Hej godingar!

Idag har jag inskaffat mig ett litet köksbord till lägenheten. Jag hade köpt en innan jag flyttade men det visade sig att det var alldeles för stort för mitt kök. Iallafall så tyckte jag det här passade perfekt! Det är ju dock bara ett två- sistsbord men fäller man upp skivan så får det plats för fyra personer.
Jag har fått någonting för att duka bord. Det går att göra så himla fint på så många olika sätt. Tyvärr så har jag inte så mycket inredning att dekorera än med i lägenheten men det kommer. Älskar att pyssla och fixa!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hur läskigt är det inte att när man flyttar hemifrån så står man för första gången på helt egna ben? Jag känner att jag blev officiellt vuxen när jag flyttade hemifrån. Räkningarna börjar trilla in, telefonsäljare från alla möjliga saker börjar ringa, vadå måste man ha försäkring på sin lägenhet?

Så många småsaker har ploppat upp sen jag flyttade hemifrån! Nu har det gått hela 8 dagar och jag börjar äntligen få iordning. Men fortfarande en massa saker här i lägenheten som jag inte har. Skulle t.ex. rosta min macka häromdan, när jag tagit upp brödet från frysen och ska stoppa det i brödrosten så blev jag förvirrad när jag inte såg min brödrost. Sen slog det mig, jag har ju faktiskt inte någon, haha! Har önskat mig en av min mamma i inflyttningspresent så förhoppningsvis så dyker hon upp någon dag snart med ett litet paket.

Annars då, rätt ensamt att bo själv, tyst. Men också så himla underbart! Ingen som tjatar på mig, ingen som blir irriterad om man glömmer något osv. Saknar dock min pojkvän extra mycket nu när det är tystare. Bara räknar dagarna tills jag får träffa han igen.

Annars diggar jag egen lägenhet livet! Tyckte jag gjorde det vid rätt tidpunkt då jag kände mig 110% redo och mogen.

Likes

Comments

Godmorgon mina fina vänner!! Idag vaknade jag på rätt sida! Nu kanske ni tycker jag låter galen, men jag gillar faktiskt måndagar! Det är en ny vecka och jag ser det som en nystart! Hade en sån jobbig vecka förra veckan så ser fram emot att lämna den bakom mig och gå in i vecka 42! Jag går även in i näst sista veckan då jag bor hemma. Känns så himla skönt! Kan börja packa en hel del nu, innan har jag bara packat saker som jag ytterst sällan använder. Men nu kan jag tillochmed börja packa lite kläder då jag har väldigt mycket mer kläder än vad jag använder på två veckor.

Nu ska jag ta fram yogamattan och träna en stund, börjar inte förens 12.30 idag så ska försöka vara produktiv innan jag börjar så jag får ut så mycket som möjligt av dagen!
Hoppas ni får en härligt måndag, puss på er!

Likes

Comments