Två dagar sen med det här inlägget men jag måste bara visa vad som bakades i söndags. Tog bilderna för att lägga upp dom då men ja, man glömmer för de kommer massa annat i vägen hela tiden.

Men iaf, det blev lussebullar och ischoklad. Adde gjorde banan doppad i Nutella med hackade jordnötter. Tro det eller ej men jag är inget fan av Nutella. Jag tycker själv att det är konstigt o har verkligen försökt att tycka om det men jag har aldrig fastnat för det haha.

Blev sjukt nöjd med lussebullarna! Och ischokladen också iof :)

Nu blir det ett gympass och sen plugg.

// Siiisoow

  • 0 readers

Likes

Comments

Jävlar vad tiden går sakta när man närmar sig slutdatumet. Dock har tiden gått otroligt fort sen vi fick veta att vi skulle sluta, sex månader sen, just då kändes det så långt borta. Men idag är vi här och det är bara tre dagar kvar.. sjukt!

Jag längtar till torsdag, vakna på morgonen o känna att man inte behöver gå tillbaka till det här kontoret. Jag vet, låter som världens hemskaste ställe men jag har haft mina upp och ned gångar på de stället.

De sist dagarna blir de inte så mkt jobb, vi ska städa, lämna in datorer osv. Så jag hoppas att de inte blir så långa dagar. Förhoppningsvis behöver vi inte gå dit på onsdag. Då är planen att börja träna igen. Ska bli såå skönt att kma tillbaka till gymmet!

Nej, nu ska jag ta mig igenom dom här sista dagarna!

// Siiisoow

  • 2 readers

Likes

Comments

Då var det dags att börja blogga igen. Ni vet när något nytt händer i ens liv och man säger att ett nytt kapitel börjar. För mig känns det som att det är en helt ny bok.

Dom senaste 3-4 månaderna för mig har nog varit den stressigaste perioden för mig, men jag har klarat det, snart iaf, om en och en halv vecka.

Jag har pluggat och jobbat heltid, samtidigt som jag har flyttat. Om en och en halv vecka har jag min sista arbetsdag på mitt nuvarande jobb. Jag är färdig personlig tränare och snart även kostrådgivare och hälsokonsult. Den riktiga resan börjar och jag kommer få jobba med det som jag älskar, kost och träning. Men först tänkte jag ta ledigt hela december, få i ordning det jag ligger efter med, ta igen den stressiga tiden jag har haft, träna, äta och må bra.

Så välkommen till min nya "bok" och kapitel 1. Det ska bli spännande att se hur framtiden ser ut och se vad 2017 har o bjuda på.

//Siiisoow

  • 1 readers

Likes

Comments