Fikk nylig tilsendt en Daniel Wellington klokke, er så forelsket i den! Så enkel men samtidig utrolig fin. Den perfekte julegave. De har et stort utvalg av klokker som passer til alle Akkurat nå får du 15% på alt fra www.danielwellington.com med rabattkoden SILJEK. Sjekk det ut!

Håper alle får en fin torsdag!

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

 • 184 lesere

Likes

Comments

Instagram: @Sikrinails

Fikset disse på meg selv tidligere i dag! Lange, sorte stiletto negler. Hva er din favoritt?

 • 203 lesere

Likes

Comments

Kjære "Sugardaddy", "Utrogiftmann", "Gammelkolle", "Velutstyrtgubbe", "Eldredominant" og "Pedofilmann" - dere har skremt meg. At det finnes mennesker der ute som er som dere er helt sykt.

Over lengre tid har jeg mottatt meldinger, bilder og telefonsamtaler fra eldre menn som vil kjøpe både sex og naken bilder. Det hele startet med noen få meldinger på snapchat. "Herregud" tenkte jeg og blokkerte vedkommende. Tenkte ikke noe særlig mer over det. Det gikk noen måneder og jeg mottok bare fler og fler meldinger og bilder av ulike menn. Hvorfor meg? Jeg skrev tilbake i desperasjon for å få oppklart hvorfor de spurte meg, og hvor de hadde meg ifra. Svaret jeg fikk tilbake var som et slag i trynet. "Du ber om det din slut", "Du burde forvente det". Selvom jeg poster noe enkelte synes er drøye bilder, betyr det ikke at jeg ber om å bli kalt slut og hore. Jeg ber heller ikke om trakkasserende meldinger som omhandler salg av sex og bilder.

Regner med at flere av disse mennene både har kone og barn. Hvordan hadde dere reagert om deres kone eller eventuelt datter hadde mottatt meldinger som dette? Dette er utrolig ubehagelig og skremmende. Støtende og nedverdigende kommentarer og meldinger - kan dere ikke slutte å trykke ned kvinner generelt?

Vi alle har en kropp, så hvorfor skal vi være redde for å vise oss frem? Det er på tide at både jenter og gutter slutter å slutshame.

Hva slags samfunn lever vi i?

 • 313 lesere

Likes

Comments

Forelsket i denne fargen ...
Glitter, nude, ombre, fransk, chrome, mermaid - opp til deg!

Ønsker du deg fine negler til jul og nyttår? Har du kanskje julebord, juleball eller bare ønsker å være ekstra fin? Kontakt meg for time. Du bør være rask, for timene begynner å fylles opp. For informasjon om pris o.l. send meg en melding!

 • 395 lesere

Likes

Comments

 • 421 lesere

Likes

Comments

Favoritt bodysuiten min fra Sorelleuk. Synes denne er såå fin!

Sminkekoster fra Zoeva

Selfielys fra Skatush. Dette er Lumi Pop og det er min favoritt, den finnes i både vanilla, mint og rasberry. Anbefaler dette til alle selfie-elskere, lyset er perfekt!

Favoritt deksler fra Ideal Of Sweden

Kosebukse fra Weightless

Super fin choker fra Karoszka. Passer fint til både hverdags og fest!

 • 504 lesere

Likes

Comments

Så forelsket i denne jakken fra Dry Lake! Gleder meg til å bruke den.

 • 583 lesere

Likes

Comments

Forelsket i mine nye vipper

Nylig var jeg hos flinkeste Camilla på Tønsberg Negl & Vipper for å ta refill på vippene mine. Føler meg så fin nå, og er alltid like fornøyd. Deilig å våkne opp og føle seg fresh, samtidig som man føler man nesten ikke trenger sminke.

Har fikset vippene mine flere steder før, men har aldri vært så fornøyd som jeg er hos Camilla. Hun er dyktig og vippene holder lenge. Jeg har volumvipper i lengde 13 og 14, resultatet blir alltid flawless. Nå får du 20% på første behandling med rabattkoden "SILJEKRISTIANSEN"

​Sjekk ut facebook siden hennes her, og instagram her. 

​Hva synes dere?

 • 672 lesere

Likes

Comments

Akkurat nå er jeg på hytten til en venninne i Vrådal. Her skal vi tilbringe de neste dagene med avslapping, god mat, vin og kos. Blir deilig!

 • 765 lesere

Likes

Comments

Selvom jeg egentlig ikke føler meg i topp form i dag, måtte jeg en kjapp tur innom Bikbok. Se på denne genseren - elsker choker detaljen og for ikke å glemme velvet fargen. Gleder meg til å få oppdatert høstgarderoben min mer. Ull kåper og varme, gode strikkegensere. Tette strømpebukser og skjerf.

Nå skal jeg tilbake under dynen med en kopp kakao og fler episoder av Vampire Diaries. 

 • 818 lesere

Likes

Comments

 • Blogkeen
 • Nouw