Selv for en travel tid den siste måneden har det vært en del høydepunkter som jeg tenkte å dele<3

1.Lappen

2.Løpeturer

3.Tapaskveld

4.Kristiansands tur

5.Oslo

6.Jentekveld

7.Julekro

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Fineste Ingrid<33 I går spiste vi sushi som moren hadde laget, super god! Så deilig med jenteprat og mat altså.

Likes

Comments

1.Desmber?!
Hvem skulle trodd at det kunne gå så fort. Dagen har stått til alle forventninger. Fikk utrolig julestemning i dag, vi brukte en del tid på skolen til å høre på julemusikk og pynte, koseligere blir det ikke! Jeg sluttet også tidlig i dag. I tillegg har jo været vært helt topp, kan ikke beskrive hvor fin solnedgang det er nå om vinteren.
Nå har jeg bare vært hjemme å slappet av, og senere skal jeg til en venninne for å ha en skikkelig kosekveld<33

Kjenner du på desemberfølelsen??

Likes

Comments

Jeg har mistet motivasjonen til å jobbe med skole. Det har vært noen travle uker med skole prosjekter den siste tiden. Jeg har brukt mye av tiden min på dette, droppet å gå med venner, droppet selskap og sittet på biblioteket med hver eneste mulighet. Jeg må selv jobbe tre ganger så hardt som mange andre for å få en grei karakter. Derfor setter jeg ganske høye forventninger til meg selv. Likevel føler jeg ikke noe av det var godt nok for lærerene...

Dette fikk meg til snu synet  og  begynte å slite med konsentrasjonen. På en annen side så fikk jeg det så mye bedre! Jeg følte endelig at jeg har kunne ta meg tid til meg selv og folkene rundt meg. Senest i dag fikk jeg tilbake litt av den mestring følelsen på skolen, og merker at motivasjonen kommer litt på litt. Det er selvfølgelig viktig å jobbe med skole, men det er også viktig at det ikke bare blir skole og jobb. 

Ta en pause i løpet av jobbingen :
• Gå en tur

• Lag deg en kopp te og noe godt å spise

• Ta på ansiktsmaske

Likes

Comments

Hei, fine!
Nå sitter jeg hjemme tilbake i skolearbeidet etter en fin helg. Jeg var i Oslo for første gang på lenge. Vi dro først å fremst inn på religions tur med skolen, hvor vi besøkte ulike religioner å fikk høre på dem fortelle. Det var en svært lærerik tur, men ettersom programmet gikk i ett var det en sliten gjeng som satt igjen på fredag.

Jeg valgte å bli igjen i Oslo, ettersom jeg sjeldent får muligheten til å reise. De neste dagene ble tilbringte jeg med kjæresten. Vi brukte mye av tiden på å shoppe, selv for alt rotet i butikkene etter Black Friday. Jeg merket fort hvor tungt det er å gå rundt en hel dag.

Vi var også å besøkte Jul i vinterland, koseligste plassen jeg har sett på lenge. Det holder til foran Stortinget og er masse boder og annen julekos!
Det var superdeilig å ha en helg hvor du slepper å tenke på skole og bare koble helt av<33

Likes

Comments

Hei fine folk!
Nå sitter jeg hjemme og slapper av etter en fin start på helgen. Dagen begynte som vanlig med en lang skoledag. Etter skolen dro Tonje og jeg inn til Kristiansand. Nå som lappen er i boks blir det mye enklere å komme seg inn til byen!

Vi tok oss en tur på Jonas B og spiste, før vi tok turen innom Zara. Kvelden gikk veldig fort men sånn er det når vi koser oss. Elsker slike kvelder hvor det bare er jenteprat og god mat<3 Resten av helgen blir brukt til å øve på matteprøve og kose meg med venner.

Fineste Tonje, som jeg setter så pris på<33

Likes

Comments

Hei, god mandag alle sammen!
I dag etter skolen tok jeg turen bort til senteret for å treffe ei venninne og kjæresten min. Vi hadde i oppdrag å ta bilder for Carlings Mandal. Alltid gøy å kunne gjøre sånn. Vi fikk vi låne klær av dem som vi brukte til bilde. Jeg falt skikkelig for det siste antrekket jeg hadde og ble overrasket for er normalt ikke noe jeg hadde valgt uten videre. Under får dere se noen av bildene fra i dag.

Bukes - lee       Genser - WIN WIN

Alarmen karte å snike seg med på det ene bilde...

Likes

Comments

Fredag kveld dro meg og Tonje ned til sentrum for å møte et par andre venninner. Det er faktisk første gang jeg var i Farsund, men det var så utrolig fint! Jeg fikk faktisk skikkelig sommervibe, himmelen var rosa også ligger sentrum rett ved vannet hvor folk kjørte vannscooter. Anbefaler alle å besøke denne byen.
Vi gikk første å spiste på en kinarestaurant, før vi gikk for å handle litt til kinoen. Filmen vi så het Thelma og er norsk, det var en utrolig spesiell film men likevell veldig bra. Etter kino så var det hjem igjen etter en utrolig bra kveld!
Fikk knipset et par bilder med jentene som dere ser, Håper alle får en fin lørdag

Likes

Comments