Att blogga är nog inte det jag tänker näst på just nu, men jag ska försöka bli bättre.

I mitt förra inlägg skrev jag om hur mitt val. Det har inte blivit bestämt än pch det kommer nog att ta tid. Jag har i alla fall en unghäst hos mig nu som heter Ture. Jag tror inte att jag skrivit något om honom tidigare, men i alla fall. När Cecilia Hanson köpte en B-ponny för ca 5 år sedan fick jag rida och ta hand om henne. Det visade sig senare att hon blivit betäckt utan att någon vetat så vi fick oss ett litet hingst föll på halsen.

Turn up on Kybacka, eller Ture som han kallas, är idag 4, blir 5 nästa år. Jag har ridit på honom i lite över ett år nu. Ture är ca 146 mc hög och förhoppningsvis blir han inte mycket högre.

Molly står på Stackbo och Ture står på Kybacka. Det är ganska svårt att hinna med båda då de står på olika stall och jag går dessutom i 9:an och ska hinna med läxor. Det blev då lättast om vi flyttade Ture till Stackbo över den värsta vinter perioden.

Tur är super rolig att rida och jag tackar Cecilia Hanson och hela Kybacka för att jag fått denna chans att rida Ture! ❤️

Nu ska jag på träning för Cecilia!

XOXO
Signe
Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag har nu haft min Molly i snart två år. Vi har kommit så långt och jag är så stolt över henne. Jag vet att vi kan komma längre, men jag har inte så mycket tid på mig. Jag har fyra år kvar att rida henne, men det är inte det jag skriver om. Jag har fått ett val nu av mina föräldrar och jag vet inte vad jag ska välja.

Vi har länge försökt att tänka ut ett sett för oss att kunna ha råd med en till häst, så att min lillasyster ska kunna få en. Nu har allt änklingen löst sig och vi har hittat lösningen. Ni är bara frågan om hur vi ska göra. Det finns två alternativ: 1) Jag behåller Molly och rider henne så länge jag vill och kan. Då får syrran en egen d-ponny. Grejen är då att jag kanske inte köper en annan häst efter Molly för då kommer jag ha fullt upp. 2) Syrran tar över Molly och jag köper en ny storhäst. Då kommer jag kunna behålla den längre, men jag har precis börjat hoppa de högre höjderna och jag tror vi kan hinna med SM.

Det här är ett dilemma som jag alltid förberett mig för. Svaret var alltid enkelt, jag skulle sälja Molly och köpa storhäst. Man tror att det är bättre att Molly kommer vara nära , men det är värre för jag kommer se henne varje dag och veta att hon inte är min. Jag vill komma vidare, men jag behöver hjälp med vad jag ska välja.

XOXO Signe


(bild1)


(bild2)


(bild3)


(bild4)


(bild5)


(bild6)


(bild7)


(bild8)

Likes

Comments

Känner mig jätte taggad inför första lagtävlingen imon!!
Idag har jag hoppat Molly idag för Niklas Haking, super duktig tränare. Hon var super duktig och jag har bästa känslan inför imon.
Sitter hemma själv och kollar på Sharlock Holmes och kom att tänka på bloggen så det blir ett litet kort inläs nu.
Tänkte lägga ut ett litet inlägg senare om vad som händer på en tävlings dag.
XOXO Signe


Likes

Comments

Idag har jag ridit två fantastiska ponnyer.
Först red jag en av ridskolans nyare hästar, Zingo, på en pay'n jump. Då han blir väldigt spänd och behöver en van ryttare. Jag blev i alla fall väldigt nöjd med honom då han gjorde sitt bästa även om det blev en vägran på näst sista hindret.
Efter Zingo så red jag Molly för första gången efter vintervilan. Jag blev tvungen att rida ut i mörkret så det var bara att sätta på alla reflexer. Molly blev lite spänd då hon är lite mörk rädd men det gick bra då vi inte red så långt.
Jag sammanfattar det här som en bra dag. Hoppas er dag har varit underbar!
Xoxo Signe
Likes

Comments

Mitt namn är Signe Lauritzsen och det här är min blogg. Här kommer jag att skriva om mig och min D-ponny Molly, men jag kommer även skriva om andra hästar som jag rider.

Jag är 13 år och fyller 14 i februari. Fan av the fooo, men inte överdrivet. Jag älskar min familj och mina vänner, men mest av allt så älskar jag min Molly.

Molly är en irländsk ridponny. Hon är 7 år och ska slutmätas i vår. Hon är en ärlig ponny som ibland kan bli lite busig. Hon har stOr kapacitet och kan komma långt med rätt träning, vilket jag hoppas att jag kan ge henne. Hon har en B-ponny hagkompis som heter Mia Maja.

Molly har vart min i 1,5 år och vi har tävlat felfria LB i hoppning och LB:1 med goda resultat.


Likes

Comments