Ja inte min då (har ju inte ens flickvän för tillfället, hehe) , utan min systers ;)

Men ja, en helt galen helg har det varit; det började på fredag då jag tog ledigt för att hjälpa till med förberedelserna.
Först var det fruktinköp i partihallarna (och då detta var ett persiskt bröllop var det en hel del frukt som köptes in).
Sen hämta blomarrangemangen för kyrkan och bröllopsfesten efteråt....från kungsbacka ;)
Allt detta skedde med en halvantik bil som gått typ en 22 tusen mil.....så det var en bil med personlighet som inte följde vanliga växlingshastighetsregler ;)

det tog i alla fall hela dagen med alla förberedelser...och sen på kvällen agerade jag skjuts till mina kusiner då dessa skulle till och från min systers väldigt försenade bröllop.

Själva bröllopsdagen var ännu mer intensiv dock, började med att jag skjutsade min kusin (maid of honor) till frissan och åkte därifrån vidare för min egen fixning (vilket innebar att tog på mig min smoking ;) ). Sen slappa i några timmar och sen blev det fotografering (mest av brudparet men ändå...). Vi var först i Botaniska trädgården för detta och sen följde våra fotografer och filmare (2 av varje) med oss hela kvällen och dokumenterade...ja allt ;)
 

Men brölloppet i korthet; bildtagning i botaniska, vigsel i kyrkan, bildtagning vid näckrosdammen, och sen vidare med limmo till restaurangen där själva bröllopsmiddagen och festen skedde.
En helt fantastisk tillställning måste jag säga och jag är hur glad som helst åt min systers och hennes mans lycka, och hoppas den varar livet ut också :))

När jag har fått ordning på bilderna från denna tillställning (blev en hel del.....) så kommer jag posta några av dessa här också :)

Men nu ska jag jobba lite, ha det bäst och kram och puss på alla er damer :)
//K.K. Nylund

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nu är det slut på vilan! För ca 2 månader sen skadade jag min handled och valde då att ta paus i min träning tils det kändes bättre, vilket jag anser att det gör nu. Igår så blev det därför en tur till gymmet där bröst och mage drillades länge och väl :)
Känslan att få komma tillbaka till gymmet efter så här lång tid är obeskrivlig och fick mig att halvt sprudla av lycka (jag har ju saknat det så fett mycket så det finns inte). Nu har jag äntligen nåt vettigare än att spela spel att göra på min fritid igen och det känns som sagt underbart :)

I andra nyheter.....
Jag har en längre tid plågats av massa mardrömmar, alla utmynnar i en sak som inte är nåt trevligt....alls....så det är irriterande.....och jag hoppas verkligen inte att det blir sanndrömmar....men jag kan inte skriva av möjligheten till att det blir det...
Obama är i Stockholm idag, det är riktigt trevligt; äntligen kan svea få en liten dos av rampljuset :)
På lördag så ska min kära syster Nadja gifta sig! Så det blir en tillställning med mycket släkt, vänner och god mat, och så klart en riktigt redig fest efteråt, så det ser jag fram emot. :))

Nej, nu ska jag sluta skriva och jobba lite istället (slut på lunchrasten)
Ha det härligt i vimlet, och som vanligt puss och kram till alla damer ;)
//K.K. Nylund

Likes

Comments

I helgen så var jag på en svensexa där spa och sedan utgång var spikat i menyn. Jag var väldigt skeptisk mot spa måste jag säga, tänkte typ att ligga och ha ansiktsmask och gurkor på ögonen inte var min grej...(och det lät lite halvt bög i mina manliga öron).
Det visade sig dock att spa i detta fallet var att kokas i bastu, ligga och softa i varma pooler, dricka hälsote och sedan vaggas till halvt till sömns av en sängs som hade en gungfunktion (den var så bäst...vill ha den hemma! ;) ).
Resultatet av spabesöket var att jag kände att alla problem som jag gick och störde mig på helt plötsligt inte var så farliga längre, tänkte lösningar istället för problem...och det är en helt underbar känsla. Så ja, jag är hooked! jag ska på spa igen nån dag, när det blir, och med vem det blir vet jag inte än men det ska i alla fall bli av igen! :)
Utgång på kvällen var först mat på Ms. Sophie som var en helt kontantfri restaurang (första gången att jag var på en sån) och jag måste säga att trots en lite dyrare prislapp (300:ish per person plus dricka) så var maten riktigt god faktiskt, dock kunde de haft i några fler potatisar men köttet var klockrent :) (åt biff)
Som avslutning på kvällen hamnade vi att dansa och dricka på Lounge, vilket var helt lyckat i mitt tycke; där fanns många dansgolv, många barer och mycket folk så det blev en riktigt lyckad tillställning faktiskt.

Men nu måste jag smita
This is K.K. Nylund....signing off ;)

puss och kram på alla er damer :))

Likes

Comments

Ja nu var det allt en halv evighet sen jag skrev sist men tänkte att jag skulle ta och uppdatera den här bloggen lite nu...

Mycket har hänt sen sist, jag är fast anställd på chalmers, har egen lya, egen katt (hör och häpna) samt att jag har 4 (ja 4...) katter på tillfällig visit på obestämd framtid....(cat-paradise antar jag....#4 kom hem till mig igår)

men nog om allt sånt nu...mer om katterna kommer i en senare uppdatering....

Just nu har jag insett att jag har tröttnat på singellivet, men jag är dock rädd att det är för sent för mig att slippa ensamheten....Jag är inte purung längre och jag vet då rakt inte hur man raggar eller ens behandlar kvinnfolket så de inte bara vill vara vän med en....klassikern är att de inte vill då de inte vill förstöra vänskapen....om det har jag bara en sak att säga....det svaret förstör vänskapen! Har man tagit steget att fråga om mer då blir det antingen mer eller inget alls (i alla fall för mig)...för det betyder att man INTE bara vill vara vän :) (så ja...indirekt så frågar man vill du eller ska vi lägga ner kontakten? ...vänskapen blir inte detsamma efter den frågan så det är bara att glömma...så ner med trosorna och lets do it! hahaha (ok...det sista var lite på skämt..jag är inte så mycket perv...bara lite ;) )

I andra nyheter så ska jag börja träna snart igen efter typ 2 månaders uppehåll, vristen höll inte måttet så var tvungen till paus pga ont (meshandled!).

Och slutligen så inväntar jag med stor spänning iphone eventet apple ska ha 10:e sept. då de antagligen kommer att presentera sin nya iphone och troligtvis även en budgetvariant av iphone :) (lite teknik måste ju in ;) )

puss och kram till alla damer :)

Likes

Comments

Då är det officiellt, anmälan till salsakursen är nu fullbordad :D
Jag har länge och väl funderat på att ta steget och lära mig nån latinsk dans då jag bara älskar musiken och danserna som de latinska folket har skapat och nu är det alltså äntligen inbokat. Den 27:e februari körs det igång *Längtar* :D :D :D

Likes

Comments

För det är precis vad det är....aldrig kan man få ha lite flyt....och om man får det är det bara tillfälligt :P

Ja, så har det varit i mitt liv lite det senaste....men skam den som ger sig som man säger!
Jag har aldrig varit en person som har gett upp, och jag kommer banne mig aldrig börja med att vara det heller....det är helt enkelt inte min stil...jag måste bara lära mig bli lite modigare så ordnar sig säkert allt!!

Jag är fan bäst! men med lite otur de senaste......men de löser sig....i värsta fall börjar man på ny kula...fast med mer i bagaget än innan....så är det bara..se helt på nytt blir det aldrig....men nästan ;)

En vacker dag ordnar sig allt....jag längtar så till den dagen.....och jag hoppas den kommer....det är det jag lever för :)

 

//K.K. Nylund

 

Likes

Comments

Hej, hej, hallå allihopa! :)

Ja nu var det äntligen dags igen för mig att skriva ett bloginlägg än en gång.
 

Rätt så mycket har hänt sen jag skrev nåt i den här bloggen sist;
 

  •  Jag pluggade klart min utbildning (yay me!)
  •  Jag fick jobb på Chalmers som IT-tekniker (yay me igen!!)
  •  Jag har fått många nya vänner både i jobbet och utanför jobbet (i like!!)
  •  Jag letar fortfarande efter bostad i gbg (doh...)
  •  Jag är fortfarande singel (DOH!!).
     

Ja, det är i stora drag de största eventsen som hänt sen sist. Så vart är jag just nu i hela den här galna världen då? jo jag är dealingsar med banker om att få lån till min egna crib, men samtidigt så letar jag för fullt på blocket och boplats också så klart.
Jobbmässigt så har jag varit i mitt "nya" jobb i över ett halvår nu, så jag är nu fast anställd hos mitt konsultbolag vilket är ett trevligt faktum. Matmässigt så har jag jag uppgraderat mitt sushi gillande till att älska sushi :)

Så vad siktar jag på just nu då?
Hitta boende är nr 1,2,3,4,5,6,7,8,9 och 10 på min måste göra så fort som möjligt lista!
Efter det så är hitta nån att trivas ihop med (typ flickvän) rätt högt upp på min lista. Största anledningen är att jag börjar känna mig ensam i den här galna världen, och ensam är inte bra, för det är alltid roligare om man är två.....life is to short som man säger ;)...dock har jag väl inte hunnit bli desperat än som tur är...och jag hoppas jag aldrig behöver bli det heller...
Längre ner på listan hittar vi grejer som bil, resor, konsertbiljetter, upplevelser, jobbframgångar,  och en hel del andra saker jag inte kommer på just nu.

ok det var lite kort om den nuvarande situationen....och nu måste jag återgå till jobbet...så jag skriver mer sen... ;)

'Cause thats the way the cookie crumbles!! (nej vänta...det är redan taget...)
To infinity...and beyond!!! (....också taget...nevermind...)

hmmm...

Vi ses i vimlet! (där satt den!!)

//K.K. Nylund

Likes

Comments

Idag börjar jag nog allt känna mig ett steg närmare full friskhet...och efter den här helgen så är det nog 100%...det är i alla fall min förhoppning...

Det är igentligen helt otroligt va värdelös jag blir när får en simpel förkylning....alltså helt utslagen var jag i två-tre dagar...gick knappt ut ur mitt rum liksom...förutom då jag skulle äta typ....tjejer påstår att vi killar är veka när vi får förkylningar och det är nog inte så långt ifrån sanningen, i alla fall i mitt fall.

Så vad händer idag då....inte den blekaste aning igentligen och detta stör mig nåt så otroligt mycket va...jag bor i en liten sketstad med namn halmstad. Sommarstad påstår vissa att det är....men jag skulle säga att den är rätt så värdelös även på sommaren! det enda som är bra med den här staden är dess stränder och detta enbart då värmen infinner sig, något som hittils har lysts med sin frånvaro (sverige och sommar....bah!).

Alla jag känner i den här staden (vilket typ är min släkt...för vänner har jag inga i just den här staden...alla flyttar ju fan härifrån så fort tillfälle bjuds...cant say I blame em....) sitter som klistrade framför fotbollsVM också....något som jag aldrig har riktigt fattat tjusningen för. Jag menar....massa svettiga män som jagar en boll!? hur bög är inte det att titta på!!?? hade det däremot varit massa lättklädda damer a la playboy som gjorde samma grej så hade jag lätt varit klistrad vid tv-rutan och säkert även börjat gå på matcherna....men som verkligheten ser ut så tycker jag bara detta är rätt så osmakligt. Så då blir det att jag sitter bänkad vid den här dumburken istället; min dator!

Har i alla fall planer på att troligtvis dra till götet en sväng nästa vecka och söka lite jobb att ha nån månad typ. Men framför allt för att söka LIA platser till min sista praktikperiod i min utbildning. Som börjar 10 veckor in på höstterminen. Detta är även det sista innan examen så det hade varit jävligt nice om jag fick en plats på ett gött ställe där man kan få anställning efter avklarad examen. Speciellt då jag då hade blivit insatt i jobbet innan min anställning, vilket jag tror att många arbetsgivare hade föredragit.

För att detta ska bli verklighet tror jag dock att jag måste börja i riktigt god tid för att göra det här till en verklighet, och det är precis vad jag planerar att göra med en början nästa vecka. Cant wait.....den här rövförkylningen vill jag ha bort först dock, vilket är hela anledningen till att jag väntar till nästa vecka.

nej, nu kurrar allt magen....så nu blir det till att hitta nåt ätbart i kylskåpet!

//K.K.Nylund

Likes

Comments

Battle of the Immortals, Atlantica Online, Dekaron, FFXIV, Mabinogi, Fallout 3, Voyage Century, StarCraft 2 beta, och typ lika många spel till som jag inte kommer på namnen på så här på rak arm hamnade idag under uninstall hammaren och blev därmed borttagna från min dator.

Dessa är alla spel jag igentligen har satt för mycket tid åt att spela istället för att göra något vettigt, men idag tar det slut, inga fulspel ska få ta min tid nåt mer....tänkte ha en eller max 2 spel som jag spelar kanske 3-4 timmar om dagen...and thats it....resten av tiden ska ägnas åt saker som matters....typ hitta ett jobb ;)

Min förkylning verkar ha blivit ett snäpp bättre idag också vilket aldrig är fel, på måndag lär jag vara helt återställd...kanske tidigare med lite tur......ska troligtvis hjälpa päronen att låsa sitt bostadslån nästa vecka och efter det så blir det nog av till Götet för min del...

Halmstad är fan plus minus noll för min del....enda jobbet som finns här är bartender och det pallar jag fan inte en sommar till med.....dessutom är jag nog mer kvalificerad än så vid det här laget...så nej...nåt jobb inom IT sektorn får det allt bli.....det är i alla fall min master plan....och har jag tur så kanske jag hittar plats till min andra LIA också (börjar 10 veckor in på höstterminen....och är det sista jag gör innan jag tar examen :D:D:D ).

men men...nu ska jag hopp i duschen så jag blir människa igen (om jag nu nånsin var det...)

//K.K. Nylund

Likes

Comments

Nåt jag precis började fundera på.....hur kommer det sig att alla utvalda bloggare på den här siten är skrivna av tjejer?

Är killar verkligen så dåliga på att plita ner lite text och göra det halvintressant eller är det bara så att administratörerna på den här sidan är kåta sexistiska svin som enbart vill att söta damer ska pryda deras hemsida?

Jag kollade lite på några av dessa "utvalda" och det verkar som fest, sprit, mode, smink, sex och inköp av t.ex. hårfärg och skor är vad de flesta (om inte alla) handlar om. Nu är jag visserligen bara en röst i cybervärlden men finns det inte fler intressanta ämnen att välja ut som "utvalda" än så? eller har de som har andra intressen flytt denna sidan och skapat sin blogg nån annanstans?

Skulle vara kul att läsa en blogg med annat på agendan än dessa ytliga saker....

aja...nog rantande....

//K.K. Nylund 

Likes

Comments