Her sitter jeg, og glaner utover alt rotet som er i huset, mens lille snuppa ligger godt i vogna og sover ute i vårværet. Endelig er våren på vei, og det er så herlig. Endelig kan jeg lufte ut i huset, og få litt ren og god luft inn her igjen. Det er det beste med våren syns jeg, å kunne lufte ut vinteren. Få den herlige og friske vårluften inn i huset. Tørke klær ute. Alt er rett og slett herlig med våren.

Samtidig sitter jeg og legger planer for hva jeg vil gjøre i huset, hvordan jeg vil at det skal se ut her.
Jeg vil så gjerne fikse slik at jeg endelig blir fornøyd. I høst kjøpte jeg en del pynt i kobber, for jeg fikk for meg at det var skikkelig fint, det vil jeg ha.
Nå er jeg ganske lei allerede. Det er så mørkt. Så derfor går jeg tilbake til det rene og pene, sølv og ting som glitrer. Det har lissom alltid vært min stil, så skjønner ikke helt hvorfor jeg absolutt skulle ha kobber i høst.

Så da er det store spørsmålet:
Hvilken farge skal jeg ha på stueveggen?
Vi har en mellomgrå sofa, om man kan si det. Møblene er svarte nå, men de skal males hvite med en mørk, beiset overflate. Et stort speil i sølv som nå henger over skjenken, men som jeg egentlig vil flytte over sofaen.

Har dere noen tips? Til hvilken farge jeg kan ha på veggen?

I gangen skal jeg også pusse opp. Der har jeg forelsket meg så i en litt mørk blåfarge fra jotun, og denne vil jeg ha i gangen oppe og nede (vi har store vinduer i gangen, så det kommer mye lys inn)

Eller burde jeg ha samme farge i stua og gangen?
Hvorfor skal farger alltid være så vanskelig. Er så mye fint å velge mellom!


Jeg har forelsket meg veldig i denne stilen!
(bildet er hentet fra google)

Håper dere får en fin dag, og nyter våren som er på vei! 

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Hei, og velkommen til min blogg.

Kan jo starte med å fortelle litt om meg selv:

Jeg er jente, noen vil også si dame, som ble født en høstdag i september i 1988. Det vil si at jeg har vært på denne planeten i 27 år. Jeg er ikke så høy, men heller ikke alt for lav. Jeg er overhodet ikke tynn, men heller ikke det største jeg har sett. Håret er mørkt, men det bytter farge ganske ofte. Klesstil har jeg ikke, da jeg ikke vet hva det er. Jeg slenger på meg det jeg har, og håper det ser greit ut til å møte verden. Jeg vokste opp på et lite sted utenfor Oslo som heter Rælingen. Her bodde jeg til jeg var 24 år. da møtte jeg mannen som skulle dra meg over åkre og vann, og få meg til å bosette meg på Frogner i Sørum kommune, og så videre opp til Årnes. Her bor vi fortsatt i dag, i vårt lille hus uten noen som helst telefon signaler. Ja, det er bondelivet det. Rett etter at vi flyttet hit fant vi ut at vi skulle ha en liten arving (foreløpig kun arving til gjeld). Denne arvingen var ikke planlagt, men allikevel så velkommen. Etter 41 lange uker med ventetid kom hun til verden. Vår store, lille Nora Kristin. Hun var en bylt på 5 kilo som ved første skrik fylte hjertene våre med en kjærlighet vi ikke hadde kjent før. Nydeligste lille skapningen i verden som endret livet våres totalt, men det er helt greit, livet er ganske så fint nå må jeg si.


Jeg har faktisk blogget før, og jeg syntes det var så gøy. Gøy, helt til et lite troll valgte å gjøre blogglivet surt med noen ordentlig stygge kommentarer. Men nå er jeg ikke redd for de lenger, og lar meg ikke stoppe. Trollene må gjerne komme. konstruktive tilbakemeldinger er alltid koselig å få.


Så velkommen skal dere være! :)

Likes

Comments