Header

Nu är vi hemma från Barcelona. På flygplatsen splittrades vi, några av oss åkte hem till Östersund, en till Skåne och en till Linköping. Denna vecka har varit helt fantastisk och även fast vi så sällan ses alla tillsammans blir det lika bra varje gång. Allt vi har gjort och alla de små fantastiska stunderna vi haft kommer jag aldrig glömma!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej!! Idag har jag klippt av mitt hår haha, det var på tiden... Men det känns ju så ovant?!?!

Ikväll ska jag äta tapas med en massa tjejkompisar, MYS!!!


Vi hörs!

Likes

Comments

Åre i helgen var så kul!! Jag är så glad för mina fina, fina vänner, tänk vad mycket vi får uppleva tillsammans!!

Vi åkte skidor, gick på Little Jinder och Maggio och hade det bara fantastiskt. Behöver inte ens förklara

Likes

Comments

Nu har vi sagt hejdå. Det var jobbigt och det kommer vara länge framöver, men det blir nog bra tillslut

Likes

Comments

Imorgon ska en tid då Athlanta ska få somna in bokas hos veterinären. Bara att skriva "somna in" känns så otroligt hemskt och overkligt. När blir vårt sista hejdå?

Jag skriver det här för jag är i behov av att skriva av mig kring det här. Jag gjorde ett tidigare inlägg om att vi skulle till veterinären och det besked vi fick. Nu har det gått över två månader och Athlanta har blivit värre och värre efter varje återbesök. Det började med en häst som var synligt olycklig men inget mer än så till att enligt veterinären vara ”icke ridbar”. Framtida användning: ingen, var det besked vi fick.

Hon har alltså fått en diagnos eller sjukdom, jag vet inte ens hur jag ska förklara det… Men hon har nästan alltid ont. Lösning på det hela var att hon skulle få gå i hagen och fortsätta sitt liv på det sättet men om hon inte rör på sig blir det också värre och hon får ännu mer ont. Vad man måste fråga sig själv i denna situation ät i vilket syfte man behåller hästen. Är det för min egen skull? För att jag inte vill säga hejdå och för att jag hade planer för framtiden? Lider hon? vad är rätt och vad är fel?

Jag vet inte om det är ett värdigt liv att leva för en tävlingshäst som mår bäst av att jobba att få gå i en liten hage med smärtstillande i kroppen. Hon har fått göra detta på sista tiden och hon är inte samma häst längre. Ingen lycka i hennes blick och ingen som väntar när man kommer till hagen, hon har redan givit upp känns det som.

Ibland undrar jag hur naiv man kan vara, hur kunde man (jag) inte inse att hon hade ont all denna tid? Åh, det finns så mycket jag vill beskylla mig själv för och det finns inget annat än att jag vill ha henne kvar. Jag sitter här och tänker på allt vi har upplevt, varje dag. Alla fantastiska stunder då jag inte kunnat sluta le och alla dagar jag var så ledsen över hur allt gick åt skogen. Men jag vet (låter så oerhört klyschigt) att hon kommer få det bra, åtminstone kommer hon slippa leva med en konstant smärta. Jag kommer nog aldrig glömma denna individ, så mycket hon har tillfört till mitt liv och många andras. Hon är och förblir älskad av alla.

Nu är vårt kapitel snart avslutat och jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till. Ska försöka att inte ta ut sorgen i förväg, men ni ser ju hur bra det går. Men, nu väntar nya äventyr, antar jag?


Likes

Comments

Hallihallå!! Köpte mig ett par solglasögon igår från Quay Australia som jag är nöjd med! Vädret var så fint och mina gamla är trasiga så detta blev perfekt.

Helgen har varit bra, jag har tagit det lugnt, jobbat, pluggat och promenerat med Athlanta som blivit behandlad. Hon ska äta medicin nu i en vecka och skrittas 30 minuter om dagen sedan blir det återbesök om två veckor!

Vi hörs!!

Likes

Comments

Hej!! Var tvungen att återställa min telefon i veckan vilket resulterade i att alla mina bilder från april 2016 och framåt är borta, fantastiskt....

Men har lite trevliga bilder från Stockholm som de andra har tagit! Tur det!

Likes

Comments

Hej! Det känns som att de senaste veckorna bara flugit förbi. Jag har inte ägnat mig åt något speciellt - pluggat, övningskört, gjort riskettan, jobbat, ridit och hängt med kompisar men det är inget fel med det!

I tisdags när jag skulle ta ut Athlanta till hagen haltade hon och ville inte stödja på vänster fram, supertråkigt!! Nu är träningssäsongen igång och tävlingarna ligger strax runt hörnet vilket känns trist. På tisdag ska vi till veterinären, får hoppas att det är något som går att åtgärda med några veckors vila och behandling.

Imorgon klockan 6 på morgonen åker jag till Stockholm tillsammans med mina vänner vilket ska bli fantastisk roligt!! Vi ska på Alex och Sigge på rival, äta god mat och shoppa, MYS.

Likes

Comments

Dagens träning började vid 12 och var klar 13.30, vi hoppade lite mer banlikt men inte alls högt eftersom vi inte hoppat ordentligt på ett bra tag. Athlanta var fin och sög tag i bettet vilket är viktigt och något som vi jobbat på!

Vädret var ju fullkomligt fantastiskt idag!!!

Likes

Comments