Jag ber om ursäkt över den dåliga uppdateringen igår. Jag lyckades nämligen somna hela dagen och när jag väl var vaken ville jag spendera tiden med Sebastian. Idag är jag ledig och planerar att sminka mig, beställa lite saker, plugga och självklart blogga. Eftersom majoriteten av er ville läsa personliga krönikor så planerar jag att skriva en idag. Jag är så oerhört nervös och rädd för att öppna upp mig på internet. Men jag vill verkligen att ni ska känna mig lite mer personligt och därför tror jag att det kan vara en bra idé. Ha en trevlig dag!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

En liten outfit från tidigare i veckan

Jacka: H&M// Väska: Mango// Jeans: Ingen aning// Blus: Nelly// Skor: Adidas

Likes

Comments

Som ni såg i mitt förra inlägg så visade jag er min nya väska tillsammans med en försvarsspray. Jag beställde väskan ifrån mango för enbart 125 kr(!) förra veckan. Jag har länge velat köpa en simpel liten axelväska som inte är speciellt stor och den här passar perfekt. Det jag verkligen älskar med väskan är att den inte är svart utan marinblå. Jag har ju bara svarta axelväskor så det var skönt med lite omväxling. Love it.

Likes

Comments

Det här inlägget är i samarbete med Bodyguard.

Flaskan får plats perfekt i en liten väska som stor.

Tyvärr lever vi i ett samhälle där främst tjejer måste ständigt anpassa sig efter det andra könet. Vi måste alltid tänka till innan vi sätter på oss visa klädesplagg eller beter oss på ett sätt. Jag skäms över att vi har det så än idag och jag önskar att mina döttrar aldrig kommer att uppleva detta. Jag vill verkligen tro att jag kan gå själv hem på kvällen utan att något kommer hända mig. Men jag har alldeles för mycket att förlora. Därför kan jag stolt visa en laglig försvarsspray (klick!) som jag har fått i samarbete med bodyguard.

Bodyguard erbjuder 4 olika försvarssprayer och två överfallningslarm för grymma priser. Den jag har fått hem är en förblindande försvarsspray med färg, gel, specialämnen med en optimerad munstycke. Sprayen innehåller ingen pepparextrakt och är därför lagliga i Sverige och Norge.

Vid eventuell angrepp:

1. Rikta burkens munstycke mot angriparens ansikte och ögon.
2. Tryck igenom säkringen och spraya hela burkens innehåll mot ögonen.

Bodyguard erbjuder även en utbytesgaranti ifall man har blivit tvungen att använda sig av den under försvar. Detta gör du genom att skicka in din polisanmälan och sprayburken (eller kvittot).


Likes

Comments

Dagens humör: Sitter just nu och äter jordgubbar så jag är på as bra humör.

Dagens borde: Plugga som vanligt.

Dagens frisyr: Lockigt hår precis som på bilden.

Dagens smink: Jag har inte som bilden. Har min standard vardagssminkning.

Dagens klädsel: Bootcur jeans och en svart sweatshirt med adidas superstar samt skinnjacka.

Dagens planer: Jag har skola till 15:15 och sen ska jag hem och fira pappa.

Dagens materiella vill ha: Vill ha en ny ögonskuggspalette och glitter eyeliner.

Dagens tråkigaste: Vi har fortfarande byggare hemma så jag kan inte baka en tårta till pappa...

Dagens längtan: Kristehimelfärd och klämdag då jag är ledig.

Dagens superlängtan: Espania med bae. Precis som förra gången jag skrev den här listan.

Dagens låt: "Gangland"- Young T & Bugsey

Likes

Comments

Måndag:. Plugga hemifrån då jag är ledig. Däremot har jag glömt min dator laddare hos Sebbe så jag vet inte hur länge jag kommer att kunna plugga. Jag ska även ta en del bilder till bloggen som kommer att komma upp under veckan.

Tisdag: Jag ska till skolan och ta ett betygssnack med alla mina lärare. Det värsta jag vet är när man tror att man ska få ett betyg och så får man inte det...

Onsdag: Först ska jag till skolan och göra bland annat matte nationella. Efteråt drar jag och jobbar till 22:00 och sen drar jag nog hem.

Torsdag: Ledig! Har absolut inget speciellt bokat och jag tror helt ärligt att jag kommer ligga i min säng och dega. Jag ska kanskee på en studentskiva men är lite tveksam.

Fredag: Ledig! Även här har jag inget bokat men jag vet att jag kommer vilja göra något. Ifall det blir fint väder kanske jag drar in till stan men några kompisar och fikar. Men vi för se helt enkelt.

Likes

Comments

Älskar att vara "ledig" varje måndag då det inte ger mig ett dugg någon söndagsångest. Just nu är jag hemma hos Sebastian och ska snart in och duscha. Efteråt planerar jag att plugga lite och sen ta en snabb promenad till ICA för att köpa frukt och hämta ut ett paket. Igår jobbade jag hela dagen så fick tyvärr inte ta del av det fina vädret men idag tänker jag sitta ute och sola lite. Det är verkligen galet hur vädret ändrades men tänker verkligen inte klaga.

Igår jobbade jag som sagt 9 timmar och drog till en kompis studentmottagning direkt efteråt. Det var skit rolig och det gav mig verkligen värsta studentkänslan. Ser fram emot att samla hela min släkt och mina vänner för att fira att jag har tagit studenten.

Likes

Comments