Fotos, Vardag

Hej på er!


Igår var jag i Lund och i Malmööe. I Malmö var jag i Hillsong, och i Lund gick jag runt i stan med systern och hade det super mysigt. Vi satt bland annat på café och drack varm choklad, och gick runt i butiker därefter.

Tog även några bilder som jag kanske snart kommer lägga ut på både bloggen och Instagram snart efter jag har redigerat dom.


Hoppas ni hade en super fin helg! 🍂

Här är några bilder från gårdagen.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Contains affiliate links Kläder

Hej, alla!

Vill tipsa er om dom senaste vårtrenderna från River Island! Volanger & Denim. Själv älskar jag glasögonen och jeansen, så snygga! Varje produkt är länkat under bilden om ni är intresserade.

Ha en bra dag! 😘

Likes

Comments

Samarbete, Skönhet, Tips & Tricks

Hej på er! 😘

Hoppas ni har det bra, och att ni har gjort nånting kul idag.
Åh, Ska bli så skönt med fredag imorgon! Denna vecken har verkligen gått så fort, känns som det var Måndag igår. Men har i alla fall haft en bra vecka tills vidare, och hoppas ni också har haft det.


Flip & Go

Vill också tipsa er som vill ha extra fylligt och långt hår om hemsida som heter Pozehair.se, som säljer äkta löshår.
För er som är intresserade kan jag tipsa er om deras Flip and go löshår, där du kan enkelt förlänga och förtjocka håret utan slitage. Det är äkta löshår som du kan styla precis som du önskar där hårplagget fästs med en transparent lina som du bara klär på som ett hårband så ditt hår ser extra fylligt och långt ut.

Så om du är intresserad kan du klicka här
I samarbete med:

Likes

Comments