Heeej bloggen.

I dette indlæg vil jeg fortælle om hvad for noget musik jeg hører, da jeg elsker at høre til en masse musik. Så her kommer et par af mine yndlingsnumre.

Malibu, Miley Cyrus.

Denne sang kan jeg rigtig godt lide, den er stille, men miley synger den virkelig godt.

Bad liar, Selena Gomez.

Jeg er især vild med musikvideon til den her sang, det skal forstille at det er midt i 70'erne, og Selena spiller de fleste af rollerne. Jeg skulle dog lige høre sangen et par gange for at kunne lide den (hehe)

For evigt, Volbeat.

Jeg elsker denne her sang, de synger versene på engelsk, og omkvædet på dansk. Kan klart anbefale at høre den.

Everyday, Ariana Grande

Jeg kan også rigtig godt lide den her, og kan høre den flere gange i træk. Er i det hele taget ret vild med Ariana Grandes musik, efter jeg er begyndt at høre det.

Let me love you, Justin Bieber.

Jeg er Belieber med stort B, så jeg elsker virkelig alt hans musik, men denne her er klart en af mine yndlings, den er bare så god, og elsker især omkvæddet.

Det var noget af det musik jeg hører lige nu, jeg hører selvfølgelig meget mere, men det her var nogle af mine favoritter<3

-Silja

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

Heeej bloggen.

Nu hvor det er skolernes sommerferie tænkte jeg og lave et indlæg om hvad jeg skal, og hvad jeg har lavet ind til videre. Jeg fik ferie for en uge siden, hvor jeg og et par andre skulle tage afsked med vores nuværende klasse, da vi flytter i syvende. Det var selvfølgelig trist, især fordi jeg har gået der siden 0 klasse, og jeg har haft 6 fantastiske år, men det bliver også spændende med den nye skole ( Hvor vi alle er nye i den klasse). Anyways har jeg ikke rigtig lavet så meget ind til videre, ud over og være sammen med veninderne. Men jeg skal til Bornholm om et par uger, med min mor, og nogle nogle af vores venner, der skal vi så være i en uge, og så tager vi videre til Italien med min far. Vi er 5 dage i Rom, og der efter tager vi videre til Sicilien på badeferie. 2 dage efter vi er taget hjem, skal jeg starte på min nye skole. Men det er også bare så fedt at være hjemme i Danmark og slappe af, og ikke rigtig lave noget.

-Silja

Likes

Comments

Heeej bloggen.

Jeg elsker selv at shoppe, dog ikke så meget på nettet, da jeg bedst kan lide at gå rundt i butikker. Men her kommer der et par gode hjemmesider og shoppe på.

Asos

Asos er klart favoritten, det er super nemt at finde hvad man skal bruge, og så har de bare en masse fedt tøj.

ASOS.com‎

Zalando

Zalando er helt klart også en af favoritterne. De har en masse flot tøj, både til børn og voksne. Og så har de også en masse gode mærker.

Dametøj & damesko hos Zalando


Fashionnova

Denne her shopper jeg ikke selv på, men de har en masse fine jumpsuits og flotte kjoler.


Fashion Nova | Fashion Online For Women | Affordable Women's ...


Zara
Inde på Zaras hjemmeside har de en masse flot tøj, som de også sælger i butikken. Det handler selvfølgelig også lidt om smag og behag, men jeg kan nu ret godt lide det meste af Zaras tøj.

ZARA Canada - Official Website

h&m home

Er du også helt vild med møbler og indretning? så er denne hjemmeside klart noget for dig. De har simpelthin så mange flotte møbler og pyntegenstande. De har jo også H&M home i de fleste af deres butikker, og de har virkelig en masse flotte ting, synes jeg.

H&M Home - Shop online på hm.com.‎

-Silja
Likes

Comments