MIT LIV

Yesyes, det her bliver nok lidt akavet nå men, jeg har været forelsket et par gange og denne blog indlæg ville handle om mit første forelskelse. Det var i fjerde klasse jeg første gang vidste at jeg virkelig godt kunne lide ham, altså min tvilling og ham var bedste venner, og han var tit hjemme ved os og så gik det op for mig at jeg kunne lide ham, den måde han bare var på, var fantastisk. Han var ærlig, lækker, sød og meget mere, efter den dag kunne jeg ikke få mig selv til at snakke med ham. Hvergang han kiggede på mig blev jeg mega rød i hovedet, på det tidspunk var han den populæreste og lækreste dreng i klassen syntes alle piger, og hvergang han snakkede med en pige blev jeg jaloux, sur og ked af det (det viser også bare hvor forelsket jeg var i den dreng). Jeg snakkede kun om ham, og hvergang mine veninder så ham kigge på mig flippede vi ud, det var seriøst de sjoveste tider. Ca. et år efter tog jeg mig sammen og spurgte ham vi skulle være kærester, jeg kunne bare huske det så tydeligt, mig og min veninde var til sådan noget læse halløj, og vi tog en blyant og et papir frem og begynde at skrive kæreste brevet, og vores lære spurgte os om "hvad det var vi lavede" og vi kiggede på hinanden og sagde "ik noget" i kor. Så lavede vi brevet færdigt og gik tilbage til klassen. Og fik fri og fik en af mine veninder til at give ham brevet, jeg løb ud af klassen med min anden veninde i hånden, han læste brevet og to andre drenge læste også brevet jeg syntes det var så akavet, mig og min veninde så ham på vej hjem, jeg skulle jo gå den samme vej som ham og jeg kunne bare huske at jeg virkelig ikke havet lyst. Jeg kunne virkelig ikke sove om natten, fordi tanken om at han ville svarer nej var sårende og jeg var så bange for at mig og hans forhold/venskab skulle gå i stykker. Dagen efter gik han hen til mig og gav mig brevet og så at der stod ja, jeg flippede ud, virkelig. Vi snakkede ikke så meget i skolen, men vi snakkede i fritiden, og en dag var jeg sammen med en veninde også skrev han "skal vi mødes" jeg skrev "ok, hvor" han skrev "i moesbakken" jeg skrev så "ok" et par minutter skrev han "kan ikke skal være sammen med min familie" det var på en måde træls og godt. Vi var nok kærester i 3-5 måneder ca. det var ham som slog op, jeg blev fucking ked af det. Jeg kan huske at det var en mandag aften, hvor jeg var hjemme ved min farmor og farfar, det første jeg glorde var at løbe ud til min tvilling og sagde "han har lige slået op" jeg begynde at græde, jeg kunne ikke være i mig selv. Ca. en måned efter blev han kærester med en pige fra klassen, jeg blev så sur at jeg skrev "tusind tak fordi du har ødelagt mit liv" jeg blev så såret. Men vi har det alle sammen det fint med hinanden, og den kapitel er ude af mit liv.

JEG HÅBER AT I SYNTES DET VAR UNDERHOLDENE,

JEG HAR IKKE AT END AT SKRIVE VI SES

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

FASHION
1 Basic

TRØJE: ENVII

BUKSER: VERO MODA

SKO: ADIDAS

SCRUNCHIE: GLITTER

2 CHIIL

TRØJE: ONLY

BUKSER: JACQUELINE DE YONG

SKO: H&M

TASKE: H&M

3 BAD

T-SHIRT: MONKI

HÆTTETRØJE: MONKI

BUKSER: H&M, SELV KLIPPET

TASKE: FJALLRAVEN

SKO: ADIDAS

Likes

Comments

TING DU KAN GØRE NÅR...
1. LØB EN TUR

Tit når jeg har haft en dårlig dag, eller er ked af det løber jeg en tur, alså du kan være alene, men stadig få noget motion. Hvis man bor tæt på en strand kan man måske løbe der ned, og nyde den tid hvor man er alene, og er væk fra de problemer som man hader og få tanker lidt væk. Det er noget jeg virkelig elsker, fordi det er bare noget som jeg syntes er dejligt, og bare at være alene noget tid og få noget luft.

2. TAG ET BAD

Nogle gange kan jeg også tage et bad, hvor jeg er alene for mig selv, slapper af. Får vasket mig og nogle gange når vandet fra hagen rammer mig og falder ned igen, tænker jeg fra der hvor vandet rammer mig og til det falder ned at det tager nogle af det dårlige tanker væk, det er noget som jeg elsker at tænke, for nogle gange når jeg går ud af badet føler jeg at de dårlige tanker er væk og at de ikke kommer tilbage.

3. INVITER EN VENINDE HJEM

En af de ting som du også kan lave er at inviter en veninde hjem, eller tag på cafe med hende. Det er virkelig skønt at få en til at tage tankerne væk, og støtte en, og får en til ikke at føle sig alene og blir støttet. og man glemmer lidt alle de problemer når man har det sjovt, det er virkelig dejligt. Det betyder jo også meget at man har en på sin side, det betyder også at man får lidt mere tillid til en anden.

4. SKRIV DAGBOG

Det her er virkelig en ting jeg tit laver, at skrive dagbog, at få en lille historie ud af det, at få tanker ned på en bog, jeg elsker virkelig også at skrive, det er en af grundene til at jeg har startet en blog. Nå men skriv i hverfald tankerne ned. Alså tit tænker jeg når jeg skriver problemerne ned får jeg ligsom problemer ud, ud af den ille hoved, jeg syntes det er så dejlig ikke at tænke på problemerne længere.

HÅBER AT I KUNNE BRUGE DET HER TIL NOGET

Likes

Comments

FASHION
CHANEL  SNEAKERS
RIHANNA CHREEPERS PUMA
PUMA SUEDE BODO RØD
ADIDAS GAZELLE 
ADIDAS SUPERSTAR SLIP-ON

Likes

Comments

Lær mig at kende
NOGET OM MIG

Hei jeg hedder Signe Gerda Hornbæk Lyberth Nielsen (jeg ved hvad du tænker langt navn, ved det) Nå men jeg er en pige på 12 år, er født i grønland og bor her i danmark, tæt på århus. Der sker meget i mit liv her for tiden, nogle gange er jeg en pige som er irrerterne at være sammen med, fordi jeg nogle gange kan være ked af det, og nogle gange kan jeg være sjov at være sammen med, fordi at jeg nogle gange kan være frisk, sjov og glad.


NOGET OM MIN FAMILIE

Jeg har jo også en familie, vi 7 i familien. Vi har først mine forældre, min mor Karen på 40år, går der hjemme og har ikke noget job, hun er født i grønland og har grønlandske forældre som begge er døde DSV. Og vi har min far Martin på 44år, har lige fået et nyt job som han er glad for, født i danmark og har danske forældre som begge er levende. Og så har vi min storesøster Najaraaq på 24år, bor på grønland med hendes kæreste Miki på 23år, hun arbejder på et supermarket, er født i grønland, og vi har ikke den samme far men sammen mor, og de er begge fra grønland. Og så har vi min storebror Malik på 18år, han er handikappet, han går på et handikappet skole, og er til aflastning hver anden uge, og han har en anden far end min søster og mig, men vi alle den samme mor (så det betyder at min mor har haft to andre kærester inden hun fik mig og min tvilling). Og så har vi min tvilling Magnus på 12år, går i skole ligsom mig, og vi har selvfølgelig samme forældre, han går til fodbold i sin fritid. Og til sidst men ikke mindst har vi min hund Luffe på 3 år, er en halv labrador og en halv bokser, han er sort og tyk.

yes det var min familie.

BLOGGEN

Hvad ville jeg lave har på bloggen???

Jeg ville lave Dagbøger, fortælle om mit liv, looks og meget mer` hvis der er noget som i gerne ville have jeg laver, så skriver i bare.

Likes

Comments