Jeg har en veldig røff hud, den tåler det meste av skrubber og peelinger uansett hvor røffe de er - men jeg var likevel ganske gira på å teste ut denne fra iunik da fikk den tilsendt mot å skrive en review. Så her kommer det. :-)

Siden denne er mild så valgte jeg å heller bruke den annenhver dag vs en sterkere peeling som jeg kun har brukt ca 2 ganger i uken. Denne lukter åpenbart sitrus, ganske sterk lukt men likevel ikke så voldsomt at det kan trigge en hodepine. Tuben inneholder 120ml produkt - personlig skulle jeg nok likt å ha den litt større da jeg føler at jeg trenger endel produkt for å dekke hele ansiktet med produkt. Om jeg da også skal bruke samme peeling for hals, så blir det endel sløsing.

Produktet er helt gjenomsiktig og når man starter å massere den i så kan du fysisk kjenne at døde hudceller slipper i mix med at produktet nesten klumper seg litt. Jeg elsker denne følelsen, da man virkelig får et intrykk at produktet faktisk virker. Jeg har vanligvis dårlig erfaring med at produkter som klumper seg opp på huden er umulig å få av, uansett hvor mye vann jeg tilfører men syntes denne er lett og behagelig å få av. Kjenner også umiddelbart at huden er mykere.

Den inneholder 5 naturlig fruktsyrer (AHA), noe som gjør at du burde bruke solkrem ved bruk av den. Lime, drue, appelsin, eple og sitron. Etter å ha brukt den noen måneder så føler jeg at huden er forblitt myk nesten konstant, den har lysna litt og generelt føler jeg at sminken sitter bedre da jeg peeler oftere enn før - noe jeg ikke kunne gjort om den var sterkere enn den er. Tipp topp, tommel opp!

Du kan få kjøpt den HER men også mest sannsynelig hos Soel.no om ikke alt for lenge. :-)

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Åh, fy søren dere! Her kommet et innlegg med en av mine hittil få holygrail produkter! Så lenge jeg har vist litt interesse til vestlig hudpleie, så har jeg sett på toner som noe unøvendig og et triks som skulle få oss brukere til å kjøpe enda mer. Men etter jeg har satt meg ordentlig inn i koreansk hudpleie, så har jeg forstått hvorfor tonere er så viktig. Etter du har renset ansiktet så har ikke huden din riktig PH-balanse, noe som er utrolig viktig for en sunn hud. Bruker man et bomullspad sammen med toneren får man også med seg siste rest av overflødig smuss + at det finnes uttalige tonere der ute som også har gode fordeler for huden din. Blant annet denne fra Klairs;

Klairs sin supple prepartion facial toner har en veldig mild formula som skal passer for sensitiv hud (Noe alle Klairs produktene skal gjøre, stort pluss i boka!) med milde ingredienser som hyaluronsyre og andre fine botaniske ingredienser - som hjelper mot rødhet, hydrerer huden og gjør huden silkemyk. Denne toneren er også veldig kjent for å bli brukt til the 7 layer method, da den trekker raskt inn i huden og har en litt tykkere formula enn de fleste andre tonere jeg har brukt - samtidig som jeg vet at det også finnes tykkere. Jeg liker denne formulaen utrolig godt! Personlig har jeg ikke prøvd the 7 skin method.

Jeg klarer aldri bli helt i enighet med meg selv med hva den lukter, men føler det er en blanding av lavendel og larkris + at av og til dukker det opp et hint av sitrus. Jeg har ikke brukt noen andre tonere verken morgen eller kveld siden jeg åpnet den for to måneder siden. Jeg er forsatt frelst av den og det er forsatt litt over halve flasken igjen. ♥

Den etterlater meg ikke klissete på noen måter og trekker utrolig raskt inn i huden - selv bruker jeg ofte å helle inn ønsket mengde produkt inn i hendene for så å klappe det inn i hele ansiktet og halsen. Vet det lureste og at de fleste foretrekker bomullspad, men selv gjør jeg det på denne måten. Huden min føles silkemyk, har massevis av fukt og ofte trenger jeg ikke mange produker etter denne for å føle at huden min er ordentlig mettet. Dette produktet kommer jeg virkelig til å bruke til det uendlige, for jeg er SÅ glad i det - og kan varmt anbefale det til andre, uansett hudtype.

// Sponset produkt.

Du kan kjøpe den HER - denne nettsiden er også norsk, så du slipper toll ♥

Likes

Comments

Dette er det første koreanske serumet jeg gikk til innkjøp av (Har forsåvidt ikke hatt noe særlig av vestlige i hyllene heller) og jeg falt virkelig pladask med en gang! Den lukter mildt og søtt, noe som faller godt inn i smak - men er ikke kvalmende i det hele tatt, veldig mild mot nesa. I flasken som for min smak er utrolig enkel og søt, får du 80ml med produkt, noe jeg syntes er en veldig grei mengde da serumet lett fordeler seg utover huden min å gir en lett og behagelig følelse - den varer i evigheter! Hudtypen min er Fet/kombinert, og jeg føler denne sammen med fuktighetskremen min gir meg nok fukt til at huden blir mettet. Det trekker også så raskt inn i huden at jeg fint kan påføre et annet serum etterpå uten noe problem.

Denne serien med pink vital water menes å ha rett under 76% rent ferskenvann, sammen med Vitamin A, E og C for å gi en langvarende effekt med fuktighet. Den sies å å være best for de som føler seg tørre og stramme i huden i løpet av dagen, men som sagt er jeg fet/normal og for meg funker denne optimalt.

Serum skal påføres etter rens og toner i rutien, og før fuktighetskremen din. Som sagt går produktet fint inn i huden min, og etterlater ikke noe klissete overflate - slik at sminke og andre hudpleieprodukter ikke er noe problem å ha over. DISCLAIMER Dette produktet inneholder Vitamin C (Syre) som gjør at huden din blir mer ømfintlig mot UV stråler fra solen, du må derfor bruke solkrem i minst 14 dager etterpå. (Worth it!)

Siden jeg gikk til innkjøp av dette har jeg fått meg flere serumer inn i samlingen som jeg gleder meg til å prøve, men så langt blir dette garantert et gjenkjøp med mindre jeg finner noe som kan overvinne denne. Har også veldig lyst til å prøve både øyekremen og fuktighetskremen. :-)

Likes

Comments

Favorittproduktene mine innen hudpleie er ofte de som gir brigthening og whitening effekt. Etter flere år med en hud som hadde områder totalt fylt med kviser og gørr så er jeg blitt etterlatt med en hud fylt med små arr og rødheter som daglig irriterer meg. Så når jeg da så dette Unike (hehe) serumet så ble jeg nødt til å prøve!

Dette er et merke jeg ikke har hørt noe om før, og såvidt jeg kan se så har de kun to produkter hittil - to serum, dette og "propolis vitamin synergy" - sistnevnte tror jeg er mer for de som trenger fuktighet i form av fett. Selv er jeg utrolig betatt av designet: enkelt, samtidig som det ser utrolig eksklusivt ut, er det ikke helt likt andre Koreanske merkers design + at jeg er evig forelsket i dråpetellere.

Dette er et serum bestående av 50% vann, gjæret med glactomyces, og rosevann. Det gjærede vannet brukes i asiatisk risvin industri og har mye næring som vitaminer, mineraler og aminosyrer. Dette kan brukes til huden for oljekontroll og skal være strammende og lysnende. Serumet inneholder også 10% rent rosevann som virker fuktighetsgivende og beroligende for huden. Den inneholder heller verken parabener, silikon, mineralolje eller syntetiske ingredienser - stort pluss i boka!

Konsistensen er utrolig lett, huden blir ikke noe klissete og jeg bruker gjerne et tykkere serum etterpå fordi den trekker så raskt inn. Synes også serumet er så behagelig på huden at jeg ofte kan ta å smøre det inn én ekstra gang i løpet av dagen fordi jeg liker følelsen av den på huden. Den er også oljefri, så jeg blir ikke blank etterpå, men samtidig er den ikke mattende.

I forhold til utrolig mange andre whitening og brigthening produkter, så føler jeg virkelig at rødhetene mine er forsvunnet utrolig på den korte stunden jeg har brukt serumet. Jeg blir også etterlatt med silkemyk hud som er nesten umulig å ikke sitte og ta på i ettertid, så dette er virkelig blitt en sikker vinner i rutinen min, både morgen og kveld. Det blir garantert gjenkjøp i lang tid fremover og jeg har et håp om at Unik skal komme med flere produkter som kan imponere. :-)

Du kan lese mer om og kjøpe produktet HER

Likes

Comments

I Norge ligger vi i toppen når det kommer til hudkreft - I Asia eksempel, så smører de seg på lag med lag med solkrem i forhold til oss Nordmenn som påfører oljer og kremer for å bli brunere, men unngår solkrem. De fleste i Norge har for seg at solkrem hindrer huden i å bli brun, noe som er et eneste stort rykte, faktisk så vil solkrem gi et utrolig jevnt og pent resultat + at solkrem er den beste antiagekremen du noen gang vil finne.

En annen ting vi ikke blir opplyst om i Europa og vesten er at utrolig mange av våre hudpleie produkter inneholder såkalte syrer (AHA, BHA og C vitamin) som gjør huden mer ømfintlig for UVstråler. Dette er ingredienser som gjør prossesen med rynker, solskader etc mye raskere med mindre man ikke bruker solkrem. Om man er flink til å bruke solkrem, så er dette flotte ingredienser som er utrolig hjelpsomme mot hudproblemer. Men vestlige solkremer er virkelig helt forferdelig, derfor vil jeg komme med en anbefaling av denne. ♥

Vi tenker på solkremer som noe hvitt, tykt og klissete som legger seg som et veldig synlig filter over huden - noe som gjør det umulig å ha på sminke eller ikke se ut som du har hatt tidenes løpeøkt. Derfor elsker jeg koreanske solkremer, de fleste kan du til å med putte over sminken og de vil trekke fint inn.

Recipe Pu:recipe sun roll er min absolutte favoritt, den er utrolig tynn og lett. Man kan smøre et tykt lag i både ansikt og kropp uten at det blir et hvitt filter, man må bare smøre det godt inn.. Du kan bli litt skinnende om du har fet hudtilstand slik som meg, men et settingpudder eller en mist som matter ned og du er good to go. Den har også så fine ingredienser at den passer perfekt til sensitiv hud, noe jeg vet mange sliter med når det kommer til solkrem. Den har ikke så mye lukt etter min mening, men om det er noe så er det sommerlig og sitrus. Elsker også at den ser ut som en deodorant innvendig, det gjør den utrolig lett å bruke og å ha med seg.

Denne finnes også i sprayform, men må personlig si jeg er størst fan av denne. Jeg bruker nå solkrem hele året og har med det ikke så store bekymringer for tidlige aldringstegn så lenge jeg er flink med både solkrem, resten av hudpleien og vann. Dette blir garantert et gjenkjøp og er varmt anbefalt fra min side. :-)

Roll on HER - Spray HER

Likes

Comments

Heisann, å hei til ny blogg! Har lenge lekt meg med tanken om jeg skal tilbake på bloggfronten - jeg har blitt en produktjunkie det siste året og ikke minst x10 så interessert i makeup enn før. Så fant ut at blogg er en fin måte å prøve å få ut litt kreativitet og kunnskap. ♥ Jeg føler virkelig jeg har vokst bort fra min normale platform - så jeg ville starte med blanke ark, så her er jeg!

Nå er vi ankommet mai måned allerede å i utrolig mange land feirer man morsdag 14.mai! I Norge feirer vi den ikke nå, men siden moren min likevel har bursdag denne måneden ville jeg gi henne både en morsdag og bursdagsgave!

Både meg og moren min er en sucker for pene smykker, så det at Onecklace ville være så fantastiske å sende meg enda et smykke traff midt i blinken på tidspunkt. Tidligere har jeg fått endel navnsmykker herfra, men de ekspanderer hele tiden med mye utvalg - så et smykke med navnene til meg og søsknene mine følte jeg virkelig traff midt i blinken som en gave til mamma. ♥ Dette ble min favoritt, men de har et utrolig stort og fint utvalg som du kan sjekke ut HER.

Tina øverst siden hun er eldst, og jeg nederst som er yngst i søskenflokken. Smykket er i sterling silver, som gjør at de fleste allergikere også skal kunne bruke disse uten problem. Finnes også selvfølgelg i gull, men her i familien er nok de fleste fan av sølv.

Jeg føler meg utrolig heldig som har en såppass sterk, snill, modig og omsorgsfull mamma. Vi er en søskenflokk med mye forskjellige problemer og plager, men det har aldri vært tvil om at moren vår støtter oss, beskytter oss og heier på oss igjennom alt vi går igjennom. Om jeg hadde hatt muligheten, så skulle jeg gjerne delt henne med alle som ikke har en like god mor som henne - for bedre kunne jeg ikke hatt det. Fine, gode mammaen min. ♥

// Annonse

Likes

Comments