God morgen alle sammen!

Igår feiret vi min søster sin 14 årsdag, å herregud så fort hun vokser allerede blitt 14 år!!!

Vi feiret hun med kaker og gaver, å hun var storfornøyd.
William fikk være med mormor å bake kake å var veldig fornøyd da han fikk slikke kremen av vispen etterpå!Idag skal jeg og 3 venninner ha julebord, vi skal lage deilig mat! Pinnekjøtt, kålrabistappe og poteter! Også skal vi såklart ha riskrem til dessert.
Dette blir en skikkelig kosekveld å det blir herlig å ha et slikt julebord med venner! Gleder meg enormt.

Nå skal snart William på helsestasjonen på kontroll, så etter det skal jeg hjem å begynne å koke pinnekjøtt, mmm da vil det lukte jul her hjemme😁

Dere må ha en riktig god helg folkens!

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

God dag alle fine!

Helgen som kommer vil bli travel for meg. Jeg skal faktisk på 2 julebord i helgen men gleder meg veldig!

På fredag skal jeg på julebord med venner, da skal vi spise pinnekjøtt å kose oss, også en tur på byn etterpå. Lørdag er det julebord med familien her hjemme, så da skal William også få være med, så nå må jeg bare rote i klærene til William å se om jeg finner et fint antrekk til han! 3-menningen hannes kommer også, så det blir kjekt for han å ha noen å leke med.

Jeg gleder med hvertfall veldig til helgen, elsker når jeg har fulle planer å ingenting blir så kjedelig, artig med litt travle dager også synntes jeg.

Idag blir det ikke en fullt så travel dag, eneste jeg skal idag er i stallen, har vært på skolen idag så snart skal jeg og William dra til hesten!

Ha en super fin dag videre dere❤️

Fineste Daim (hesten)

Likes

Comments

God dag alle sammen!

Idag er det den store farsdagen, å idag skal vi hedre fedrene til våre barn.
William sin pappa er helt uteolig flink med han, å William kunne ikke hatt en bedre far enn André❤️

Idag skal vi spise deilig middag, kaker og boller! Være med familien å kose oss skikkelig.
Denne dagen skal virkelig nytes, å jeg skal bruke hele dagen min sammen med William og André, siden jeg har hatt jobbehelg så har jeg ikke fått vært så mye med William, så denne dagen skal virkelig nytes.

Jeg håper alle sammen får en kjempe fin farsdag å at alle fedre der ute blir satt pris på.

Fine pappa’en til William!!

Likes

Comments

Da tenkte jeg og fortelle om min fødselshistore.

Jeg var på overtid, å kjente lite liv fra William, så fredag 16 desember reiste jeg på KK for å ta en sparkeprøve, den var heldigvis fin. Jeg fikk en ny time av de mandag 19 desember 12 dager på overtid å i uke 42+0 å skulle bli satt igang med ballongkateter.

19 desember kl 10:00 var jeg oppe igjen på KK for å bli satt igang, da de sjekket meg hadde jeg 2cm åpning å ble lagt inn på føden. Ca kl 11:00 tok de vannet mitt

Ganske med engang etter at de tok vannet mitt så startet riene, å de var ganske intense med engang.
Etter å ha kjempet med rier i 2timer ville jeg ha epudiralen, da riene var ganske så intense!
Etter jeg hadde fått epudiralen så sovnet jeg, den hadde så god virkning på meg at fikk hvile litt å det var skikkelig deilig!

Jeg var så heldig at kusinen min som er jordmor på KK kom på jobb selvom om hun hadde hatt nattevakt natten før. Så det å ha hun der var veldig godt!

Etter ca 2 timer (etter at jeg hadde fått epidural) så hadde jeg 9cm åpning å klar for å presse. Egentlig skal man bare få presse i 40 minutter, men når jeg hadde presset i 40 min var han enda ikke ute! Så legene stod klare til å ta han med tang,men siden jeg var så heldig å han min kusine der, så nektet hun legene tilgang siden William var nesten ute. Etter 50 minutter med pressing var han endelig her!
Jeg var veldig fornøyd med min fødsel, ingen komplikasjoner å alt gikk sin gang!

Kl 16:35 19 desember 2016 kom han til verden med sine 3685 gram og 51 cm❤️ han er perfekt!

Fødselen varte 5 timer og 8 minutter

Vi fikk heldigvis familie rom så André sov der med deg og William, dagen etter kl 12:00 fikk vi dra hjem.

Nå er han 11mnd straks og er en aktiv liten perfekt gutt!

Likes

Comments

God kveld <3

Å velge William sine første sko synntes jeg er vanskelig.
Det skal jo være noen gode sko samtidig som at de skal se fine ut.
Jeg har plukket meg ut noen favoritter, som jeg synntes er super fine, men er de egentlig super GODE?

William skal faktisk gå i disse skoene hver dag, så de må være skikkelig kvalitet. jeg elsker Kavat sine de er så nydelig, men så har jeg funnet flere som jeg også synntes er nydelige, det er et skikkelig vanskelig valg synntes jeg! Så om noen har erfaring med baby sko så del gjerne deres tips
Jeg skal riktig nok ikke kjøpe disse skoene før om sikkert noen uker/mnd siden han ikke kan gå helt selv enda, men liker å ha ting planlagt.


Han skal ikke ha noe vintersko denne vinteren pga han ikke går, men han bruker snøsokker som vi har kjøpt på Barnashus som er ifra reflex! Super gode, så de håper jeg holder han god og varm i vinter.

Men gjerne del hva sko dere hadde som første sko og hva som er gode sko!

1. KAVAT

2.PAX

3.ECCO

4. BISGAARD

Når er William badet, kledd på pysj å klar for å få kvelds også hoppe til køys, ha en fin kveld videre dere.

Likes

Comments

Hei alle fine

Må ærlig si at det ofte er deilig når de små sover, er deilig og slappe litt også synntes jeg.

Noen som har sett Greys Anatomi? Åhh elsker det, ser det hver gang jeg får sjangsen også såklart med en kopp te. Jeg har aldri likt te før egentlig men nå elsker jeg det! Ahh er så godt.

Tidligere idag var været helt grusomt, det blåste å øste ned, men nå har det roet seg veldig så tror jeg og William skal ta oss en tur i stallen etterhvert. Han elsker virkelig å være rundt dyr, så å ta han med i stallen er helt supert for han, da koser han seg virkelig.

Ha en fin dag alle sammen <3

Likes

Comments

God kveld

Idag hadde eg et svært rydde prosjekt da jeg kom hjem, hadde så sinnsykt mye klær som lå strødd utover alt som jeg måtte få i vask! Så mens jeg rydde satt William fint oppi sengen sin med lekene sine, så jeg fikk unna alt.

Igår sa jeg jo at jeg hadde vært å kjøpt ballonger til bursdagen til William, å jeg tenkte han skulle få en egen stor ballong som han kan ha hengende på stolen sin, så på søstrene grene så kjøpte jeg en stor dinosaur til han. Håper det blir gøy med en slik ballong og ikke skummelt.
Jeg kjøpte også et 1-tall og en lenke med ballonger som står "hurra " på som er ifra lagerhaus, så satser på det blir bra. 

Ballongene var faktisk overraskende billig! Dinosauren kostet bare 25kr å de to andre kostet 120kr tilsammen! 

Ikveld etter William er lagt skal meg og André se på Aner Bergen, det kommer ut hver tirsdag og vi er helt hektet! Det er bare så spenendes å se på.
Jeg elsker å se serie i sengen når alt er reint å ryddig, så idag vasket jeg under sengen å reiet opp så skal bli skikkelig deilig og legge seg ned idag.

Likes

Comments

Hei og god morgen

Idag skal jeg på skolen, så jeg tenkte å titte raskt innom å ønske allesammen en god morgen. Mens jeg er på skolen skal William være hos mormor’en sin, siden han ikker er begynnt i barnehage.

Jeg er på skolen tirsdag (3timer) og torsdag (2timer)
Jeg tar bare opp to fag, så skoledagene er ikke noe særlig lange.
Holder på å ta opp matte og naturfag så jeg får bedre karakterer, da jeg skal ta sykepleien etter jeg har fagbrev som helsefag arbeider.

Håper dere alle får en fin tirsdag! Kan ikke skryte på meg at været her på vestlandet er så bra idag hvertfall, kaldt å vått brrrr....

Likes

Comments

God kveld alle fine!

Idag var jeg og en venninne i byn, hun har en sønn som er litt eldre enn William. Vi var innom noen butikker å handlet litt små ting til blandt annet farsdag som nærmer seg! Så kjøpte jeg noen ballonger som jeg skal ha til William sin 1 års dag om litt over 1 mnd, åå som vi gleder oss til det!

Ellers så gikk vi litt rundt i byn å gikk innom noen kjempe fine babybutikker! Veldig lenge siden jeg har vært i byn på dag tid slik som dette, men veldig koselig var det, en super fin mandag vil jeg si.

William er lagt seg å nå er jeg og kjæresten klar for litt avslapping å serie titting, ha en super fin kveld videre dere!

Likes

Comments

Hei alle fine folk

Velkommen til min blogg.

Mitt navn er Silje Ellingsen 20 år, å jeg er mamma til William på 11 mnd, på denne bloggen vil jeg dele min hverdag som ung mor med min sønn.

Håper dere vil følge med oss, dette blir spenndenes


Likes

Comments