Bukser: Zara T-shirt: Zara sko: Michael kors

(også havde jeg min jakke på fra mango og en taske fra Louis Vuitton)

Hey alle - long time no see! Men jeg er tilbage;)

Jeg ville lige dele mit outfit med jer, da der er en del, som har spurgt inde på Instagram, hvor tingene var fra osv. Normalt er jeg en kjole og nederdelspige, men jeg må sige, at jeg også har fået en svaghed for bukser og leggings. Det var jo egentligt et meget simpelt outfit jeg bar igår, men alligevel synes jeg, at det så ret fedt ud, da der var lidt flere farver på, end jeg normalt plejer at gå i. Det er altid det sikreste, at tage et sort og gråt basic outfit på, men det kan altså også gå hen, og blive lidt kedeligt i længden.

Jeg er helt vild med bukserne fra zara, da de er ribbed nede i bunden - det synes jeg ser vildt fedt ud.

T-shirten er egentlig meget basic, men synes den er så lækker, når man har fået noget tan😋

Skoene er bare perfekte til dem, som ikke er specielt høje (ligesom mig) der er nemlig en lille hæl på, uden det er noget man bider mærke i.

Jeg håber I får den skønneste dag, mange knus herfra💋

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

Hey alle skønne læsere

Lige nu ligger jeg i min seng, på et lækkert hotel i Spanien. Min mor og jeg var så træt af dk's vejr, så vi besluttede os for at tage en lille rejse, inden vi rejser rigtigt med hele min familie. Det var totalt spontant, så jeg har kun vidst det i en uge, jeg elsker sådan noget! Vi er i Alicante, som ligger i det sydlige Spanien. Det bliver så lækkert med noget sol, jeg er allerede blevet rigtig brun:)))
Igår mødte vi en lille bitte dame som sad på gaden. Hun tjener sine penge på, at få taget billeder med turister som går forbi. Egentligt syntes jeg, at det var lidt syn for hende, men på den anden side, så fik hun nogle penge. Det var ihvertfald en anderledes oplevelse, og generelt er der forbavsende mange tiggere:/

Nu vil jeg læse videre i min bog, ihh den er så god!! Normalt HADER jeg at læse, men den har virkelig fanget mig.

Jeg håber I får en dejlig ferie, uanset om I skal rejse eller ej.

Mange kys

  • 1674 læsere

Likes

Comments

Hey skønne læsere
Jeg synes hvide og velplejede tænder, er noget af det mest vigtige, når det kommer til udseende. Derfor vil jeg vise jer, hvilke produkter jeg bruger, til at holde mine tænder hvide.
Jeg er så begejstret over coalcure, som jeg allerede har skrevet et indlæg om - DET VIRKER! Jeg skal ikke kunne sige om det virker i længden, men når man bruger det, så får man hvidere tænder, hvilket jo er så skønt.

Jeg starter altid med at bruge coalcure, hvorefter jeg bruger min tandpasta fra marvis, som også sørger for at lysne mine tænder. Jeg er så glad for denne kombination, og kan klart anbefalede det!

Hvis I har nogle spørgsmål, så endelig kontakt mig over Instagram @sigridvictoriahojbjerre eller send mig en besked her - I må have den bedste aften og nyde det lækre sommervejr.

Kys og massere knus

Likes

Comments

Hey alle
Igår havde jeg dette makeuplook på - det er faktisk næsten altid, det som jeg har på i byen.
Jeg er ikke så kreativ på det punkt, jeg synes bare det skal se naturligt og lækkert ud. Jeg går mest med varme farver, da jeg synes det passer bedst til min hudtone. Typisk synes jeg, at lyshårede piger bedst klæder lidt mere "friske farver", hvor jeg derimod synes, de fleste brunetter ser bedst ud i jordfarver.
Jeg vil gå igennem hvilke produkter jeg har brugt, så kan I piger få noget inspiration.


STEP BY STEP!

1. Jurlique replenishing Day creme
2. Benefit the pore fessional primer
3. Urban decay naked skin concealer (under øjnene)
4. MAC studio finish concealer (til ansigt)
5. Bare Minerals mineral pudder
6. MAC bronzer i farven: refined golden og give me Sun!
7. MAC blush i farven: margin
8. Øjenbrynspudder i farven: charcoal Brown
9. Browgel fra Loreal
10. Øjenskygge: "charcoal Brown" i min crease og "honey Lust" på selve øjenlåget.
11. Lancome hypnose mascara

Hvis I har nogle spørgsmål så skriver I bare!

Kys og nyd ferie

Likes

Comments

Hey igen
Igår var jeg hjemme hos en af mine venner, sammen med en masse andre. Jeg fulgtes med min veninde Maddie, hvor vi gjorde os klar sammen inden.

Jeg havde en lækker kjole på fra hm og en jakke også fra hm. Synes det er så skønt, at finde lækre ting på budget. Synes tit bare det gælder om at kigge Zara, mango eller hm's hjemmesider ordenligt igennem, så synes jeg ofte man finder noget vildt nice. Lige et lille råd fra miggg, at det ikke altid behøver at koste en million;)

God aften til alle
Kys Sigrid

Likes

Comments

​Hey alle skønne læsere 

Jeg har i denne weekend været i Kbh, hvor jeg har været sammen med en masse venner. Her er lidt billeder (kun en mikrodel) hehe

Kys Sigrid 

Likes

Comments

Hey alle skønne læsere
Jeg håber VIRKELIGGGG at I nyder vejret, hvor er det bare skønt! Jeg startede min morgen, med at drikke kaffe, i høj solskin, ude på min altan - heeeelt perfekt mmmh.

Nå, men i dag vil jeg vise jer, hvad jeg går og bærer rundt på i min taske. Billederne siger sig selv, det er basically altid det som jeg har med i min taske - hvis jeg skal til dans har jeg selvfølgelig noget ekstra tøj med osv. Men det her er noget der ALTID er plantet i min taske - enjoy.
Vi ses snart igen, kys Sigrid

Likes

Comments

Hey på bloggen

I dag vil jeg vise jer hvilke parfumer jeg oftest bruger, enjoy <3

Det her er absolut min ynglings parfume. Jeg får ofte at vide, at det er "min" duft. Det er en parfume som ændrer karakter afhængigt af personen. 750kr.

Jeg bruger Chanel hair mist i mit hår selvfølgelig. Den dufter vildt frisk og får bare ens hår til at dufte nyvasket, mmm. 525kr.

Rituals parfumer synes jeg generelt er så lækre. Denne duft er lidt mere varm og sådan "damet" hvilket jeg elsker. Den er også mere budgetvenlig, så helt klart en god parfume til pengene.
380kr.

Likes

Comments

Hey alle
Jeg tænkte at vise jer mit soveværelse, så her er lidt billeder. Jeg har næsten lige rykket rundt, da jeg forhen havde et makeupværelse og et soveværelse. Nu vil jeg gerne lave om, wiii. Jeg har fået alt beauty ind på mit soveværelse, også skal jeg igang med at have lavet et walk in closet på mit andet værelse. Det kommer nok ikke til at ske indenfor den næste uge, da jeg gerne vil have, at det hele skal se ordenligt ud. Hvis I har nogle spørgsmål omkring mærker på tingene osv. Så skriver I bare! Enten her eller over Instagram @sigridvictoriahojbjerre
God mandaggg, kys

Likes

Comments

Hey alle søde læsere
Nu er ferien slut, øvvv:/ Jeg har siddet og kigget på lidt billeder fra min ferie, så hyggeligt at se tilbage på. Hvis man kigger min kamerarulle igennem, kan man nærmest se alt hvad jeg har lavet haha.
Jeg har samlet et par billeder her til bloggen, kun en lille del af dem hehe.
Jeg håber at jeres ferie har været ligeså vellykket som min!
Kys Sigrid

Likes

Comments