Fick hem min klänning från na-kd igår, så himla fin!!

Hade så himla roliga planer inför idag, så vaknar jag upp med 38,8 graders feber.. Så sjukt tråkigt! Så medans mina kompisar är ute på roligheter så ligger jag hemma och kallsvettas. Anyway så kunde det varit sämre så jag ska inte klaga. 
Ska sätta på en film i hopp på att döda lite tid, hoppas ni mår bra! puss

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

REDFELLAS, vilket mysigt café!

Shopping dag!

​Hej på er! Hoppas allt är bra med er? Med mig är det bara bra! Idag har jag varit ledig för första gången på länge, känns jätte skönt! Så istället för att ha tjänat in lite pengar så har jag gjort plånboken lite lättare idag, haha! Nu sitter vi här och inväntar min bror, när han kommer så blir det en liten kräftskiva, supermys!

Likes

Comments

​Hej på er fina människor! Hur har eran lördag varit? Min har bara bestått av jobb. Stängde på jobbet idag och ska dit och öppna imorgon så ikväll blir en lugn kväll för mig, skönt! 
Fick hem mina over-knee boots häromdan, loooove! Älskar verkligen höga skor, trivs så i det! Har också beställt endel saker från cocopanda, men det verkar som det tar längre tid, haha. 
Nu ska jag bulla ner mig i soffan framför tvn med en stor godispåse, natti lovies.

Likes

Comments

Yes, som rubriken lyder så har vi flyttat från vårat hus in till en lägenhet mitt i stan! Kommer sakna huset eftersom att det var gräsmatta ner till vattnet osv men det känns ändå väldigt bra att ha flyttat! Jag, mamma och Edith har flyttat in till en lägenhet mitt i stan. Så nu har jag 3 min till både skolan och jobbet, hur skönt som helst!! Inga mer karlstadsbussar, tack gud! 

Just nu så är mitt rum helt kaos för alla kläder som ligger överallt, haha. Ska försöka hänga upp dem i garderoben så snart som möjligt. Ett stort plus med den här lägenheten är att jag fick en walk-in-closet! Så skönt med en stor garderob!! 
Nu ska jag fixa mig & vid två så blir det jobb! 

Likes

Comments