Dette er det jeg lever for, jobber for. Drømmer om nye land, nye kulturer, nye inntrykk. Å reise gir meg så mye glede. 2 måneder til med hard jobbing, så er det tid for nye eventyr. Jeg kan nesten ikke vente.

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Frokost. Det beste måltidet iløpet av dagen.

Oppskrift
40 g havregryn
1 dl mandelmelk
1 ss sukrin gold
80 g frosne bringebær
Dæsj mandelsmør
Kokosflak og mulberry til topping
Kanel

Havregrynene kokes opp med vann til ønskelig konsistens(jeg sper på med vann underveis). Imens grøten putrer, varmer jeg opp bringebær i en kjele. Tilsett mandelmelk og sukrin i grøten til slutt, rør godt. Server grøten i en pen bolle og nyt med toppingen du selv måtte ønske. Personlig har jeg hangup på bringebær og mandelsmør om dagen - yum! En kopp kaffe til er også å anbefale.

Nyt mandagen!

Likes

Comments

I helgen ble jeg med familien på fjellet. Haglebu. Vi spiste god mat, drakk god vin, spilte spill, stod på ski og nøt solen. Det var akkurat dette jeg trengte for å senke skuldrene. Det har vært noen travle uker, og fjelluften gjorde det mulig å slappe av litt.

Nå er jeg klar for en ny uke!

Likes

Comments

04:45 våkner jeg med et rykk av at telefonen ringer. Jeg tar den relativt kjapt og "god morgen" harket jeg frem med morgenstemmen min. Svensken i andre enden spør om jeg har sovet godt, og helt automatisk svarer jeg ja. Dette var løgn. Man sover slettes ikke godt når man har standby fra 3.15 på natten. Jeg får vite hva jeg skal fly, at jeg har innsjekk på Gardermoen om 2 timer og at jeg skal sove i Stavanger i natt. 45 min senere er jeg ute av døra og på vei mot jobb. Meg og hybelen min på slep(altså trillekofferten min).

Tur/retur Arlanda står for tur, få passasjerer en lørdag morgen. De fleste sover og skal hverken ha kaffe eller te. Turen går relativt kjapt. Så slenger jeg beina høyt på basen i et par timer før jeg finner gaten som skal til "Stavanger". Stappfull maskin med små babyer og haugevis av vestlendinger. Denne turen går så kjapt at vi nesten ikke rekker å servere.

Plutselig er vi på Sola. Passasjerene knuffer seg fortest mulig ut av flyet, vi rydder kjapt før crewet og jeg løper ut og inn i taxien som skal kjøre oss til hotellet. Hele 22 timer i denne byen. Dagen etter splittes vi hele gjengen. Noen skal fly Tenerife, noen skal til London mens jeg skal tilbake til Oslo og fly opp til Tromsø.

Så var dagen over. Jeg kan trene, shoppe, bade, slappe av eller spise. Som regel blir det trening og avslapping på hotellrommet. Noen ganger er crewet sosialt, andre ganger ikke. I dag føles det best å bare ligge på rommet og slappe av i senga.

#crewlife

Likes

Comments

Du vet når du føler du har runda internett. Når du har sittet i flere dager; søkt, lest, scrollet, analysert, skrevet ned, vurdert og til slutt nesten "spydd" ut all informasjonen du har klart å samle. Fordi du er dritt lei. Fordi du lar seg påvirke og plutselig sitter du der som et digert spørsmålstegn. Kan jeg ikke bare bo under en stein resten av livet?

Men så vil jeg ikke det heller, da. Obviuously. Men! Jeg føler endelig at jeg er voksen nok til å starte med studier. Ja, jeg er 23 år og burde kanskje vokst opp for lenge siden, men endelig føler jeg meg veldig klar! Da jeg hoppet inn i studier som 19 åring var det alt annet enn enkelt. Jeg visste såvidt hva voksenlivet var. Men etter noen års erfaring i dette «voksenlivet» som både student, arbeidsledig, arbeidssøkende og fast ansatt med en 100% stilling føler jeg at jeg er klar for å bryne meg på et nytt studie. Men HVA?

Skal jeg være fornuftig og velge et studie som er garantert jobb(som høres veldig fristende ut) eller bør jeg følge mine interesser og peile meg inn på et yrke som kanskje ikke er garantert jobb om 3 år? Hva om jeg er skikkelig gira, ofrer masse fritid på å være med på ting som skjer, gjøre ting ved siden av studiene og virke sulten – vil det da hjelpe meg til å skaffe en fremtidig jobb? Det er nettopp disse spørsmålene som gjør meg gal. Hvorfor er jeg så pinglete?(Eller fornuftig)

Problemet er vel ikke at det er uendelig med muligheter i denne «studiejungelen», men hva liker jeg å gjøre?! Jeg føler at min framtidige jobb kommer til å ha masse å si for min trivsel i livet, og er det egentlig riktig tenkemåte? Burde ikke livet være at man lever i nuet, omringe seg med mennesker som gjør en glad, har stødig nok økonomi og være fornøyd med seg selv. Her skulle det vel egentlig vært et spørsmålstegn, men jeg føler jeg har brukt opp spørsmålstegn-kvota. Men jeg vet jo at alle jeg møter og alle jeg snakker med sier at jeg skal følge magefølelsen, no matter what. Men hva om fornuften sitter og pusher på magefølelsen og forstyrrer?

Tja, skal vi ta et lite sammendrag da. Ja, jeg er like forvirra som før jeg skrev dette. Nei, jeg vet fremdeles ikke hva jeg vil studere. Jeg tror frykten for å velge feil er så enorm at det setter meg litt ut av spill. Kanskje jeg bare skal finne denne steinen og bosette meg der. Hvem er med meg?

Likes

Comments