Hey Friends!

Her er et OOTD fra i sommers:

- T-shirt: Genbrug

- Nederdel: Rude

- Sokker: Nike

- Sneaks: New Balance

Jeg håber i kan lide det!

Kys Signe<3


Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Hey Friends!

Da jeg holder ufattelig meget af god musik, har jeg besluttet, at jeg vil lave en lille serie, der kommer til at køre her på bloggen. Serien kommer til at hede "5 Fede Vibes" og vil indeholde 5 skønne sange, jeg har elsket i det sidste stykke tid. Min musiksmag er meget bred, og der vil derfor være noget for alle jer derude. Jeg håber virkelig, at i vil kunne lide det, så her kommer denne uges fedeste vibes:


1. Kanye West - Touch The Sky - Denne sang kan man jo ikke andet end at blive i godt humør af!

2. Nik & Jay - En Dag Tilbage - Jeg håber ikke, at jeg er den eneste, der bliver nostalgisk, når jeg lytter til disse behaglige toner.

3. The Notorious B.I.G. - Mo Money Mo Problems - Har hørt denne sang på repeat de seneste par uger, det er bare en ørehænger.

4. Dylan Tran - Pretty Memories - En sang der vækker følelserne.

5. Chris Brown - Autumn Leaves - Dette er et gammelt track, men den vækker stadig noget, hør den!


Det var de fem sange for denne gange. Jeg håber virkelig, at i har lyst til at tjekke dem ud. Hvis i har lyst, kan i følge min Spotify: Signe Trudslev

Kys SIgne<3

Likes

Comments

Hey friends!

Dette er mit første indlæg på min spritnye blog! Jeg tænkte, at jeg lige ville fortælle lidt om, hvad i kan forvente at se fra mig og min blog i fremtiden. Jeg har allerede en masse ideer til blogindlæg, jeg gerne vil lave til jer. Jeg elsker mode og tøj som mange andre på min alder, men jeg brænder efter at dele ud af mine ideer og måske give jer derude noget inspiration. Derfor har jeg nu startet min egen blog, hvilket jeg er rigtig spændt på. Jeg glæder mig til, at finde ud af hvad denne platform har at byde på. Det i kommer til at kunne se fra mig er: tøj og modeinspiration, ferie vibes, dejlig musik og en hel masse andre ting! I skal bare glæde jer;) Så følg endelig med det kunne være super fedt!!

Kys Signe<3

Likes

Comments