"Heyo Allesammen"- hvor har jeg det udtryk fra?

Det kommer faktisk fra en snapchat gruppe jeg har med nogle danseveninder(nogle af dem på billedet) og jeg vil egentlig bare fortælle jer om hvad den her gruppe betyder for mig/os- hvis man kan sige det sådan.

Vi startede gruppen ret spontant i midten af februar, vi tænkte at det kunne være sjovt at lave Snapchat-Daily-vlogs for hinanden, og faktisk har det været en KÆMPE hjælp. Vi har jo allesammen den samme interesse "Dans", men vi kender jo ikke hinanden så godt igen, eller jo dem vi fx går i klasse med, men ellers ved vi ikke hvad hinanden laver i hverdagen, det ved vi så nu. Vi har fået et meget bedre forhold til hinanden, og nu har vi fundet MANGE flere ting som vi har tilfælles, de fleste af os ser serien "Riverdale"- som btw er GUDE skøn.

Jeg vil egentlig gerne dele det her "koncept" med jer, fordi det er en virkelig fed ting at have. Hvis du går til en sport, så kunne du foreslå dine holdkammerater at lave den her gruppe. Hvis du ikke går til sport(eller bare ikke lige gider lære dine holdkammerater bedre at kende) så kan du også lave sådan en gruppe med dem fra din klasse.

Jeg siger ikke at gruppen skal hedde 'Heyo Allesammen', vores gruppe hedder det fordi at HVER gang vi starter vores vlogs, så siger vi 'Heyo Allesammen'- derfor var det ret smart at den hed det aha

Generelt så er snapchat bare blevet en stor del af unges hverdag, og de fleste kommunikere med folk på den måde, så det også ret smart at man kan sende videoer til hinanden. Selvfølgelig er der også en grænse for hvor meget man skal bruge appen, hvis du 24/7 snapper så er det måske liiige lidt for meget, jeg snapper ret meget, men jeg prøver at begrænse det lidt, så jeg sætter tid af til det, eller jeg siger hvor mange timer jeg må om dagen. Jeg snapper det der svarer til 5 timer om dagen(lidt meget synes jeg selv), jeg vlogger til gruppen sådan reet tit aha.

Jeg synes bare det et fedt koncept at vise sine venner hvad man går og laver, især fordi man finder ud af nogle ting om de andre i gruppen, som man måske ikke lige vidste.

Jeg kan helt klart anbefale at oprette sådan en vlog gruppe, og så find nogle interne ting, som fx den vi har 'heyo allesammen'


Jeg håber at i kunne have lyst til at lave sådan en gruppe, og hvis i har spørgsmål, så spørg endelig

Xx Silje
Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments


1. Macbook air✨

2. Halskæder, Ringe, Øreringe osv. Fx. Jane Kønig love tag✨

3. Tøj (mærketøj, genbrug...)✨

4. Oplevelser (fx koncert med en veninde)✨

5. Hudpleje produkter(origins, ganier)✨

6. Makeup( MAC, Nars, Benefit)✨


❤❤❤Heyo Allesammen

Eftersom der er mange der skal konfirmeres i år(bla. mig selv) Så har jeg lavet det her indlæg omkring ting du kan bruge de penge du får på. Det er selvfølgelig ikke alle der får penge, eller bare ikke så mange penge, jeg har prøvet at gøre det sådan så der er noget for de fleste "pris-klasser" og så der også er lidt ideer til drenge også. Jeg tror ikke jeg får såå mange penge, men jeg håber selvfølgelig på det. Jeg synes det er okay at ønske sig penge i konfirmations gave, da man så selv kan vælge det man vil bruge dem på, så du skal ikke være nervøs for om du lyder "grådig" hvis du ønsker dig penge.

Her kommer de 6 ideer til hvad du kan bruge pengene på(selve tingene står ovenover):

1- Det er næsten blevet en selvfølge at købe en ny computer for sine konfirmations penge, jeg vil dog ikke sige at du SKAL købe lige præcis en Macbook, men jeg vil anbefale den, da Macbook air er nem at transportere, derfor praktisk at have i skolen, den er hurtig og nem at lade op. Hvis du ikke er et "Apple-menneske" så findes der også andre gode computere, som fx HP's bærbare, du kan få nogle som minder om en Macbook i designet, og som er lige så gode, hvis ikke bedre.

2- Man kan ALTID bruge nye fine smykker, jeg vil selv anbefale Jane Kønig love tag, det er virkelig god kvalitet, og ja den er dyr, men helt klart pengene værd. Hvis du vil til den lidt billigere ende, men stadig købe noget af god kvalitet, så er Pilgrim's smykker rigtig fine, de laver nogle virkelig flotte og enkle designs, og så er prisen ikke så høj igen.

3- Man kan altid bruge nyt tøj, og hvis du normalt ikke har råd til det helt dyremærketøj, så kunne det være en mulighed at bruge nogle af pengene på det. Du kan også købe nye sko, hvis du er den lidt sporty type og elsker sneakers, så er Nike Huarrache virkelig et perfekt match! er du lidt mere til støvler, så laver BiliBi nogle virkelig flotte støvler, og så er det sammentidigt god kvalitet.

4- Du kan også ønske dig en tur til fx London, men hvis du ikke er ude efter de helt store oplevelser(som en rejse) så kan du give dig og en ven/veninde en god oplevelse, som en koncert. Hvis i ikke har samme smag i musik, så kunne et spa ophold med din mor(og/eller veninde) også være super hyggeligt.

5- Personligt så elsker jeg selv hudpleje, og der er også rigtig mange gode produkter som man kan købe. Hvis du er ude efter noget som virker godt, og du har pengene til det lidt dyrere, så er Origins produkter super gode. Deres Black Mask fungere super godt, det er selvfølgelig forskelligt alt efter hvilken hudtype du har. Vil du hellere have noget som er lidt billigere, så laver Ganier også nogle virkelig gode produkter, de har lavet en "3-in-1" 'maske' som er under deres "pure active"- linje, den fungere rigtig godt, den fås til forskellige hudtyper, generelt kan jeg bare anbefale den linje, altså "pure active" da jeg selv er super glad for de produkter jeg har derfra.

6- Er du en der(også) elsker makeup, så er det ret obligatorisk at bruge nogle af dine konfirmations penge på det! Især fordi du nu har råd til de lidt dyrere mærker! Jeg kommer til at bruge penge på de mærker som er lidt dyrere, og af bedre kvalitet end det jeg normalt "lige køber".

Jeg håber at du/i kunne bruge det til noget✨

Xx Silje


Likes

Comments

Heyo Allesammen, velkommen til min Blog.

min blog kommer hovedsageligt til at være om mode,mad og makeup, men for at i kender mig lidt bedre, så laver jeg en "10 facts om mig" - de kommer her aha

1- Jeg er 13 år gammel

2- Jeg bor på Sjælland

3- Jeg går til dans(hip hop)

4- Mine forældre er skilt

5- Jeg har 6 søskende ( hvis papsøskende også bliver talt med)

6- Jeg skal konfirmeres den 7. maj 2017

7- Jeg er afhængig af Netflix og Kanelkiks( og jeg er ikke stolt af det)

8- Jeg elsker at tage mad billeder

9- jeg er KÆMPE fan af Shawn Mendes og Astrid Olsen

10- Jeg elsker at møde nye mennesker


Det var et lidt kort indlæg, men jeg håber at du/i vil følge med fremover

Xx Silje

Likes

Comments