Header

"Tänk positivt, vänd upp och ner på all negativitet och låt den falla till marken. Där kan du stampa på den och glömma bort den, skapa en ny positiv vinkel och hitta din grej. Om du inte redan gör det börja röra på dig, träna, motionera och håll igång!" - Utdrag från min bok, Nu kör vi (HÄR).

Något jag pratar om i boken är inställning. Inställning är otroligt viktigt för att nå resultat. Träning är viktigt för ett hälsosamt liv, en frisk kropp och en sund själ. Mitt motto handlar om att vara sin bästa vän men också sin egna chef. Idag lockade soffan men jag tog mig ut i det gråa och trista men otroligt uppfriskande vädret, jag sprang 25 min och avslutade med att vända upp och ner på mig själv. Nu gör soffan sig skönare, det kan jag lova.

Likes

Comments

Äntligen kom den på posten! Min alldeles egna fysiologi-bok... Jag är riktigt taggad på att lära mig (typ allt) om kroppen och dess funktion. Idag har jag precis läst inledningen och jag förstår kanske 5% av allt jag läste. Bra ju, har alltså massor att lära!

Ikväll lägger jag boken på hyllan och drar mig mot Anna för matlagning och gött umgänge. Vad vore livet utan mat och bra vänner? En stor fråga men med ett enkelt och snabbt svar, inget! PUSS.

Likes

Comments

Något som är otroligt viktigt för mig när det kommer till studier är koncentration. För mig funkar det inte att bara läsa och lära. Jag måste hitta det där lugnet och den rätta metoden för att saker och ting ska gå in och stanna kvar. Hittills går det sådär men jag börjar hitta lite rätt... Ikväll har jag gjort om sängen till en soffa, jag har bakat dadelbollar och kokat te men framförallt jag har ringt in Linnea. Vi ska mys, lyssna musik och läsa. Faktiskt ett bra sätt att hitta fokus, att bestämma sig för det med någon man tycker om.

Har du något bra tips för studiero eller någon bra pluggteknik? Jag behöver alla tips jag kan få inför kommande utmaningar. / Kramis!

Likes

Comments

Sneak peek på morgonens läckerbit! Galet fint va? Färgerna gör att jag blir lite smått kär... Nu beger jag mig mot gymmet för en dags praktik. / Ha en bra dag! X

Likes

Comments

Tydligt markerade läppar är något jag tycker är galet snyggt. Mitt bästa tips för perfekta läppar är en bra läppenna. Jag använder mig av Make Up Stores egna märke. Just nu har jag tre olika nyanser. Min favorit som funkar alla dagar i veckan, från måndag morgon till lördagskvällen är fairytale dream (HÄR ).

Som sagt, jag älskar läppar och snart är det dags för mig att köpa in något nytt. Har du något tips på märke/färg? jag är öppen för alla förslag!

Här använder jag fairytale dream. Erkänn att den passar sååå fint till scarfen dessutom!

Likes

Comments

GLAD ALLA HJÄRTANS DAG!

Detta firar jag med en romantisk grötfrukost som jag gjorde i somras när jag precis funnit min kärlek till gröt med stekpannegranola som tillbehör. Klockan 17.00 kör jag HIT intervall på friskvårdshuset i Kristianstad, kom gärna och träna med oss helt GRATIS. Varför inte ta med en vän? Efter passet kommer jag att finnas tillgänglig att prata träning, kost och allmän hälsa med (och annat mys). Jag kommer dessutom ta med några X av min bok "Nu kör vi" som också finns att köpa. Hoppas vi ses där!

Vidare drar jag mig mot Linnea, där väntar... chips och choklad! Den förbjudna kärlek vi har till den galet goda kombination mellan chokladigt sött och chipsigt salt kommer värka heeeeela kvällen. MYS!

Ha en fin dag och sprid MASSOR av kärlek! Puss och kram.

Likes

Comments

Solen försvann snabbt bortom horisonten, mörkret tog vid och en ny dag närmade sig. Agonda beach i Södra Goa var underbart, en lugn och fridfull strand utöver det jag tidigare upptäckt. Innan det totala mörkret tog vid såg man ofta yogagrupper och enskilda yogautövare på stranden. Detta var en väldigt härlig syn och jag gjorde mig till en av dem. Det var efter indienresan mitt intresse för yoga verkligen tog fart. Jag har en dröm om att ta mig till Indien igen. Denna gången för att lära mig mer om yoga, att studera yoga. Denna dröm ska bli verklighet det lovar jag mig själv. Just nu tänker jag mig tillbaka, jag blickar tillbaks och ser in i framtiden. Känslan är oslagbar. Härlig.

Likes

Comments

Något jag har dille på till och från är havregrynsgröt. När jag väl är i dessa perioder brukar jag vilja testa olika varianter. Har ni någon gång provat att ha lingonsylt till? Det var morsan som tipsade mig och vips har jag ännu en favorit!

Det ni ser på bilderna är havregrynsgröt kokad på 1 dl gryn, 2 1/2 dl vatten och salt, stekpannegranola på 1/2 dl havregryn, en klick jordnötssmör, kokosolja och lite honung, en släng varm mjölk och mammas hemmagjorda lingonsylt. Supergott!

Nu ska jag leta upp mina längdskidor och förhoppningsvis lyckas leta reda på ett spår. Ha de!

Likes

Comments