Header

Sorry for dårlig blogging. Har ikke hatt så mye å blogge om. Men i September så var jeg 8 dager i Spania med noen i familien min. De har leid en leilighet der nede for de pleier å være der en stund. Uansett så koste jeg meg kjempe masse når jeg var der. Det er første gangen for meg å være der. Vi badet, var på små turer og spiste på restanger.

var en kjempe fin tur. 😀

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

  • 12 Lesere

Likes

Comments

I går kom jeg og moren min hjem fra Kiel. Vi hadde en kjempe fin tur. Jeg var med på konkurranse på face om å vinne tur til Kiel, å jeg vant. Det var gøy

  • 13 Lesere

Likes

Comments

På søndag feiret familien vår konfirmasjonen til kusina mi. Det var en kjempe fin dag pluss vi var heldig med været. Vi var i kirken først, etter det spiste vi middag. Var kjempe godt.

Var en kjempe fin dag og jeg koste meg 😀

  • 34 Lesere

Likes

Comments

I dag blir jeg 24 år. Rart å bli et år eldre. Dagen går til å feire litt med familie å kose oss med middag. Skal feire med mine venner senere.

🎁

  • 47 Lesere

Likes

Comments

  • 18 Lesere

Likes

Comments

Onsdag den 19 dro jeg og et vennepar til Danmark. Vi ble til lørdag. Vi dro til Bakken for jeg har aldri vært der før, så det var kult å dra dit å se åssen det var der. Bakken er et tivoli sted. Vi sov over på Copenhagen Star Hotel. Fint sted å ligge over en natt. Dagen etter dro vi å tittet rundt i byen før vi måtte ta båten hjem igjen. Vi hadde en kjempe fin å koselig tur, å jeg koste meg kjempe masse.

Var en super tur, så håper det blir flere sånne turer 😀

  • 28 Lesere

Likes

Comments

I går dro jeg til Oslo får å møte en veninne, får ikke sett henne så ofte, så jeg er kjempe glad for at jeg fikk møte henne i går. Vi gikk litt rundt i Oslo, pratet, tok litt bilder å spiste sammen.

Hadde en kjempe koselig dag. Gleder meg neste gang vi møtes ❤

  • 24 Lesere

Likes

Comments

På lørdag var jeg på et bryllup til et vennepar av meg. Jeg var brudepike. Jeg har vært brudepike en gang før så dette er andre gangen for meg. Vi hadde festen der vi jobber, som heter Nitor AS. Var en utrolig fin og koselig dag.

😀

  • 84 Lesere

Likes

Comments

I helgen dro jeg til Kiel. Jeg hadde en kjempe fin tur selv om jeg var forkjølet. Båten står inne i Kiel i fire timer ca, så vi tok en tur på land å fikk tittet litt. Er seks år siden jeg var i Kiel sist.

var en fin tur.

I dag har jeg fått klippet luggen min, skal være brudepike den 8 juli, så da er det greit å se litt fin ut på håret.

  • 43 Lesere

Likes

Comments

16 Juni var jeg på byfesten å så på Åge Sten Nilsen. Digger han, han er så flink til å synge. Så bare på han, så dro jeg hjem.

i helgen tar jeg Kiel båten, skal prøve å kose meg selv om jeg har blitt forkjølet ^^

  • 33 Lesere

Likes

Comments