Hey alle, jeg håber I har haft en skøn weekend - her er ihvertfald lidt billeder fra min💋

Fredag hentede jeg mine to veninder fra Kbh, hvor vi hyggede hele aftenen. Dagen efter holdte jeg fødsbrunch for mine tætteste veninder, og om aftenen hyggede vi os med vin. Jeg er lige kommet hjem, efter at have fulgt min bedste veninde silke til toget, men hende ser jeg heldigvis om 3 uger igen.

Ellers beskriver billederne ret godt hvad vi lavede🥂

Rigtig god søndag til alle!!

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Hey alle, jeg håber I har haft en skøn søndag!

Jeg har bare tullet rundt med min veninde, gået tur med min familie, inden de skulle afsted og været ude og spise. Jeg elsker søndage, hvor man kan få ordnet sine ting, få gjort rent og slappet af inden ugen starter.

Jeg var oppe og se vores nye lejlighed som vi lige har købt, vi flytter allerede snart - den 2. December. Det bliver så rart, den er hel ny ligesom vores nuværende - jeg elsker bare tanken om, at jeg er den første som har boet i den. Jeg har postet en video på min instastory - @sigridvictoriahojbjerre

Outfit

Bukser fra H&M

Trøje fra Zara

Støvler fra Billi bi


Hav en skøn aften derude💋Likes

Comments

Hey alle

Nu er det blevet efterår, det betyder at vi skal væk med sommertøjet og frem med alt det lækre og varme hyggetøj. Jeg har udvalgt mine musthaves til efteråret, ihvertfald nogle af de vigtigste for mig hehe🍂🐻

1. En lækker og varm jakke! Jeg elsker min vaskebjørnspels om vinteren, da man simpelthen ikke kan fryse i den! Min jakke er fra Utzon, prisen er høj, men det hele værd!!!

2. Et lækkert halstørklæde - mit er lavet af cashmere, så det er vildt behageligt og varmer godt. Det er fra lala Berlin og det har jeg også købt i Utzon. Jeg ved at COS også laver nogle vildt lækre tørklæder, som er lidt billigere.

3. FUGT TIL LÆBERNE!!! Der findes ikke noget værre end uplejede læber, det kan ske for alle - men guuud hvor jeg hader det! Jeg bruger en fra Elizabeth Arden, som man kan få i Matas, magasin, Illum osv.

4. Støvler som både ser godt ud, men samtidigt er nice at have på. To af mine ynglings støvler er, mine jeffrey campbell støvler med hæl. Jeg købte dem til et loppemarked som Medina holdte, og syntes de var så seje!

5. De andre sko er fra Billi bi, dem har jeg købt i magasin og synes det er en vildt lækker hverdagsstøvle.

6. Det vigtigste om efteråret og vinteren, er for mig hyggetøj! Jeg kan ikke få nok, og synes det er så hyggeligt at tulle rundt i striktrøjer og varmt tøj. Mit striksæt er fra H&M, jeg har det både i lyserød og grå, men må dog indrømme at det grå er mit ynglings.

7. Selvom jeg ville ønske, at det kun sner om vinteren - så blæser og regner det også rigtig ofte:( Derfor er det et must for mig, at have en paraply, min er bare fra NOANOA - jeg er endelig ligeglad, jeg skal bare ikke have vådt hår osv. haha

Tak fordi I læste med, jeg håber i får den dejligste dag💋

Likes

Comments

Hey alle, jeg håber I har en skøn dag indtil videre! Her kan I se hvilket makeup jeg bruger til hverdag, det tager typisk 10 minutter for mig, at lægge min makeup. Hvis I kunne tænke jer, at se hvilket makeup jeg bærer til fester, så har jeg også lavet et indlæg om det.

Enjoy💋🌸

Step 1 - Det er mit nøgne ansigt, helt uden makeup haha. Jeg starter med at fugte det, med min Jurlique fugtighedscreme.

Step 2 - Jeg tager en smule concealer under mine øjne, for at lysne op. Jeg bruger dog ikke for meget, da jeg ikke ønsker at det skal "kage". Jeg bruger min NAKED skin concealer

Step 3 - Jeg sætter mit ansigt med en "studio fix" pudder fra MAC, som gør at min concealer sidder hvor den skal.

Step 4 - Jeg ordner mine øjenbryn med en øjenskygge fra MAC, i farven "charcoal Brown"

Step 5 - For at give mit ansigt lidt farve, så går jeg ind med lidt blush fra gosh i farven "Electric pink"

Step 6 - Præcis med samme formål som sidst, bruger jeg min bronzer fra MAC i farven "give me Sun!"

Step 7 - Jeg lægger noget øjenskygge, for at definere mit øje. Jeg bruger en skygge fra MAC i farven "Wood Winked"

Step 8 - Det er mascara. Jeg har erfaret mig, at de billige mascaraer virker bedst! Så det er jo bare lækkert✌🏾

Det sidste billede - Her kan i se resultatet, meget simpelt, ikke for meget men heller ikke for lidt (ihvertfald til min smag)

Kys og skøn dag🌸😘

Likes

Comments

God eftermiddag på bloggen.

Jeg ligger lige nu i min seng og slapper af. Min veninde og jeg var til Aarhus festuge igår og derefter tog vi ud til nogle venner. Maddie og jeg faldt i søvn derude, klokken 5 og vågnede igen klokken 8. Vi blev hurtigt enige om, at smutte hjem til mig, hvor vi bare lå og hyggede (eller jeg sov haha). Nå men det jeg prøver at sige, er at jeg er virkelig træt i dag.

Der er flere som har spurgt ind til, hvad jeg går og laver - altså ifht uddannelse osv. Så det vil jeg lige forklare jer alle, hvis I har nogle spørgsmål, så endelig kom med dem!

Mange vælger gym fordi de tænker, at de gerne vil læse videre efterfølgende. Men der er godt nok også en del, som vælger gym fordi de ikke ved, hvad de ellers skal. Jeg var egentligt blevet optaget på gym osv. men jo tættere jeg kom på slutningen af sommerferien, kunne jeg mærke at det ikke var det rigtige valg.

Jeg har arbejdet på Emmerys i nogle år, men valgte at sige op. Nu har jeg så fået noget der minder om fuldtid inde i HM, hvilket jeg er så glad for! Mit mål er, at skulle spare en masse penge op, så jeg kan tage en danseuddannelse, noget indenfor skønhed, sundhed osv. Jeg har utroligt mange mål som jeg gerne vil opnå, og jeg ved at hvis man kæmper for det, så kan man godt!! Jeg har det rigtig godt med ikke, at have en fastlagt plan for, hvordan de næste 5 år af mit liv kommer til at forløbe. Lige nu nyder jeg, at kunne stå op klokken 8:00 hver morgen, hoppe i træningstøjet, gøre mig klar efter træning og så generelt bare lave ting jeg elsker (plus jeg arbejder meget)

Lige meget hvad, så kan jeg altid tage en hf, hvis jeg lige pludselig fortryder (hvilket jeg er overbevidst om at jeg ikke gør) men det er altid rart at have det som en sikkerhed.

Mit bedste råd til jer, det er at følge jeres drømme - det er jeg ihvertfald igang med

Kæmpe krammer, Sigrid <3

Likes

Comments

Hey på bloggen

I dag kunne jeg godt tænke mig, at vise jer, hvordan jeg får den bedste morgen. Jeg er det sygeste ordensmenneske, og jeg har altid haft et motto som hedder "hvis der er kaos omkring dig, er der også kaos inde i dig." Og omvendt "er der balance omkring dig, så er du også i balance."

Så her kommer nogle af mine morning hacks, enjoy💋

Step 1 Jeg starter altid morgenen ud med at rede min seng, det er en lille og hurtig ting, som gør en kæmpe forskel for mig!

Step 2 jeg tager ALTID et bad hver morgen. Det giver mig en god start på dagen, og jeg elsker at være helt ren.

Step 3 er morgenmaaaaad - jeg elsker min morgenmad! Den består altid af en kop kaffe, et stykke ristet rugbrød med avokado, salt og peber😋

Step 4 jeg finder ofte mit tøj om morgenen når jeg vågner, men hvis jeg ved at jeg skal arbejde fra morgenstunden, så sørger jeg for, at lægge mit tøj klar, det er bare rart at vågne op til. Så ved man præcis hvad man skal have på, og man undgår tøj-krisen (som jeg virkelig bare HADER haha)

Step 5 jeg slutter af med at lægge lidt makeup, og så er jeg ellers klar på hvad dagen bringer mig. Det varierer, hvor meget tid jeg bruger om morgenen. Nogle gange kan jeg tulle rundt i 2 timer og andre gange i 30 min. Men for mig er det virkelig vigtigt at have god tid om morgenen😴

Jeg håber I får den skønneste fredag!

Kys Sigrid

Likes

Comments

Bukser: Zara T-shirt: Zara sko: Michael kors

(også havde jeg min jakke på fra mango og en taske fra Louis Vuitton)

Hey alle - long time no see! Men jeg er tilbage;)

Jeg ville lige dele mit outfit med jer, da der er en del, som har spurgt inde på Instagram, hvor tingene var fra osv. Normalt er jeg en kjole og nederdelspige, men jeg må sige, at jeg også har fået en svaghed for bukser og leggings. Det var jo egentligt et meget simpelt outfit jeg bar igår, men alligevel synes jeg, at det så ret fedt ud, da der var lidt flere farver på, end jeg normalt plejer at gå i. Det er altid det sikreste, at tage et sort og gråt basic outfit på, men det kan altså også gå hen, og blive lidt kedeligt i længden.

Jeg er helt vild med bukserne fra zara, da de er ribbed nede i bunden - det synes jeg ser vildt fedt ud.

T-shirten er egentlig meget basic, men synes den er så lækker, når man har fået noget tan😋

Skoene er bare perfekte til dem, som ikke er specielt høje (ligesom mig) der er nemlig en lille hæl på, uden det er noget man bider mærke i.

Jeg håber I får den skønneste dag, mange knus herfra💋

Likes

Comments

Hey alle skønne læsere

Lige nu ligger jeg i min seng, på et lækkert hotel i Spanien. Min mor og jeg var så træt af dk's vejr, så vi besluttede os for at tage en lille rejse, inden vi rejser rigtigt med hele min familie. Det var totalt spontant, så jeg har kun vidst det i en uge, jeg elsker sådan noget! Vi er i Alicante, som ligger i det sydlige Spanien. Det bliver så lækkert med noget sol, jeg er allerede blevet rigtig brun:)))
Igår mødte vi en lille bitte dame som sad på gaden. Hun tjener sine penge på, at få taget billeder med turister som går forbi. Egentligt syntes jeg, at det var lidt syn for hende, men på den anden side, så fik hun nogle penge. Det var ihvertfald en anderledes oplevelse, og generelt er der forbavsende mange tiggere:/

Nu vil jeg læse videre i min bog, ihh den er så god!! Normalt HADER jeg at læse, men den har virkelig fanget mig.

Jeg håber I får en dejlig ferie, uanset om I skal rejse eller ej.

Mange kys

  • 6975 Læsere

Likes

Comments

Hey skønne læsere
Jeg synes hvide og velplejede tænder, er noget af det mest vigtige, når det kommer til udseende. Derfor vil jeg vise jer, hvilke produkter jeg bruger, til at holde mine tænder hvide.
Jeg er så begejstret over coalcure, som jeg allerede har skrevet et indlæg om - DET VIRKER! Jeg skal ikke kunne sige om det virker i længden, men når man bruger det, så får man hvidere tænder, hvilket jo er så skønt.

Jeg starter altid med at bruge coalcure, hvorefter jeg bruger min tandpasta fra marvis, som også sørger for at lysne mine tænder. Jeg er så glad for denne kombination, og kan klart anbefalede det!

Hvis I har nogle spørgsmål, så endelig kontakt mig over Instagram @sigridvictoriahojbjerre eller send mig en besked her - I må have den bedste aften og nyde det lækre sommervejr.

Kys og massere knus

Likes

Comments

Hey alle
Igår havde jeg dette makeuplook på - det er faktisk næsten altid, det som jeg har på i byen.
Jeg er ikke så kreativ på det punkt, jeg synes bare det skal se naturligt og lækkert ud. Jeg går mest med varme farver, da jeg synes det passer bedst til min hudtone. Typisk synes jeg, at lyshårede piger bedst klæder lidt mere "friske farver", hvor jeg derimod synes, de fleste brunetter ser bedst ud i jordfarver.
Jeg vil gå igennem hvilke produkter jeg har brugt, så kan I piger få noget inspiration.


STEP BY STEP!

1. Jurlique replenishing Day creme
2. Benefit the pore fessional primer
3. Urban decay naked skin concealer (under øjnene)
4. MAC studio finish concealer (til ansigt)
5. Bare Minerals mineral pudder
6. MAC bronzer i farven: refined golden og give me Sun!
7. MAC blush i farven: margin
8. Øjenbrynspudder i farven: charcoal Brown
9. Browgel fra Loreal
10. Øjenskygge: "charcoal Brown" i min crease og "honey Lust" på selve øjenlåget.
11. Lancome hypnose mascara

Hvis I har nogle spørgsmål så skriver I bare!

Kys og nyd ferie

Likes

Comments