haft två underbara dagar med felicia, vi ligger just nu i sängen å hon sover som en stock. kan inte sova, för mycket tankar och skit huvet på miig! livet är allmänt dåligt just nu och vet inte varför..!? aja, allt blir bättre med tiden sägs det. godnatt, pussis.

Likes

Comments

nyss kommit hem från att varit hemma hos pappa sen igår, och eftersom jag har slut på internet i telefonen så kan jag ju säga att det har varit dö tråkigt. så nu har jag äntligen Internet så nu är jag glad. aja iaf så har vi inte gjort så mycket, bara tagit det lungt. helt okej faktiskt! och om 5dar så fyller jag äntligen år,som jag längtar! sämst inlägg men det vart ett i allafall.


Likes

Comments

ligger i sängen med Sofia och inte gör ett skit. och är trött å hungrig. dagen har bara bestått av sänghäng och att duktiga jag har städat ur mitt rum för ska måla väggarna osv. jätte bra! nu ska vi fortsätta med det vi gör, ingenting.

Likes

Comments

ligger i sängen helt död med Sofia, idag så vakna vi tror runt 1 och sen drog vi ner och handla choklad eftersom man har så sjukt ont i magen 👍 gotti!
haha sen så fick nå ryck att vi skulle bada så vi drog väl ner till campingen men det va så kallt så det sket sig. och ska aldrig aldrig mer cykla i regn,värsta nånsin...orkar inte skriva nå mer så godnatt!


Likes

Comments

haft en jätte mysig kväll med Sofia,underbart väder osv

Likes

Comments

första veckan av sommarlovet har gått, så skööönt.
har inte hunnit bloggat så mycket med det sket man väl i, ja! så är snäll och gör ett nu bara för att jag är glaaad. har inte hänt så mycket speciellt, förutom att de har varit midsommar. och den har väl varit helt okej, vädret sög ju så de va mindre bra.
och för första gången i år så har jag badat helt näck med Sofia, najs najs och lite pin....
Likes

Comments