Så var det mandag og NÅ begynner det nye livet mitt. Jeg er så spent! Fra i dag og 9 dager fremover skal jeg på en 'diett' for å få en kickstart til det nye livet mitt.

Jeg skal gå på Forever Living sin C9. Jeg vet det blir tøft men jeg er så sinsykt motivert så det kommer til å gå bra. Jeg kommer til å oppdatere daglig gjennom disse 9 dagene.

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Frem til nå har jentene hatt hver sin stelleplass så hver sitt rom. Vi har desverre ikke plass på badet til stelleplass der. Nå har jeg gjort om igjen. Nå har de stelleplass sammen, på T sitt rom. Såå får jeg heller ha et par bleier og noen våtservietter, siden vi fortsatt er en del våkne (he-he) på nattestid!

Jeg trenger noen nye kurver så blir det bra ❤️ Ha en fin lørdag!

Likes

Comments

Hei søte ❤️
Onsdag ettermiddag var vi hjemme fra sykehuset igjen. Jeg vil ikke utdype så mye mer om frøknas form, men ho er ikke bedre, og jeg er sykepleier med stor S. Vi tar tiden til hjelp, men dette er utrolig slitsomt for både store og små kropper.

MEN over til litt noe litt gøyere. I dag poppet det nemlig opp to søte små tenner i frøknas munn. 😍 Så nå står tannbørste på innkjøpslisten, hihi.

Jeg koser meg alene hjemme i kveld. Jentene sover søtt, og jeg har akkurat spist nachos. Yummy 😍
Nå som det er SÅ rolig her skal jeg prøve å få unnagjort litt. Jeg henger etter med ALT, selvom kroppen min trenger en pause. LANG pause.

Likes

Comments

En rask liten update fra sykehussengen. Halv 12 idag formiddag ble jeg og lille innlagt på sykehuset med pusteproblemer pga astma. Det er ikke mye greit å ha et overfølsomt mammahjerte nå, med lille syk her og Thea Madelen hjemme.

Likes

Comments

I går tok jeg det første skippertaket og begynte å sortere babytøyet, og fått lagt ut en del for salg. Nå etterhvert som Sofie også vokser ut av klær og ting såå skal jeg få solgt unna en god del! Vi eier så sjukt mye og det er absolutt ikke nødvendig. Når vi en gang skal flytte - om ikke så altfor mange år forhåpentligvis så skal vi ikke drasse med oss mer enn nødvendig. Nå har vi 2 boder fulle + masse på Thea sitt rom.... Veldig unødvendig med andre ord.

Når T var baby nektet jeg å kvitte meg med noe som helst, så jeg er glad jeg har forandret meg på den fronten. 😅

Så da er det bare å håpe på at jeg blir kvitt noe, hihi! Ha en fin mandag 💛

Likes

Comments

Altsååå, nå for tiden er Sørlandet lekkert altså! Snøen er tint bort og solen skinner som bare det! Dessverre har vi en iiiiskald vind, men det overlever vi med litt gode klær. Vi har derfor vært masse ute i dag også. Trilleturer også har vi grillet pølser. Herregud så herlig 💛 Blir glad tvers gjennom kroppen jeg, jippi!

Ooog nå som været er så fantastisk ute sikler jeg etter alle vårnyhetene som kommer i butikkene 🙏🏻 Så mye fint 💛

Disse er fra HM ✨

Likes

Comments

Da er sofaen inntatt, og det vel fortjent. I ettermiddag har jeg nemlig ryddet og vasket heeeeele leiligheten, og skiftet sengetøy på dobbeltsengen. Jentene skal få seg et bad i morgen tidlig såå skal de også få nytt sengetøy på. Endelig begynner vi å bli kvitt både feber og snørr her hjemme hos oss! Og herregud så deilig. I dag har vi vært en del ute også ettersom solen har skint over Sørlandet! Herliiig! Nå er vi veldig klare for våren 😍

Jentene sover så nå er det fredagstaco på meg og min kjære! Ha en fin fredagskveld dere ❤️ Og herregud som jeg ønsker meg vippeextensions 🙌🏻 Dette snapfilteret har hjulpet meg å finne akkurat de jeg vil ha 😂

Likes

Comments

Overskriften sier vel egentlig sitt. Her hjemme hos oss er det fullstendig kaos nemlig. Hele familien (!!) er helt utslått av noe influensa-greier. Feber på begge jentene, hosting og herking på oss alle.
Allerede ved lunsj-tider måtte vi reise til barnehagen og hente hjem Thea Madelen igjen. Jeg trodde ho var barnehageklar på morgenen idag jeg - men tok visst feil der!

Såå jeg må vel egentlig bare ta godt vare på både meg selv og gjengen min de neste dagene. I mens de 3 andre lå og sov tidligere idag kjedet mamsen seg så at ho fikk sminket seg og funnet drømmevippene via et snapchat-filter. Haha! - Vippeextensions har stått på ønskelisten leeenge.

Nei nåå må jeg bare få lagt meg langstrak ut på sofaen, tygge DOC og få i meg en kopp kakao! Har liksom 3 maskiner med klær som skulle blitt hengt opp også..Det skjer vertfall ikke i dag!
Ha en fin onsdagskveld ❤️

Likes

Comments

Raskt innom for å vise et par skrytebilder av min vakre jente. En av mine to vakre faktisk. Vi har akkurat vært på en liten handletur, og da tok vi av joggedressen og tok på oss litt finere klær. 🎀

💗 Lue, bomberjakke, leggings og sko fra HM 💗

Likes

Comments

Hallo søte 💗
Da skal bomben slippes. 😅Neeeeemlig at nå skal hele livsstilen min endres. To tette svangerskap har sånn ca tatt livet av både meg og kroppen min. Mammakropp skal nå bli til sommerkropp, og alt skal dokumenteres! Det er så herlig. Endelig mener jeg alvor og endelig er jeg motivert (!!!)

Jeg skal gå på dietter, og selvfølgelig begynne å bevege på meg! I helgen har jeg proppet meg med søtsaker, for nå skal det kun spises godteri i helgene. Det er forresten flaut hvor mye godteri jeg spiser hver eneste kveld. Og for å ikke nevne all den brusen 🙋🏼😩 Ah nei, nå skal det ordnes opp i!

August 2015. 2 mnd etter fødsel nr 1 💗

Likes

Comments