Header

Nyeste indlæg fra Signe Støttrup

Skribenten på banen

Jeg er i øjeblikket.. MEGA træt af min hud! Det er utroligt den kan blive ved med at slå ud. Hvis man ser tilbage på billeder af mig for et år siden, kan man se at min pande er fuld af bumser. Det er heldigvis blevet meget bedre. Nu er det dog min hage og højre side af munden der er helt ude og skide. Det er blevet så slemt nu, at jeg kraftigt overvejer at tage til kosmetolog. Er der nogle af jer, der har erfaringer med det? Så må i hjertens gerne skrive til mig!


Jeg glæder mig til.. Fredags Rock. Det er endelig blevet 5sos's tur til at spille. Uhh det bliver så godt!


Mit nyeste køb.. Er blevet købt på Tradono marked i dag. Jeg er kæmpe fan af Tradono marked, og tjek eventuelt deres facebook ud? Når men, i dag blev det til, et mega fint sæt fra Samsø Samsø. Både skjorte og shorts er hvide med sore prikker. Der ud over købte jeg også, den meget populære jakke-skjorte-something fra Zara med alle nitterne. I har nok set den før, for hvis ikke, fatter i nok intet af hvad jeg prøver at forklare, Haha. Mega gode kups og så gode priser(!!!) De har enda prøverum, udenfor!??! Det simpelthen så cool!


Jeg er nervøs for.. Skolefoto haha. Lidt kliche måske, men man er vel altid lidt nervøs for skolefoto, klassebilleder, osv. Hvad nu hvis håret ikke sidder!?!


For føste gang i et stykke tid.. Skal jeg til frisøren. Det er ved at være 100 år siden sidst. jeg plejer at kører det princip der hedder - gro det til navlen, klip det til skuldrene. Men nu vil jeg prøve at blive klippet lidt løbende. Og prøve at undgå, at det kun bliver klippet 1 gang vær halvandet år, når det er groet fra skuldrene og til navlen igen.


Jeg craver.. For sygt San Pellegrino sodavand med citron, og pastasalat-bokse fra Fakta. Det er den perfekte frokost, dog må sodavand ikke drikkes på vores skole, så det må blive når jeg kommer hjem.


I den kommende uge.. Starter jeg til synkro igen, eller artistisk svømning som det hedder nu (Don't ask why?). Jeg har haft en lang ferie, og jeg er så klar til at komme tilbage. Jeg kan umuligt være den eneste der savner at være i form?


Jeg overvejer.. At starte med at lave youtube videoer til bloggen? Ikke sådan youtuber agtigt eller noget, men mere så der kommer mere personligt indhold, i form af video. Jeg har set at Bl.a. Amalie Wessel og Ella Brammer laver videoer på deres blogs, og jeg synes det fungere skide godt! Jeg ved ikke helt om det er en god ide endnu, men lad mig vide hvad i tænker?

Vi ses!

Xx - Signe

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

Skribenten på banen, Tumblr & andet hejs

Du har formodenligt haft første skoledag i dag, måske er du stadig igang, og måske er du allerede inde i en rutine som du har været i i mange dage? Dette indlæg kom ud kl 07.00 D. 14 august 2017. For mit vedkommende første skoledag efter en lang og velfortjent sommerferie. Dette er blot en lille reminder om, at smukke piger smiler. Og at du derude, som sidder og læser med, bliver 1000 gange smukkere, hvis du tager dit flotteste smil på. Du kan erobre verden med det smil, eller sådan føles det ihvertfald. Jeg er sikker på at du stråler, om du så har bøjle, skæve tænder, eller måske slet ingen af delene?

Husk at når du vågner idag, imorgen og alle dagene efter det, skal både du og jeg så godt som vi kan, prøve at fremstå som den bedste udgave af os selv. Det kan vi på mange måder gøre det lettere for os selv, ved at omgive os mennesker vi holder af og som trækker os op. Men inderst inde halndler det om, at sige det til sig selv. Og om, at tage sit smil og sin positive indstilling på, for så bliver alting bare lidt lettere. Et billede med et ægte grin eller smil giver bare mere, end et i bund og grund fjollet billede med duckface og forstørrede læber. Og ja, jeg har traditionen tro været et smut på tumblr, intet mindre. Jeg har lavet en collage med alle de billeder af skønne smukke piger jeg kunne finde. Og selv om jeg ikke kender en eneste af dem, kommer der alligevel et stort smil på mine læber, bare af at kigge på dem. De udstråler hver og en, glæde, selvsikkerhed, styrke og en masse andre gode egenskaber, som gør at andre vil være sammen med os, og trives i vores nærvær. Og ja, det kan godt være at de piger der sidder der ude og laver duckface (Hvis du er en af dem så lyt ekstra godt efter nu) for flere likes, og at alle i øjeblikket synes at "Hun ser da bare skide godt ud" men hel ærligt skal vi ikke bare lade dem om det? Jeg vil 1000 gange hellere have et ægte smil, på de billede der nu efterhånden ligger rundt omkring på de sociale medier af mig, end at sidde der helt stiv i ansigtet af posering og foto redigering.

Som sagt udstråler vær og en af de piger på billederne en lang række af gode menneskelige egenskaber, som jeg da tror vi alle ønsker at opnå til fulde. Nogle egenskaber er vigtigere end andre, mens andre fakttisk kan være helt afgørende for hvordan andre ser os som personer. De egenskaber gør at andre vil os det godt, holder af os, og elsker os.

Så drop duckfacet og smil istedet.

Det er det gode ved smil, de klær alle!

Xx - Signe

Likes

Comments

Life

Hey.

Nu er det ved at være noget tid siden jeg kom hjem fra Amsterdam. Ikke desto mindre, er et lille gensyn med dejlige billeder i Amsterdams hyggelige gader og kanaler, street art, et by af overskud fyldt med pride guirlander og flag, en hyggelig reminder om, at selv om denne sommer måske ikke har været den mest solrige, har det nu stadig været godt! For hvis vi kunne vælge, ville vi jo hellere have den og så med lidt dårligere vejr, end at være for uden.

Meeen, nu kalder skolebænken snart.

Vi ses!

Xx - Signe

Likes

Comments

Eyes on:

Jep, jeg ved at du tænker lige nu "Ja Signe vi kender godt alle sammen H&m, hvorfor skal du lave et indlæg om det? Det er jo hverken nyt eller et up comming brand?" Og ja, alt det er jo sådan set rigtigt, men jeg tænkte at det var et godt brand og åbne min sprit nye serie "EYES ON" med..

..fordi, H&m har de sidste par år virkelig arbjdet hårdt på, at blive mere end bare et discount mærke, med billigt basic tøj. For jeg tror da vi alle kan blive enige om at når man hører H&m, er det det første der popper op. Men det skal der sættes en stopper for nu, for det er ren autopilot at man tænker det. For i virkeligheden er h&m blevet et super fedt brand, der er klar til at konkkurere med de andre store tøjmærker som fx. Zara. Deres nyeste kollektion, (Som jeg har samlet et udpluk af ovenover + nogle ekstra items jeg ikke kune stå for), bærer meget præg af inspiration fra Ganni. Dog er det kun nogle af itemsene som fx. nr 2 og nr 6. Men jeg synes alligevel at h&m har givet deres eget præg præg på kollektionen. Og helt ærligt, jeg er fan! Mange af mine ynglings items er altså fra h&m, og det er der intet skam i. Måske er skam et lidt voldsomt udtryk, men i og med at mange stadig ser H&m som et billigt discount mærke, kan det godt blive set lidt ned på.

Det var første indlæg i "EYES ON" og jeg håber i glæder jer til en kommende 2'er.

I må fortsætte god aften!

Xx - Signe

1 Skjorte H&M 2 T-shirt H&M 3 Jeans H&M 4 Badedragt H&M

5 Sweater H&M 6 Sweater H&M

Likes

Comments

Fashion, OUTFIT

Jeg var i sidste uge et hurtigt smut i Amsterdam. Jeg har jo efterhånden været hjemme i et par dage, og haft tid til lige at falde ned efter de mange uger, jeg har rejst her i ferien. Så ja, nu sidder jeg igen her på mit værelse, og finder mig tid til at skrive lidt på bloggen. Det har jeg savnet! Men, men, men, dette indlæg handler jo om mit outfit den sidste aften i Amsterdam. Jeg er fuldslændig forelsket i min nye nederdel fra Zara. Det er en "wrap around" nederdel, i den smukkeste pastel-blå-grøn-agtige farve, Haha. Min sweater er fra Baum und Pferdgarten og den er nævnt på bloggen før. Jeg var i forrige uge ude og købe den, indtil videre et rigtig godt køb!

I må have en fantastisk sidste uges ferie, hvis i ligesom mig er så heldige først at skulle starte på næste mandag. Og hvis i starter inden, så nyd det sidste af ferien! Men vi ses vel inden skole start igen!

Xx - Signe

Likes

Comments

Ovenover ses et udsnit fra min kamerarulle over den sidste måned, eller ret og sagt sommerferien 2017. Jeg har i løbet af ferien rejst utrolig meget (Apropos rejser jeg igen i morgen). Hvilket desværre også har resulteret i at der ikke har været så mange hyggelige venne aftner, som der kunne være ønsket. Vejret har heller ikke rigtig været til det, og kvalitetstid med familien er jo også vigtigt.

Der er billeder fra spanien med mine venner, som jeg har skrevet et inlæg om HER , der er stemnings billeder fra Italien, billeder af Alperne, og tilsidst lidt gruppebilleder fra sidsteuges højskoletur, det var et hit! Til alle, hvis i har overvejet højskole, så gør det! Det er såå fedt. Som sagt rejser jeg igen i morgen, og denne gang går turen til Amsterdam. En lille hyggelig shoppeferie. Og der er trods alt stadig halvanden uge af ferien tilbage, når jeg kommer hjem på torsdag.

Jeg vil prøve at holde jer opdateret de næste par dage i Amsterdam, men ellers ses vi på den anden side.


Xx - Signe

Likes

Comments

Fashion

Sommeren er, som vi nok alle har erfaret, over os. Hvilket vil sige, at du stadig kan nå, at få det sidste af mid-summer-sale'et med, hvis du er hurtig. Det er desværre ikke alle sneaks'ne der er på udsalg, men der er dog et par stykker. På mandag rejser jeg til Holland. Jeg er stærkt besluttet på at få købt et par Nike Spiridons (Nr. 6) Jeg er elle vild over dem og kan slet ikke vente med at style dem.

Bliv sommer (og efterårs, snøft) klar, og find dig et par gode sneakers

du kan gå sen-sommeren i møde med.

Xx - Signe

1 Stan Smith - Bold ADIDAS 2Cotton Candy ONITSUKA TIGER 3 Jewell QS NIKE

4 991 NEW BALANCE 5 Stan Smith ADIDAS

6 Spiridon Ultra NIKE 7 Spiridon 16' NIKE

Likes

Comments

Jeg er kommet i det jyske, og det er med stor fornøjelse. Denne uge står i familien, vennerne og hyggens tegn. Jeg er nemlig igen i år, taget på højskole. Lige nu befinder jeg mig med marker rundt om mig, så langt øjet rækker, og 6 kilometer til noget der minder om en by.

1 sweater MONKI 2 bukser MANGO
3 sneaks NEW BALANCE 4 taske ZADIG & VOLTAIRE

Likes

Comments

Fashion

Er du en af de mange der måske skal tilbringe hele, eller måske bare noget af sommerferien i Danmark? Så har jeg samlet mit ultimative DK-Sommer-Kit til dig. En god bog, fin sommerkjole, lækker hoddie og et par fede sneaks, så er du altså godt kørende! Hvis jeg skal tale for mig selv forgår de næste 2 uger i Danmark, hvor jeg i den grad vil drømme om alle disse lækre items!

Xx - Signe

1 Sweater BAUM UND PFERDGARTEN 2 Kjole MANGO 3 Bog HELLA JOOF - Papmache Reglen

4 Nederdel TOPSHOP 5 T-shirt GANNI 6 Hoodie MADSNØRGÅRD

7 Kjole H&M 9 Sneak NIKE

Likes

Comments

Contains affiliate links Fashion

Sommer udsalget er i gang og online vrimler det med gode tilbud. Jeg har Bl.a. fundet nogle items jeg gennem de sidste par måneder har haft et godt øje til, men simpelthen har synes har været for dyre. Tag Fx. et kig forbi boozt.com, h&m.com eller mango.com og kig igennem bugner af gode tilbud.

Skynd dig at bestille dine favoritter hjem!

Xx - Signe

1 Jeans H&M 2 Jeans MANGO 3 Sweater GANNI4 Top H&M 5 Nederdel MANGO

6 Kjole ZARA 7 Sandal GANNI 8 Bikini top LOVE STORIES

9 Bikini bund LOVE STORIES

Likes

Comments