Snön, vart är du?
Dåligt med bilder för tillfället, när jag kommer hem från jobbet är det ju mörkt ute, så fota blir lite svårt. Har haft en lugn jobbhelg. Sen har Gustav lagat god mat alla dagar. Just nu rullar han köttbullar och mos till kvällsmat och bakar isländskt 'rúgrauð' 😍. BÄSTA med julen. Mörkt rågbröd med kallrökt lax, eller leverpaté, eller bara smör och ost. Mm. Längtar.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Har rensat lite i bildstömmen i mobilen. Herregud. Haha. Hittade några outfit bilder kan man säga. Ändå kul att se allt som hänt.

Sitter i soffan och kollar tecknat till frukosten.

Likes

Comments

Så mycket fint vi har på barnavdelningen. Kom en "glittrande" leverans i veckan. Så söta tröjor med färgglada paljetter som skiftar färg när man slätar över med handen. Finns chans att en eller två slinker ner till Iris.

Imorgon är jag ledig. Blir att gramsa runt i jullådorna. Får se om pyntet kan skapa lite julstämning. För utanför är vintern brisfällig.

Likes

Comments

Det är verkligen tomt utan gosiga Assar. Åter igen tillbaka till vardagslivet, fånge i mina egna tankar. Det må ha varit intensivt, att gå från inget till att ha en hund på halsen 3 dagar och nätter i sträck.

För han var bokstavligen en svans. Jag fick inte gå på toa ifred för då stog han utanför, gnydde och krafsade på dörren. När jag stog i duschen la han sig framför och gled sakta in i duschen så att han blev alldeles blöt. Haha. Stog jag och lockade håret la han sig PÅ mina fötter tills jag var färdig. Somsagt inte en sekunds avskildhet. 🐾

Men trots detta var det så himla befriande att just ha något som håller en sysselsatt och fullt fokuserad på honom och inget annat. Leva för stunden. Man blir varm i hjärtat att någon är så beroende utav en.

Sen var han extremt kelig! Låg och sov PÅ mig och ville vara så nära som det gick. Som att sova med ett varmt gosedjur. Blir full i skratt av alla sovställningar 👆🏻.

Ja, som jag anade blev jag inte direkt mindre sugen på hund. Men däremot har jag insett att mina arbetstider inte är rättvisa. Finns ingen tid över för långa promenader och lek och bus när man jobbar 8-8.

Visst på lediga dagar kan man dra ut på äventyr, men oftast är det istället hemmasysslorna som väntar runt hörnet. Jag respekterar att en hund faktiskt förtjänar bättre!


" A house is never lonely where a loving dog waits "

Likes

Comments

Jag vet, Mycket bilder nu. Men kan inte hjälpas. Är lite förälskad i naturen. Idag var jag och Assar uppe i naturreservatet här i Lanna. Dog litegrann. Tänk att jag bor här. Obeskrivligt vackert. Kameran gick varm och hunden sprang runt som en galning och åt allt fårbajs han kunde hitta. Haha.

Likes

Comments

En riktigt lyckad dag igår också! Fin frostig morgon följt av en tur till skogen. Till kvällen blev det hemlagad pizza hos mor och far. Idag eftermiddag ska jag lämna Assar. Kommer bli tomt minst sagt. Han har varit underbar. Ligger och sover i min famn just nu.

Likes

Comments

Kommer leva länge på denna dag. Den var sådär underbar på alla vis. Assar sprang lös och var så lättsam och lydig. Skogen var magisk, fin belysning och fint väder. Så kul att fota och bara njuta av naturen och det drömmiga sällskapet. Om jag fick bestämma skulle jag BO ute i skogen.

Likes

Comments

Hall/Entré

Vill verkligen få ordning på hallen och gästrummet nu. Har bestämt vissa bitar som så småningom ska inhandlas och läggas på plats. Men får nöja mig med en moodboard sålänge, underlättar alla tankar som flyger runt.


Gästrum

Likes

Comments

Det börjar ju närma sig, med stormsteg. Allt pyntande. Ska dessutom ha julbord med mina kollegor här, 9 december. Då bör allt vara i sin ordning. Jag har aldrig riktigt gillat adventsljusstakar. Men erkänner att 'star trading' levererar riktigt fina. Frågan är bara vilken färg? Är nog mest förtjust i den röda tror jag. Snyggt med mässing/guld detaljerna...

Likes

Comments

Många som känner mig vet att jag sedan liten varit lite besatt av hundar. Önskan efter en egen hund växer sig större. Syrrans lilla Cócó har visserligen hjälpt en hel del! Nu när han kommit till åren börjar man ju tänka hur fruktansvärt tomt det skulle bli utan honom.
Då Gustav är rädd för hundar ser det inte ut som att det blir någon för mig...
Men jag känner ju att jag så gärna vill ha någon att pyssla om. En lurvig vän som tar mig upp ur sängen på lediga dagar och drar mig ut i naturen. Att liksom ha en uppgift. Ha någon annan att tänka på än en själv, leka, trixa, klappa, promenera, mata, ja allt det där som innebär.

Och vet ni! På fredag ska jag hämta en svart labrador som ska vara hos mig fredag till söndag! Det är min systers kompis labrador. Hon har honom på hunddagis under veckorna, men om jag vill kan jag alltså få ha honom på mina lediga dagar och när de behöver hundvakt. Vilket var redan till helgen! Åh, är så taggad och glad! Har aldrig träffat honom, så vet inte hur han ser ut. Bilderna är tagna från Pinterest. De har haft honom i några månader så han är väl lite utav en tonåring om jag förstått rätt.
Han heter Assar!

Likes

Comments