Header

Min energi är på topp men jag måste lära mig att landa emellan. Tänka. Jag pratar mycket om hur viktigt det är att tänka så jag ibland glömmer det själv. Idag har jag haft världens bästa dag på jobbet. Jag och Andreas, som är en av mina största inspirationer hade en lång och givande konversation om vad vi tycker är viktigt. Jag tycker det är viktigt att känna saker. Att göra utrymme åt känslor. Jag är mänsklig precis som alla andra. Jag har haft väldigt lätt för att ta åt mig och döma mig själv i vissa situationer. Efter hand som tiden har gått har jag mer och mer insett vem jag är och vem jag hela tiden är påväg att bli. Jag har fattat grepp om en viktig kännedom, att känna saker är bra och jag gör det.

Bilderna är tagna från dagens arbetspass. Visst är spegeln och puffen helt amazing snyggt!? Som allt på Kullaro .

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

När jag såg minibanden för första gången tyckte jag de var riktigt fjuttiga. Min första tanke var inte att jag skulle bli ett fan, men numera har jag alltid ett miniband i träningsväskan. Här visar jag sidogång med miniband som motstånd. Övningen är en riktig booty burner. Testa att avsluta ditt pass med ett par omgångar sidogång och känn själv!

Likes

Comments

Frukost innan jobbet. Oatlys havregurt som är en ny favorit, mammas musli som är en gammal favorit, grapefrukt som har blivit standard varje morgon och kaffe för att pappa hade kokat. Underbart!

Vad äter ni till frulle idag? Tell me! <3

Likes

Comments

Fullt ös medvetslös! Idag började jag dagen på Grand hotell med frukost och BNI-möte. Jag blev inbjuden av Jenny som driver Lillö djurklinik (även årets nyföretag i Kristianstad!). Det var verkligen en upplevelse! Jag är superglad över att Jenny bjöd in mig och jag kommer definitivt att delta nästa möte också. Jag har mycket att lära och man lär sig bäst av andra. Därför är detta ett perfekt tillfälle för mig som blivande entreprenör att nätverka och inspireras. Efter mötet var det dags att springa till skolan, vidare med planering inför SM och sen tog jag bilen hem. Ikväll har jag ätit massor god mat och sprungit en lång rund. Man märker verkligen hur långt man "brukar" springa då orken tar slut tvärt. Kolla själv på min kilometertid när det närmar sig milen. Då är det tufft! Såfort milen är passerad tickade klockan iväg som tusan, samtidigt som pulsen ökar. Men ska man bli bättre, då får man hålla ut och göra vad som krävs.

Tunga ben, tung andning...

Snittet på rundan lyckades bli 5:43 min/km. Jag är mycket nöjd med min insats. Mitt mål med dagens tur var att springa minst 60 min, detta med en lagom skön känsla. Jag lyckades och därför är jag 100 nöjd!

Imorgon jobbar jag på Kullaro så nu är det dags att sova. Hoppas vi ses! Puss och kram. <3

Likes

Comments

Jag passade på att gå en sväng i ett soligt och blomstrande Malmö innan träffen drog igång.

Större kan ni inte bli! Guldet ska HIMM. Skåne gör entré!

Idag har jag och andra finalister från Skåne varit på SM-uppladdning och inspirationskväll med UF-gänget. Vi lärde oss om säljteknik, tränade pitch inför en jurygrupp bestående av stenhårda tioåringar, hade teamwork, umgicks, käkade och fick allmän information inför SM. Mina nerver har lugnat sig lite men jag är fortfarande obeskrivligt ivrig. Inget konstigt med det! Jag ska faktiskt vara med och tävla om årets ungdomsföretag i Sverige. YEEEEY!

Likes

Comments

En kombination som är helt magsik är grapefrukt tillsammans med kokos. Just nu är dessutom grapefrukten helt perfekt! Inte särskilt besk utan mer söt och lite lagom sur. Idag fixade jag en grapefrukthalva klädd i kokosflingor, knäckebröd med mosad avokado, pumpakärnor, flingsalt, peppar och paprikapulver och en kopp te till det. Här har vi helt klart en frukost när den är som bäst.

Som sagt ni måste testa grapefrukten klädd i kokos! Berätta gärna vad ni tycker också och om ni har något tips jag kan testa.

Ha en fin dag! <3

Likes

Comments

Efter kvällens Hit Intervall har jag och Fellan precis fixat bananpannkakor och te. GOTT! Nu ska vi plugga inför PT-tenta nr två. Ja, det går ju som det går men så får det vara ibland! Vi taggar inför morgondagen, 50 DAGAR TILL STUDENTEN!

Ha en fin kväll. PUSS! <3

Likes

Comments

Contains affiliate links

Chins är en väldigt bra övning om man vill träna rygg, framförallt latsen. Ett problem kan dock vara att övningen är alldeles för tung då det krävs mycket styrka för att lyfta sin egna kropp. Här visar jag hur man kan göra chins genom att avlasta sin egen kroppsvikt med hjälp av ett powerband. Detta är definitiv ett av mina bästa tips för att lära sig chins. Kör hårt!

Klipp från träningsmaskiners youtube-kanal.

Ni hittar powerband HÄR.

Likes

Comments

Någon mer än jag som älskar banan? Ibland kommer jag in i perioder där jag äter obeskrivligt mycket bananer. Just nu är jag nästan i en sådan. Till frukost blev det havregurt, blåbär, banan, pumpakärnor, chiafrön, kokosflakes och några andra frön som jag har glömt namnet på... jag tror de börjar på "P" och ser ut som chiafrön. Om du vet får du gärna påminna mig annars ska jag kolla upp det! Ses.

XX

Likes

Comments

Igårkväll gjorde jag kikärtsbiffar eftersom jag ÄNTLIGEN tog mig tid åt att lägga kikärtor i blöt och koka hela gänget. Så nu har jag hela frysen full av kikärtor och linser. Värt! <3 Biffarna är helt veganska och innehåller inte många ingredienser. Testa gärna själv och säg vad du tycker! :)

Kikärtsbiffar

800 g kikärtor

2 msk maizena majsstärkelse

1/2 pressad citron

2 vitlöksklyftor

2 gula lökar

1 dl havredryck

Koriander

Salt & peppar

Olivolja till stekning

Sätt ugnen på 200°. Mixa kikärtorna tillsammans med havredrycken i en matberedare. Hacka den gula löken och koriander. Pressa ner vitlöken och tillsätt övriga ingredienser. Blanda noga. Forma smeten till biffar och lägg på en plåt. Ringa över oljan och sätt in i ugnen ca 25 min.

Jag serverade med en mosad avokado samt rostad palsternacka, lök och tomat med smak av citron och timjan. Nästa gång jag gör biffarna kommer jag att testa att ha i chili och färsk koriander, vilket inte fanns hemma denna gången. Jag ska även steka biffarna i järnet istället för att ugnssteks, jag tror det kommer bli riktigt gott!

Likes

Comments