Header

Jeg fikk et spørsmål på Instagram meldinger om hva jeg gjør når jeg savner Norge eller føler meg ensom i England. Jeg har ikke følt meg helt ødelagt eller noe sånt enda, men vis jeg kjenner på savn, så ringer jeg en venninne eller snakker med mamma og pappa.
En annen god teknikk jeg lærte fort var å høre på mine norske favoritt artister. Som du ser i tittelen så er jo det Endless, Ravi og Gaute Ormåsen. Det er en rar blanding men jeg har mange minner rundt disse artistene. Jeg hører på en sang av alle 3 når jeg sitter på bussen på vei til skolen og det er viktig for meg. De for meg til å føle meg mindre ensom, og minner meg på at norsk er faktisk et ganske fint språk! Jeg er takknemlig for at jeg har denne muligheten til å høre norske sanger i England.

Slenger med et bilde av meg og Ravi og et bile av Endless <3

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Jeg trodde aldri dette kom til å skje men det gjorde det. Fiona og jeg var på intim konsert med Sleeping With Sirens. For dere som kjenner meg vet at jeg har armbånd med forskjellige band på, og de er ett av de bandene. Jeg har vært fan i 5 år, og å få se de live og være på andre rad er helt sykt! Jeg fikk signert billetten min og hilst på de også. Jack, gitaristen sa navnet mitt sykt søtt, og jeg fikk klem av Nick, den andre gitaristen! Jeg skrek til sangeren, Kellin, at jeg ville at de skulle synge One Man Army, og han hørte meg men spurte meg på nytt hvilken sang? Så skrek jeg det igjen, også da han okey før de begynte å spille den. Det var et magisk øyeblikk!
Det var gratis konsert inne på en Vans butikk så det var ikke plass til mer en 50 stykker, og mer en 300 stykker møtte opp. Jeg føler meg veldig heldig og var sykt fornøyd med dagen!

Likes

Comments

Bilder fra London! Vi spiste på Nandos, var innom parker for å ta bilder av skulpturer, gikk til en stor M&M's butikk, spiste boble is og tok noen selfier!

Likes

Comments

Da har jeg vært i England for andre gang. Grunnen er bare fordi Fiona ville finne en butikk som vi gikk glipp av forrige gang. Vi lette etter den i 30 minutter. Vi gikk opp og ned samme gate til vi fant ut at den lå inni en sportsbutikk..

Dette var alt jeg kjøpte. Det er en miks av Primark og mange andre steder. Veldig fornøyd!

Likes

Comments

Jeg var på Grease The Musical i Canterbury forrige mandag. Jeg synes at det var et helt fabelaktig show, med vakre stemmer og bra skuespill. Men det var en ting som irriterte meg grenseløst! Hvorfor skal Danny alltid få det som han vil? På teatre hintet de til at han hadde vært med en annen jente hjem og gjorde 'lekser' og han kysset chacha dama etter de danset. Dette var da han drev på med Sandy! Han sårer henne gang på gang for å virke kul foran gjengen sin, og likevel kryper hun tilbake i armene hans? Får å toppe det hele så forvandler hun utseende og personlighet for at han skal like henne bedre og for å bli akseptert i gjengen. Hva er dette for noe tull?!

Jeg er veldig glad i Grease og kan alle sangene, men dette er noe jeg ikke har tenkt på før. Hvorfor skal Sandy bare få all dritten slengt i ansiktet for å så forandre seg selv for at han skal like henne bedre? Hun var ikke bra nok før hun ble akseptert 200% av vennene hans? Mmm noe som skurrer her.. Men for all del! Grease er en fantastisk film og musikal.

Likes

Comments

Da skal jeg ha en konkurranse på bloggen! Noe jeg hadde syntes hadde vært morsomt var sjansen til å være med i en konkurranse om engelsk godteri! Derfor så skal jeg ha konkurranse om akkurat dette!

Det du trenger å gjøre er å kommentere en fin til og hvordan jeg kan kontakte deg om du vinner!

Jeg lagde en spørreundersøkelse om dere ville ha godteri eller sminke. 42,6% sa godteri og 57,4% sa sminke. Jeg bestemte meg for å ha konkurranse om begge to men tar engelsk godteri først.

Jeg skriver det en gang til! Det du må gjøre for å være med i trekningen for å vinne er å kommentere en fin ting og hvordan jeg kan kontante deg om du vinner! :)

Jeg trekker vinneren innen neste uke!

Likes

Comments

Jeg har høstferie i to hele uker nå og har ikke alt for mye å fylle dagene med akkurat nå. Fiona og jeg bestemte oss for å dra til byen vi har skolen vår i. Å spise frokost på McDonald's er jo veldig 'vanlig' så vi bestemte oss for å gjøre det!
Canterbury er en vakker by med Primark, Kaspas, Lush og en del andre restauranter og klesbutikker.
Vi gikk innom Primark fordi jeg elsker Primark så mye! Jeg kjøpte litt sminke og var veldig fornøyd med det! Jeg kjøpte også en Harry Potter genser og en lilla/rosa genser som jeg skal vise bilde av nedenfor.
Etter dette gikk vi til Kaspas og jeg kjøpte jordbær med hvit sjokolade på og boble slush!

Likes

Comments

I går bestemte Fiona og jeg for at vi skulle ha en photoshoot på grunn av at det er så mange blader som faller fra trærne nå. Det er alltid gøy å leke med forskjellige rekvisitter. Vi har nå høstferie i 2 hele uker så vi må finne på noe for å få tiden til å gå! Vi syntes at dette var veldig morsomt så dette er noe vi vil fortette med!

Likes

Comments

Spørsmålsrunde nr.2

1. Er engelsk eller norsk mat best?

Jeg må nok si at norsk mat er best, men det er vel fordi jeg har spist det i 17 år da. Maten her er ikke vond i det hele tatt men annerledes.

2. Kommer du hjem til Norge på besøk?
Ja, jeg skal komme meg hjem en tur i januar når søstra mi sitt barn skal døpes. Jeg gleder meg masse til dette, og kan ikke vente med å se bilder av gutten når han blir født!

3. Jeg har sett på snap at du spiser desserter. Hva/hvor er det?
Åååå! Kaspas er en av mine favoritt steder her i England! Jeg og vertssøsteren min drar dit hver fredag for å 'feire' at det er helg. Mine favoritt desserter der er jordbær med enten melkesjokolade eller hvit sjokolade på, og bueno milkshake.

4. Har du noen TV- serier og anbefale ?
Jeg har fått helt dilla på bloggerne, American horror story og the walking dead!

5. Videochatter du mye med familien din?
Jeg videochatter med mamma kanskje en gang i uka, men jeg har også skypet med pappaen min, kusina mi og bestevennen min Josefine. Det er ikke en trist følelse å skype med dem fordi jeg føler at de er der der og da og det synes jeg er veldig deilig!

6. Hvorfor er du så feit?
Hvorfor er du så frekk?


Hvis du har spørsmål så er det bare å kommentere!

Likes

Comments