Header

Om det är något jag ständigt mer eller mindre samlar på så är det nog ögonskuggor och speciellt paletter. Jag dras automatiskt till varma, neutrala färger. Jag kan inte riktigt bestämma mig ifall jag gillar mest lila/rosa toner eller varma bruna. Men eftersom jag dras till samma färger hela tiden så händer det lätt att jag hamnar med paletter med mer eller mindre samma färger. Jag har lyckas att välja 3 av mina favorit paletter så here we go:

- Mac, burgundy times 9: Denna köpte jag inne i Åhlens i Stockholm och ångrar aldrig det här köpet. Eftersom jag har brun/gröna ögon så framhävs verkligen dem med hjälp av dessa färger. Skuggorna är väldigt pigmenterade och jag kan nog komma fram med ungefär 50 olika looks med enbart den här paletten. Den är super smidig att ha i necessären ifall man reser mycket eller pendlar mellan olika hem. Pris: 435 kr (här)

-Morphe 350m: Jag tror nog att alla har hört om den här vid det här lagret. Den är överallt på instagram och sociala medier tack vare Jaclyn Hill som jag tror nämnde den först. Den här paletten är perfekt för er som vill börja med smink men inte riktigt vet vart man ska börja eller vill lägga ner mycket pengar. Den hör paletten är nog "basen" till alla mina senaste sminkningar då alla färgerna är matta och sjukt bra. Pris: Beror på hemsida men ligger mellan 200-400 kr. (här)

-Violet Voss, holy grail palatte: Jag vet att jag redan har visat upp den på bloggen och mina sociala medier men jag kan inte sluta. Så bra är den. Den har blandat med matta, skimriga och glittriga ögonskuggor vilket gör det smidigare och enklare för en. Då man inte behöver leta fram flera olika skuggor. Det ända negativa är att den blir väldigt smutsig lätt. Psst Madly har precis fått in dem igen så skynda att köpa den innan den tar slut! Pris: beror på hemsida. Men 599 på madlady. (här)

Likes

Comments

Idag var verkligen en dag för att ha på sig mjukisar. Jag började 9 och slutade 11:40 så det kändes inte värt att fixa till sig. Jag hade ju som sagt enbart 2 lektioner vars 1 av dem ägnade jag till att skriva prov. Provet gick urdåligt men tror förhoppningsvis att jag åtminstone får ett E. Idag ska jag inte göra något annat än att plugga recept och ligga i sängen. Jag känner att jag håller på och blir sjuk och vill därför bara vila. Imorgon jobbar jag till 23 och har mitt teoretiska prov på vapiano. Stress. Ska gå ner och äta lunch men vi hörs senare!

Tröjan fick jag hemskickat ifrån Zaful och ni hittar hör

Likes

Comments

"Jag hoppas att du blir kär, vill att du ska bli det många gånger för den kan ju kännas sådär måste prova på det, det finns många former. Kärleken är svår, men kärleken är fri"

Kärleken ska lyfta upp dig inte tynga ner dig. Din partner ska hjälpa dig att flyga inte hjälpa dig att krascha. Men några gånger blir det inte så.

Jag förstod inte vid den tiden att jag inte behövde må det sättet. Jag visste inte att det var fel att sitta att vänta på något bra som kompenserade ut mot det dåliga. Att ständigt gå runt med en klump i magen för att man visste att hen skulle avboka våra planer. För jag var blind. Jag fokuserade enbart på rosen och ignorerade taggarna.

Men idag vet jag jag. Jag vet att kärlek inte ska få en att må dåligt. Den ska inte få dig att känna dig osäker. Jag trodde alltid att det var något fel på mig. Att jag inte var tillräckligt bra. Jag försökte ändra på mig gång på gång. Jag förstod inte att hen var min ankare när jag höll på att drunkna.

Men idag vet jag att det inte var fel på mig. Eller mitt ex. Utan mer på oss. Vi två tillsammans. Och jag är så glad att hen insåg det innan mig. För annars hade jag aldrig lämnat förhållandet. Eller rättare sagt släppa taget av vårt förhållande. I den stunden fattade jag däremot ingenting. Hallå vi två var ju episka tillsammans? Det var jag och du mot världen. Inte du. Vi.

Jag har fått efterfrågan om att bli mer personlig här på bloggen för att ni ska få en bättre inblick om mig som person. Eftersom jag verkligen brinner för psykisk ohälsa i samband med relationer så kunde jag verkligen inte låta bli att mitt första personliga inlägg handlade om detta. Idag har jag världens finaste och underbaraste relation men min första kärlek var verkligen tvärtom mot slutet. Jag tänker inte låtsas som att jag är vuxen och erfaren utan den här texten går ut till alla er unga från en ung person. Sen så vill jag vara tydlig med att jag inte vill skuldbelägga mitt ex eller hänga ut hen. Hen är en underbar person men vi två tillsammans var inte det.

Likes

Comments

Ni hittar mig på:

-instgram: siham.lasfirare

-snapchat: siham99


Likes

Comments

Onsdag morgon och det känns som måndag.. Hade som vanligt super svårt att vakna och gå upp ur sängen. Jag somnade med katten igår och väckte mig varje timma och ville ha uppmärksamhet. Jag tror nog att jag har den mest uppmärskamhetsökande katten någonsin. Idag jobbar jag inte så jag drar nog bara hem till Sebastian och spenderar kvällen med honom. Vi hörs!

Likes

Comments

När jag kom hem igår låg det en paket avy i posten som jag inte hade väntat på. Jag hade varken beställt något eller väntade på något. Tänkte först att det skulle vara något som jag har beställt för länge sen och som kom nu men jag hade fel. I paketet låg det en kofta ifrån underbara zaful.com som ni hittar här. Koftan är verkligen perfekt nu till vintern och ifall jag fortfarande hade mitt gymkort hade jag levt i den här i gymmet. Super enkel att sätta på sig på tidiga morgondagar så att man inte ser helt förstörd ut men känner sig super mysig.

Likes

Comments

1. Hur gammal är du? Jag är 17 år.

2. Hur gammal känner du dig?
Jag har alltid gått med 98:or så jag känner mig som en.

3. Vad har du gjort i dag? Jag har varit i skolan.

4. Vilken film såg du senast? "room", rekomenderar det starkt!

5. Vem ringde du senast? Sebastian.

6. Är du besatt av någonting?
Redbull tror jag nog.

7. Är du rädd för blod? Jag vill bli sjuksköterska så inte speciellt.

8. Beskriv platsen du befinner dig på just nu? Sitter på en hård stol i skolan och vill somna.

9. Kan du nämna fem statsministrar under 1900-talet i Sverige? Oj, tyvärr inte.

10. Googlade du för att få fram svaret på föregående fråga? Haha, nej tänkte vara ärlig.

11. Vilken färg är dominerande i din garderob? Svart, otippat i know

12. När vaknade du i dag? Jag vakna ungefär 6.

13. Vilken är din favorithögtid? Min födelsedag helt klart, och ja jag ser min födelsedag som en högtid.

14. Vart i världen skulle du vilja befinna dig just nu? Älskar Sverige så vill inte direkt bo någon annan stans men en strand skulle inte sitta dåligt.

15. Nämn en plats i världen du besökt som du aldrig vill återvända till? Hmm, min gamla skola

17. Vad lyssnar du på just nu? Lyssnar på Janie prata om bolibompa.

18. Har du någon gång brutit ett ben? Yees, armen när jag var yngre.

19. Vilka fem saker vill du inte vara utan i ditt skafferi/kyl?
Juice, juice, juice, juice och juice.

20. Vem är din favoritkändis? Beyoncé

21. Vad är du på för humör just nu? Är otroligt trött så jag är lite irriterad.

22. Vilka världsdelar har du varit i? Europa och Afrika.

23. Snarkar du? Hahaha aah detgör jag. Men enligt Sebastian så är det söta snarkningar.

24 Hur går du helst klädd? Klänningar!

25. Vilket stjärntecken är du född i? Vågen.

26. Vilket är ditt favoritgodis? Älskar surt godis.
27. Vad sa du senast? Jag skrattade högt

Likes

Comments

Godmorgon! Sitter just nu i skolan och är för en gång skull i tid. Jag har prov på torsdag och behöver verkligen hjälp ifrån läraren då jag satsar högt på den här kursen. Har verkligen ingen tid att slöa sista terminen då jag strävar efter att gå ut med minst c på allting (förutom matten). Efter skolan ska jag hämta ut ett paket och sen dra hem för att plugga inför provet. Jag jobbar ingenting den här veckan förutom på fredag så jag kommer att vara aktiv här på blogget vilket är skönt. Ska nu gå in till klassrummet men vi hörs!

Likes

Comments