Innan jag börjar berätta om spa:et så vill jag bara säga att jag äääälskar att blogga (trots att jag inte har några följare typ). OK OK, DET VAR BARA DET!
Nuuu, ska jag berätta om en av de saker jag gillar mest här i världen, SPA! Det är så jävla skönt att bara koppla av ibland och skita i allt annat! Det gjorde jag igår när vi på ett häääärlig spa. Det var typ kl. 21 på kvällen så det var knappt någon där. Vi hade alltså hela spa:et för oss själva (i princip)
Tyvärr ingen massage som jag hade hoppats på MEN,MEN.
Under dem 3 timmarna vi var där, badade vi i den stora varma inomhus-poolen och sedan i UTOMHUS-POOLEN! Freaking 11 grader eller nått! Men som tur var,var (👈🏻det blev konstigt) vattnet varmt så jag dog inte. Det fanns något som heter hormon-dusch. Det är fyra olika duschar i ett rum. Den första duschen är jättekall! Den andra,också väldigt kall. Den tredje, lite varmare. Den fjärde varm. Jag vet inte riktigt var det här var bra för (något med hormonerna eller??) men den var ganska skön trots att jag hatar kallt vatten. Det fanns bastu också men jag hoppade över den.
När vi kom hem åt vi lite (Italiensk)pasta och seafood trots att klockan var typ 00:00.
Jaaaaa det var en bra avslutning på dagen! :)

Likes

Comments

Hej igen! Nu är det onsdag, vilket betyder att vi ska hem imorgon:( Det känns som att vi bara varit här i några sekunder.
AJA, sluta deppa!
Jag tänkte berätta om min julafton! Den här julen var ju faktiskt liite annorlunda. Varje år har vi firat i Sverige, men nu..... i ITALIEN!!!!
Vi gjorde precis som vanligt den 24/12. Julbord, julmusik och julklappar. Dock inte någon tomte eller Kalle Anka :(
I Italien firar de tydligen den 25:e.... Då gick vi på restaurang (tack autocorrect) Julbordet här är inte exakt som i Sverige... Aaaasgooood risotto och någon äcklig fågel- funderar på att bli vegetarian. Sen massa,massa skinka och salami!
Jag hade en myyyyysig jul! Hoppas att ni hade det lika bra! <3 <3

Likes

Comments

Heeeeej!
Hoppas att ni alla har haft en härlig jul med mycket snö!
Jag däremot firade jul i Italien (mer om det i ett annat inlägg) Ingen snö direkt men trots det väldigt kallt! Vi kom hit i torsdags trötta som nyfödda bebisar p.g.a. försenade flyg och väldigt mycket turbulens. Varje dag har i princip bara bestått av shopping och god mat.
I lördags var vi i Venedig, den finaste ön (om man ska överdriva lite) i världen!
Den ända nackdelen var priserna. SVINDYRT. En tur med gondol (en båt med någon Italiensk man som sjunger) kostade typ 800 kr, eller var det 8000...? Restaurangerna var inte heller så billiga, OK, inget var billigt!
Venedig bestod även av trånga gator med stor risk för ficktjuvar. Som tur var blev jag inte av med nått (kanske för att jag kollade i min väska varenda jävla sekund)
Om ni vill bli av med pengar kan jag STARKT rekommendera Venedig!
Men bortsätt från detta ääääälskar jag Venedig! Så jävla fint asså!!!!!!

Likes

Comments