Hej allihopa!

Hoppas ni har haft en härlig vecka, så härligt att det är Fredag och även den 1 December! Vilket innebär att det bara är 24 dagar kvar till julafton? Heelt crazy, tiden går så snabbt. Längtar verkligen till julen som ett liten barn, älskar verkligen julen.

Idag har jag varit i skolan, med hade bara 2 lektioner sen slutade jag efter det så det klagar man inte över. Skönt att komma hem lite tidigare på en Fredag. Min mormor och morfar från Danmark är även på besök. Dom kom hit igår, vilket är super duber mysigt! Så igår åt vi lite hembakad Pizza med dom, det var super gott och jag kan lova er att jag blev mätt efter det.


Igår så var det lite struggle med tågen, så medan jag väntade på tågen tog jag lite bilder på morgonen medan det var frost. Så mysigt att det börjar snöa lite redan på vissa ställen!

Här kommer några bilder från igår:


Bild: Ernst Samuel Svendsen


Hoppas ni får en super mysig helg!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej på er! 🍃

Beklagar att jag inte har varit aktiv på sistone, har haft mycket att göra så har inte hunnit vara aktiv här. Som dom flesta vet har jag börjat i gymnasiet för ungefär 5 veckor sedan, så därför jag inte har hunnit skriva så mycket på bloggen. Men jag har iaf börjat på LBS i lund (Ljud och bild skolan), och trivs super bra här!Men nu är det fredag vilket betyder helg! Så härligt! Denna dagen har varit brau och gick hyfsat snabbt. Idag har jag spenderat det mesta av dagen i skolan. Sedan tog jag tåget hem, och fick några gäster och åt sedan pizza med dom. Super mysigt och gott!

Denna vecka har verkligen gått snabbt. Har varit lite smått förkyld hela veckan, men det går förhoppnigvis över snart. Denna vecka spenderade jag mest i skolan, och med vänner. Så skönt att det äntligen är fredag så man kan chilla lite. Fyllde även år förra söndagen och det var verkligen super mysigt, fast jag hade strömavbrott halva dan. Denna vecka har det varit mycket plugg, men även mycket skratt.
Hoppas ni har haft en lika bra vecka som jag har!När vi skulle ut och fotografera i tisdags så gick vi förbi en tegelvägg fullt med vackra höstlov så vi kunde inte låta bli att ta några bilder.
Här är några bilder från när vi var ute och fotograferade. 📷


Modell: Mika Johansson

Modell: Anna Holm

Modell: Anna Holm & Moa BunseHoppas ni får en härlig helg!
😘


Likes

Comments

Gårdagen spenderade jag dagen på stranden i Ängelholm med kusinerna, och det var super mysigt.

Sveriges sommarväder är inte alltid det bästa nu på sommaren som många av er vet, men vädret igår var inte så illa. Det var ungefär 24 grader, så det var varmt och skönt nästan hela dan.

Havet var iskallt, fast det hindrade inte någon i att bada. Mina yngre syskon, Maria och Esther, var ute och fångade krabbor medan jag och min syster, Anna, var ute och plaskade i vattnet och hoppade från bryggan.

Vi var där tills solnedgången och den var verkligen super vacker, solnedgångar och stränder är något av det bästa jag vet så det njöt jag verkligen. 😍


Super trevlig och mysig dag, så passa på att vara ute nu när det är bra väder!

Här är några bilder från gårdagen.


Hoppas ni får en härlig helg!
😘

Likes

Comments

24 dagar kvar

" Hej allihopa! Hoppas ni har haft en härlig vecka, så härligt att det är Fredag och även den 1 December! Vilket innebär att det bara är 24 …"

Höst Photoshoot

" Hej på er! 🍃 Beklagar att jag inte har varit aktiv på sistone, har haft mycket att göra så har inte hunnit vara aktiv här. Som dom flesta…"

En blöt dag i Ängelholm

" Gårdagen spenderade jag dagen på stranden i Ängelholm med kusinerna, och det var super mysigt. Sveriges sommarväder är inte alltid det bäs…"