God kveld <3


Jeg håper dere har hatt en fin helg alle sammen. Her har helgen vært noe hektisk, men bra på samme tid. Vi har ryddet, vasket og malt her i dag så nå er vi ganske så slitne! Det skal bli godt med en ny uke og den må brukes på mye pensumlesing!

Ah, det er søren meg ikke bare, bare å studere samtidig som man er hjemme med en jente på 1,5 år skal jeg si dere. Men jeg ville ikke byttet det mot noe. Det gir både meg og Nora Helen så mye at hun fikk muligheten til å være hjemme litt til før hun starter i barnehagen, forhåpentligvis til høsten! Vi får så mye tid sammen og vi går i åpen barnehage for å treffe andre barn på samme alder. Jeg nyter det, selv om det til tider er veldig travelt <3

Ha en kjempefin kveld videre alle sammen! Vi skal finne sengen nå <3 Snakkes!

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

  • 133 lesere

Likes

Comments


God fredag alle sammen! <3


I dag startet dagen noe hektisk.. Hunden vår hadde klart å dra ut kloen sin i går og bare nerven sto igjen! Dyrlegen var ikke oppe da vi oppdaget det på kvelden, så vi renset det godt og tok på bandasje og potesokk for natten. Hun så egentlig ikke ut til å plages med det utenom når hun hadde på potesokken, så vi håpte at det skulle gå bra med henne.

Når jeg skulle rense og bytte på henne på morgenen i dag så hadde det kommet væske og slim! Da jeg så det begynte hjertet mitt å gå så fort! Jeg ringte straks til dyrlegen og fikk beskjed om å komme inn med en gang. De var redd for at det hadde kommet betennelse og infeksjon så det var bare å komme seg ut døren med det samme.. Uff, jeg ble så redd for den stakkars lille hunden vår! Så jeg kledde på barn og hund og hoppet ut i bilen!


Til min store lettelse så var det ikke infisert! Det var bare helt normal væske som hadde kommet og det så veldig fint ut etter forholdene! Jeg ble så letta over at det ikke var kommet infeksjon. Vi fikk med noe medisin til henne så nå håper vi at det blir bedre over helgen <3 Kaisa haaaater jo dyrlegen, så hun fikk en leke som belønning etter besøket! Haha, den er nå snart helt totalt ødelagt.. Ja, det er da 1 time siden vi gikk ut døren hos dyrlegen og den var meget ødelagt i det vi kom hjem allerede! Haha, hun er såå glad i å tygge i stykker leker, men gjør det heldigvis ikke med klær, sko osv sa då er det greit!

Jeg håper dere har hatt en noe mindre hektisk start på helgen! Nå skal jeg sette meg ned mens snuppa sover og drikke litt kaffe! Håper dere får en kjempefin helg alle sammen! <3 Vi snakkes!

Følg oss gjerne på

Snapchat: siljehelens
Facebook
Instagram


Likes

Comments


Er det bare jeg som elsker oppussingsprogram her eller er det flere??

I disse dager er det finaleuke på Sommerhytta på TV2 og jeg har synes det var såå gøy å følge med på! Og til min store glede så startet det enda et bygge program på TV2 i dag som heter Huset. Der skal de bygge huset innvendig og da må de gjøre alt. Det eneste som står inne i huset fra starten er inndelingene til rommene uten isolasjon og plater og rør/strøm i veggene, resten må de gjøre selv! SÅ gøy!

Jeg synes det er så gøy å følge meg på slik. Det kløøør i fingrene mine etter å få lov til å innrede eget hus når jeg ser sånn. Man snapper opp så mye tips og triks og tenker seg hvordan man selv vi ha det. Jeg krysser fingrene for at vi snart kan få lov til å få noe større slik at vi kan begynne å innrede og pusse litt opp og få det til vårt hjem <3


Nå skal vi se på Boligjakten, så her har det gått i mye hus programmer i kveld! Haha. Håper dere har en kjempefin kveld videre alle sammen <3 Vi snakkes!

Likes

Comments

Contains affiliate links


Etter at jeg skrev om det å tenke over hvilke bilder man legger ut på nett av barna så har motivasjonen min dalt. Ikke fordi jeg ikke ønsker å ta bilder eller skrive, men rett og slett fordi jeg ble redd. Jeg tar bilder som før i det daglige, men jeg får meg ikke ordentlig til å legge dem ut! Min Instagram konto har vært mye bilder av jenta mi og det vil jeg ikke at det skal være. Jeg skal legge ut bilder av henne også, men jeg må prøve å variere mer slik at ikke hele kontoen bare er med bilder av henne. Derfor har jeg bestemt meg for at det blir mer bilder av alt mulig. Det har jo egentlig alltid vært meningen, men det har på en måte vært naturlig å legge ut hverdagsbilder av henne siden jeg er hjemme med henne hele dagen. Dette er jo det samme på bloggen. Jeg kommer til å fortsette å legge ut bilder av vår hverdag, men det kommer nok til å bli i et mye mer variert omfang.

- Adlinks i bildene -


Men ja, her stråler solen og siden sist har jeg blitt litt bedre i beinet mitt! Heldigvis! Så nå håper jeg bare at jeg kan komme meg til fysio snart og få dem til å se på det. Mest sannsynlig er det en nerve eller noe som ligger i klem etter fallet slik at det er vondt fra hoften og ned! Det hjelper om jeg strekker litt på hoftepartiet så det må nesten være noe med den! Krysser fingrene.

Jeg håper dere får en kjempefin dag alle sammen <3 Vi snakkes!


Følg oss gjerne på

Snapchat: siljehelens
Facebook
Instagram


Likes

Comments


Denne helgen har jeg vært så heldig at jeg får slappe mye av! Foten min har vært helt forferdelig vond i det siste så nå prøver vi at jeg holder meg i ro og prøver å gå minst mulig for å se om det kan hjelpe litt. Det er ingen hemmelighet at det å være hjemme med Nora Helen er travelt og da vil nok en skade som dette ta lenger tid for å bli bra siden jeg belaster foten så mye!

Jeg ligger faktisk enda i sengen og slapper av! Snuppa og pappan har stått opp og sitter å ser på youtube og barne musikkvideoer! Haha Nora Helen eeeelsker å se på det og blir så glad når hun får lov <3 Lille dansedukka vår <3

Jeg håper dere alle får en kjempefin lørdag og en fin helg videre <3 Vi snakkes!

  • 172 lesere

Likes

Comments


I dag er en slik dag hvor man bare ligger på sofaen.

Jeg har vært hos legen, røtgen og er henvist til fysio grunnet veldige smerter fra hoften og ned i leggen. Jeg har hatt det en stund nå og det hemmer så utrolig mye når du er hjemme med et barn! Å ha en jente på 1,5 år hjemme på fulltid som så klart ønsker å leke og styre hele dagen er ikke bare, bare. Det som egentlig er værst er at jeg får så uteolig dårlig samvittighet for at jeg ikke klarer å leke like mye som hun skulle ønske. Vi får ikke kommet oss noe særlig ut og blir værende inne. Så nå krysser jeg alt jeg har for at de snart kan finne ut hva som er galt! <3

  • 174 lesere

Likes

Comments

Contains affiliate links


Jeg har såå lenge hatt lyst til å kjøpe en Mini A Ture jakke til snuppa, men som dere kanskje vet så er de helt forferdelig dyre som vinterjakker.. Altså, jeg betaler ikke 1500kr +/- for en jakke som hun kan bruke maks 4 mnd.... Det synes jeg faktisk er litt bortkastet bare fordi det er en pen og populær jakke. Kanskje når hun blir eldre og kan ha den lenger, men ikke nå.

MEN nå som vår og høst jakkene har kommet så er ikke prisen fullt så stiv.. Den er fortsatt ikke billig, men jeg tittet litt rundt og om man skulle ha en litt ordentlig jakke som var vindtett og tålte noe regn så lå prisene temmelig høyt om det så var hos H&M som vi har kjøpt hos før. Så daaa så jeg min sjanse til å kjøpe en Mini A Ture vår jakke til snuppa <3 Jeg har riktig nok kjøpt i str 98 slik at jeg vet hun kan bruke den utover høsten også! Haha, hun blir 2 i august liksom.. Har et lite håp om at den kanskje passer til neste vår også, men vi får se for hun er så sykt lang av seg!


Jeg bestilte også en termojakke fra Wheat! Den var på tilbud så da klarte jeg ikke å dy meg... Så da ble det litt nytt på snuppa også! Er vell nesten bare hun som får klær for tiden. Thomas og jeg kjøper nesten ingenting av klær akkurat nå så da faller det på henne! Haha.

Jeg håper dere har en kjempefin dag videre alle sammen <3 Vi snakkes!


Følg oss gjerne på

Snapchat: siljehelens
Facebook
Instagram


Likes

Comments


Nok en dag er over og det er på tide å finne drømmeland! Jeg håper dere har hatt en kjempefin dag! Vi snakkes mer i morgen<3

God natt alle sammen <3

  • 183 lesere

Likes

Comments


God kveld alle sammen <3

I går så fikk jeg et tips om å se på Åsted Norge, hvor de blant annet omtalte det å legge ut bilder av barn på nett. De hadde nå pågrepet en stor gruppe med pedofile som fant bilder av ulike barn via Facebook og lignende for så å diskutere disse bildene med andre på lukkede sider via nett. Politiet gikk ut med en advarsel om å være litt forsiktig med hva og hvor mye man la ut på nett om barna våre.

Dette skremte meg. Jeg er jo glad i å ta bilder og er veldig aktiv på Instagram hvor jeg legger ut bilder av hverdagen min som mamma. Det betyr jo at jeg legger ut en del bilder av datteren min. Etter jeg så det programmet stengte jeg Instagram kontoen min slik at jeg har litt bedre kontroll på hvem som kan følge meg og vil i tillegg være enda mer obs på hva jeg legger ut og hvor mye. Jeg har alltid vært veldig nøye med hva jeg legger ut, men nå vil jeg være enda mer obs!

En ting jeg aldri kunne lagt ut var badebilder hvor barnet mitt var naken. Nei, det er alt for privat og ikke noe som en hel verden trenger å få tak i. For de aller fleste er dette bare en søt liten baby som bader og koser seg i baljen sin på badet eller på stranden, men for andre kan det være en trigger for noe du IKKE vil at barnet ditt skal være en trigger for. Man skal være forsiktig med å legge ut lettkledde bilder av både barn og voksne! Man vet aldri hvem som ser bildene og man vet aldri hvordan de blir brukt.


Så kjære alle sammen..

Tenk dere om ti ganger før dere legger ut et bilde av barnet deres. Det er ikke sikkert at de ønsker å ha akkurat det bildet ute på nettet av seg selv. Bilder hvor de er snørrete, sinte, leie seg eller har bæsja seg ut totalt er ikke akkurat bilder som du og jeg ville ønske at lå ute på nettet for all evig. For selv om vi skulle slette disse bildene så vil det aldri være helt slettet.

En liten tankevekker fra meg i dag <3 Vi kan alle være litt mer obs for å beskytte barna våre fra ting som vi ikke har kontroll på etter vi har lagt det ut <3

Ha en fin kveld alle sammen <3 Vi snakkes!


Følg oss gjerne på

Snapchat: siljehelens
Facebook
Instagram

Likes

Comments


Følg oss gjerne på Instagram under navnet Siljeheelens <3 Jeg er såå glad for nye følgere og å finne flere fine kontoer å følge <3

  • 212 lesere

Likes

Comments

  • Facebook
  • Snapchat
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw