Header

Jag är påväg, påväg framåt. Jag är bokstavligen på väg, på vägen framåt. Påväg på vägen mot Vasaloppet 2017! Äntligen är mina rullskidor monterade, stavarna fixade och jag är mer än redo. 

Vasaloppet kommer bli den största utmaningen jag någonsin tagit på mig, därför ska jag se till att vara så förberedd som det går med tanke på att jag inte har någon vidare erfarenhet av längdskidor. För första gången på rullskidorna kände jag mig ganska feg och jag åkte ner i diket några gånger, men vad gör det? Man måste ju börja någonstans! Nu taggar jag en rullskidesnabbis innan jag drar mig på kvällens arbetspass.

Någon som har åkt Vasan och har träningstips till en nybörjare?? :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Älskar denna skålen! "Today is the day".

Godmorgon fina!

Aldrig kunde jag tro att jag skulle sitta här vid frukostbordet med en bok framför mig. Jag har knappt aldrig läst en bok (vilket är väldigt synd) men nu känner jag att min dåliga inställning till böcker börjar lätta.
När jag var yngre hade jag verkligen svårt för det. Det var jobbigt och tråkigt. Nu är jag bara jäkligt långsam och dryg i mitt läsande men en anledning kan ju vara att jag knappt aldrig läst?

Så nu har jag bestämt mig för att gå vidare, vända blad och börja på ett nytt kapitel (haha). Jag ska bli ett läsande jag. Som visst läser böcker!
Hoppas ni får en fin dag! <3

Likes

Comments

When you can't find the sunshine, be the sunshine.

Bilderna är tagna i London.

Godkväll käraste ni! 

Visst har jag hittat ett underbart citat! "When you can't find the sunshine, be the sunshine". Ibland när det inte går som man tänkt är det lätt att gömma sig bakom ett osynligt hörn. Just vid dessa tillfällen tycker jag det är viktigt att inse vad man håller på med. Bara för allt inte är på topp just nu betyder inte det världens undergång är påväg. Se till att vara ditt eget solsken vid dessa tillfällen! Positivitet smittar av sig inåt och utåt. <3

Eller vad säger ni?? :)

Likes

Comments

Lördag.
En blåsig dag.
Jobb på Kullaro, en promenad med mamma och en trevlig kväll med gott sällskap och god mat.
Kramar <3

Likes

Comments


- DAGENS -

3000 M JOGG


350 M SNABB LÖP

X 3


20 RYGGLYFT

10 BURPEE

10 SITUP-BURPEE

X 3

Ibland blir jag sugen på att ge allt jag har, att pressa sig själv till det yttersta och att utmana mitt psyke. Idag var en sådan dag. Jag joggade lugnt och sansat i 3 km till den perfekta "rundningen" att spring i. Här sprang jag 3 intervaller i mitt högsta tempo med 40 sek vila mellan varje. Jag avslutade med en cirkel bestånde av 20 rygglyft, 10 burpee och 10 burpee med situp i tre varv. Efter detta promenerade jag lungt hemåt som nedvarvning.

Nu ska jag göra mig redo inför kvällens praktik på Friskvårdshuset. Hoppas vi ses! :)

Likes

Comments

Palolem Beach, Indien. <3

Gårdagens yogautmaning från JOSEFINESYOGA och även den sista aktiva yogautmaningen var huvudstående. Det var väldigt längesedan jag vände världen upp och ner och lät mina tankar landa på jorden. Det gick lite svajigt till en början men efter ett tag funkade det hur bra som helst och jag kunde fokusera på ingenting.

Hur går det för er? För ni har väl antagit utmaningen! 😃

Likes

Comments

VIETNAMESISKA VÅRRULLAR

Efter en lyckad dag med världens finaste syster åkte vi till Simon & Helen för att tillaga något supergott och enkelt, vietnamesiska vårrullar! Jag har faktiskt aldrig ätit det förut så det var vårligt spännande. Som ni ser på de härliga bilderna blev även middagen väldigt lyckad. 

Lägg ett rispapper i hett vatten i några sekunder, fyll sedan pepprat med valfri fyllning och njut! Vi fyllde rullarna med tunt skivad gurka, morot, rädisor, mango, glasnudlar, koriander och chili. Helen gjorde dessutom en supergod jordnötssås och Simon stekte nötkött med chili och soja. Mums!

Ni måste verkligen testa! :)

Likes

Comments

​Morning people!

Idag är jag lycklig som solen. Bästa syster kommer till stan och då kan man väl inget annat vara? Inte särskilt pigg (än) men det ändras snabbt. Gymnasium-mässa på Arenan i Kristianstad har jag framför mig, så om du ska börja gymnasiet nästa år kom och prata med mig om ditt skolval! Efter en heldag på arenan ska jag och syster fota och kolla i butiker, hon ska vara med på mitt pass (på Friskvårdshuset) och vi avslutar dagen med spännande mat (vietnamesiska vårrullar) hos Simon och Helen.  

Hoppas ni får en lika bra dag som jag kommer att få. KRAMIS! <3

Likes

Comments

Godkväll folk.

Efter en "power hour" på Friskis (styrka & kondition) med skolan kom jag hem fulladdad med energi inför kvällens intervallpass. Hehe, eller kanske inte "med energi", men med motivation och pepp. Jag körde en lätt uppvärmning där jag joggade och körde lite hopp, sen drog jag igång med 10 intervaller på 60 sek löp 20 sek gång. Efter 10 intervaller var jag helt färdig, för att sätta knorr på grisen gjorde jag en cirkel med utfall och ytterligare några hoppövningar. Jag avslutade med lätt jogg hemåt och en stretch för hela kroppen. Helt perfekt.

Nu har jag varit uppe alldeles för länge och säger natti! <3

Likes

Comments

Hej alla finisar! Haft en bra helg?

Ibland undrar jag varför man tänker så mycket. Allt kommer ju ordna sig tillslut. Just nu tränger jag det där tråkiga bakom mig, framstår som positiv och anstränger mig för att vara den jag vill vara. Men jag vet att snart kommer allt bli bra igen. Jag vet att om en tid kommer det lugna sig. För så är det. Det är så det funkar. Därför oroar jag mig inte. Det är okej att vara nere och ha dåliga perioder vad det än handlar om. Men sluta inte vara du, för det kommer lösa sig. <3

Jag har haft fullt upp hela helgen. Just nu har jag mycket för mig. Både tråkiga saker som snurrar i huvudet och roliga saker som händer runt omkring. Jag är otroligt tacksam över alla fina i min närhet som stöttar mig i både det tråkiga och det roligare.

KRAMIS

Likes

Comments