Att vakna upp med ångest är något av det värsta som finns. Jag brukar tänka när jag mår dåligt att jag ska sova på det och att känslorna kommer ha lättat när jag vaknar, och det brukar funka. Men ibland finns det dagar då man vaknar med samma obehagliga känsla som man la sig med.

Hur ska man bli av med den här liggande ångesten då? Ska jag hitta på något, trots att jag inte har någon lust alls? Ska jag ignorera det? Ska jag be om hjälp?

Helt ärligt så vet jag inte. Jag försöker att inte tänka på det, jag försöker att bete mig som vanligt men efter en stund så tar det stopp. Då blir det att jag går upp på mitt rum och lägger mig i sängen igen. Jag vill bara somna och vakna när ångesten är borta..

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

♥Jag vet att detta är en utseendemässigt ful blogg, men cut me some slack jag har ingen som helst aning om hur man gör designer, snygga uppläggningar och all den skiten hahah. Anledningen till att jag gjorde denna bloggen är inte för att vara den snyggaste, tuffaste och populäraste, nästan tvärtom till och med. Den ska och kommer att vara avslappnad, vardaglig och relaterbar.

Jag är en ung tjej med psykisk ohälsa och svårigheter/problem med vardagliga saker. Jag är glad, kärleksfull och vill se det bästa av livet MEN min depression gör det väldigt svårt ibland. Jag har även vad som kallas för socialfobi samt panikångest. Detta ger mig tankar, problem och svårigheter som jag vill dela med mig och prata ut om.

Min socialafobi sträcker sig även till internet. Oroar mig över att vara aktiv men även inaktiv på sociala medier och därför är en blogg verkligen utanför min comfort zone så vi får se hur det går. Men just nu är denna bloggen för mig och mitt huvud. ♥


Likes

Comments