Så härligt att vakna upp till blå himmel och sol, det får gärna fortsätta så! För har nog aldrig längtat så mycket till sommar och vår som jag gör nu. 😍

Idag ska jag dra till Malmö och shoppa lite, och efter gå till gymmet. Ska nog köpa en ny foundation nu efter jag har blivit brunare, för den jag har nu är för ljus. Annars blir jag helt vit i ansiktet, och brun på kroppen och då blir det ju helt kaoozz. Vill dock prova att testa ett nytt sminkmärke, vet dock inte vilket.. Men ska bli skönt att gymma också, har fått så mycket energi sen jag har börjat gymma. Ångrar verkligen ingenting, varje djupa andetag och svettdroppe var värt det. 😂

Nu ska jag göra lite frukost, så jag kan få lite energi för dagen.

Hoppas ni får en härlig söndag, finisar!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Så skönt att vakna upp och inse att det är helg, så man kan sova länge och inte behöva stressa. Det regnar ute vilket är extra mysigt när man ligger i sängen, så man hör regndropparna falla ner på taket. Älskar det ljudet.
Så nu ligger jag bara i sängen, och ska snart upp och göra lite frukost.

Igår hade jag nationella och det gick oförväntat bra, Haha helt ärligt trodde jag det skulle gå helt åt skogen. Efter skolan var jag hemma, och tog det lite launa mest. Sen senare på kvällen beställde vi hem pizza, och såg film. Super mysigt!

Idag hade jag nog bara tänkt att dra till gymmet, annars bara vara hemma. So nothing special happens today, bara en vanlig mysig lördag.

Trevlig helg på er!

Likes

Comments

Tidigare idag kollade jag igenom mitt fotoalbum och hittade en hel massa bortglömda bilder från min senaste resa till Italien och fick tillbaka en hel del gamla minnen. Såå himla roligt och skönt det var i Italien! Saknar värmen, stränderna och människorna där. Saknar känslan att bara känna solens varma solstrålar på huden, och sanden under fötterna och det varma vattnet.

Kan säga det absolut inte var sista gången jag reser till Italien.


Likes

Comments