• Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Idag fick jag äntligen fixa mina fransar igen! Det var länge sedan sist, så verkligen på tiden. Jag ska försöka fylla på dem och ha så länge det går, för det är verkligen en frihet!

Efter att ha bott här i ett antal veckor utan att fått umgås med någon annan än Marwin, så fick jag äntligen träffa en tjejkompis!!! Så det blev en halvdag på stan med lite skitsnack och brunch på Espresso House. Åh, dröm!

Nu kom Marwin precis hem, så vi ska göra någon kvällsfika och kolla på Idol som är inspelad.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Fredagen gick jag och Marwin på a-lagsträningsmatch, mellan Timrå och Björklöven, med ett annat par. Sedan köpte vi hem mat och kollade på film resten av kvällen.

Lördagen drog jag och Oskar på ÖIK fotbollsmatch mot Djurgården. Resultatet blev vinst för ÖIK med 1-0. Och igår....

... köpte jag äntligen en MacBook! Har verkligen längtat, och nu har jag den. I mitt knä. Jag försöker fortfarande lära mig om den, men när jag kan den fullt ut så blir det bra uppdatering, promise!

​Nu ska jag däremot diska och sedan göra lite hemmaträning innan jag resten av kvällen ska koppla av framför OITNB och de två senaste Damernas Värld-tidningen.

Likes

Comments

Idag tog vi först en sovmorgon för att sedan avnjuta en frukost tillsammans. Guldvärt! Sedan fixade vi oss för att sedan gå på stan ett tag. Det blev inget inköp för någon av oss, utan jag köpte bara lite kökssaker med ett presentkort på Lagerhaus (favvoaffär för inredningsdetaljer atm) som jag har fått av Marwin.

Ikväll däremot, tog vi en trip och letade Pokémon. Jaaaa, jag har också gått in i fällan, tyvärr :-(

Likes

Comments

Hej på er igen!
Min morgon startade dåligt. Hela min dag har varit dålig i princip. Jag vaknade otroligt trött där anledningen var att jag har kliat mig överallt inatt. Det började med att det kliades i hårbotten och jag tänkte först att det var löss (nu kommer vissa klia sig i hårbotten bara för att ni läser detta ;-)), men det hade varit så mycket skönare än detta.

För när jag vaknade så såg jag prickar och röda utslag över hela min kropp. Jag har haft vattkoppor en gång tidigare och vet med 110% säkerhet att det inte är det. Dock tror vi att det är allergisk reaktion (möjligtvis nässelutslag).

Sedan när jag ligger hemma och förövrigt känner att jag äntligen kan lugna ner mig så ringer Marwin och säger att han har slagit hål i läppen. Jag skyndade mig iväg till akuten där han fick sy några stygn.

Vi ska äntligen sova och jag hoppas att klådan och utslagen är borta tills imorgon. Har aldrig fått någon allergisk reaktion tidigare, dessutom vet vi inte ens varför...

Likes

Comments

Idag har jag bara slappat. Sov till 12 för att sedan vänta på Marwin som var på träning. Vi har bara kollat på tv samt att han har varit på träning 3 ggr idag. Under tiden åt jag äpple, hårdmackor, drack smoothie och nu äter jag popcorn som får avsluta min kväll medan vi kollar på OS.

Likes

Comments

Imorse vaknade jag och började städa på en gång. Det skulle tvättas, diskas, dammsugas, sorteras, vikas och ställa grejerna, som vi hämtade igår, på plats. Bokade tvättid 12 och blev klar 4. Enormt mycket tvätt alltså!

När jag väntade på första omgången med tvätt att bli klar så gjorde jag i ordning smoothie till frukost. Sen spillde jag ut allt... Då fick jag göra en ny. Det blev hallon, banan och yoghurt, mumma!!! (Lite rinnande konsistens då jag tog i lite mjölk också eftersom jag älskar mjölk!!)

Och ännu är inte allt klart, så vi fortsätter imorgon!

Likes

Comments

Igår åkte vi tåg till Bollnäs för att Marwin skulle hämta sin bil och körkort. Passade även på att vara med hans familj och därför sov vi även kvar i Bollnäs. Men idag tog vi bilen tillbaka till Östersund.

Vi tog en omväg till Sveg så vi kunde hämta lite grejer till lägenheten och även för att hälsa på mamma som vi lunchade med. Nu är vi snart i Östersund igen och ska nog bara slappa resten av kvällen.

Hjärtat mitt

Likes

Comments

ÄNTLIGEN.

Efter att ha bott i Sveg hela mitt liv och velat ta mig därifrån i 6 år, så får jag äntligen flytta.

Jag har inte varit hemma mer än 6 dagar denna sommar, men det gör mig inget. Jag har jobbat, fått in pengar och nu har jag äntligen sommarlov på riktigt. Och det börjar vi med en ny lägenhet (inte helt ny, då Marwin redan bott där 1 år). Så nu ska vi fortsätta vår "resa" till Östersund, hörs sen!

Likes

Comments