Godmorgon bloggläsare!

Idag är jag hemma från skoooolan, yey. Hemma med mamma som sover efter att ha jobbat natt och själv har jag inte sovit en blund heller, så har försök sova lite nu på morgonen men det har inte gått. *suck* Men jag ska inte klaga, ska plugga lite och umgås med mina älskade hundar. 


Likes

Comments


Nyss kommit hem från en jobbig måndag, har bokat tid hos frisören 15/5, sitter nu och äter blåbär med socker och mjölk och låter Moa Lignell's ljuva stämma flöda ut mina högtalare.
Dagens låt blir just av henne, enjoy ❤


Likes

Comments

Hejsan hejsan alla underbara bloggläsare!

Som ni alla vet så har jag varit i stugan och inte haft möjlighet att kunna blogga pga dåligt internet, men nu är jag hemma så ska blogga som tusan! 
Nu sitter jag i skolan och har drygt 2 lektioner kvar av dagen sen ska jag hem. 

Dagens klädsel blir idag mina svarta höga denim jeans och min nya vita crop top med hög urringning som jag fick av Emil i födesledagspresent. 

Likes

Comments

Ja, igår var min födelsedag 🎁🎈 Hade en helt underbar dag med fina människor och fina presenter. Tyvärr kommer jag inte kunna visa dom  för er nu eftersom jag inte är hemma och kommer hem på söndag. Jag ska nämligen tillstugan och bli firad av mor och/-eller farföräldrar och vara där över mini lovet som vi har fått nu. Sista dagen i skolan var igår och börjar om på måndag igen. 
Kanske blir att göra ett videoinlägg om presenterna jag fått och kanske en unboxing på min glossybox, fick nämligen en 12 månaders prenumeration på glossybox av Patrik 😍 Mer om det senare, kommer dock inte ha internet i stugan så vi får se vad som händer. 

Tills nästa inlägg dyker upp får ni ha det så bra! ❤

Likes

Comments

Nu har jag duschat, flätat håret och förberett inför imorgon. Och vad händer imorgon?? Jo, det är min födelsedag! 😄 TAGGAD! 
Dagens spenderas först i skolan till halv 3, sen stan och möta upp Emil och sen bege mig till Stallet med honom och Patrik. Efter det åker vi hem till mig och "firar min födelse" och massa grejs som mamma har planerat. Så kanske inte kommer vara världsbäst på att uppdatera bloggen imorgon men vi får se.

Och se nu till att ni börjar läsa Patriks blogg här på nattstad! Han har precis starta om sin blogg och behöver nya friska läsare och nya idéer och inspirationer till nya inlägg !

http://www.nattstad.se/pattepilot93


Likes

Comments

Nu har jag kommit hem, switchat till myskläder och ska nog äta lite pizza från gårdagens middag med Patrik 👍Likes

Comments

Ja som rubriken  lyder, vad anser jag om bisexualitet? 

Jag anser att alla är bisexuella. Varför? Jo, för du blir inte förälskad i det könet du ser, utan i den personligheten som personen har. Visst, du känner dig kanske attraherad av just killar om du är tjej, men om du nu råkar bli förälskad i en tjej betyder det ju inte att det du känner för henne är fel. Var öppen för nya saker och begränsa dig inte!
Ex: Du börjar prata med en på internet som är en kille (tror du). Ni får känslor för varandra och bestämmer er för att träffas, men sen visar det sig att det inte alls var en kille du pratat med, UTAN EN TJEJ! Vad skulle du tycka och tänka, samt göra då?
Jag vet att om det jag var i en sådan situation skulle jag först undra varför hon hade ljugit om att hon var tjej, sen om hon ändå är samma person som hon varit på internet. Mina känslor för henne skulle inte ändras och jag då blivit kär i en tjej hade inte gjort något. Eller vad tycker ni?

Obs! Detta är MINA åsikter om något stort, ni behöver inte anse samma sak!!  
Likes

Comments