Hallo igjen, skjønne folk!

Personen jeg tenkte å skrive om nå, er en person som har fått mye oppmerksomhet fra hele verden.
Han ble berømt via Youtube, han har en inntekt på flere millioner, han eier sitt eget hus og en haug av biler. Han er fra Canada og har vært sammen med Selena Gomez!

Ja, jeg skal faktisk skrive om Justin Drew Bieber.
Alle vet hvordan det gikk med han for et par år siden. Alle vet hvor mye dritt han har gjort. Alle vet hvor mye media har vridd om på historier. Alle har hørt om de negative tinga han har gjort, kun fordi media har lagt det ut. Men hvorfor er det ingen som har lagt merke til alt det gode han har gjort? Hvorfor har ikke media skrevet om det?
Er det for å ødelegge mest mulig?

Så fort han får seg en kjæreste eller en flørt, så får jenta en haug av drapstrusler og hatmeldinger.
Så fort han skal holde konsert i forskjellige land, får han hatmeldinger.
Så fort han landet i Norge i dag, fikk han hatmeldinger.
HVORFOR skal han få hat? For alt han har gjort for å fortjene all den haten folk slenger om han?
Hva har han gjort for å fortjene det? Ja, han hadde et år hvor ting var ute av kontroll, men trenger det å bety at folk skal sende han hatmeldinger? Nei, alle har en periode i livet hvor man ikke har kontroll på noenting. Jeg har selv hatt en periode hvor ting var ute av kontroll!

Hver gang han får seg en kjæreste eller en flørt, får både han og jenta meldinger. Seriøst, hvorfor skal dem få det?
Har han ikke lov å få seg en kjæreste fordi han er kjendis? Han må jo for faen få lov til å ha kjæreste selv om han er kjendis?

Og all den haten han får av oss norske mennesker? (Det gjelder såklart ikke bare oss norske)
Hvorfor skal voksne mennesker skrive dritt om han på alt tv2, vg, dagbladet og andre store norske aviser legger ut?
Hva tjener man på det, liksom? Det er faktisk ikke sånn at han leser det som blir skrevet.
Jeg vet at han er fullstendig klar over at han får mye hat fra mennesker verden rundt, men hva faen? Skjerp dere a!
Dere skal liksom være rollemodeller for barna deres og sikkert barnebarna deres også.
Hadde jeg sett moren min eller bestemor skrevet dritt om en kjendis, hadde jeg faktisk blitt forbanna.

Jeg merker jeg blir forbanna over det jeg skriver, for alt er sannhet. Det er sånn menneskeheten er i dag. Slenge dritt om mennesker man ikke engang kjenner. Man "kjenner" dem kun via media som vrir og vrenger på alt.
Hva om du har skrevet masse dritt om Justin Bieber på Tv2's artikkel og sagt ting som "Kom deg hjem, pass på og ikke søle vann, Justin Bever, hva er forskjellen mellom Bieber og en bever? - Beveren tåler vann", så blir du brått verdens kjent og mottar en haug med dritt? Hadde du blitt glad for det? Hadde det ikke såra deg?
Jo, det hadde såra deg og du hadde mista motivasjonen til å lage flere sanger fordi folk hater deg.


​Hva mener dere? Fortjener han all den dritten han får? Syns dere det er greit at voksne mennesker skriver det dem skriver? Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Hallo, alle skjønne bloggere!

Jeg er absolutt ikke ny på blogging, men jeg er nybegynner her på nouw. Jeg har tenkt lenge på å skifte blogg plattform, fordi jeg syns blogg.no faktisk begynner å bli ganske kjedelig. I tillegg blir ikke innleggene jeg skriver, så bra som jeg skulle ønske de ble!

Uansett, jeg kan fortelle litt kort om meg selv, så dere får et godt første inntrykk (eller hva det heter).
Jeg er da Silje Izabelle og er 24 år gammel. Jeg er opprinnelig fra Porsgrunn men flyttet til Skien for snart 5 år siden. Ikke at det er store forskjellen, men slik ble det bare. (Porsgrunn og Skien er nabokommuner - så vet dere det).
Jeg har ei datter som ble 19 mnd for 10 dager siden, og er fortsatt sammen med faren hennes. Vi har holdt ut i 3 år og satser på at det varer livet ut.

Jeg er ikke en sånn typisk festjente lenger, jeg sluttet så og si å drikke alkohol etter at jentungen ble født. Det hele startet vel igrunn med at jeg fikk en sinnsyk hodepine første gangen etter 9 mnd uten alkohol. Om det var en engangsgreie eller om det fortsatt er sånn, vet jeg ikke. Jeg har nemlig lagt alkoholen på hylla!
Så jeg kan garantere dere at det blir sjeldent festbilder på denne bloggen.

2 mnd inn i mitt ubevisste svangerskap, tok jeg fagprøven som helsefagarbeider. Dette er absolutt ikke et yrke jeg ønsker å fortsette med, men fullførte kun for å få utdanninga mi ferdig.

Jeg vet ikke helt hva mer jeg skal skrive om i dette innlegget, men kom gjerne med tips om hvordan dere ønsker at en blogg skal være!

(Hahaha, sjekk de øyenbryna, ler meg ihjel - kan garantere dere at de ikke ser slik ut den dag i dag. Dette bilde ble tatt i 2009)

Likes

Comments