Ukens høydepunkt:
Ukens høydepunkt var å våkne opp til snø 2. søndag i advent🎄 Fikk litt hjemmelengsel av å se alle bildene hjemmefra med massevis av snø.

Ukens nedtur:
Ukens nedtur var da vertsmoren min fortalte meg at vi skal begynne å dra til internatet søndagskveld igjen. Jeg som hadde det så greit med å dra mandagsmorning, og å få slippe å lage frokost til internatet mandagsmorninger var heller ikke verst. Men neida, tilbake til å stå opp 5.30 og komme forsent til første time ...

Ukens irritasjon:
Har ikke hatt noen irritasjoner denne uken, kanskje det med at tiden og dagene går så innmari seint nå rett før hjemreisen.

Ukens tanke:
Ukens tanke var at jeg har bestilt julegaver på nettet til to av vertssøstrene mine, og jeg håper inderlig de kommer i posten før jeg har reist hjem!

Ukens sang:
Thriller (Steve Aoki Midnight Hour Remix)

Ukens bilde:

Juletreet i Strasbourg🎄

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Ukens høydepunkt:
Ukens høydepunkt var da jeg endelig fikk se håndball!! Nei, TV2 sumo har fortsatt ikke redighetene i utlandet men litt hjelp fra en datanerd <3 så er ikke det et problem lenger.

Ukens nedtur:
Har ingenting her denne uken :))

Ukens irritasjon:
Ukens irritasjon må være at det noen gang hender at jeg ikke har fått tildelt informasjon om at jeg/vi skal ut på noe. Så å bli vekket et kvarter før vi skal kjøre er litt stressende syns jeg.

Ukens tanke:
Ukens tanke er hvordan og når jeg skal komme hjem til Norge i vinterferie, flyprisene er altfor høye akkurat nå.

Ukens sang:
"Like a virgin" av Madonna

Ukens bilde:

Snøøø!!

Likes

Comments

God lørdagskveld dere!

Nå har jeg endelig fått varmen i meg nok til å klare å skrive et nytt blogginnlegg. I dag har vi altså vært ute på vift igjen. Vi spiste lunsj (frokost for min del) på en indisk restaurant i byen før vi gikk innover det kjente julemarkedet her i Strasbourg. Jeg tror aldri jeg har sett så mye folk på én plass, og jeg har vært på flerne konserter! Meg og folkemengder går ikke akkurat hånd i hånd, spesielt når det er trange veier og folk hele tiden går i meg, men vi ble heldigvis fort ferdige.

På veie ble vi stoppet av en gjeng politimenn som skrek om at vi måtte trekke oss unna. Noen hadde klart å satt fra seg en eske, ikke en pappeske, men nesten som en millitær-kiste. Politimennene var alle full bevæpnet og gikk rundt med store gevær, for de trodde nemlig at denne esken skulle eksplodere. (Noe som jeg syns var veldig rart i og med at alle som skal inn på markedet må gjennom ID og sekk/veske kontroll). Det ble fort et stort oppstyr, alle butikkene rundt dette området måtte stenges og evakueres. Så da tok vi turen hjem, og det er ingen som har hørt om noe eksplodering på nyhetene så da gikk det vel bra allikevel.

Resten av kvelden skal jeg bruke på å bestille noen julegaver, se en julefilm, og forhåpentligvis se VM. Håper inderlig TV2sumo har rettighetene til å sende det i utlandet nå. Altså hvis ikke, hvem gidder å betale 399,- i mnd for ingenting??

Her er det frokosten min besto av:

Restauranten heter "Maharaja" om du en gang er i området!

Likes

Comments

Ukens høydepunkt:
Ukens høydepunkt var kvelden før bursdagen min og selve bursdagen min. Kvelden før laget jeg toro chicken tandoori (som slo fortreffelig ann hos vertsen) så spiste vi middag sammen med champis og kake.
På bursdagen min var høydepunktet massasjen. Den var helt himmelsk!

Ukens nedtur:
Ukens nedtur var da jeg så at tv2 sumo ikke hadde rettighetene til å sende møbelringen cup til utlandet. Ble så skuffet at jeg måtte sende melding til håndballjentene på facebook for å høre om det var mulighet å se det noe som helst annen plass, men det var nok desverre ikke mulig :(( håpe i hvertfall de sender VM ..

Ukens irritasjon:
Ingenting å tilføye her denne uken! :)

Ukens tanke:
Ukens tanke var hvilken julefilmer jeg skaø se for å få julestemning.

Ukens sang:
"Never let you go" av Kygo og John Newman

Ukens bilde:

Må innrømme jeg måtte blåse hele 4 ganger for å få slukket alle lysene. Ups ...

Håper dere har hatt en fin uke🍁

Likes

Comments

God morgen dere!

Nå ligger jeg i sengen og ser på "Truls à la Hellstrøm". I dag har jeg fri hele dagen, noe som jeg er glad for, spesielt når det er bursdagen min! Jeg har bestilt en times massasje i byen om ca én time, og i kveld skal jeg og familien ut og spise. Vertsmoren min har også laget en sjokoladekake for meg, som vi skal spise til lunsj.

Jeg våknet ganske tidlig i dag på grunn av at jeg var så sulten. Allerede kl. 7.00 begynte jeg å pakke opp gaver. Venninnegjengen min hjemme i Norge hadde sendt med en gave til meg som søsteren min tok med når de var her i helgen. Jeg hadde ikke sett den komme i det hele tatt, jeg tenkte at det er sikkert ingen som kommer på at jeg har bursdag, i hvertfall ikke før de får varsel fra facebook ;) Så det var en veldig hyggelig overraskelse, men jeg måtte selvfølgelig vente til i dag for å åpne den. Inni var det kvikk lunsj, fliseklemmer, smykke formet som en firkløver (en for hver person i gruppen) og håndskrevet kort fra hver enkelt av dem. Kunne virkelig ikke fått en finere gave enn det.

Så gikk jeg ned og spiste frokost, på bordet ble jeg møtt med en stor konvolutt med navnet mitt på. Inni var det et kort fra vertsmoren min og et gavekort fra Sephora. Tenker jeg får ta meg en runde etter massasjen :))

En fin start på dagen🎈

Likes

Comments

Ukens høydepunkt:
Ukens høydepunkt var å få se den andre delen av familien igjen! Og da fikk jeg nyheten om at far har tv2sumo, då blir det jammen håndball vm for meg også! - Blir ikke jul uten :))

Ukens nedtur:
Ukens nedtur var igjen å si farvel til menneskene jeg er vant med å se hver eneste dag. Jeg teller ned dagene til hjemreisen. (31 dager!)

Ukens irritasjon:
Ukens irritasjon er at denne uken så er det sånn 5 personer som har bestemt seg for å ignorere meg. Heldigvis har det løst seg nå, hvertfall med de som jeg bryr meg om.

Ukens tanke:
Ukens tanke er gått til planlegging av bursdagen min nå på fredag. Jeg har fått booket massasje på dagen og på kvelden skal jeg og vertsfamilien ut og spise på en restaurant vertsmoren min tror jeg vil like. På torsdag skal jeg også få lage chicken tandoori (toro style) til vertsen, så har vertsmoren min planer om å lage sjokoladekake.

Ukens sang:
It's beginning to look a lot like christmas av Michael Bublé

Ukens bilde:

Håper dere har en fin uke i vente🍁

Likes

Comments

God kveld dere, nå ligger jeg i sengen og slapper av etter helgens utflukter.

På fredag ble jeg hentet på skolen av min far, stemor og søster. Nok en gang en tårevåt gjenforening. Det går ikke an å beskrive hvor rart det er å plutselig se noen du ikke har sett på lenge, og for meg, å kunne snakke norsk og høre norsk rundt meg hele dagen. Da vi satt i bilen og jeg skulle fortelle om hva som har skjedd i det siste, så la jeg merke til hvor mange ganger ordene gikk i surr.

Fredagskveld spiste vi sammen med vertsfamilien min, slik at de kunne møte hverandre. Vi spiste på restauranten rett rundt hjørnet her, hvor jeg skal være utplassert i mai. Da fikk de også smakt på "tarte flambée", det må jo til når man er i Alsace.

Lørdagen brukte vi på å få unnagjort en del shopping, av både det ene og det andre. Jeg selv har kommet godt i gang med julegave handelen nå. Lunsj spiste vi i "Petite France" og middagen ble på en steakhouse som er rangert som nr.16 på Tripadvisor - og vi var alle enig i omtalene til den!

Og så var det søndagen. Dagen jeg ikke akkurat hadde sett frem til. Vi spiste frokost på hotellet, gikk for å se inne i katedralen, og deretter ble jeg kjørt hjem til vertsfamilien. Jeg får tårer i øynene bare at jeg skriver dette, men uansett om det kun er fire uker til jeg er hjemme, er det like tungt hver gang jeg må si farvel.

Her er helgen oppsummert av noen bilder:

Likes

Comments

Ukens høydepunkt:
Ukens høydepunkt var da jeg fant ut at jeg kan dra hjem torsdagskveld (fra internatet) i stedenfor fredag. Fram til jul har jeg kun én time fra 13.15 til 14.10. Så da får jeg sovet ekstra lenge <3

Ukens nedtur:
Ukens nedtur er da jeg fikk vite det at vi hadde den timen på fredagene. Egentlig skulle jeg hatt fri, men jeg er tatt ut til en gruppe som skal opp i en stor prøve i engelsk. Jeg forstår ikke hvorfor, fordi det gjør ingen forskjell om man stryker eller ikke. "Det ser bra ut på CV'en"

Ukens irritasjon:
Ukens irritasjon er at jeg har desverre mistet kontakt med noen jeg snakket hver dag med før, uten at jeg vet hvorfor.

Ukens tanke:
Ukens tanke er at far, stemoren min og søsteren min kommer på besøk hos meg på fredag!!!

Ukens sang:
Rockstar av Post Malone

Ukens bilde:
Ukens bilde blir av meg og papsen i Texas⭐️ var jo farsdag i går!

Håper dere får en hyggelig uke🍁

Likes

Comments

God morgen dere!

Nå er det én uke siden jeg var i Paris, og nå har jeg endelig fått redigert ferdig en liten vlog til dere. Det har tatt litt til til å laste den opp på youtube grunnet internettet her, men når er den oppe. Jeg filmet kun første dagen, i og med at to de andre dagene ble kun brukt til shopping - noe som ikke er så veldig interresant å se på.

Håper dere like den🍁


Likes

Comments

Ukens høydepunkt:
Ukens høydepunkt var middagen vi spiste en dag i Paris, falaffel. Jeg har ikke smakt falaffel før så jeg vet ikke helt hvordan det skal smake. Men disse var heelt fantastiske! Jeg spiste så mye at jeg nesten sprakk. Heldigvis hadde vi litt rester som vi fikk til lunsj dagen etterpå. Jeg lengter fortsatt etter de.

Ukens nedur:
Denne uken har jeg hatt en del nedturer. Den største var nok ikke da mamma dro hjem, men det var kvelden etter. Å ikke kunne klemme mamma god natt igjen var plutselig like vanskelig som i starten. I tillegg til at jeg sov dårlig nesten hele sist uke, så var jeg ekstremt sliten, og når man ds er litt lei seg i tillegg kan følelsene bli hakket større. Derfor var første kveld i Paris en av de kvelden jeg ikke vil se tilbake på.
Jeg hadde også en nedtur på lørdag, som var at jeg hadde gledet meg hele uken til å endelig kunne gå på en håndballkamp, men så viser det seg at den var litt senere enn det vertsen hadde sett for seg. Så håndballkamp ble det ikke.

Ukens irritasjon:
Ukens irritasjon er det at kofferten min har lenge synget sitt siste vers, men i går røk den helt. Så da blir neste måneds inntekt brukt til å kjøpe en ny koffert til hjemreisen min.

Ukens tanke:
Ukens tanke har vært hva jeg skal finne på for bursdagen min. Jeg aner ikke hva jeg skal gjøre. Akkurat nå har jeg bare lyst å ligge hjemme, se på netflix og spise toro brownies. Men vi får se om humøret endrer seg.

Ukens sang:
Havana av Camila Cabello

Ukens bilde:

Eiffeltårnet🇫🇷 (som forresten er mye finere på bilder enn i virkeligheten)

Håper dere har hatt en fin uke🍁

Likes

Comments