Hej alle derude!

Da dette er mit første indlæg til bloggen, vil jeg starte ud med at fortælle lidt om mig selv, og hvad bloggen sådan generelt kommer til at indholde:)

Mit navn er Signe Stolborg, jeg er 14 år gammel. Jeg er vokset op i en pæn lejlighed på Østerbro, lige ved udkanten af Hellerup og her for 1,5 år siden flyttede min familie og jeg til Gentofte, hvor vi bor nu.

Jeg har ikke nogen specifikke fritidsinteresser, men jeg elsker at være sammen med mine venner og veninder. Tage på caféer, opdatere på de diverse sociale medier og spontant smutte en tur til København. Det er altid hyggeligt, lige at sidde med en tæt veninde og få en god kop kaffe på Original Coffee, eller en mellem cheeseburgermenu fra McDonalds, og lige "catch'e op" på hvad end det nu er, der er sket siden sidst.

Jeg har altid gået meget op i makeup, mode, set Youtube og alt det der nu ellers lige har trendet.

For 1-2 år siden havde jeg en drøm om at starte en blog, dele ud af min hverdag og måske eventuelt også inspirere andre. Men det blev aldrig til noget, fordi jeg var usikker på hvad andre ville tænke. Dengang var blogging heller ikke ligeså normalt og udbredt som det er nu.

Grunden til at jeg har startet den her blog nu, er en af mine nyere, men virkelig tætte venner der motiverede mig og gav mig selvtilliden til det. Jeg har haft en lille hyggelig SnapChat vlog, bare for mine tætteste, og her tidligere idag skrev han "Signe, start en blog. Jeg ved at du vil blive til noget". Og her sidder jeg nu, samme dag og skriver mit første blogindlæg!

Glæd jer til meget mere indhold og håber i vil følge med! 

Kys<3


Likes

Comments