November har kommet, og det er ikke lenge igjen til jul. Tiden går så sinnsykt fort. Jeg er ikke spesielt glad i hverken snø eller kulde, men rundt juletider er det alltids koselig med litt snø - for julestemningen sin skyld. Selvom det frister altfor mye å dra vekk på en varm, utenlands reise akkurat nå har jeg mye jobb jeg må gjøre frem mot jul. Håper på en ferie på nyåret, men enn så lenge får jeg bare pakke meg inn i et pledd med en kakaokopp i mellomtiden. Her er noen ting jeg ønsker å gjøre i november:

- Dra på spa. Lenge siden jeg har tatt en helg på spa, og lengter veldig etter dette. Enten med en venninne eller kjæreste.

- Begynne å kjøpe inn julegaver. Alltids greit å begynne å tenke på dette allerede, da det fort blir gjort i siste liten. Verste jeg vet er å stresse med dette noen få dager før.

- Levere gode innlegg på bloggen (og instagram). Skal prøve å få til 3-4 innlegg i uken på bloggen, og jeg har lyst til å få til bedre bilder på instagram-fronten. Utrolig lei av feeden min, redigeringen og alt. Trenger noe nytt!

- Ha giveaway på Instagram. Akkurat nå så har jeg en giveaway sammen med noen andre søte jenter, men jeg planlegger å ha en til rett før jul. Tenkte at vinneren skal få noen av favorittene mine (klær, sko, sminke, produkter for eksempel).

- Få solgt unna litt klær. Jeg har utrolig mye som bare blir liggende av klær, sko, jakker og tilbehør. Har fått solgt unna litt på Tise-appen til nå, men tenkte å ha en ordenlig oppryddnings-runde og få lagt ut mer.


Ellers ønsker jeg å tilbringe mer tid med gode venninner, kjæresten og familien. Trenger også litt selvpleie da det er lett å bli trist og lei i denne mørke tiden 🖤

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Fått tatt en opprydning og sortert unna ting jeg ikke trenger, og som jeg ikke bruker. Allerede fått lagt ut en del på Tise-appen, men det kommer til å komme mer! Er du interessert i klær, sko, vesker, deksler osv til en billig penge - sjekk ut brukeren min på Tise (siljekristiansen). Håper noen der ute kan få glede av tingene jeg ikke lenger bruker.

Jeg selger det meste i størrelse XS og S, og sko i størrelse 36 og 37. Sender gjerne om kjøper betaler frakt, om ikke kan det hentes hos meg. Har du Tise?

Likes

Comments

Klokke - Daniel Wellington, Øredobber - Bjørklund, Smykke nr 1, 2 - Bjørklund, Smykke nr 3 - Annevera, Ringer - Bjørklund

Som mange av dere sikkert har fått med dere er jeg helt avhengig av å både ha smykker, øredobber og ringer på meg. Jeg elsker det! Gull er min favoritt, selvom jeg også er veldig glad i sølv. Disse skattene er mine go-to om dagen. Hva foretrekker dere best, gull eller sølv?

Likes

Comments

Akkurat nå er jeg som tidligere sagt hos en venninne i Trondheim. Utrolig koselig å endelig se hun igjen. Kommer til å bruke disse dagene på å tilbringe tid med hun, shoppe litt og slappe av. Har vært utrolig stresset i det siste, så det er deilig å få dratt litt vekk - og være rundt en person som gjør meg avslappet og trygg. Dette har foressten vært min bestevenninne i 21 år, kjent hun siden vi omtrent ble født og hun var min første venninne. Takknemlig for å fortsatt ha hun i livet mitt 🖤

Tenkte å kjøre i gang «månedens spørsmål», så om dere har noen spørsmål - kommenter under. Det kan være alt mulig! Nå er det mulig å nominere til VIXEN, så hvis dere liker bloggen/instagrammen min hadde det vært utrolig koselig om dere nominerte meg til Årets Stjerneskudd på VIXEN Influencer Awards, dere kan nominere HER. Man kan nominere hver dag frem til 16. November.

Likes

Comments

Jeg får daglig spørsmål om hvordan jeg klarer å være så komfortabel i min egen kropp, hvordan jeg tør å poste «lettkledde» bilder av meg selv og om jeg i det hele tatt har komplekser. Det har jeg. Virkelig. Jeg har dager hvor jeg føler meg elendig, dager hvor jeg scroller nedover Instagram og tenker «hvorfor ser ikke jeg slik ut?». Tar meg selv i å sammenligne meg med andre jenter altfor ofte, og tenker «om bare» jeg så slik ut, hadde slike pupper, slik rumpe, sånt hår - DA ville jeg vært glad. Men jeg tror disse jentene tenker akkurat det samme. For når blir man egentlig fornøyd?

Jeg tør å poste bilder av meg selv for på akkurat det bildet følte jeg meg bra. Akkurat i den posisjonen, akkurat den vinkelen. Ikke tro på alt dere ser på Instagram, for det ligger alltid minst tretti bilder bak det éne som ble bra - som ikke er like flatterende. Jeg ble til slutt redd, for det var vanskelig å holde opp til de forventningene andre hadde til meg. De forventningene jeg selv hadde skapt. Så jeg like bra ut nå når jeg gikk i butikken sminkeløs og i slække klær? Neppe.

Det er viktig å skille mellom hva som er virkelighet og ikke. Ikke la sosiale medier og kampen på det «perfekte» ta overhånd på hva som egentlig er viktig.


Likes

Comments

Har hatt en koselig helg med kjæresten min. Søndag dro jeg til Kiel med noen venner. Utrolig deilig å komme seg litt bort! Blir der til tirsdagen, og onsdag reiser jeg opp til Trondheim for å besøke en venninne. Ikke vært der siden før sommeren, så det blir utrolig koselig å se hun igjen.
I går satt vi og tok noen drinker i baren, da jeg plutselig traff på en kompis fra Malmö. Verden er liten! Nå har vi gått litt rundt i Kiel, og har planer om å dra ned til spa-avdelingen og deretter spise litt. Ønsker dere en fin mandag videre 🖤

Likes

Comments

Ghd platinum pink blush

Støtt brystkreftsaken med GHD Platinum Pink Blush Styler (€10 vil bli donert til Rosa Sløyfe for hver solgte styler), eller støtt med GHD Pink Blush Paddle Brush (€1 vil bli donert til Rosa Sløyfe for hver solgte hårbørste).

Så lenge jeg kan huske har jeg brukt GHD sine stylere, og jeg kan virkelig ikke anbefale disse nok! Nå har den også kommet i en lekker limited edition utgave. Platinum Professional Styler er fantastisk til å style både festklare krøller og bølger, eller til å oppnå en glatt og elegant look. Styleren fungerer på alle hårtyper og til alle hårlengder. Jeg bruker styleren til både slett hår, og bølger.

Egenskaper:
- Innebygd sleep mode-funksjon som betyr at styleren automatisk slår seg av etter 30 minutter (om den ikke er i bruk)
- Innebygd spenningsformer (du kan bruke styleren overalt i verden, uansett hvilken spenning det er i kontakten)
- 2 års garanti
- Ghds patenterte tri-zone teknologi garanterer en optimal og konstant temperatur under styling på 185°C som gir et profesjonelt resultat og et blankt og skinnede hår
- Kommer med varmeresistent beskyttelseshette som beskytter underlaget for varme
- Det er bevist at håret blir sunnere, sterkere og mer glansfullt


Pink Blush Paddle Brush fra GHD brukes også hver dag hos meg. Den grer igjennom alle floker, og gir meg et blankt resultat. Tidligere har jeg brukt Tangle Teezer, men denne liker jeg faktisk enda bedre. Fåes kjøpt blant annet hos Blivakker, Coverbrands og Blush - eller direkte fra GHD sin nettside. Når du kan få kjøpt slike kalitetsprodukter og samtidig støtte en god sak, er det vel ingenting å lure på? 🎀


Likes

Comments

Jeg har fått en del spørsmål angående kjærlighetslivet mitt, om jeg har kjæreste nå og hva som skjer. Ja, jeg har kjæreste. Vi har hatt våre ups and downs - som de fleste andre kjærestepar har, men vi har funnet ut av ting. Utrolig takknemlig for å ha T tilbake i livet mitt. Det finnes ingen andre der ute som får meg til å føle meg slik som han klarer.

Hva er egentlig kjærlighet? Er det at to personer er veldig glade i hverandre? Er det at man ikke klarer å leve fra hverandre? Jeg vet ikke, det eneste jeg vet er at dette føles veldig riktig - og jeg klarer ikke se for meg meg selv sammen med noen andre enn han. I love you, boo.

Likes

Comments

Hola girls - and boys. Jeg har nå kjørt i gang en giveaway på neglebrukeren min på Instagram. Der kan du vinne et gratis sett med nye negler - valgfritt design. Direkte link til konkurransen er HER. Konkurransen avsluttes den 1. november - lykke til!

For de som ikke vet det er jeg en sertifisert negledesigner, og har jobbet med dette i litt over 1 år. Har alltid interessert meg veldig innenfor sminke, negler og design. Trives veldig godt i jobben min, og synes det er gøy å få frem kreativitet og kunst gjennom negler. Også er de søte og gode kundene mine et stort pluss 🖤 Hadde aldri klart å åpne min egen salong uten dem. Salongen min heter Chique Clinique - følg den gjerne på instagram HER, og facebook HER. Det hadde jeg satt utrolig stor pris på! Over her kan dere se noen av de nyeste neglene jeg har lagt.

Bor du i Vestfold-området og ønsker fine negler til jul/nyttår - kontakt meg gjerne 💅🏻

Likes

Comments

- Hvor gammel er du om 5 år?
Om 5 år er jeg 26 år gammel.

- Hvem har du vært sammen med minst to timer i dag?
Kundene fra jobben min.

- Hvor høy er du?
Jeg er 1,63 cm.

- Hvilken film/serie så du sist?
The Kardashians.

- Hvem ringte du sist?
Renate.

- Hvem ringte deg sist?
Mamma.

- Hva sto det på den siste meldingen du mottok?
Ett hjerte fra kjæresten min.

- Foretrekker du å ringe eller sende melding?
Ettersom jeg har telefonskrekk så foretrekker jeg å sende meldinger. Svarer sjeldent når noen ringer, med mindre det er noen av mine nærmeste, haha!

- Hva er ditt favorittsted?
Trives best på stranden, i nærheten av havet, og i varmen.

- Hvilket sted foretrekker du minst?
Jeg foretrekker minst små, trange rom. Får helt noia av å tenke på det! Tannlegen kommer på en god andreplass.

- Når så du moren din sist?
Tidligere i dag.

- Hvilken øyenfarge har du?
Jeg har blå øyne.

- Hvilken julesang er din favoritt?
Ah, umulig å velge. Er så mange fine!

- Er foreldrene dine gift eller skilt?
Foreldrene mine er skilt. Jeg har kun mamma.

- Når våknet du i dag?
I dag våknet jeg kl 09:00.

- Hvor tror du at du befinner deg om 10 år?
Jeg håper jeg er lykkelig og tilfreds med hva jeg driver med, at jeg har opplevd og reist mye. Hvor i verden jeg er har ikke så mye å si.

- Hva skremte deg om natten som barn?
Mørket.

- Hvilket siste youtubeklipp fikk deg til å le?
Vloggene til Eveline Karlsen, digger den dama!

- Hva er din beste egenskap?
Jeg er snill og ærlig.

- Hva er din verste egenskap?
Jeg tar alltid sorgene på forskudd.

- Sover du med eller uten klær om natten?
Uten klær.

- Hvor mange puter har du i sengen?
Jeg har 9 puter i sengen.

- Hva er det rareste du har spist?
Har spist både blekksprut og snegler...

- Har du stasjonær eller bærbar data?
Bærbar!

- Foretrekker du sko, sokker eller barføtt?
Jeg foretrekker barføtt på meg selv, og sokker på alle andre. Haha. Helt forbi mot tær.

- Hva hører du på akkurat nå?
Sangene til Ed Sheeran. Han er så flink!

- Hvilken iskrem er din favoritt?
Jeg ELSKER ananas-isen fra isbilen.

- Hvilken dessert er din favoritt?
Oreo kake eller sjokoladefondant.

- Hva er den største premien du har vunnet?
50kr på et flakslodd kanskje? Altså ikke mye flaks.

- Liker du kaffe?
Ja, det gjør jeg.

- Hva drikker du helst til frokost?
Juice, enten appelsin eller eple.

- Hvem var din favorittlærer på vgs?
Mattelæreren min.

- Kan du spille poker?
Nei.

- Hva har du spist i dag?
Frokost (knekkebrød), skolebrød og pizza. sunn.

- Nevn en historisk person som interesserer deg?
Alt under 2. verdenskrig interesserer meg.

- Hvilken radiostasjon var den siste du hørte på?
P3 troor jeg. Hører sjeldent på radioen.

- Vil du ha barn?
Akkurat nå har jeg ikke lyst på barn, og jeg vet ikke om jeg har lyst på det i fremtiden heller. Kanskje?

- Kan du noen andre språk enn norsk?
Engelsk og litt fransk. Kan ikke skryte på meg mye fransk-kunnskaper, men har litt!

- Sover du på en spesiell side?
Jeg sover helst midt i sengen som en sjøstjerne.

- Foretrekker du havet eller basseng?
Havet - er så fasinerende å se på.

- Hva bruker du helst penger på?
Siden jeg er helt obsessed med måde sminke, klær og vesker er det dette jeg bruker mye av pengene mine på. Og reiser!

- Eier du dyrebare smykker?
Ja.

- Hva er ditt favorittprogram på TV?
Elsker Vampire Diaries. Modern Family, The Kardashians og Hotel Cæsar går det også mye i.

- Hva skal du gjøre i helgen?
I helgen reiser jeg til Kiel!

- Kan du stå på slalåm?
Har stått på både slalåm og snowboard én gang. Katastrofalt, haha. Aldri igjen!

- Hvordan imponerer man deg?
Det som imponerer meg er mennesker som tør å være seg selv, som er åpne, ærlige, ydmyke, hyggelige og kunnskapsrike. Jeg blir ikke imponert av hvor mye penger og ting mennesker har.

- Hva slags ringelyd har du på mobilen?
Den vanlige iPhone-ringelyden.

- Fortell en ting leserne dine antagelig ikke vet om deg?
Jeg har en kronisk sykdom. Cøliaki.

- Hva har du nærmest deg nå som er rødt?
Carmex.

- Er du sosial?
Både og. Jeg er veldig sosial til tider, men trives også veldig godt i mitt eget selvskap. Er det altfor mange ukjente mennesker rundt meg blir jeg fort redd, så prøver som regel å styre unna store folkemengder.

Likes

Comments

Roses, gold and red

Leppestift - Chanel, Parfyme - Gucci, Gull smykke - Na-kd, Deksel - iDeal Of Sweden

Kan virkelig ikke leve uten disse tingene nå for tiden. Parfymen lukter helt himmelsk. En blanding av roser og jasmin, lukter friskt, søtt og mystisk. Anbefaler dere å lukte på denne neste gangen dere er innom et parfymeri. Smykket har jeg siklet på lenge, men NA-KD har vært utsolgt for dette i gull i en stund nå. Som de fleste av dere vet så foretrekker jeg gull, så jeg var rask med å bestille så fort de fikk det inn. Elsker det! Passer til så mye, og jeg har virkelig fått en greie for ulike lengder på smykker nå for tiden - synes det er så kult! Ellers har jeg brukt denne leppestiften fra Chanel veldig mye, den er i fargen 98 "rouge coco shine" og passer perfekt nå til høsten. Matcher helt supert med mitt nye deksel fra iDeal Of Sweden. Dekslene deres er i høy kvalitet, og de har så mange fine og ulike. Ta en titt HER. Nå får du også 20 prosent rabatt med koden AWNO (varer frem til 30. november).


Håper slike innlegg som dette faller i smak, da jeg har planer om å kjøre favoritter hver mnd. Om det er andre ting dere savner på bloggen - kommenter under 🖤

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Da har jeg kommet hjem til Norge igjen. De siste dagene på ferie har vært koselige. Ettersom været ikke var på topp de siste dagene dro vi inn til byen å shoppet litt. Fått koblet helt av, derfor jeg ikke har vært så aktiv. Utrolig deilig, men deilig å komme hjem til rutiner igjen også.

Denne uken har jeg mye jobb jeg må få gjort, og til helgen drar jeg en tur til Kiel - men skal få prøvd å få blogget litt mer og oftere fra nå! 💙

Likes

Comments

Hola! Kom frem på hotellet sent i går. Dagen i dag har gått ut på å sole oss og kikke litt rundt. Så deilig her! Trengte virkelig dette nå 🐬

Nå skal vi straks ut å spise, og ta noen drinker. Ønsker alle en fin lørdag!

Likes

Comments

Starten av uken har gått så fort - brått er det onsdag. Jeg reiser tidlig på fredagen, og har en del ting jeg må fikse før det. Mye jobb, pakking og rydding som står på agendaen, så jeg håper jeg rekker alt!

Ellers har jeg fått en del spørsmål om vippene mine, om hvilken maskara jeg bruker og om jeg har vippe extensions. Dette er mine ekte vipper, takket være iGlow. Jeg bytter mellom Mac sin nye Bold and Bad maskara, og L’Oréal Paradise Extatic - liker disse veldig godt.

Skal få tatt litt bilder på turen, så da oppdaterer jeg dere 🖤

Likes

Comments

- Hva er din go-to foundation?
Veldig glad i Nars sin Sheer Glow, og Makeup Forever sin HD foundation. Bytter mellom disse! Min absolutt go-to concealer derimot er Nars sin Radiant Creamy Concealer - verdens beste.

- Hva fikk deg til å starte med blogging, og kunne du noen gang tenkt deg å starte med å blogge daglig i stedet for en gang i ny og ne?
Etter instagrammen min ble større har det vært stor etterspørsel om både blogg og youtube. Ettersom jeg er veldig sjenert var da youtube utelukket. Jeg trengte også et sted hvor jeg kunne få ut mine tanker, dele inspirasjon og mote. Jeg kunne tenke meg å starte med blogging daglig, og dette er nok noe som kommer til å skje i nærmeste fremtid. Å starte en youtube kanal har jeg også lyst til, men det får bli etterhvert.

- Lever du av å fikse neglene til andre, eller har du en jobb ved siden av?
Jeg lever av neglsalongen min Chique Clinique. Veldig takknemlig for at jeg kan jobbe med noe jeg elsker. Stolt av meg selv over hva jeg har fått til!

- Har du begynt å date igjen?
Hjertet mitt tilhører fortsatt T.

- Hva likte du best med å gå på VGS?
Å bli ferdig.. haha, neida! Jeg likte veldig godt samholdet vi i klassen hadde det første og andre året. Siste året mitt tok jeg påbygg på en annen skole, og der var ikke alle menneskene like imøtekommende. Så jeg er veldig glad for de menneskene som gjorde starten på videregående trygg for meg.

- Har du unge foreldre (var dine foreldre unge da du kom til verden)? Hva heter de, og bor du med de?
Jeg har kun mamma i livet mitt. Hun er 44 år, heter Marianne - og er den viktigste i livet mitt. Jeg bor med hun, og kjæresten hennes.

- Hva er din største frykt?
Å bli forlatt og avvist.

- Hvis du kunne gitt ett godt råd til alle mennesker i verden, hvilket råd ville det da vært?
"Whatever you deside to do, make sure it makes u happy". Uansett hva du gjør, hvem du elsker, hvor du er, hva du går med - sørg for at du er GLAD. Vi mennesker bruker altfor mye tid og energi på å please alle andre og være redde for hva andre tenker, noen ganger må vi være egoistiske å sette oss selv først og gi litt faen hva andre tenker.

- Hvem er dine nærmeste?
Mine nærmeste vet hvem de er. Love.

- Tror du på det overnaturlige som at havfruer finnes?
Ja, det gjør jeg. Jeg mener det finnes mye mer mellom himmel og jord enn hva vi tror.

- Kunne du tenkt deg å flytte til Oslo?
Fikk jobbtilbud tidligere i år i Oslo. Var veldig frem og tilbake med hva jeg ville. Vet ikke om jeg hadde taklet å bo i en så stor by, når jeg er oppvokst og bor på et sted der alle kjenner alle. På en annen side hadde det vært deilig å komme seg litt vekk, det er nå jeg har sjansen til det. Jeg har lyst til å flytte ut å ha mitt eget sted, så vi får se hvor det eventuelt blir!

- Tjener du mye på bloggen?
Nei, det gjør jeg ikke.

- Hva husker du best fra ungdsomsskolen?
Ungdomsskolen var en vanskelig tid for meg. Jeg hadde det ikke bra. Jeg har alltid vært en jente som kommer best overens med gutter, og det var det ikke alle som godtok. Jeg fikk daglig slengt kommentarer som "hore", "du er løs", "gå å dø", "ingen vil ha deg" osv. etter meg. Dette var èn ting, men kommentarene stoppet ikke der. Da Twitter kom ble dette det nye stedet å henge ut andre - blant annet meg. Det var ille for meg at disse menneskene nå kunne plage meg hele dagen, og ikke kun på skolen. Jeg hadde aldri "fri" fra de. Det knuste meg at det kunne finnes så mange forferdelige mennesker der ute som ønsket meg vondt. Mennesker jeg ikke kjente, mennesker som ikke kjente meg. Heldigvis kom videregående der det var nye mennesker og nytt miljø. Ting ble bedre, men jeg kjenner jeg fortsatt får en klump i magen når jeg ser disse menneskene den dag idag.

- Tips til å bli komfortabel i egen kropp?
Slutt å sammenlign deg med andre, da vil du aldri bli lykkelig. Kroppen din skal du leve i resten av livet ditt, så lenge du har en frisk og sunn kropp som fungerer bør du være fornøyd. Jeg har begynt å tenke mer slik, og det har hjulpet meg masse. Livet er for kort for å være lei seg av strekkmerker, små/store pupper, føflekker og noen kg ekstra - eller hva enn det måtte være. Alle har vi ting vi vil endre på, men alt i alt bør vi være glad i den kroppen vi har.Håper dere har fått svar på mye av det dere lurte på, og at dere har fått litt mer innblikk i mitt liv og hvordan jeg er som person. Ønsker dere flere slike innlegg - sleng inn en kommentar! 🖤

Likes

Comments

Contains affiliate links
Zoeva - Cocoa Blend Eyeshadow Palette
Mac - Nicki Minaj Lipstick (The Pinkprint)
Too Faced - Chocolate Solei Matte Bronzer 
Becca - Moonstone Highlighter
Mac - Bold And Bad Lash Mascara

Her er noen av mine nyeste favoritter fra Douglas. Pruduktene er sponset, men jeg får ikke betalt for å skrive dette innlegget. Selvom produktene er sponset er dette fortsatt mine ærlige meninger. Jeg hadde ikke reklamert for noe jeg ikke likte. Trykk på bildene for å komme direkte til produktet.

Douglas er en side jeg alltid har handlet masse sminke fra, nå har de også fått inn merker som Becca og Too Faced, noe som gjør meg super glad! Jeg elsker highlighterene til Becca, og har allerede Champagne Pop i samlingen min. Nå fikk jeg tilsendt Moonstone, som også er superfin. Highligterene er veldig pigmenterte og legger seg fint på huden, uten å se "cakey" ut. Fikk også tilsendt Chocolate Solei bronzeren fra Too Faced. Vet dette har vært en favoritt hos mange lenge, men jeg har ikke testet den ut før nå. Har vært trofast til min bronzer fra Nars lenge, men jeg tror dette kommer til å bli en ny favoritt. Fargen er super fin, og den lukter også helt himmelsk, hva er vel bedre enn sjokolade lukt?

Har også vært så heldig å fått testet ut den nye maskaren til Mac. Hørt mye positivt om denne både på youtube og på instagram - og den lever opp til forventningene! Legger seg ikke klumpete, og man får lange, fyldige vipper. Den lille børsten er perfekt til vippene nede, og der det er vanskelig å komme til. Anbefales på det sterkeste! De fleste som kjenner meg vet at jeg elsker leppestiftene til Mac, og jeg har en stor samling. "The Pinkprint" var en perfekt nude-rosa farge, som går til alt. Om dere ikke har testet ut øyenskygge palettetene til Zoeva enda, har dere gått glipp av noe! Rimelige, pigmenterte og fine øyenskygger. Dette er mitt tredje palett. Lett å blende de ut, og jeg elsker fargene i dette nye Cocoa Blend palettet. Om dere ønsker en sminkelook med alle produktene - kommenter!

Link til Douglas sin nettside HER . Nå får dere 15% på hele Douglas med koden "SILJE15" om dere handler for over 349 kr. Ønsker alle en fin helg! 🖤

Likes

Comments

Allerede halvveis inn i denne uken - tiden går så altfor fort. Trenger å stoppe opp et sekund å nyte denne tiden, oktober er i gang og høsten har kommet for fullt. Jeg har hatt en fin onsdag, spist ute og kost meg med noen venner. I morgen drar jeg til Sverige for å handle litt, ellers er planen for helgen å slappe av - muligens pakke litt. Reiser til Mallorca neste fredag med bestevenninnen min, det skal bli så deilig! Gleder meg til sol, varme og jentetur. Blir deilig å hente inn litt ny energi, er så sliten om dagen. Forhåpentligvis skyldes det været, og at jeg ikke begynner å bli syk. Om dere har tips til steder vi burde sjekke ut i Alcudia (shopping, mat osv) så si ifra.

Undertøyssettet mitt er foressten fra My Muse. Dere får 20% med rabattkoden "SILJEKRISTIANSEN20", de har utrolig mye fint, så jeg anbefaler dere å sjekke ut siden! Ønsker dere en fin kveld videre 🖤

Likes

Comments

I samarbeid med Coverbrands har jeg fått velge meg ut noen favoritter og gjort en look med disse produktene. Jeg er veldig glad i nude lepper og varme toner på øyenskyggen. Føler de varme tonene får frem øyenfargen min. The Balm palettet er pigmentert og er lett å blende ut. Er også avhengig av brynsgelé for å holde brynene mine på plass, da er Anastasia sin en favoritt! Her er en liste av produktene jeg har brukt:

- Nude Beach palettet til The Balm LINK HER

- Jeffree Star Velour Liquid Lipstick i fargen Butt Naked LINK HER

- Anastasia sin Brow Gel i fargen Clear LINK HER

Her kan dere så closeups av øyenskyggen. Synes dette palettet har såå mange fine farger! Nå får dere 15% på Coverbrands med koden "SILJE15". Koden varer ut 8. Oktober, og gjelder ikke på NYX, Jeffree Star eller på salgsvarer.

Klikk HER for å komme direkte til Coverbrands. Håper dere liker slike type innlegg som dette. Tenkte det hadde vært morsomt å lage ulike sminkelooks senere, så håper dette faller i smak! 🖤

Likes

Comments

Sene sommerkvelder

Latter

Roadtrips

God mat

Klemmer

Vin

Sol

Palmetrær

Grilling

Fuglekvitring

Solnedgang

Skogsturer

Høsten

Å ligge i en armkrok

Lange, dype samtaler

Stearinlys

Blomster

Natur

Store ullgensere

Nydusjet hår

Å holde hender

Duftlys

Å reise

Sand mellom tærne

Kysse i regnet

Deg


Likes

Comments

- Hvor burde en gutt ta deg med på første date?
Gjerne på en restaurant, eller lage mat hjemme, ta et glass vin - ikke så nøye hvor. Ikke spesielt fan av kino på første date bare, blir ikke kjent av å stirre på en film i 2 timer.

- Er du singel?
Ja, det er jeg.

- Ditt favoritt kjøp?
Min nye Gucci veske. Elsker den, og den er med meg så og si overalt!

- Hvordan er ditt forhold til mat? Hva spiser du i løpet av en dag, steg for steg? Kan du ha et innlegg om hva du spiser i løpet av en dag?
Forholdet mitt til mat er bra for tiden. Jeg spiser det jeg vil når jeg ønsker. Som noen kanskje allerede vet har forholdet mitt til mat før vært veldig anstrengt. Jeg ville ikke spise, jeg følte meg for stor (noe jeg overhodet ikke var) og jeg raste ned i vekt. På et tidspunkt veide jeg 41 kg, noe som var altfor lite for meg. Jeg hadde det ikke bra i min egen kropp, eller med meg selv. Jeg tenker ikke spesielt mye over hva jeg spiser nå, annet enn at jeg prøver å styre unna brus og godteri i ukedagene. Men om jeg absolutt har lyst på en sjokolade, unner jeg meg det.

- Trener du mye?
Jeg er utrolig dårlig på den fronten. Prøver å bli flinkere, men har virkelig null motivasjon... Dere treningsglade mennesker - gi meg tips!

- Har du tatt Restylane? Hvor tar du, og hvor mye?
Jeg har både tatt restylane og juvederm. Restylane tok jeg da jeg var 18, og etter det har jeg kun tatt juvederm. Juvederm klumper seg mindre på meg, og varer lenger. Jeg tar hos en klinikk som heter Kosmed, som ligger i Larvik. Pleier å fylle mellom 0,5 og 1 ml.

- Hvordan redigerer du bildene dine?
Jeg redigerer bildene mine i VSCO. Endrer skygger, kontraster og skarphet. Bytter mellom filtrene A5, A6 og A7.

- Hvilket kamera tar du bilder med?
De fleste bildene på instagrammen min tar jeg med telefonen min (iPhone 7 PLUSS), ellers bruker jeg Oplympus Pen E-PL 7.

- Fra hvilket merke eier du mest klær?
Nelly, Bikbok og Na-kd!

- Beste selvbruning?
Sverger til Lovingtan sin. Bytter mellom dark og ultra dark.

- Hva driver du med på fritiden?
Fritiden min går til venninnene mine, familien og reise. Ellers er jeg glad i shopping, dra ut å spise og generelt være med mennesker som gir meg positiv energi.

- Hva er ditt beste barndomsminne?
Jeg husker veldig lite fra barndommen min, noe som er veldig trist. Noe av det som jeg husker mest var alt det morsomme og rare jeg og min bestevenninne gjorde. Så glad for å fortsatt ha hun i livet mitt.

- Hvordan fikk du så mange følgere på instagram?
Jeg har hatt instagram helt fra starten, og har opp igjennom årene klart å få en del følgere. Vit at jeg setter pris på hver en av dere, og det er mye jeg ikke hadde fått til uten dere. Evig takknemlig - dere er best!

- Drømme destinasjonene dine?
Bali, New York, Maldivene og Dubai.

- Har du lyst til å få barn når du blir eldre, og har du kanskje noen barnenavn allerede planlagt?
Akkurat nå har jeg ikke lyst på barn, og ser heller ikke for meg at det er noe jeg har lyst på i fremtiden. Den meningen blir nok forandret når jeg er i et trygt og stabilt forhold, men til dags dato ønsker jeg ingen barn.

- Øverst på ønskelisten? (klær, sko, sminke for eksempel)
Subculture palettet til Anastasia, og en rød Gucci veske.

- Hva tiltrekker deg med en gutt?
Det viktigste for meg er at han kan få meg til å le, at han er til å stole på, er snill og omtenksom, ydmyk, ikke tar seg selv altfor høytidelig og får meg til å føle meg trygg. Det som tiltrekker meg mest er brune øyne og et pent smil - men alt i alt har ikke dette så mye å si.

- Har du tatoveringer?
Ja, 2 stykker! Jeg har en palme på underarmen, og et hjerte nederst ved ankelen.

- Har du silikon?
Nei, det har jeg ikke.

- Hvordan har 2017 vært så langt for deg?
2017 har hatt mange oppturer og nedturer. Det har vært et trubelent år, og jeg gleder meg til 2018!


Takk til alle som sendte inn spørsmål. Det kom inn veldig mange, så det kommer til å komme en del 2 neste uke! Del 2 blir litt mer personlig - så gled dere 🖤

Likes

Comments

Blogkeen
Nouw