Akkurat nå er jeg på hytten til en venninne i Vrådal. Her skal vi tilbringe de neste dagene med avslapping, god mat, vin og kos. Blir deilig!

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

  • 58 lesere

Likes

Comments

Selvom jeg egentlig ikke føler meg i topp form i dag, måtte jeg en kjapp tur innom Bikbok. Se på denne genseren - elsker choker detaljen og for ikke å glemme velvet fargen. Gleder meg til å få oppdatert høstgarderoben min mer. Ull kåper og varme, gode strikkegensere. Tette strømpebukser og skjerf.

Nå skal jeg tilbake under dynen med en kopp kakao og fler episoder av Vampire Diaries. 

  • 112 lesere

Likes

Comments

Stillheten ble plutselig brutt. Speilet datt utenfor et stup. Øyeblikket, millisekundet før den blanke overflaten traff bakken, da var kroppen fylt med så mange følelser at man ikke føler noe i det hele tatt. Speilet er knust i titusen biter, og man føler en slags tomhet. Man kan ikke fikse et speil når det først er knust. Det er bare titusen biter som en gang var fylt med latter, håp, tro og kjærlighet. Man kan prøve alt, alt man orker, men det vil fortsatt være dype sprekker som viser alle hvor ødelagt det en gang ble. Minner og tanker som aldri vil forsvinne.

Dager, uker og måneder kan gå, og sprekkene føles kanskje ikke lenger like dype, verden er ikke lenger like grå, og man føler seg ikke lenger helt alene. Mennesker i hverdagen kan lure frem et lite smil, et lite håp om at alt skal gå bra til slutt. Men plutselig er kvelden der, og ensomheten kommer tilbake.
Kikker ned på hendene mine og lurer på om det finnes en der ute som har fingre som passer akkurat mellom mine. Prøver å overbevise meg selv om at det er over, men før jeg vet ordet av det gir han meg hundre små kyss som ikke betyr noe som helst. Vet godt hva jeg har hivd meg selv uti. Et speil som aldri blir fikset, uansett hva. Hjertesorg og netter der jeg gråter meg selv i søvn. «Jeg elsker deg». Løgn. Klumpen i magen blir større.


04:57 - 16.03.2014

  • 330 lesere

Likes

Comments

Som mange av dere sikkert ikke vet, så er jeg sertifisert negldesigner. Legger gelenegler på venner og bekjente, og har nå opprettet en Instagram-konto hvor jeg poster ulike negldesign. Setter pris på om dere vil følge meg der - sikrinails.

Jeg holder til i Horten (Vestfold). Om noen skulle ønske negler eller lure på pris, så kontakt meg!

  • 375 lesere

Likes

Comments

Mandagen ble det en liten bytur med en venninne, deretter lunsj og en drink på bryggen. Alltid koselig! Setter så utrolig stor pris på at jeg har så mange fine venninner i livet mitt.

Kaffe og litt snacks med min fine i dag. Koselig å catche opp! Akkurat nå ligger jeg i sengen med ansiktsmaske, og har planer om å se noen episoder av Vampire Diaries før jeg legger meg. Favoritt serien uten tvil. Håper dere har hatt en fin uke så langt!

  • 401 lesere

Likes

Comments

Instagram: siljekristiansen

​Hei og god kveld! Lenge siden jeg har blogget nå, så jeg har bestemt meg for å begynne igjen. Skal gjøre mitt beste for at dette skal bli bra - jeg krysser fingrene! Ønsk meg lykke til!

  • 463 lesere

Likes

Comments

  • 648 lesere

Likes

Comments

  • Blogkeen
  • Følg meg på Nouw