra om Kat Von De sine liquid lipsticks, så måtte teste de ut. Kjøpte med meg fargen "Bow N Arrow", utrolig fin nude/mauve farge.

Sephora - Fra Sephora sitt eget merke dro jeg med meg litt forskjellige ansiktsmasker, øyemasker og leppemasker. Gleder meg til å teste ut! Måtte også bytte ut Beautyblenderen min, da den var helt ødelagt.


Hva er deres must-haves fra Sephora? Håper dere likte et slikt innlegg, og ønsker dere en fin dag videre!

Likes

Comments

Yummi!

På søndagen var det et utrolig nydelig vær ute, og det måtte utnyttes. Dro en tur til bryggen i Tønsberg med bestevenninnen min. Helt fantastisk med sol, god mat og glade mennesker. Gleder meg utrolig mye til sommeren nå!

Til helgen drar jeg til Stockholm. Skal få prøvd å tatt litt fler bilder da! Klem.

Likes

Comments

Jeg har ikke hatt mange personlige innlegg her hittil. Følt det har vært skummelt å skulle blottlegge seg selv på internett med ord, og ikke kun bilder. Men nå ønsker jeg dere skal bli kjent med meg og danne dere et bilde av meg. Ikke kun utifra mote og skjønnhet, men mer personlig.

Min Instagram er ganske upersonlig - noe jeg også ønsker å gjøre noe med. Utifra hvordan jeg opptrer i media fremstår jeg nok som en overfladisk person, der utseende og materielle ting betyr alt. Men dette er langt ifra hele meg. Har fått høre flere ganger at livet mitt og jeg er "perfekt", at jenter skulle ønske de var meg. Men hva ser dere egentlig? Kun en brøkdel av livet mitt og meg. Jeg har dårlige dager, jeg har kviser, jeg er ikke alltid glad og selvtilliten min er ikke alltid på topp.

Materielle ting og utseende er to ting jeg bryr meg om, men det finnes ting her i verden som er mye viktigere. Jeg er en livlig jente med mye humor. Utrolig følsom, omtenksom og sterk. Jeg bryr meg utrolig mye om de rundt meg, og gjør alt for at menneskene jeg er glad i skal ha det bra. Jeg er stolt over den personen jeg er i dag, til tross for mye jeg har gått igjennom. Når man er oppvokst på et lite sted der "alle" kjenner "alle" er det ikke alltid lett å ha sine egne meninger og å skille seg ut. Da blir man ofte sett rart på, stemplet og fryst ut. Det ble jeg. Den dag i dag er jeg glad for alle hindringer jeg har vært igjennom, det har gjort meg til den personen jeg er i dag. Føler alt her i livet skjer med mening og det er en grunn til alt. Jeg har fortsatt en lang vei å gå når det gjelder mitt syn på meg selv og selvtilliten, men jeg er på vei.


Likes

Comments

Cosy, purple set from JustHype 🦄

Elsker dette nye settet jeg fikk på døren i dag. Så behagelig og samtidig fint. Elsker den lyse lilla fargen. Absolutt en favoritt! 💜 Dekselet mitt er fra iDeal Of Sweden. Handler du på www.idealofsweden.com nå får du 20% rabatt med koden "IDEALSS17".

Håper du får en fin dag vidre!

Likes

Comments

Darker and shorter

I dag har jeg vært hos frisøren, noe jeg ikke har vært på evigheter. Dette var virkelig på tide. Utrolig deilig med en forandring, og jeg er så fornøyd! Veldig uvant å være så kort og så mørk, men jeg digger det.

Hva synes du?

Likes

Comments

Pastel pink with bronze glitter!

God morgen og ikke minst god søndag. I går fikset jeg neglene mine. Så forelsket i denne fargen. Liker kombinasjonen av pastell rosa og bronze glitter så godt! Alltid like digg med freshe negler, og nå merker jeg at jeg er veldig klar for vår.

Jeg har en egen Instagram hvor jeg legger ut bilder av negler jeg fikser. Følg meg gjerne der - SIKRINAILS.

Resten av søndagen skal jeg bare slappe helt av. Ta fri fra jobb og dagligdagse gjøremål. Lade opp for en ny uke!

Likes

Comments

Menneskene i lokalet blir uklare, stemmene og lydene virker lengre unna. Som om de snakker gjennom en tunell. Piping i ørene. "Ta deg sammen". Svimmelhet, prikking i hele kroppen. Så blir det mørkt.

Får høre daglig av jenter at de ønsker de hadde selvtilliten min. At de ønsker de var like utadvendte, at de turte poste det de ville, at de gav litt faen i hva alle andre syntes og mente. Selv sitter jeg å lurer på hvilken stor selvtillit de snakker om.

Føler de som er ute etter aksept og bekreftelse daglig, er de som sliter mest.

Likes

Comments

Gratulerer med kvinnedagen alle vakre, gode kvinner! Jenter trenger å støtte jenter, ikke bare i dag - men hver dag. Håper dere alle har hatt en super dag. Love you all.

Seneste bildene fra min Instagram. Følg meg her!

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Jeg vil oppleve verden. Våkne opp med sand mellom tærne, kjenne vinden i håret, vannet som spruter opp mot benene, sol i øynene. Å få et helt nytt perspektiv på livet. Rømme fra dette typiske A4 livet. Jeg vil oppleve hele verden. Se forskjellige kulturer, oppleve forskjellige mennsker, se natur, både gode og vonde tilstander. Jeg vil føle at jeg er levende, ikke bare at jeg lever.

Min største frykt er å ha en 08 til 16 jobb, en mann, to unger og å være stuck på ett sted. Misforstå meg rett, det er ingenting galt i å ha et A4 liv - men det er ingenting for meg. Jeg hører mennesker si at de vil bryte ut av denne typiske A4 boblen og gjøre noe annerledes. Mange sier det - kun ett fåtall gjør det. Jeg vil at dere skal se på meg og tenke "wow, hun gjorde det virkelig".

Likes

Comments

Contains affiliate links

Heihei! Jeg har vært gjentatte ganger i samarbeid med Lounge Underwear og tenkte å tipse dere om dette merket. De har behagelige og fine undertøysett, og nå nylig har de også kommet med leggings.

På bildene over ser dere "High Waisted Leggings Set" og "Triangle Bra & Briefs". Begge i grått. Super fornøyd med begge!

Flere bilder av "Triangle Set" i grått og rosa. Her ser dere også det nyeste jeg mottok fra de - "Balcony Bra and Thong" i rosa. Tror dette settet må være favoritten til nå. Klikk på bildene for å komme direkte inn på produktene.

Sjekk ut Lounge Underwear du også!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Har vært så heldig å blitt tilsendt produkter fra Cureberry. Fått testet ut "Nutri Hair", "Skin Form" og "Preactil".

Nutri Hair - Gir næring, styrker, gir fylde og glans til håret. Motvirker slitasje og bidrar til vekst. Nutri Hair inneholder biotin, selen og sink som bidrar til å opprettholde normalt hår. Inneholder også kobber som bidrar til normal hårpigmentering, og en unik sammensetning av tradisjonelt brukte urter som gir næring til håret.

Skin Form - Holder huden ung og smidig. Kan motvirke dannelse av rynker. Opprettholder normal hud, og tilfører huden kollagen. Virkestoffene i Skin Form virker innenfra og ut, og gir effekt i det dype hudlaget, der hvor ingen kosmetiske kremer når frem. Ved å forbedre hudens elastisitet og fuktighet holdes huden ung og smidig, samtidig som produktet effektivt bekjemper synligheten av rynker.

Preactil - Effektiv mot kviser, hudormer og uren hud. Preactil er et effektivt kosttilskudd med innhold av Lactoferrin, et klinisk testet bioaktivt proteinkompleks som kan bidra til å redusere akne. Lactoferrin har i forbrukertester på unge voksne gitt svært gunstige resultater på kvisete, betent og uren hud. Preactil innehar følgende gode egenskaper: mikrobiologisk (motvirker bakterievekst som skaper kviser), anti-inflammatorisk (reduserer røde områder i forbindelse med dårlig hud) og antioksidant (reparerer skadede hudceller som følge av kviser og blemmer). Samlet vil disse egenskapene resultere i motvirkning av akne og føre til en sunn og ren hud. Kosttilskuddet er 100 prosent naturlig og kan brukes kontinuerlig hele året. Produktet er like effektivt på både kvinner og menn.


Gleder meg til å fortsette å bruke disse produktene, og se en forandring! Bestill på Cureberry .

Likes

Comments

Blitt så glad i fishnets! Fungerer til så mye. Hva synes du om dette?

Likes

Comments

Valentines er like rundt hjørnet, så hvorfor ikke unne deg selv - og/eller din kjære et fint undertøy sett? MyMuse har desidert det fineste og mest eksklusive undertøyet. Jeg har en rabattkode som gjelder ut 19. februar - så om du er rask å bestiller nå får du 20% med koden "SILJE20".

Sjekk ut mymuse!

Likes

Comments

One day

Likes

Comments

Nylig fikk jeg tilsendt to skatter fra LYR Design. Jeg mottok "Evighet" sølvring, og "Kvadratiske" gulløredobber. Er super fornøyd med både kvaliteten og utseende. LYR Design er en norsk smykkeforhandler. De er hovedsaklig spesialisert seg på sølvsmykker i alle varianter og design, men de har også mye annet spennende å velge mellom. Kjapp leveringstid, og gratis frakt over 500 kr - sjekk ut nettbutikken.

Ut februar får du 15% rabatt på hele din order med rabattkoden SILJE15.

Mine to nye skatter!

Trykk på bildene for å komme direkte inn på smykkene. Ha en fortsatt fin dag videre!

Likes

Comments

  • Blogkeen
  • Nouw