Header

 Hej alla fina!

Idag är det måndag, fast egentligen är det som en söndag eftersom det är röd dag. Det är annandag påsk helt enkelt. Till saken, imorse så kom jag och min familj hem ifrån Åre. Vi har varit där hela denna veckan eftersom vi har haft påsklov. Det var så skönt att få komma iväg och åka skidor. Skidor är en ut av de bästa sakerna jag vet. Vi har bara inte åkt skidor, utan vi har också ätit gott och haft det jätte mysigt. På tal om ätit, på bilden nedanför så ser ni en kopp varm choklad. Det är inte bara varm choklad, utan det är också med vispgrädde och marshmallows. Vi var då på ett café i Åre som var jätte mysigt. Jag vet tyvärr inte namnet på caféet men allt var iallafall sjukt gott.

Nu när man är hemma igen så saknar man redan Åre och allt vi fick vara med om. Men jag ska försöka iallafall att uppdatera med bilder ifrån Åre här på bloggen. Men ni få alla ha en fortsatt bra vecka, så hörs vi när jag uppdaterar nästa gång.

Kram

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej alla fina!
Idag är det lördag vilket innebär att jag har inte uppdaterat på väldigt länge. Jag vet, jag har varit slarvig med det. Jag har faktiskt varit på semester, sen har jag jätte mycket i skolan nu också. T.ex nytt schema. Alltså jag slutar jätte sent på eftermiddagarna. På tal om semestern. Jag har varit i Australien i 4 veckor. Och det kommer komma upp jätte mycket bilder ifrån semestern nu framöver. Bilden ni ser här nere är en ut av bilderna som jag har tagit när vi har varit i Australien. Vi var alltså på en jätte god restaurang som vi satt på i 3 timmar och bara åt. Sen beställde vi in efterrätt också (det är min som ni ser där nere). Super gott alltså. Det är en kaka på nått sätt samtidigt glass, grädde, banan och en jordgubbe på toppen ut av kakan. Och de bruna som ni ser överallt, det är krossat choklad. Det finns inga ord som beskriver efterrätten alltså. (Nu har jag skrivit en hel bibel om efterrätten). Men ni få alla ha en skön helg så hörs vi nästa gång när jag uppdaterar.

Kram

Likes

Comments

Hej alla fina!
Idag är det en väldigt beautiful dag. Idag är det fredag, inte bara att det är fredag. Utan idag var det en sådan dag som känns riktig höstig ut. Det känns som det är oktober månad eftersom löven faller ner och det blåser osv. Men det är ju inte oktober, man skulle kunna tro det. Och det är inte alls länge tills höstlovet. Men iallafall idag var så att jag hittade massor ut av fina löv. Bland annat ute på skolgården, när jag åkte hem ifrån skolan osv. Och löven var såå fina, så jag kunde inte låta bli att ta bilder på de. Jag tyckte löven var jätte fina för att de hade olika färger och så. Och de såg så färgglada och fina ut. Här kan ni se att jag har gjort ett collage ut av alla bilder jag tog idag. Älskar bara bilderna. Hela hösten är bara bäst ju. Men ni får njuta av en härlig fredagskväll, så ska jag se om jag ska uppdatera mer, och lägga ut bilder här på höstlovet. Så ha en skön höst så får ni ha det bäst.

Kram

Likes

Comments

Hej alla fina! Idag är det söndag, alltså den 20 juli. Jag kände när jag vaknade imorse att det är bara 4 veckor tills skolan börjar. Det känns som man har haft sommarlov i 2 veckor, när man har haft mer. Men iallafall, nu sitter jag i bilen och ser film på min iPad, och bara myser. Och är på väg hem till underbara Skåne. Har varit i Stockholm hela denna veckan och bara haft det skönt. Jag har solat, badat, åkt båt bara haft roligt och mycket mer. Men ni få ha det så bra så länge.

Kram

Likes

Comments

Hej alla fina!
Idag vaknade jag klockan 10 för att jag var jätte trött imorse. Det beror nog på att jag gick och la mig klockan 01:00 igår. Men iallafall, nu sitter jag i soffan och myser. För att de regnar ute, och jag går inte ut när det regnar. Så att jag tänkte snart starta en film, jag får se om jag orkar se hela filmen, för jag är super trött. Men ni få ha det så bra så länge.

Kram


Likes

Comments

Hej alla fina läsare!
Jag heter Sigrid Josefsson och är 13 år. Jag bor i en liten håla som är underbara Skåne här nere i Helsingborg. På denna bloggen kommer jag att dela med mig av min vardag här tillsammans med er. Mitt liv består ut av sång. Sången är mitt liv. Jag sjöng innan jag börja prata, när jag var nyfödd började jag sjunga, och jag sjunger fortfarande. Jag sjunger mest engelska låtar, men ändån ibland svenska låtar. Jag både tävlar i talangtävlingar, sjunger på stora scener och sjunger ibland bara för att ha kul. Jag går också på piano en gång i veckan. Sen så tränar jag gymnastik två gånger i veckan + tävlar. Så det är de jag mest gör på dagarna. Jag hoppas att ni kommer tycka om den här bloggen och trivas här, för det uppskattar jag verkligen. 

Jag vill leva min dröm och är beredd på att kämpa och satsa allt.

Kram

Likes

Comments