Denne fredagen har jeg ventet på lenge. Jeg har gledet meg til dette siden 15. september 2016. Om 4 dager skal jeg endelig se Tokio Hotel live i Oslo. I 2017 har jeg vært fan/Alien i 5 år så dette er deilig. Jeg skal faktiskt møte de etter konserten også, noe som er helt sykt å tenke på. Jeg kommer nok til å oppdatere bloggen med masse bilder etter helgen. Jeg og mamma skal soveover i Oslo på et hotell. Det blir godt å krype inn i en hotell seng etter en slitsom, men spennedne dag.

4 dager igjen til jeg får møte de som har hjulpet meg igjennom alt. Det er 2 år siden jeg så de for første gang og jeg håper jeg kommer til å se de en million ganger til!Bilde fra Tokio Hotel konserten i London 06.03.14

Insta&snap: Sigridmartine

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Hei og hopp!

Det har vært en fin dag i dag! Jeg er ferdig med samf prøve, neste er tysk og så er det matte. Det har vært en stressende uke og jeg har stressende uker foran meg. Jeg føler prøven i dag gikk fint, og gru-gleder meg til å få det tilbake. Jeg føler at all energien i kropper min har forsvunnet helt for tiden og gruer meg noen ganger til skolen. Det går alltid fint så det går nok over! Gleder meg til sommerferie!

Nå er det bare 22 dager igjen til Tokio Hotel konsert. Jeg gleder meg utrolig mye fordi jeg faktisk skal møte de etter showet. Jeg har sett for meg møtet en million ganger i hodet og kan ikke tro at det faktisk skal skje! Det kommer jeg til å leve på lenge! Mange av favoritt sangene mine kommer, og jeg tar med meg mamma og den beste Josefine!

Akkurat nå så er jeg hos Mimmi og Bobbo. Jeg skal sove over i kveld, og koser meg masse. Jeg gikk en tur i Heradsbygda i dag og temperaturen var super og fuglene kvittret så fint! Pluss! Verdens beste tantebarn, Lykke, har bursdag i dag! Hun blir 1 år i dag og vi skal feire henne til helgen. Gleder meg masse til å se solstråla igjen! Jeg er så glad i hu. Ha en super dag folkens!

IG & SC: Sigridmartine

Likes

Comments

Jeg har et par spørsmål. Hva er det som er så negativt med å få barn i en tidlig alder? Det er masse positivt med dette. Du har mye mer energi i en yngre alder en hvis du hadde vært eldre, for eksempel 40. Du kan være med på lekeplassen eller løper rundt i huset uten at du blir utmattet. En annen positiv ting er at du er ung som betyr at dere har god tid til å nye hverandre. Hvis moren din var 45 når hun fikk deg er hun 65 når du er 20. Det er mange kvinner og menn som er i tipp topp form når de er 65 og har ingen problemer med alderen, men det er også en del som sliter når de har rundet 60.

Kan man oppnå det man vil selvom man har fått barn? Svaret er jo, det kan du. Du kan gjøre hva du vil og greie hva du vil selvom du har fått barn. Du kan fullføre skolegangen din, dra på fester med venner, ha mange spennende hobbyer og til å med ha et vanlig tenåringsliv hvis du blir mamma som ung.

Hva er det som er positivt med å få en baby i det hele tatt? Vell nå skal du høre! Det er utrolig mange positive ting som følger med en baby. Nummer en på listen er vel at du lagde et menneske. Du er årsaken til at babyen du har i magen eller holder i armene dine har en sjanse til å ha et fantastisk liv! Noen ekstra goder er alle de søte barneklærne du får kjøpe og all den søte innredningen. Når du var liten eller kanskje til å med nå så funderer eller funderte du på hva det fremtidige barnet ditt vil hete! Denne fantasier vil jo bli mer realistisk når du har barn i magen. Et annen pluss er at du og babyen din får litt ekstra med kjærlighet. Alle vil se dere og spør om hvordan dere har det hele tiden. Du får også kjenne på hvordan det er å sette en annens liv foran ditt eget. Å kjenne små føtter og hender presse på magen din tipper jeg er en rar men fantastisk følelse også.

Nå tror vel kanskje du at jeg enten har barn eller er gravid. Dette er da feil. Jeg synes rett og slett dette er et spennende tema og jeg synes ikke at noen skal føle skam over å være 16 og gravid.

Likes

Comments

Nå er det en stund siden jeg skrev her sist! Jeg har begynt på ny skole og det har vært veldig hektisk med alle prøver vi har hatt, og alt vi må sette oss inn i. Neste år så flytter jeg til England i 10 måneder får å være uvekslings elev. Jeg gleder meg utrolig mye selvom jeg ikke vet hvor jeg kommer enda. Jeg håper at jeg kan bruke skoleunform fordi det er en positiv sak å ha det.

Nå er første termin ferdig, og 2 termin begynner veldig snart. Det er noen fag jeg er fornøyd med og andre jeg ikke er fornøyd med! Jeg må virkelig jobbe mer for at matte karakteren mine går opp! Jeg har to men mitt mål er en 3'er ut første klasse! Engelsk karakteren min er jeg sykt førnøyd med, og det gjelder tysken min også! Lengere innlegg kommer senere :)

Insta&Snap: Sigridmartine

Likes

Comments

På fredag farger jeg håret rødt! Det er rødt fra tuppene og ganske langt opp, og mørkebrunt i hodebunn faktisk! Jeg ble veldig fornøyd med resultatet og går nå stolt rundt og viser det fram!
På lørdag var jeg på Gjeddefestivalen med mamma. Der møtte jeg bestemor, bestefar, pappa og Marianne! Jeg var nervøs på hva de skulle si om håret mitt, men alt var positivt! Når mamma gikk inn i frisørsalongen trodde hun det var oransje helt til vi kom ut i solen! Mange morsomme reaksjoner men alt har blitt positivt i alle fall!

I dag har jeg hatt EKSAMEN I ENGELSK MUNTLIG!!
Jeg endte opp med å få oppgaven The USA Today, og ble fornøyd med resultatet av alt jeg sa og gjorde. Det som irriterte meg var at han andre mannen som skulle vurdere meg så trøtt og lei ut! Det så ut som at han ga blaffen i presentasjonene min og det irriterte meg veldig! Men når alt kom til alt så fikk jeg en 5er!

Likes

Comments

I dag har jeg og resten av jentene i 10 A vært på jente-piknik. Det var utrolig hyggelig! Vi spiste mat og badet. Læreren som var med hadde tatt med brus og jordbær til oss!
Jentene i klassen har nesten alltid vært i to forskjellige 'grupper' så det har vært litt støy mellom oss, men i dag har vi vært sammenspleiset! Det var utrolig hyggelig å slå an en prat med de du ikke snakker med hver dag! Vi tok masse bilder og hørte på musikk. Det hadde vært bedre om guttene hadde vært med men de skal være med neste gang vi skal på tur, som er om ca 2 uker eller noe!

På torsdag skal jeg opptre foran barn og foresatte med 'bandet' vi har i sal og scenen! Det gleder og gruer jeg meg til! Blir sikkert en fin opplevelse! På fredag skal jeg farge håret som jeg gleder meg til!

Instagram&snapchat: sigridmartine

Likes

Comments

Jeg er så lei skole akkurat nå at jeg kunne ha sovet i en hel måned uten at det gjorde meg noe! Er akkurat ferdig med norsk skrive eksamen. Jeg hadde den både i bokmål og nynorsk. Norsk oppgavene vi fikk har blitt klaget om av lærere over hele landet. Det har blitt laget en artikkel om det i Aftenposten til og med!
Jeg har engelsk og matte presentasjon neste uke, samfunnsfags prøve OG jeg skal synge med vennene mine foran skole og foreldre på torsdag! Det er så mye som skjer akkurat nå! Ah!!

( http://www.aftenposten.no/norge/Larere-fortviler-over-arets-norskeksamen-Provoserte-og-sinte-pa-elevenes-vegne-198003b.html k)

I dag på skolen fikk på prøve henna tatoveringer som var gøy! Det var en positiv overraskelse! Ingen lekser akkurat nå!
Ha en fin dag!

Instagram&snapchat: sigridmartine

Likes

Comments

I dag kom jeg meg ut av senga klokka 12:00 ! Jeg sover fortsatt hos besteforeldrene mine fordi mamma er i Polen! Jeg sminket meg og kom meg ut til kuben. Der møtte jeg Inger og Michael! Lenge siden jeg hadde vært med de så det var koselig! Original planen var å møte Karoline så hun kom en halv time etterpå!

Vi begynte å se på sminke og kjøpte oss en del sminke hver! Det var på salg så det gjorde ingenting! Vi gikk inn på Carlings og Karoline skulle prøve svarte bukser. Jeg tuller ikke når jeg sier hun brukte 30 minutter på hver bukse! Også fant hun ikke ut om hun ville ha XS eller S så hun brukte litt tid da også! Hun er så søt! Glad i henne assa!
Vi møtte Pernille og Tommy på Burger King og snakket med dem!
Når jeg kom hjem til bestemor og bestefar var maten klar! Mimmi er så flink til å lage koteletter! Nå sitter jeg og drikker kakao og spiser jordbær! Nam!
(Sminken er ikke sponset)

Instagram&snapchat: sigridmartine

Likes

Comments

I går fikk jeg vite at jeg skulle komme opp i norsk til 10 klasse examen skriftlig! Jeg var redd får at jeg skulle komme opp i matte! Da hadde jeg fått en 2+ og det er så teit hvis jeg kunne ha fått 4 isteden for! Jeg må ha bokmål på tirsdag og nynorsk på onsdag! Jeg er ikke så god i nynorsk, er det noen som har noen tips?

I dag dro mamma og stefaren min til Polen så jeg sover over hos Mimmi og Bobbo helt til søndag! Det blir koselig!
Håper dere har hatt en fin dag i dag! Jeg har hatt en slitsom men liten skoleuke!

Instagram&snapchat: SigridMartine

Likes

Comments

Da gjør jeg som alle andre bloggere! Jeg skriver om 17. Mai dagen min!
I år kjente jeg ingen som skulle gå i barnetoget igjennom Hønefoss, så jeg og mamma droppet det i år, så ingen barnetog på meg! Jeg våknet 10:30 som er det lengste jeg har sovet på 17. Mai noen sinne! Jeg sløvet litt rundt i huset men etter noen timer var sminken og bunaden på plass! Jeg har den blå Ringeriksbunaden, og er fornøyd med den. Jeg kom ned til byen rundt kl 14 og møtte Josefine. Vi skravlet og koste oss helt til russetoget skulle begynne som var klokka 15. Da møtte jeg alle vennene mine og sto og så på russen. Kusina mi er russ dette året så fikk noen bilder og et russekort av henne!

Når jeg kom hjem fikk vi besøk av søstera mi, mannen hennes og den 2 måneder gamle datteren deres, Lykke! Vi fikk også besøk av Mimmi og Bobbo aka bestemor og bestefar! Vi spiste kake og is, og etter det bestilte vi oss mat på salt og pepper! Vi tok desserten først får å si det sånn! Jeg avsluttet dagen med Paradise Hotel!

Snapchat&instagram: sigridmartine

Likes

Comments