Hei fine folk!
Nå sitter jeg hjemme og slapper av etter en fin start på helgen. Dagen begynte som vanlig med en lang skoledag. Etter skolen dro Tonje og jeg inn til Kristiansand. Nå som lappen er i boks blir det mye enklere å komme seg inn til byen!

Vi tok oss en tur på Jonas B og spiste, før vi tok turen innom Zara. Kvelden gikk veldig fort men sånn er det når vi koser oss. Elsker slike kvelder hvor det bare er jenteprat og god mat<3 Resten av helgen blir brukt til å øve på matteprøve og kose meg med venner.

Fineste Tonje, som jeg setter så pris på<33

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Hei, god mandag alle sammen!
I dag etter skolen tok jeg turen bort til senteret for å treffe ei venninne og kjæresten min. Vi hadde i oppdrag å ta bilder for Carlings Mandal. Alltid gøy å kunne gjøre sånn. Vi fikk vi låne klær av dem som vi brukte til bilde. Jeg falt skikkelig for det siste antrekket jeg hadde og ble overrasket for er normalt ikke noe jeg hadde valgt uten videre. Under får dere se noen av bildene fra i dag.

Bukes - lee       Genser - WIN WIN

Alarmen karte å snike seg med på det ene bilde...

Likes

Comments

Fredag kveld dro meg og Tonje ned til sentrum for å møte et par andre venninner. Det er faktisk første gang jeg var i Farsund, men det var så utrolig fint! Jeg fikk faktisk skikkelig sommervibe, himmelen var rosa også ligger sentrum rett ved vannet hvor folk kjørte vannscooter. Anbefaler alle å besøke denne byen.
Vi gikk første å spiste på en kinarestaurant, før vi gikk for å handle litt til kinoen. Filmen vi så het Thelma og er norsk, det var en utrolig spesiell film men likevell veldig bra. Etter kino så var det hjem igjen etter en utrolig bra kveld!
Fikk knipset et par bilder med jentene som dere ser, Håper alle får en fin lørdag

Likes

Comments

Var så deilig med helg nå! I går startet jeg fredagen med venninne min Sandra. Vi var heldige å sluttet tidligere enn forventet. Vi tok oss en liten kjøretur og kjøpte snacks mens vi satt å nøyt fin været ved stranden.
Etterpå gikk turen til Farsund, for å møte venninnen min Tonje. Alltid like godt å se henne! Vi stekte oss en Grandiosa og lagde smoothie som vi spiste ute i solen. Tonje er også blogger her på Nouw og du kan finne bloggen hennes her .

Likes

Comments

Hei!
Uken begynte som vanlig, heldigvis hadde jeg en kort skoledag på mandag. Jeg hadde lagt planer om å jobbe med skole denne uken. Vi har for tiden mange prosjekter så det er mye og holde styr på. Tirsdag morgen våknet jeg og var syk og måtte bli værende i sengen resten av dagen. Jeg har vært hjemme i dag også noe som passer meg veldig dårlig akkurat nå for er mye som skulle blitt gjort.

Etter å ha vært sengeliggende en god stund er det godt å kunne føle seg litt fresh igjen. I dag klarte jeg å samle opp litt krefter å ta på meg en ansiktsmaske, Åå Gud det var deilig. Følte meg med en gang mye bedre. Jeg bruker Origins "out of trouble" masken. Denne masken passer til de aller fleste hudtyper men skal spesielt hjelpe for de med problem hud.

Resten av dagen kommer jeg nok bare til å ligge og slappe av, men håper å få gjort litt skolearbeid!

Likes

Comments

Hvit boblejakke(her ) Svart skinnjakke(her ) Dongeri jakke(her ) jakke med fuskepels(her) gull skinnjakke(her ) Rutete blazer (her)

Denne høsten ser vi mye til disse jakkene. Du kan finne lignende jakker i de fleste nettbutikkene og til alle prisklasser. Flere av jakkene har vi sett de tidligere årene men flere av de har fått et lite ekstra preg. For eksempel har dongeri jakker hvert en trend i flere år men nå skal det gjerne være detaljer på den som print eller blomster. Den gule skinnjakken så vi også mye til i fjor men nå blir den ofte produsert i noe som ligner semska skinn. Har selv utrolig lyst å kjøpe en av disse korte boblejakkene som er så stilige men samtidige utrolig deilige.

Så er rutene tilbake, jeg tror ikke du kan unngå å se denne. Både blazere og trenchcoats. Jeg har sev lyst å bare kjøpe inn alt sammen, man kan jo aldri få nok jakker eller hva? Likevel har jeg noen av fjorårets som sklir fint inn her og som fortsatt blir brukt.

Har du en favorittjakke for denne høsten?

Likes

Comments

Dagen i går var så koselig ! Jeg og et par venninner samlet oss for å tilbringe kvelden sammen. Vi stekte pizza og koste oss med litt godt å drikke. Vi fikk med oss skal vi danse samtidig som vi spiste jordbær og sjokolade.

Jeg setter så utrolig pris på slike kvelder hvor du bare kan sitte å snakke i flere timer med venninner. I tillegg ha det gøy uansett mengden av folk.
Tusen takk for en koselig kveld jenter!


Likes

Comments