Jeg fik her i den forløbende uge min nye jakke hjem, fra ASOS. Den her jakke har givet mig noget inspiration, til 90'erne, jeg er blevet helt fascineret af 80- og 90'ernes tøjstil, og ville rigtig gerne udleve tøjstilen så meget som jeg kan. Men også give det lidt af mit eget look, så det ikke bare er ren kopiering, men også giver mening for mig at gå med det. Når jeg nu sidder og snakker om tøj og stile, så har jeg seriøst siddet hele aftenen at finde noget Asics-sko, som Freja Wewer har. Hold kæft jeg elsker hendes sko, men kan seriøst ikke finde den nogle steder, nogen som ved hvad de hedder?

Jeg har lige nu sådan lidt tøjkrise, for eftersom jeg skal gå med skinne (knæskade), kan jeg ikke have bukser med vidde i benene på, det er da total forsurende at man ikke kan have det par bukser på man vil som lige passer til trøjen eller skoene, altså andre der har haft det problem håber du kan følge mig.

Jeg har så nu 3 vinterjakker, og jeg er glade for alle 3 for det er afgørende hvad for tøjet.

KNUSER

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Så blev det endelig torsdag. Ja jeg ved godt overskriften siger lidt noget andet, men det gik faktisk først op for mig at det var torsdag da jeg var kommet hjem fra skole.

Jeg har virkelig haft en lidt hård uge, og den er ikke engang færdig... Jeg har virkelig haft travlt, eller det syntes jeg. Jeg tror ikke jeg ville kalde min uge hektisk eller stresset, men der er da på vej derhen til at være det. Min elskede IPhone er til reparation, og har derfor ikke nogen telefon og hvor er det enligt befriende. Der er ligesom ikke noget der ringer, eller bare forstyrre mig, altså selvfølgelig er jeg træt af ikke at have den, men jeg føler mig på en måde fri for alt det stress der er. Jeg syntes enligt at alle skulle ligge den væk et par dage og nyde freden, ingen Snapchat, Instagram eller Facebook der hele tiden forstyrre hverdagen.

Jeg bruger lige nu mest min tid på lektier, eller forberedelse til terminsprøverne. Jeg tror aldrig jeg bliver klar til prøverne specielt ikke eksamen. Det nok det der stresser mig mest. Det da stressende, at man hele tiden skal høre på lærerne der heletiden snakke om eksamener. Men igen de vil jo bare forberede os, men seriøst, så gør de nærmest det modsatte.

Dog ovenpå alt den stress, så skal jeg i morgen starte til fysioterapeut, efter at jeg i snart 2 måneder har været knæ skadet, efter en skolefodboldkamp. Jeg har vist aldrig været god til bolde, så hvorfor jeg endte på skolefodbold holdet er lidt mystisk? Jeg endte efter 25 min på banen nede hos min læge hvor jeg fik nogle krykker, hvorefter jeg så en uge scener fik en henvisning til en ortopædkirurg. (Resten af historien får i en anden gang) Jeg glæder mig ihvertfald til at starte så jeg kan komme til at går ordentligt igen, og uden skinne. Har du nogen ide om hvor surt det er ikke at kunne løbe eller i det hele taget bare gå ordentligt? Det er fucking træls for at sige det ligeud! Jeg hader at føle mig halv og ikke kunne løbe en tur eller bare gå ud og hente posten uden jeg ligner en and... Heldigvis er jeg så heldig at jeg ikke at blevet fyret fra mit elskede arbejde, og skal starte igen her den 1/12, så håber jeg bliver klar igen, krydser ihvertfald finger.

Hele min uge har enligt bare været mandage, så det nok derfor jeg ikke kan huske dagene? Jeg er sikkert ikke den eneste der har haft det sådan:) Det eneste der enligt redder ugen på en måde er de skønne efterårs farver, for hvor er efterår en dejlig årstid! Det er bare så skønt at se bladene falde af, og de rødlige farver. Ej det gir bare en go stemning!

Så har jeg også lige bestilt en ny jakke, så jeg kan skifte imellem min gule regnjakke og min nye vinter jakke. Jeg kan godt lige at skille mig ud, så selvfølgelig skulle jeg have en ingen andre havde.

Men ellers må i nye efterrets farver

KNUSER

-Signe


Likes

Comments

Hold da op en weekend... det helt dejligt bare at ligge i sin seng og forberede sig til imorgen (ironisk, eftersom jeg sidder her og laver et "blog indlæg!" Sygt meget forberedelse) Jeg har holdt fødselsdag hele weekenden, og neeej hvor er jeg bare smadret. Vi havde gæster igår (lørdag) det var rigtig hyggeligt, og jeg hyggede mig rigtig meget med mennesker jeg elsker, men ikke ser for tit. Det blev ret sent inden de sidste gæster tog hjem, så det nåede faktisk at blive min rigtige fødselsdag (5/11) inden jeg kom i seng. Søndag morgen var enligt bare hygge med min mor, far og 2 søskende, det var bare total afslappet og ingen stress. Vi var en tur på stranden og afsluttede selvfølgelig af med at se film og spise pizza! Jeg er utrolig glad for min familie og at de gider at bruge tid på mig og min fødselsdag.

Men nu tror jeg at jeg vil ligge mig til at sove, så jeg er klar til i morgen.

Mange godnat-KNUSER herfra.

Likes

Comments

Jep så det sku fredag!

Fredag den 2 november, det vil sige J-Dag (Druk dag). Selvom klokken ikke lige er helt fest tid, så ville jeg lige update dig/jer.

Jeg har i dag været ude og spise med min dejlige veninde, for at fejre min fødselsdag, og hvor er det bare skønt, at selvom om vi endte med at spise pizza, betød det enligt ikke så meget for os at der ikke var plads der vi først var gået hen, bare så længe vi havde hinanden;)

Men ja som sagt er det jo J-dag, og neej hvor er der godt nok mange der skal i byen! Men jeg får gæster imorgen, så ingen J-dag til mig. Så lige nu sidder jeg så og arbejder med nogle lektier til i næsten uge, Så jeg kan holde fri her i weekend og nyde min fødselsdag, med min dejlige familie. Jeg håber i har haft en fantastisk uge og at dem som er til J-dag får drukket.

Mange KNUSER herfra

Likes

Comments

Hey you.

Mit navn er Signe, og velkommen til min blog, og mit aller første "blog indlæg".

Jeg vil gerne her i mit første "blog indlæg" fortælle lidt om hvem jeg er, og hvad min blog handler om. Som sagt hedder jeg Signe. Jeg er 15 år og går i folkeskole, på mit aller sidste år. Jeg elsker mad. og har stor kærlighed, til at sidde på de sociale medier og stakle modeller eller kigge på tøj fra de forskellige brands. Jeg er helt vildt meget fascineret af 80-og 90'erne tøjstile, og bruger dem rigtig meget som inspiration når jeg skal købe nyt tøj. Jeg kan sidde i timer og bare kigge på tøj og for at være ærlig ELSKER jeg det!.

Jeg tror dog ikke at jeg her på min blog kun vil fokusere på mode, jeg vil gerne lidt af det hele. For selvom jeg kun er 15, syntes jeg at jeg også har noget erfaringer, som jeg gerne vil dele med dig/jer. Jeg har aldrig haft problemer med at dele mit liv med andre før, så hvorfor nu?

Min blog kommer til at handle om mit liv, min stil og hvad mit hovedet lige ellers tænker.

-Mange KNUSER herfra

Likes

Comments