Vardag, Resor, Berlin


Hej, fina ni!


Som många vet var jag i Berlin för nån vecka sen, och många vill höra vad vi gjorde osv. Så tänkte berätta lite om det!

Jag var i Berlin i 4 dagar, och det var verkligen super kul. Fast det var lite svårt att kommunicera med tyskarna, för att dom flesta kunde knappast engelska och själv kan man bara ungefär 2 ord på tyska, så ni kan ju gissa hur bra det gick. Sen var det också 28 grader nästan varje och vi gick cirka 1 mil varje dag utomhus. Så det var många som blev solbrända och väldigt svettiga, inklusive mig hehe.Men i Berlin var vi bland annat på Olympia stadium och kollade runt där inne. Det var nästan ingen där den dagen så vi hade pretty much hela stadiumet för oss själva, så det var ju riktigt nice!Sen var vi på Berlin Holocaust Memorial. Det var nästan som en labyrint, lätt att hitta in, men svårt att hitta ut.Vi var även på kurfürstendamm gatan en av väst Berlins största affärsgator, så det hände mycket där. Så vi var bland annat och shoppade där, och åt på restaurang.Detta var verkligen en super kul upplevelse, det var också första gången jag var i Berlin men absolut inte den sista.

Hoppas ni får en fin dag!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Tankar

Hej, fina ni! 😘


Jag ber om ursäkt att jag inte har varit aktiv på bloggen dom senaste veckorna, det har varit pga jag har varit mycket upptagen och har varit tvungen till att fokusera på nationella prov.

Många har frågat om jag har slutat med min blogg, och nej det har jag absolut inte. Jag kommer att blogga som vanligt igen, eftersom nu har jag mycket mer tid till att blogga. 🙌Hoppas alla har haft en härlig helg, för det har jag verkligen haft. Förra veckan var jag även i Berlin som ni får höra mer om senare, i ett annat inlägg.
Kram på er!
🙌

Likes

Comments

Fotos, Vardag

Men hej hörni!

Hoppas alla hade en super mysig Valborg igår!
Gårdagen började med att jag gick till gymmet vid elva tiden, och körde en benpass och armpass. Känner att jag börjat få in en rutin där på gymmet nu. Efter gymmet gick jag hem och gjorde mig klar inför Valborg som jag firade med vänner och familj.

Idag är jag verkligen super trött, kom hem vid 1 tiden inatt.
Så idag ska jag bara vara hemma och plugga inför nationella som jag har imorgon.

Hoppas ni får en super bra dag! 🍂


Likes

Comments