Att vakna upp av hennes morgonmys ger mig energi att klara av vilken dag som helst ❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments


Det blev inte mycket bloggande från förra veckan, jag jobbade sju dagar i rad och hade tillslut ingen ork för någonting. Men nu har jag haft två dagars ledigt som jag bara har umgåtts med min familj och Marcus och bara tagit det lugnt. Det har verkligen varit superskönt! Så nu känner jag mig helt utvilad och redo för veckan!

Jag har haft sååååån tur med vädret!! Så jag har försökt att vara ute i solen så mycket som jag bara för att försöka få lite färg! Jag känner mig tusen gånger finare när jag får lite färg på mig. Får se hur långe jag står ut innan jag kletar mig lite brun utan sol. Nästa månad åker jag till Spanien så då lär jag bli några nyanser brunare. Ska bli underbart!

Likes

Comments

Igår efter jobbet åkte jag raka vägen till killen. Vi bor 7 mil ifrån varandra och kan därför inte träffas lika mycket som jag kanske hade velat. Och speciellt på sånna här veckor som jag jobbar helg blir det extra svårt att hitta tiden. Men idag börjar jag sent och därför passade det perfekt att åka ner igår och spendera några timmar med honom! Det fina med distansförhållanden är att man verkligen tar vara på varje minut man får med varandra ❤️
Som ni ser så köpte vi världens största och världens godaste kebabpizza igår, vilket har blivit lite som en vana när jag kommer ner. Kebaben är så himla mycket godare där han bor så jag kan knappt äta kebab här hemma i Karlstad längre. Försökte övertala pizzagubben igår om att öppna en pizzeria i Karlstad också, haha tror inte jag fick igenom det..
ska duscha nu sen fixa mig för jobbet, ha en bra torsdag!

Likes

Comments

Alla som känner mig vet att jag ääälskar allt som har med hy att göra! Jag är verkligen jättenoga med att ta hand om min hy. Jag skulle aldrig sova med smink, tvätta ansiktet med tvål osv.
Igår så var jag en snabbis till bergvik och köpte solkrämen som ni ser på bilderna över 👆🏼 har redan en men den är på väg att ta slut så kände det var dax att köpa en ny. Jag använder ALLTID solkräm i ansiktet! Även under den kalla delen av året eftersom solens strålningar finns även då. Solkrämen skyddar alltså huden från solens skadliga strålningar och på så sätt kommer förebygga rynkor och hålla hyn elastisk! Jag använder den från ACO då jag tycker den funkar superbra! Jag tycker också sminket lägger sig bättre om jag har använt den här innan.
Om man ska köpa någon typ av solkräm så är det superbra att göra det just nu då många butiker har kampanjer på det! Flera skönhetsbutiker och apotek säljer ut dom billigare nu inför sommaren.

Likes

Comments

Lite sommarbilder 👆🏼

Hej på er!! Och väääälkommna till min blogg! Så längesen jag bloggade nu! Jag har tänkt på det flera gånger att det hade varit kul att starta upp bloggen igen, och nu äntligen tog jag tag i det! Jag vet inte hur mycket jag kommer uppdatera men kommer försöka så gott jag kan. Anledningen varför jag tog bort bloggen sist var för att det kändes som ett krav att alltid behöva uppdatera hela tiden. Därför kommer jag inte ställa dom kraven den här gången, utan jag kommer uppdatera när jag känner för det.

Anyway, HUR underbart att sommarvärmen är här?? Kan inte annat än att vara lycklig!

Likes

Comments