Header

I går var jeg og to til på teater å så på Jakten på juleskurken. Jeg bare digger det showet, jeg har sett det mange ganger. Har blitt litt sånn tradisjon å se på det når det går på teater. Etter teatret så vi på film og koste oss med mat.

😀

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Sorry for dårlig blogging. Har ikke hatt så mye å blogge om pluss jeg glemt det litt. Men skal prøve å blogge litt mer nå. Iallfall, på søndag vant LSK cupfinalen! utrolig spennende kamp. Var gøy at dem vant. Det var også julegrantenning den dagen også. Her er litt bilder fra den søndagen.

😀

  • 16 Lesere

Likes

Comments

Sorry for dårlig blogging. Har ikke hatt så mye å blogge om. Men i September så var jeg 8 dager i Spania med noen i familien min. De har leid en leilighet der nede for de pleier å være der en stund. Uansett så koste jeg meg kjempe masse når jeg var der. Det er første gangen for meg å være der. Vi badet, var på små turer og spiste på restanger.

var en kjempe fin tur. 😀

  • 18 Lesere

Likes

Comments

I går kom jeg og moren min hjem fra Kiel. Vi hadde en kjempe fin tur. Jeg var med på konkurranse på face om å vinne tur til Kiel, å jeg vant. Det var gøy

  • 19 Lesere

Likes

Comments

På søndag feiret familien vår konfirmasjonen til kusina mi. Det var en kjempe fin dag pluss vi var heldig med været. Vi var i kirken først, etter det spiste vi middag. Var kjempe godt.

Var en kjempe fin dag og jeg koste meg 😀

  • 40 Lesere

Likes

Comments

I dag blir jeg 24 år. Rart å bli et år eldre. Dagen går til å feire litt med familie å kose oss med middag. Skal feire med mine venner senere.

🎁

  • 53 Lesere

Likes

Comments

  • 24 Lesere

Likes

Comments

Onsdag den 19 dro jeg og et vennepar til Danmark. Vi ble til lørdag. Vi dro til Bakken for jeg har aldri vært der før, så det var kult å dra dit å se åssen det var der. Bakken er et tivoli sted. Vi sov over på Copenhagen Star Hotel. Fint sted å ligge over en natt. Dagen etter dro vi å tittet rundt i byen før vi måtte ta båten hjem igjen. Vi hadde en kjempe fin å koselig tur, å jeg koste meg kjempe masse.

Var en super tur, så håper det blir flere sånne turer 😀

  • 34 Lesere

Likes

Comments

I går dro jeg til Oslo får å møte en veninne, får ikke sett henne så ofte, så jeg er kjempe glad for at jeg fikk møte henne i går. Vi gikk litt rundt i Oslo, pratet, tok litt bilder å spiste sammen.

Hadde en kjempe koselig dag. Gleder meg neste gang vi møtes ❤

  • 30 Lesere

Likes

Comments

På lørdag var jeg på et bryllup til et vennepar av meg. Jeg var brudepike. Jeg har vært brudepike en gang før så dette er andre gangen for meg. Vi hadde festen der vi jobber, som heter Nitor AS. Var en utrolig fin og koselig dag.

😀

  • 91 Lesere

Likes

Comments