Header

Nyeste indlæg fra Signe Støttrup

BE THE BEST VERSION OF YOURSELF

HEY,

I morgen venter endnu en dag, hvor vi skal prøve at være den bedste udgave af os selv. Hvordan gør vi det? Vi omgiver os selv med kærlighed. Både fra dem udefra, men også fra os selv. For det er først når vi elsker os selv, at vi kan være noget for andre. Og så giver vi selfølgelig også dem omkrig os, muligheden for at gøre det samme. Keep going, du gør det godt!

XX

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

LINK TIL: ANNA og Det franske kys, LOLA og Naboens søn, og ISLA og Jagten på lykke

HEY, Long time no see.

Jeg har i de seneste uger skiftet bloggen ud med noget mere materielt. Min igangværende bog, har været som klistret fast under min arm, og en vær stud er blevet brugt på læseri. Jeg er blevet lidt af en læsehest, og har netop afsluttet den sidste af disse 3 skønne bøger af STEPHANIE PERKINS. Den ene næsten bedre end den næste, men den oplevelse vil jeg lade jer gøre jer selv. Så gør jer selv den tjeneste, og læs dem For Pokker. Og ligemeget, hvor meget man ikke er til kliche kærlighedsromaner, er der alligevel ikke noget bedre, end en god kærlighedshistorie. I skylder jer selv den tjeneste, her i de kolde vinter måneder.

Så pøj pøj med læserriet!

- XX Signe

Likes

Comments

Life

HEY,

Igår var en mega god aften! Jeg fik både spist lækre burgere, og taget billeder med Ulrikke (Vilde) og Josefine (Noora) fra skam. Jeg var nemlig til verdens præmieren, på opsætningen af Skam som teater inde på Frederiksberg. Det var et sindsygt godt stykke (!!!!!) og nogle virkelig gode skuespillere, der var castet. Og ikke nok med det, sad de 2 skønne skuespillere fra det originale Skam også på rækken bag mig(!!!!!). Så, hvis du er en Skam-Lover, eller du bare har set Skam, fordi alle andre gjorde, så se da lige om du kan klikke et par billetter hjem. Jeg kan ihvertfald varmt anbefale det! Jeg ved dog ikke om det er udsolgt endnu, men hvis det ikke er, så tjek efter engang, hvis det lyster.

Xx - Signe

Likes

Comments

Fashion

HEY,

Topshop er et af mine absolut ynglings brands. De har ekstremt fede items, dog i den lidt dyre ende. Ihvertfald i forhold til, at det er high street. Men hvad fanden, når nu tøjet er, så overdrevet cool, gør det sgu ikke så meget, vel? Den skønne grønne bluse rammer plet. ER DEN IKKE GUDE SMUK? Det synes jeg ihvertfald.

Men, tjek deres webshop ud og klik dine favoritter hjem!

Xx - Signe

1 T-shirt TOPSHOP 2 Sweater TOPSHOP 3 Bluse TOPSHOP

4 Bukser TOPSHOP 5 T-shirt TOPSHOP

(Psst.. Det blå sæt er også fra Topshop og kan købes HER og HER )

Likes

Comments

Contains affiliate links Fashion

HEY,

Nu har efteråret haft et par dage at løbe på, (selvom det føles præcis som august, men anyway). Jeg tænkte, at det nok var på tide at få lavet et indlæg igen. Og faktisk bekræfte at, Nej, jeg ikke er død. Jeg ved at bloggen har været ufattelig stille på det sidste, og det skal jeg selfølgelig nok få rettet op på (håber jeg, haha)!

Når, tilbage til emnet. Efteråret er kommet, og det betyder 2 ting, 1) ny sæson = ny garderobe. Så piger der ude - udnyt at vi både skal have nye jakker, frakker, støvler, jeans, huer, handsker og selfølgelig sweatre. og til sidst måske en enkelt lille hoodie. Jeg ved at nr 1 er svær at overgå men jeg tror faktisk den næste gør det. 2) Varm kakao med god samvittighed, haha. Jeg eeeeelsker varm kakao, specielt med flødeskum!

Så, vær lidt gode mod jer selv, og køb lidt lækkert nyt tøj med god samvittighed. Og måske der også, kunne klemmes en lille bitte varm kakao ind imens.

Så er jeg sikker på, at det nok skal blive et fantastisk efterår!

Xx - Signe

1 Frakke H&M 2 Tørklæde LALA BERLIN 3 Jakke MONKI 4 Jakke H&M 5 Støvler UGG

6 Tørklæde GINA TRICOT 7 Støvler ONLY

Likes

Comments

Skribenten på banen

Jeg er i øjeblikket.. MEGA træt af min hud! Det er utroligt den kan blive ved med at slå ud. Hvis man ser tilbage på billeder af mig for et år siden, kan man se at min pande er fuld af bumser. Det er heldigvis blevet meget bedre. Nu er det dog min hage og højre side af munden der er helt ude og skide. Det er blevet så slemt nu, at jeg kraftigt overvejer at tage til kosmetolog. Er der nogle af jer, der har erfaringer med det? Så må i hjertens gerne skrive til mig!


Jeg glæder mig til.. Fredags Rock. Det er endelig blevet 5sos's tur til at spille. Uhh det bliver så godt!


Mit nyeste køb.. Er blevet købt på Tradono marked i dag. Jeg er kæmpe fan af Tradono marked, og tjek eventuelt deres facebook ud? Når men, i dag blev det til, et mega fint sæt fra Samsø Samsø. Både skjorte og shorts er hvide med sore prikker. Der ud over købte jeg også, den meget populære jakke-skjorte-something fra Zara med alle nitterne. I har nok set den før, for hvis ikke, fatter i nok intet af hvad jeg prøver at forklare, Haha. Mega gode kups og så gode priser(!!!) De har enda prøverum, udenfor!??! Det simpelthen så cool!


Jeg er nervøs for.. Skolefoto haha. Lidt kliche måske, men man er vel altid lidt nervøs for skolefoto, klassebilleder, osv. Hvad nu hvis håret ikke sidder!?!


For føste gang i et stykke tid.. Skal jeg til frisøren. Det er ved at være 100 år siden sidst. jeg plejer at kører det princip der hedder - gro det til navlen, klip det til skuldrene. Men nu vil jeg prøve at blive klippet lidt løbende. Og prøve at undgå, at det kun bliver klippet 1 gang vær halvandet år, når det er groet fra skuldrene og til navlen igen.


Jeg craver.. For sygt San Pellegrino sodavand med citron, og pastasalat-bokse fra Fakta. Det er den perfekte frokost, dog må sodavand ikke drikkes på vores skole, så det må blive når jeg kommer hjem.


I den kommende uge.. Starter jeg til synkro igen, eller artistisk svømning som det hedder nu (Don't ask why?). Jeg har haft en lang ferie, og jeg er så klar til at komme tilbage. Jeg kan umuligt være den eneste der savner at være i form?


Jeg overvejer.. At starte med at lave youtube videoer til bloggen? Ikke sådan youtuber agtigt eller noget, men mere så der kommer mere personligt indhold, i form af video. Jeg har set at Bl.a. Amalie Wessel og Ella Brammer laver videoer på deres blogs, og jeg synes det fungere skide godt! Jeg ved ikke helt om det er en god ide endnu, men lad mig vide hvad i tænker?

Vi ses!

Xx - Signe

Likes

Comments

Skribenten på banen, Tumblr & andet hejs

Du har formodenligt haft første skoledag i dag, måske er du stadig igang, og måske er du allerede inde i en rutine som du har været i i mange dage? Dette indlæg kom ud kl 07.00 D. 14 august 2017. For mit vedkommende første skoledag efter en lang og velfortjent sommerferie. Dette er blot en lille reminder om, at smukke piger smiler. Og at du derude, som sidder og læser med, bliver 1000 gange smukkere, hvis du tager dit flotteste smil på. Du kan erobre verden med det smil, eller sådan føles det ihvertfald. Jeg er sikker på at du stråler, om du så har bøjle, skæve tænder, eller måske slet ingen af delene?

Husk at når du vågner idag, imorgen og alle dagene efter det, skal både du og jeg så godt som vi kan, prøve at fremstå som den bedste udgave af os selv. Det kan vi på mange måder gøre det lettere for os selv, ved at omgive os mennesker vi holder af og som trækker os op. Men inderst inde halndler det om, at sige det til sig selv. Og om, at tage sit smil og sin positive indstilling på, for så bliver alting bare lidt lettere. Et billede med et ægte grin eller smil giver bare mere, end et i bund og grund fjollet billede med duckface og forstørrede læber. Og ja, jeg har traditionen tro været et smut på tumblr, intet mindre. Jeg har lavet en collage med alle de billeder af skønne smukke piger jeg kunne finde. Og selv om jeg ikke kender en eneste af dem, kommer der alligevel et stort smil på mine læber, bare af at kigge på dem. De udstråler hver og en, glæde, selvsikkerhed, styrke og en masse andre gode egenskaber, som gør at andre vil være sammen med os, og trives i vores nærvær. Og ja, det kan godt være at de piger der sidder der ude og laver duckface (Hvis du er en af dem så lyt ekstra godt efter nu) for flere likes, og at alle i øjeblikket synes at "Hun ser da bare skide godt ud" men hel ærligt skal vi ikke bare lade dem om det? Jeg vil 1000 gange hellere have et ægte smil, på de billede der nu efterhånden ligger rundt omkring på de sociale medier af mig, end at sidde der helt stiv i ansigtet af posering og foto redigering.

Som sagt udstråler vær og en af de piger på billederne en lang række af gode menneskelige egenskaber, som jeg da tror vi alle ønsker at opnå til fulde. Nogle egenskaber er vigtigere end andre, mens andre fakttisk kan være helt afgørende for hvordan andre ser os som personer. De egenskaber gør at andre vil os det godt, holder af os, og elsker os.

Så drop duckfacet og smil istedet.

Det er det gode ved smil, de klær alle!

Xx - Signe

Likes

Comments

Life

Hey.

Nu er det ved at være noget tid siden jeg kom hjem fra Amsterdam. Ikke desto mindre, er et lille gensyn med dejlige billeder i Amsterdams hyggelige gader og kanaler, street art, et by af overskud fyldt med pride guirlander og flag, en hyggelig reminder om, at selv om denne sommer måske ikke har været den mest solrige, har det nu stadig været godt! For hvis vi kunne vælge, ville vi jo hellere have den og så med lidt dårligere vejr, end at være for uden.

Meeen, nu kalder skolebænken snart.

Vi ses!

Xx - Signe

Likes

Comments

Eyes on:

Jep, jeg ved at du tænker lige nu "Ja Signe vi kender godt alle sammen H&m, hvorfor skal du lave et indlæg om det? Det er jo hverken nyt eller et up comming brand?" Og ja, alt det er jo sådan set rigtigt, men jeg tænkte at det var et godt brand og åbne min sprit nye serie "EYES ON" med..

..fordi, H&m har de sidste par år virkelig arbjdet hårdt på, at blive mere end bare et discount mærke, med billigt basic tøj. For jeg tror da vi alle kan blive enige om at når man hører H&m, er det det første der popper op. Men det skal der sættes en stopper for nu, for det er ren autopilot at man tænker det. For i virkeligheden er h&m blevet et super fedt brand, der er klar til at konkkurere med de andre store tøjmærker som fx. Zara. Deres nyeste kollektion, (Som jeg har samlet et udpluk af ovenover + nogle ekstra items jeg ikke kune stå for), bærer meget præg af inspiration fra Ganni. Dog er det kun nogle af itemsene som fx. nr 2 og nr 6. Men jeg synes alligevel at h&m har givet deres eget præg præg på kollektionen. Og helt ærligt, jeg er fan! Mange af mine ynglings items er altså fra h&m, og det er der intet skam i. Måske er skam et lidt voldsomt udtryk, men i og med at mange stadig ser H&m som et billigt discount mærke, kan det godt blive set lidt ned på.

Det var første indlæg i "EYES ON" og jeg håber i glæder jer til en kommende 2'er.

I må fortsætte god aften!

Xx - Signe

1 Skjorte H&M 2 T-shirt H&M 3 Jeans H&M 4 Badedragt H&M

5 Sweater H&M 6 Sweater H&M

Likes

Comments

Fashion, OUTFIT

Jeg var i sidste uge et hurtigt smut i Amsterdam. Jeg har jo efterhånden været hjemme i et par dage, og haft tid til lige at falde ned efter de mange uger, jeg har rejst her i ferien. Så ja, nu sidder jeg igen her på mit værelse, og finder mig tid til at skrive lidt på bloggen. Det har jeg savnet! Men, men, men, dette indlæg handler jo om mit outfit den sidste aften i Amsterdam. Jeg er fuldslændig forelsket i min nye nederdel fra Zara. Det er en "wrap around" nederdel, i den smukkeste pastel-blå-grøn-agtige farve, Haha. Min sweater er fra Baum und Pferdgarten og den er nævnt på bloggen før. Jeg var i forrige uge ude og købe den, indtil videre et rigtig godt køb!

I må have en fantastisk sidste uges ferie, hvis i ligesom mig er så heldige først at skulle starte på næste mandag. Og hvis i starter inden, så nyd det sidste af ferien! Men vi ses vel inden skole start igen!

Xx - Signe

Likes

Comments