Header

Jeg har gjennom 3 år prøvd forskjellige barnevogner. Har funnet ut hva jeg foretrekker og ikke. Kjøpte meg en Emmaljunga Super Viking i sommer, som jeg elsket pga den var så lett å komme over alt med, MEN, jeg får liksom ikke ro i kroppen. Ville ha bag og sportsdel i sammen, derfor den vognen, men behovet er ikke der likevel når lillesøster kommer til verden, så blir unødvendig å bruke en så dyr vogn "for gøy" en stund. 

Har lenge kikket på eldre barnevogner, sånn typisk Silver Cross og Simo Classic som er mine to favoritter. De er så enkle og veldig pene i utseende, noe jeg foretrekker. At de har et snev av en eldre tid, gir meg enda mer boost i kroppen! Etter mye leting etter den perfekte vogn, kom jeg over en annonse med en pent brukt Simo Classic fra 2006. Ikke kjempe gammel, men den så meget pen ut og de selges så billig brukte nå. Denne er nå på vei i posten til meg, og jeg håper av hele mitt hjerte at sendingen går bra ;)

Jeg liker alt som er eldre og romantisk, så denne blir koselig å få i hus! Har du hatt en slik vogn?

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Hei!

Jeg er kommet litt tilbake til de små gleder av å sy.

På mammagruppen her om dagen, dillet vi jentene litt med å lage smokkesnor og vognpynt. Laget vognpynt med klyper i hver enda, men da jeg kom hjem å sydde meg et par hjerter, ble vognpyntet klippet i to deler og dermed to vogn/vugge pynt.

Det er så koselig med slike små prosjekter foran symaskinen. Koser meg med å lære! Har tidligere prøvd å sy barneklær, men da jeg først kom meg inn i det, mistet jeg interessen og satt alt på vent. Typisk meg! Jeg er flink til å ha tålmodighet med smådill om jeg liker det :)

Liker du å sy? Har du noen andre håndarbeid-interesser?

Likes

Comments

Det popper ofte opp varsel etter varsel på telefonen min fra FINN om forskjellige ting som blir gitt bort i område. Alt mulig blir lagt ut, og veldig ofte flotte ting. Den ene dagen stod det en annonse om at en masse vintage barneklær skulle bli gitt bort, og jeg måtte selvfølgelig sende en melding fortest mulig. Jeg ble først ute, og idag hentet jeg en stor flyttekasse og en halv søppelsekk med alt mulig av barneklær fra nyfødt til 6 år. 


En kjempe mye strikket plagg, som jeg har et svakt hjerte for! Flere eldre plagg du ikke lengre finner i butikker, og slikt syntes jeg er helt rått og unikt. Tiden før jeg ble mamma, sånn typisk i tenårene, syntes jeg slikt var tøft, men ikke nok. I dag derimot, blir jeg kjempe glad av å få fatt i unike plagg, eller møbler\dekor til hjemmet. Tydelig at jeg begynner å bli eldre og finner meg selv...tror jeg ;)Det finnes så utrolig mange fine barneklær idag. Alt fra nyere gjort om til en "eldre" utseende, eller disse typiske enkle, rene og nyere stilen. Alt er fint i mine øyne, MEN, for meg er det ikke til å sammenlignes med vintage klær. Det har allerede levd et liv, kanskje flere, og feks strikkede klær, det er hårfint håndarbeid gjort av dyktige mennesker jeg syntes fortjener applaus. Ikke en maskin som lager opp flere millioner eksemplarer. En tydelig stor og unik forskjell! 

Hva syntes du om vintage barneklær?

Likes

Comments

Hei! Jeg ruller rundt i hverdagen med min store kulemage i min 26 uke som tredjegangsgravid. En sliten kropp, men alltid mange idéer i hode som jeg ikke klarer la få ligge i fred. Der har du meg!

Skrev i tidligere innlegg at jeg hadde meg noen planer for barnerommet. Fokuset mitt er å utnytte plassen best mulig, og såklart gjøre det koselig. Foreløpig har jeg fått hengt opp blondegardiner jeg klippet til, rundt hele nedre del av KURA sengen fra IKEA. Tenker henge gardinene på stenger senere når jeg finner de riktige ;) Alisa elsker å ligge i "hytten" sin, så det ble vellykket!

Alisa trengte et skrivebord, og jeg hadde lagt planer for hvor den skulle stå. Etter noen dager titting på brukte, fine og enkle skrivebord, kom jeg plutselig på at jeg hadde en KALLAX hylle fra IKEA stående som i grunnen skulle på søpla. Den ene enden hadde fått vannskader, men da jeg kom på å skru den av, samt hyllene inni, ble det plutselig et enkelt og fint skrivebord.

Så enkelt og fint! Etterhvert blir det maling av sengen og sikkert skrivebordet, og mulig skru på hyller på skrivebordets ende for oppbevaring av bøker. Elsker å dille med diy-prosjekter, og ekstra moro når det blir gjort billig!

Har du noen tips til diy-prosjekter til barnerom? Små som store.

Likes

Comments

Prosjekter som går ut på å gjøre små detaljer til en stor og gøyal forandring, er noe jeg liker godt. Om det er en liten detalj eller et større element i et rom som skal endres på, uansett er det gøy og unikt. Har det moro med slike prosjekter, og får i grunnen ikke nok!


Jeg kjøpte idag en slik KURA vendbar barneseng fra IKEA. Den ble kjøpt brukt, da jeg sparte 1250 kroner. Når sengen er som ny, så takker ikke jeg nei til slike kupp. Har vært innom Pinterest å kikket på hacks, altså bilder til inspirasjon for alle de mulige måtene å bruke denne sengen til noe kreativt og fornuftig.

På barnerommet her trenger jeg mer oppbevaring til leker og slikt, så da jeg falt over bilde av TROFAST oppbevaringsmøbel som ble brukt som trapp opp til sengen, tenkte jeg dette måtte være helt midt i blinken her. Å i tillegg var det genialt å bygge et lite rekkverk opp for støtte og beskyttelse. Disse tipsene skal jeg ta til meg, og etterhvert få gjort noe med her! VIdere vil jeg henge opp gardiner under sengen, og mulig lage en søt sengehimmel å ha oppe. Vil også male sengen hvit :) Gleder meg til å få begynt!

Hva syntes du om diy prosjekter? 

Har du en slik barneseng?

Likes

Comments

Hei og god kveld til deg!

I går ville min bestevenninne, Martine, ha meg med på en overraskelse hun hadde planlagt for meg. Hun ville gjerne gi meg noe jeg ville verdsette. Noe jeg er kjempe takknemlig for!

Hun spanderte lunch på meg, å det ble selvfølgelig deilig sushi. Med en god og mett mage, og til stadig full blære, var det avgårde til toalettet før jeg hadde fotpleie time. Den jenta vet å skjemme meg bort. Hoho!

Så utrolig god og snill venninne jeg har! Godhjertet tvers igjennom!

Jeg fikk renset føttene mine for hard hud, filt alle negler, og en massasje til slutt. Det var trengende og deilig! Tror lille i magen også satte pris på egenpleie ;)

Merker godt til såre føtter idag. Hadde sprekt i hælene, og når nå den harde huden er borte, kjenner jeg mer til "sårene" den harde huden ga. Fotpleie er absolutt noe jeg skal gjøre før sommerne igjen!

Tusen hjertelig takk verdens beste venninne! Du er så godhjertet! ♡

Likes

Comments

I morgen runder jeg 23 uker med lillesøster. Har fått termin 8. Januar, og ser så frem til å få hilse på mitt tredje vidunderverk!

Navn:

Det er ikke bestemt. Vil gjerne se henne først.

Innkjøp:

• Emmaljunga super viking vogn, og dypbag har jeg holdt av.
• Babynest med rosemotiv, såklart!
• En babyseng fra 1900-tallet til bruk i stuen.
• Fått en kjempe mye babyklær og annet tilbehør.

Bevegelser:

Kjenner masse bevegelse. Er begynt å bli rutiner i magehulen.

Utålmodig:

Utålmodig ved å bli kvitt daglige fysiske smerter. Utrolig hva kroppen til oss jenter/damer tåler!

Vektøkning:

I begge to tidligere svangerskap gikk jeg opp 25kg. Nå har jeg gått opp ca 15kg til nå. Stappet pølse er vell følelsene mine!

Vann i kroppen:

Ikke noe ubehagelig føtter enda på dagtid, men kjenner litt press på kveldene.

Melk  i brystene:

De har doblet størrelse, og høyre bryst holder på å gjøre seg klar med litt lekk.

Strekkmerker:

Har mine samme gamle, og nye kommer det nok også. Kunstverk.

Hvordan ligger hodet:

Overalt!

Kynnere:

Hell yeah!

Cravings:

Alt surt er fryktelig godt!

Plager:

Kynnere, bekkenløsning, åreknuter fra under rumpen til legg i venstre bein.

Humør:

Det varierer i stor grad. Men føler meg bedre nå enn de første månedene.

Fødselsforventninger:

Håper på at smertene setter seg som normalt, og ikke i hoftene som med Milian. Ellers gleder jeg meg ekstremt til mitt første møte med min andre datter!

Sykehusbaggen:

Langt ifra klar, men tenker litt på hva jeg vil ha med og ikke ;) Glede!

Venter du barn?
• Hvor langt er du på vei?

Likes

Comments

Når jeg snakker om å symbolisere mine barn, tenker jeg såklart på å tatovere meg. Har en på leggen til minne om min mamma, men nå ønsker jeg noe til mine tre små hjerter.

Jeg har veldig lenge ønsket en tatovering med rosemotiv. Ikke en enkel "kjip" rose, men en vintage rose. En fyldig og vakker en! Om det blir sammen med symbolet for mine barn? Usikker på det. Har alltid elsket roser, og det er blitt en del av meg.

Kunne gjerne tenkt meg noe veldig enkelt og søtt. Som tre små hjerter eller moren som holder sitt barn, samt fødselsdatoene/navnene under. Det er så vanskelig å velge når det finnes så mye fint! Jeg ønsker ikke noe vannvittig stort. Lite, enkelt og søtt holder for meg ♡

Et lite simpelt kors vil jeg også ha. Det skal symbolisere mitt tidligere liv før jeg ble mamma. En livsstor glede i livet mitt!

Får nesten litt oppheng om jeg ser på tatoveringer. Vil ha alt og tatoveringer er så fint! Det viktigste for meg er at mine tatoveringer har et symbol eller minne bak seg. Gleder meg enormt mye til å bli ferdig med svangerskapet, så jeg kan blekke meg litt ;)

Har du tatovering for dine barn?

Likes

Comments

Nå går jeg inn i uke 24 med lillesøster,  23 fullgåtte uker er overstått. Med tre barn så tette, har kroppen min mye belastning og jeg verker omtrent overalt. Heldigvis er dagene forskjellige, noen bedre enn andre! Idag tok jeg glukosebelastningstesten igjen, slik jeg også gjorde med mitt første barn Alisa.

En glukosebelastningstest er for å skjekke meg for svangerskapsdiabetes. Første gang tok jeg testen pga sukker i urinen. Det kan være helt normalt, men en test for sikkerhetens skyld er greit. Denne gangen fordi jeg har diabetes i nær slekt.

Hvilke symptomer finnes?
• Nedsatt allmenntilstand
• Tørste
• Hyppig vannlating
• Vedvarende hodepine

Jeg har vært mye trøtt og sliten. Å gå å tisse hele tiden er et kjent fenomen hos oss gravide. Hodepine har kommet og gått. Jeg tviler på at noe påvises, men liker å være på den sikre siden!

Testen skjer ved at jeg ikke drikker eller spiser fra midnatt dagen før, og tar en blodprøve morningen etter. Etter blodprøve drikker jeg sukkervann og må vente 2 timer før ny blodprøve taes.

Kjipe to timer å vente når jeg er skrubbsulten og tørst. Men heldigvis ikke en evighet ;)

Så da sitter jeg, en stappet baconpølse på helsestasjonen, med mobil og lesestoff, å venter på ny prøve og FROKOST!

Likes

Comments

Jeg elsker å ta bilder. Om det er av mine barn, blomster og natur, interiør... Alt er moro når det kommer til fotografering!

Spesielt gøy er det å bruke speilrefleksen min, men ettersom dataen er ødelagt, blir det lite fotografering med kameraet og mer med mobilen.

På Instagram kontoen min, signevero, legger jeg ofte ut bilder av det som fyller dagene mine. Spesielt mine barn og hjertet for interiør. Elsker de søte små fjesene til mine barn ♡ Verdens vakreste fotografi!

Likes

Comments