Jag var en knopp, full av drömmar och hopp. Skulle blomma ut och växa. Skulle göra allt jag velat. Visste att jag kunde. Jag var bra på. Är bra på. Vad hände?

Jag är en vissen blomma, va detta allt? Var det inget mer än drömmar och hopp? Kommer det att bli verklighet. Allt är upp till mig, jag bestämmer. Alla val räknas, vad är det rätta? När är det min tur, har den redan varit? Det bestämmer jag själv. Kanske kan jag blomma bara jag får lite vatten. Eller är min tid redan över innan den börja:

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vad spelar d för roll?
Jag ska göra varm choklad
Jag ser på renées brygga
Jag tycker det är jobbigt när tv4 inte klipper bort stelheten
Det är stelt mellan Anders Timell och Fredrik Reinfeldt
Lotta lundgren d väldigt snygg, har hon gjort läpparna
Vem är ens renée
Förlåt
Superstjärnan loreen är gäst
Superstjärnan loreen spelade för en halvfull publik på putte i parken
Vilken frän brud
Båda är 65or
Men anders har hår
Jag tänkte att vi skulle bjuda
På lite sånt här du vet
Alltifrån
Laga mat
Till att diska

Likes

Comments

Jag älskar att äta frukost. Det är det mysigaste jag vet, att på morgonen sitta själv i köket och lyssna på någon bra pod och äta frukost i lugn och ro. Speciellt i morgonrock, det gör det extra mysigt.
Idag åt jag en rostad smörgås med ost på och en kopp kaffe. I vanliga fall hade jag haft gurka på smörgåsen och druckit te, men gurkan var slut och jag var så trött och ville bli lite pigg idag. Samtidigt lyssnade jag på podcasten "tankar med" som är med Daniel Redgert där han intervjuar olika kändisar. Den är väldigt rolig och i avsnittet intervjuade han Michaela Forni. Det bästa avsnittet jag hitills lyssnat på är nog den med Anitha Schulman.
Bilden är från en frukost jag åt en annan dag.

Likes

Comments

Jag har fått flera klagomål på att jag inte lägger upp bilder här på bloggen, det beror på att jag inte har fattat hur man gör tills några dagar sen. Jag tar dessutom inga roliga bilder men bara för att göra en viss läsare nöjd ska jag lägga ut några nu! Have fun.

Likes

Comments

Just nu verkar alla bry sig om att gå på någon slags diet. Jag själv går inte på någon diet, det behöver inte jag. Det beror ju delvis också på att jag har så svårt att hålla mig till en viss kost bara. Har helt enkelt inte självkontroll nog. Men jag har ett tips till alla som försöker gå på en diet och som inte riktigt lyckas. För det kan ju vara gott med en bulle ibland, även fast det absolut inte behövs. Då tar man bara en tugga, tuggar och känner smaken av bullen MEN spottar ut. På så sätt får man känna smaken av bullen men inte få i sig de onödiga kalorierna-slipper att bli tjock. Denna metod kan användas på andra tillfällen i vardagen med, tex om man äter lunch. Tänk efter behöver jag verkligen all mat på tallriken? Räcker det inte med hälften? Om du känner att du nog klarar dig på hälften så äter du hälften och resten kan du tugga och sedan spotta ut!
Så om du känner att du vill ha din drömkropp till sommaren 17 använd denna metod! Det är ju den smidigaste.
Så det var mitt tips denna kväll. Hejsvejs!

Likes

Comments

Likes

Comments

Äntligen tänker ni. Äntligen ska ni få läsa ett nytt inlägg på denna fantastiska blogg.
Äntligen tänkte jag i fredags, äntligen ska jag göra mitt sista besök hos tandläkaren innan jag får min tandställning och kommer ett steg närmare lycka. Jag skulle enbart dra ut en liten tand på den beräknade tiden 15 minuter. Efter en timme är fortfarande tanden inte ute och efter två timmar lämnar jag tandläkaren med halva tanden kvar i munnen. Ja. Jag har en halv tand kvar i munnen:) det känns vidrigt. Besviken på folktandvården värmland som tog mig ett steg bakåt på vägen till lycka. Ännu mer besviken över att jag lämnas ovetande hur fortsättningen kommer se ut, kommer jag att behöva leva med detta eller kommer jag iallafall få en ersättning på en miljon för besväret? En sak är iallafall säker, jag har inte gjort mitt sista besök och denna blogg är inte fantastisk.

Bye

Likes

Comments

Det finns inget som stör mig mer än folk som är nötallergiker? Så jävla tråkigt. Visst okej det är inte ens eget fel att man är allergiskt mot det, men det medför ju alltid massa hemska förbjud mot nötter? Typ i skolan när det är förbjud mot nötter för det KAN finnas någon som är allergisk. Så sjukt orimligt om man tänker efter ju, ska alla anpassa sig efter en person som är allergisk? Plus hur gör nötallergiker när dom är och handlar då? I matbutiker ligger nötter fritt och där verkar det inte vara något problem för dom sk dödligt allergiska att handla. MEN i skolan om någon öppnar en snickers i andra sidan byggnaden är det helt plötsligt frågan om liv och död? Nej jag tycker att om man är nötallergiker får man ta och anpassa sig lite själv om man ska befinna sig på en allmän plats. Eller ska vi kanske ta och förbjuda nötter helt och hållet i detta sosseland?

Likes

Comments

Hejsan alla fina underbara , just nu är jag inte lika fin och underbar. Jag har sovit 30 minuter och är på ett tåg där allt verkar vara ur funktion. Denna helg har way out hemskt vart och det får 5/10. 5/10 eftersom ett jag har sett två hela konserter på dessa tre dagar? Orimligt. MEN jag träffade älskling alex och lagade min mobil som ja råkade spräcka i en taxi?:) Jag älskar dock taxi, vill åka det överallt och lite till<3 vem behöver ens körkort? Nu när jag tänker efter får faktsikt way out west 7/10 har ju ändå åkt taxi.

Likes

Comments

Tjo katt! Medvetenhet är något som jag värdesätter hos en person. Man måste inte vara medveten om något speciellt och inte heller något bra, men om man är medveten om något tycker jag iallafall att man kan acceptera det mer än om någon är omedveten om det. Till exempel så är det mer okej att vara dum i huvudet om man är medveten om det, än om man är dum i huvudet och inte ens är medveten om det? Asjobbigt då. Tycker inte att det bara är just negativa egenskaper man ska vara medveten om, att vara medveten om sina positiva underlättar ju också, lite skönare om någon är medveten om sitt beteende lixom.
Det är ju inte så att man enbart kan vara medveten om sig själv, men menar att det är medvetenhet i förhållande till sig själv som är skönt när folk har.

Likes

Comments