Mitt navn er Manila Delano. Jeg kom til Norge fra Etiopia i 2010. Når jeg kom til Norge på vinteren var det så kaldt at Guds tårer frøs til is, og ble til noe nordmenn kaller for snø! En gutt sa jeg burde smake på den gule snøen fordi den smakte så godt, men det er jeg uenig i. Det var is på bakken og alle så ut som kalde pingviner fordi de gikk så rart. Norge er et praktfullt land og alle er født med ski på beina. Det gjør nok vondt å føde et norsk barn. På vinteren kan nordmenn bli så kald på hendene at neglene spretter av, og en snømann som heter Kalle har de klart å få liv i. Imponerende.

På våren får de blåveis av hverandre. Det høres skrekkelig vondt ut. De får hvitveis også, men det tror jeg er en type blomst. På våren så kommer det også løver hit! De kalles løvetenner, og jeg har hørt at de er gule og grønne. Jeg ble bedt i bursdag av en venninne av meg i April. Jeg ga henne en Etiopisk tromme som hun likte veldig godt! Vi spiste gryterett, men til dessert spurte hun om jeg hadde lyst på Piano! Hvem spiser et helt piano? Jeg fikk jordbær iskrem, men hun spiste selv sjokolade pudding som så mye bedre ut. Hvorfor spurte hun ikke om jeg ville ha?

På sommeren så kan vi bade i fjorden. Vi må være forsiktig sånn at gjedda ikke kommer å biter av oss tærne og vi må ikke snakke med nøkken. Det kan være farlig. Jeg tror menn i Norge er seksuelt tiltrukket av fisker, fordi de alltid sier at det finner flere fisker i havet når de slår opp med damene sine. Folk i Norge liker også å dra til Syden. Jeg vet ikke hvor Syden er. Noen sier det er i Spania, men andre sier det er i Tyrkia. Nordmenn og andre folk i Europa liker å spise is som er laget av ku. Det jeg ikke liker med sommeren i Norge er alle de små vampyrene som stikker deg, og tar blodet ditt. Det gjør vondt, også klør det etterpå. Jeg har hørt at det kalles mygg, men jeg synes at vampyr fluer er et bedre navn på de.

På våren er det skummelt å leve i Norge! Alle bladene på trærne faller av og blir til løv. Når alle trærne mister bladene sine blir det ikke så mye oksygen igjen! Det kommer noe som heter rim på bilene, men jeg greier ikke å lese rimene på frontruten i det hele tatt. Det blir raskere mørkt og folk har allerede begynt å kjøpe julegaver til jul. Folk i Norge har veldig masse penger. De har noe som heter mobiler, men jeg foretrekker å sende brev hjem til Etiopia.
Jeg var på butikken forledes og skulle kjøpe med meg tomater og en appelsin. Jeg overhørte en dame som skulle kjøpe bønder! Bønder som jobber på gård. Butikkansatte gikk og fant en hermetikkboks. Det var hvite tenner med blod rundt! Norske husmødre er kannibaler! Jeg trives godt i Norge. Alle er snille og omtenksomme. Jeg jobber med å vaske gulv på en skole og alle elevene er hyggelige. De griser og putter all tyggegummien under bor og pulter når de kunne hatt det i munnen, det synes jeg er litt rart. Jeg har erfart masse. Biler venter på rødt lys for at vi kan gå over veien, bilder på hermetikkbokser er ikke alltid det som er inni, det er ikke bare fisk som lever på Lofoten og masse mer. Jeg trives godt i Norge, selv om alle er så bleike.


Dette var en stil jeg fikk god tilbakemelding på! Håper du likte den!

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

  • 11 lesere

Likes

Comments

På fredag farger jeg håret rødt! Det er rødt fra tuppene og ganske langt opp, og mørkebrunt i hodebunn faktisk! Jeg ble veldig fornøyd med resultatet og går nå stolt rundt og viser det fram!
På lørdag var jeg på Gjeddefestivalen med mamma. Der møtte jeg bestemor, bestefar, pappa og Marianne! Jeg var nervøs på hva de skulle si om håret mitt, men alt var positivt! Når mamma gikk inn i frisørsalongen trodde hun det var oransje helt til vi kom ut i solen! Mange morsomme reaksjoner men alt har blitt positivt i alle fall!

I dag har jeg hatt EKSAMEN I ENGELSK MUNTLIG!!
Jeg endte opp med å få oppgaven The USA Today, og ble fornøyd med resultatet av alt jeg sa og gjorde. Det som irriterte meg var at han andre mannen som skulle vurdere meg så trøtt og lei ut! Det så ut som at han ga blaffen i presentasjonene min og det irriterte meg veldig! Men når alt kom til alt så fikk jeg en 5er!

  • 63 lesere

Likes

Comments

I dag har jeg og resten av jentene i 10 A vært på jente-piknik. Det var utrolig hyggelig! Vi spiste mat og badet. Læreren som var med hadde tatt med brus og jordbær til oss!
Jentene i klassen har nesten alltid vært i to forskjellige 'grupper' så det har vært litt støy mellom oss, men i dag har vi vært sammenspleiset! Det var utrolig hyggelig å slå an en prat med de du ikke snakker med hver dag! Vi tok masse bilder og hørte på musikk. Det hadde vært bedre om guttene hadde vært med men de skal være med neste gang vi skal på tur, som er om ca 2 uker eller noe!

På torsdag skal jeg opptre foran barn og foresatte med 'bandet' vi har i sal og scenen! Det gleder og gruer jeg meg til! Blir sikkert en fin opplevelse! På fredag skal jeg farge håret som jeg gleder meg til!

Instagram&snapchat: sigridmartine

  • 44 lesere

Likes

Comments

Jeg er så lei skole akkurat nå at jeg kunne ha sovet i en hel måned uten at det gjorde meg noe! Er akkurat ferdig med norsk skrive eksamen. Jeg hadde den både i bokmål og nynorsk. Norsk oppgavene vi fikk har blitt klaget om av lærere over hele landet. Det har blitt laget en artikkel om det i Aftenposten til og med!
Jeg har engelsk og matte presentasjon neste uke, samfunnsfags prøve OG jeg skal synge med vennene mine foran skole og foreldre på torsdag! Det er så mye som skjer akkurat nå! Ah!!

( http://www.aftenposten.no/norge/Larere-fortviler-over-arets-norskeksamen-Provoserte-og-sinte-pa-elevenes-vegne-198003b.html k)

I dag på skolen fikk på prøve henna tatoveringer som var gøy! Det var en positiv overraskelse! Ingen lekser akkurat nå!
Ha en fin dag!

Instagram&snapchat: sigridmartine

  • 102 lesere

Likes

Comments

I dag kom jeg meg ut av senga klokka 12:00 ! Jeg sover fortsatt hos besteforeldrene mine fordi mamma er i Polen! Jeg sminket meg og kom meg ut til kuben. Der møtte jeg Inger og Michael! Lenge siden jeg hadde vært med de så det var koselig! Original planen var å møte Karoline så hun kom en halv time etterpå!

Vi begynte å se på sminke og kjøpte oss en del sminke hver! Det var på salg så det gjorde ingenting! Vi gikk inn på Carlings og Karoline skulle prøve svarte bukser. Jeg tuller ikke når jeg sier hun brukte 30 minutter på hver bukse! Også fant hun ikke ut om hun ville ha XS eller S så hun brukte litt tid da også! Hun er så søt! Glad i henne assa!
Vi møtte Pernille og Tommy på Burger King og snakket med dem!
Når jeg kom hjem til bestemor og bestefar var maten klar! Mimmi er så flink til å lage koteletter! Nå sitter jeg og drikker kakao og spiser jordbær! Nam!
(Sminken er ikke sponset)

Instagram&snapchat: sigridmartine

  • 92 lesere

Likes

Comments

I går fikk jeg vite at jeg skulle komme opp i norsk til 10 klasse examen skriftlig! Jeg var redd får at jeg skulle komme opp i matte! Da hadde jeg fått en 2+ og det er så teit hvis jeg kunne ha fått 4 isteden for! Jeg må ha bokmål på tirsdag og nynorsk på onsdag! Jeg er ikke så god i nynorsk, er det noen som har noen tips?

I dag dro mamma og stefaren min til Polen så jeg sover over hos Mimmi og Bobbo helt til søndag! Det blir koselig!
Håper dere har hatt en fin dag i dag! Jeg har hatt en slitsom men liten skoleuke!

Instagram&snapchat: SigridMartine

  • 125 lesere

Likes

Comments

Da gjør jeg som alle andre bloggere! Jeg skriver om 17. Mai dagen min!
I år kjente jeg ingen som skulle gå i barnetoget igjennom Hønefoss, så jeg og mamma droppet det i år, så ingen barnetog på meg! Jeg våknet 10:30 som er det lengste jeg har sovet på 17. Mai noen sinne! Jeg sløvet litt rundt i huset men etter noen timer var sminken og bunaden på plass! Jeg har den blå Ringeriksbunaden, og er fornøyd med den. Jeg kom ned til byen rundt kl 14 og møtte Josefine. Vi skravlet og koste oss helt til russetoget skulle begynne som var klokka 15. Da møtte jeg alle vennene mine og sto og så på russen. Kusina mi er russ dette året så fikk noen bilder og et russekort av henne!

Når jeg kom hjem fikk vi besøk av søstera mi, mannen hennes og den 2 måneder gamle datteren deres, Lykke! Vi fikk også besøk av Mimmi og Bobbo aka bestemor og bestefar! Vi spiste kake og is, og etter det bestilte vi oss mat på salt og pepper! Vi tok desserten først får å si det sånn! Jeg avsluttet dagen med Paradise Hotel!

Snapchat&instagram: sigridmartine

  • 126 lesere

Likes

Comments

Gratulerer med dagen til meg!
I dag har jeg feirer voksen bursdag med familien på pappa sin side! Det var utrolig hyggelig å samle slekta! Jeg setter alltid pris på litt kvalitets tid med dem siden jeg ikke ser i så altfor ofte.
Jeg har fått penger og en søt rosa lommebok! (Se bilde under)
Vi spiste pizza og stemoren min bakte en deilig bløtkake med jordbær og pære inni! Jeg har aldri smakt pære i en bløtkake før så der var en herlig overraskelse. Hun hadde også bakt muffins med vanilje og bringebær fyll inni! Nam!
Jeg har også hat mensen smerter i hele dag, utrolig deilig må jeg si! Bortsett fra det har jeg hat en fin dag med familien!

  • 132 lesere

Likes

Comments

Hei!

Jeg heter Sigrid Martine. Jeg er en jente på 16 år, og jegkommer fra et herlig sted som heter Hønefoss. Jeg bestemte meg for å lage enblogg for å slå av litt tid og kanskje få noen venner igjennom denne bloggen.På fritiden min så liker jeg å være med familie, venner og å høre på musikk.Jeg hører på nesten alle sjangere, men mest pop rock. Jeg ingen spesielletalenter. Jeg kan ikke tegne så utrolig bra, jeg kan ikke sykle enhjulssykkel og jeg kan ikke slåss med alligatorer. Jeg er sykt flink på å sitte å smile da!

Dette var bare en liten intro. Vet ikke hvor aktiv jegkommer til å være men får håpe jeg er her litt! Hvis du har noen spørsmål så erdet bare å kommentere.

Instagam&Snapchat: Sigridmartine


  • 136 lesere

Likes

Comments