där brast allt💔
den finaste killen jag träffat brände precis sin sista chans och mitt hjärta är brustet. fyfan va ont det gör, orkar inte något mer nu. känslor är överskattat och jag tror inte längre på kärlek, man blir bara sårad i slutändan.

men måste ändå säga att den lilla bra tiden med dig, den var fan riktigt bra❤️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 0 readers

Likes

Comments

Idag sa han att han tycker om mig. Är glad i hela kroppen och allt vänder nu. Finaste killen❤️

  • 1 readers

Likes

Comments

Längesen jag skrev här nu. Allt har rullat på och jag har inte mått sämre än vanligt. Känns som att det börjar bli min vardag... Menmen, tillslut så kommer det vända och jag kommer kunna må bra! Jag har dock gått och fått en crush på helt fel person. En riktig fuckboy som vet exakt vad han ska säga. Han får mig att känna mig fin, även fast jag vet att han inte menar det han skriver. Vet inte vad jag ska säga mer än att jag gör vad som helst för att må bättre, är riktigt trött på den här skiten nu.

Nu till något positivt! Jag ska äntligen få hänga med mina kära squad medlemmar och klasskamrater! Som jag längtar efter dem, mina fina, underbara och helt fantastiska vänner❤️

Avslutar detta inlägg nu, vi hörs när vi hörs.

  • 0 readers

Likes

Comments

Har sämsta kvällen ikväll, mår så jävla dåligt och tårarna bara rinner. Vet inte vad jag ska göra, kanske bara ska ge upp? Allt är meningslöst ändå.

  • 0 readers

Likes

Comments

Är i Grekland med mamma och min syster just nu. Mår bättre än vad jag gjort på flera månader. Äntligen så vänder det, som jag har väntat! Vi hörs när jag är hemma igen, försöker att ägna så lite tid som möjligt på telefonen och så mycket till att bara vara. Hittills har jag läst 4 böcker och inne på 5:te.

  • 1 readers

Likes

Comments

​ Jag har verkligen kommit in i en fas där jag inte trivs i mig själv alls. Hatar i princip varje liten del på min kropp och jag blir så trött på mig själv. Jag vet ju innerst inne att jag duger precis som jag är men jag får det inte att fastna. Mina dagar nu förtiden består utav ångest och stress, som om det inte vore nog med att jag mår dåligt inom mig själv utan det är så mycket i skolan som ska fixas innan det blir sommarlov. Som tur är så har jag, mamma och Evelina bokat in en Greklands resa om cirka en vecka och det ska bli så skönt att bara kunna släppa allt för ett tag, fokusera på annat liksom. Hoppas att det ska vara ett steg i rätt riktning och att jag kan må bättre när jag kommer hem. Hoppas, hoppas, hoppas!

Likes

Comments