I weekenden var jeg taget på tur med min veninde til århus, hvor vi var taget til et flødebollekursus.
I anledningen af min venindes 20 års fødselsdag havde jeg givet hende en oplevelse, hvor vi netop kunne komme hen og lære at lave flødeboller. Det var super hyggeligt og er noget jeg klart kan anbefalde!

Det første der sker når man ankommer ind i butikken er, at man bliver vist om bagved når alle er ankommet. Vi var i dette tilfælde 7 personer, som havde meldt sig til kurset. Jeg tror dog heller ikke man kan være flere, da det ikke var større end vist på billedet.
Da vi kom om bagved blev vi introduceret til deres kæde, hvor vi fik lidt information om, hvem der havde startet det hele op og hvor du fik importeret forskellige af deres produkter fra(kakao osv.).

Da vi skulle begynde at lave flødebollerne, så fik vi først vist hvordan man skulle holde poserne med skum, så formen blev pænest.
De havde på forhånd lavede alle marcipan bundende og skummet, så vi skulle reelt set kun "samle" dem, hvis man
kan sige det på den måde.
For at være ærlig, så var det ikke lige mit specielle det med skummet! haha!
Efter vi alle fik puttet skum på bundende, så skulle vi dyppe det ned i smeltede chokolade. Som flere af os sagde, så skulle vi drukne dem. Vi fik også mulighed for har putte kokos-, hindbær- og lakridskrymmel på efter vi havde dyppet dem i chokolade.

Da vi så havde lavet vores flødeboller færdige, så skulle vi lade dem tørre i 10 minutters tid. Vi fik tilbudt at få en kugle is eller noget varmt at drikke i mens vi ventede. Jeg valgte at prøve en spændende is ved navn "dyrehave". Det var en meget frisk is, som jeg nok aldrig har hørt om før. Den indeholdte æbler, citron, spinat, avokado og ingefær. Den var meget lækker, men havde jeg selv skulle ind og købe den, så havde jeg valgt at supplere den med en anden smagsvariant. Men når det så er sagt, så kan jeg sagtens anbefalde den, hvis man er til noget mere frisk og gerne vil prøve lidt forskelligt af.

Efter flødebollekurset tog min veninde og jeg ned til streetfood og fik lidt frokost. Det var super lækkert og var også en sjov kulturel oplevelse at komme ind og prøve. Det var fedt at man havde mulighed for, at kunne afprøve forskellige madretter fra alle mulige steder rundt omkring i verden.
Efter vi havde fået lidt frokost tog vi ned til centrum og fik kigget lidt i nogle af butikkerne.

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Så er år 2017 afsluttet og nu er år 2018 begyndt...
Jeg vil først ønske jer alle en god jul(selvom det er lang tid siden..) og et rigtig godt nytår!

Nytårsaften var jeg så heldig, at kunne spendere tiden med mine dejlige veninder. Vi startede ud med at mødes, hvorefter vi fik hyggede os lidt og så begynde at gøre maden klar. Vi fik lavede noget super lækkert mad og hygget os meget. Efter maden begyndte vi så småt, at gøre os klar til byen. Vi tog ned i Fredericia by, hvor vi fik set alt fyrværkeriet fyret af ved midnat. Efterfølgende tog vi ned i byen, hvor vi havde bestilt bord og slog os lidt løs.


Når jeg tænker tilbage på, hvordan 2017 har været... Så synes jeg godt nok der er sket mange ting!
Jeg taget nogle valg, som har gjort min hverdag anderledes. Jeg er begyndt at tænke mere over, hvad der er bedst for mig og ikke hvad der nødvendigvis er til gavn for andre.

Jeg ser meget frem til, at se hvad 2018 har at byde på!

For at lige få et kig tilbage har jeg valgt at lægge billeder ind, hvor man kan se lidt tilbage på, hvordan mit år har været.

Likes

Comments

Det er nu 4 dage siden jeg drog afsted hertil til Malaga på studietur.
Da vi ankom lørdag tog vi alle hjem til vores familier og fik slappet af efter turen. For mig var det meget grænseoverskridende, at skulle hen til en familie, som man hverken kender til eller ved noget om. Heldigvis synes jeg det har været super fedt, men har også haft en sød familie, som har taget godt imod en!
Søndag var vi på heldagsudflugt i Granada. Det var både spændende og hyggeligt. Efter rundturen fik vi noget fritid. Den brugte jeg og nogle andre super godt... vi tog nemlig ned i byen og lige pludselig endte vi et helt andet sted. Vi endte med at fare vild og brugte 1-1,5 time på at finde vej tilbage! Selvom det lyder mega træls og lidt skræmmende, da vi jo er et sted vi ikke kender, så fik vi vendt det til noget sjovt!

Tirsdag var første dag vi var på sprogskole og var virkelig interessant! Det har været overraskende hvor meget, man forstår og kan når man kommer herned selvom alt foregår på spansk!
Vi har undervisning på sprogskolen fra mandag til torsdag, så vi har sidste dag herhenne på sprogskolen i morgen. Bliver selvfølgelig rart at kunne blive fri, men har virkelig også været en oplevelse og man har virkelig fået meget ud af det!
Efter sprogskolen har vi hverdag været på nogle ture og i mandags fik vi en rundvisning i selve Malaga by. Tirsdag var vi på Picasso museet og var både spændende og lidt kedeligt! Der var nogle fine billeder, men de vagter der var der de var så sippet, at de nærmeste bare gik op af folk... Synes selv det ødelagde det lidt!
I dag(onsdag) har vi været på virksomhedsbesøg og det var sådan lidt blandede... Det var både spændende, men var også lidt kedeligt! Det var spændende, at se hvordan en virksomhed klarede sig hernede og hvordan de gjorde ting osv.

Selvfølgelig har der også været fritid, så der har også været tid til shopping.

Likes

Comments

Nu er det endelig i morgen, hvor jeg tager afsted til Malaga. Har set frem til denne tur i lang tid og kan faktisk ikke helt forstå det allerede er i morgen. Synes det er vildt, så hurtig tiden har gået... Jeg føler kun det er sådan 1,5 måned siden, at jeg startede i 2.g!
Men som sagt er det i morgen, at jeg drager afsted i en uge, hvor jeg skal bo ved en spansk familie sammen med en anden fra min klasse.
Men inden jeg tager afsted i morgen, så skal jeg ud på gymnasiet her i Fredericia og se 3.g'erne have galla.
Glæder mig til at se alle de fine galla kjoler og se dem være fine på dansegulvet.

Mit outfit til Galla består af min trøje fra Polo Ralph Lauren med nogle helt basic sorte bukser. Får at gøre det lidt mere festligt, valgte jeg at tage mine højhælede fra pavement på. De er super lækre og det er helt klart min yndling hæle, da de er så behaglige og er nogle, man snildt ville kunne gå amok i en hel aften. Selvfølgelig havde jeg også en skuldertaske på, som jeg kunne have mine diverse ting i.

Jeg valgte at min makeup skulle være meget naturlig, så derfor valgte jeg egentlig ikke, at gøre så meget andet end, at tage basic makeup på og putte min lip liner fra mac i farven Dervish på. Synes den er super fin og bringer lidt mere liv i ens læber og fremhæver dem så pænt. Får at pimpe looket lidt op, så valgte jeg at tage disse øreringe på, da har nogle gode kontraster og så er de både elegante, men samtidig lidt rå i det.

Likes

Comments

Da jeg vågnede i går morges var min tanke ikke kun at jeg ikke gad i skole, men at det var ret koldt!
For at være ærlig, så var mine tanker kun på, at komme under dynen igen, men da det ikke var en mulighed måtte jeg finde på noget. Jeg valgte derfor at tage en strik trøje på for, at kunne holde varmen. Da jeg kun havde en strik, som ikke var til vask og det var en med en v-hals, så valgte jeg at tage min leopard trøje indenunder for, at

Min striktrøje er fra Abercrombie and Fitch og min leopard trøje er fra Vila.
Striktrøjen har jeg været super glad for, da den giver varme, men heller ikke for meget til ikke, at kunne bruge den lidt før efteråret også. Kan også godt lide v-halsen på den, da jeg synes det giver trøjen en mere elegant look. Den har også en flot pasform. Den den fitter lidt ind i ens figur uden det bliver for meget, da den stadig sidder lidt løst.

Likes

Comments

Det er søndag og sidste dag af efterårsferien i dag...
I morgen er dagen, hvor alle skoler og uddannelser starter op igen og alle elever vender tilbage til skolebænken.
Jeg synes personligt selv, at denne ferie er gået rigtig hurtig(nærmest for hurtig)! Jeg har primært brugt min ferie på, at slappe af og ses med dem jeg holder af. Mine planer var egentlig, at få lavet nogle spændende og inspirerende indlæg, men synes tiden er fløjet afsted. Jeg har også været for god til at sige "det gør vi i morgen" og så bare have lagt mig i min seng og set film! For at være ærlig synes jeg også det har været rart, at kunne ligge sig tilbage og tømme hovedet og bare hygge sig med noget film! Det har også været på grund af det, at jeg ikke har fået skrevet så meget på bloggen!
Det har desværre også været noget kedeligt vejr vi har haft i ferien! sidder lidt tilbage nu og tænker over, hvor det gode vejr, som man blev lovet blev af! Ville personligt gerne have været nogle steder henne, men for at være ærlig, så ødelagde vejret lidt det ønske!

Udover den triste nyhed om at vi starter i skole igen, så håber jeg at i alle har haft en fantastisk ferie og har nydt den!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hvis jeg skal være bund ærlig, så vil jeg sige, at det jeg hader at købe aller mest er bh'er...
Synes det er virkelig svært, at købe en flot og god bh! Jeg bruger selv en størrelse, som nærmest aldrig er på lager. Bruger en 75G og det er ikke lige frem den størrelse, som butikkerne har flest af! Jeg er rigtig glad for min størrelse, men synes det er træls, at det skal være så svært, at finde en ordentlig og pæn bh!
Altid når jeg sætter mig for at købe en ny bh, så ender det altid med, at når jeg kommer ned i en butik så har de kun to bh'er i min størrelse! Den ene er typisk en jeg allerede har og den anden... amen altså det er er altid en gammel kone bh! Derfor ender det tit med, at jeg gir op og ikke får købt en!
Jeg har derfor gået lidt på jagt for, at finde nogle pæne E+ bh'er. Jeg har fundet 8 forskellige bh'er, hvor der er lidt forskellige mønstre.

Det jeg kiggede meget efter var, at der skulle være en hvis elegance over bh'en, så man ikke følte sig som en gammel kone i den! Jeg faldt over disse bh'er, da jeg synes de var super søde og fordi nogle af dem var meget enkle og nogle havde nogle søde detaljer.
Jeg kan personligt godt lide når der er blonder på en bh, da det kan gøre en bh super sød og gøre det ret sexede på samme tid!

Likes

Comments

Det er nu efterårsferie og derfor er mandagen lige pludselig blevet en søndag(i hvert fald for mig haha)! For mig har den stået på afslapning og hygge! Det var en hel rar følelse af, at kunne stå op med tanken om ikke at skulle i skole!
Jeg startede ud med, at stå op og gøre mig klar til at skulle have en køretime. Efter jeg var kommet hjem fra køreturen, lagde jeg mig i min seng med noget varmt kakao og en lille snack. Lå bare og så lidt film og spillede spejder(kortspil)! lyder måske mærkeligt, men spillet spejder har nærmest overtaget mig!
Jeg har nu lige pakket mine ting og gjort mig klar til, at skulle arbejde og videre hjem til min far bagefter og passe mine brødre.

Min ferie vil primært komme til at stå på afslapning, men selvfølgelig har man jo aldrig 100% fri fra skole, så der vil også komme lidt lektier der ville skulle laves. Ellers tænker jeg også jeg vil bruge min tid på, at tage nogle steder hen for hyggens skyld og også for at komme lidt ud.
Jeg håber i alle nyder jeres ferie! Til dem som nu er så heldige, at have det!

Likes

Comments

Dagens outfit består af min leopard printede trøje med en sort top udover og så nogle helt basic sorte bukser.
Jeg har længe gået og overvejet at få en lidt mere speciel gennemsigtig trøje. Normalt bruger jeg bare en sort gennemsigtig trøje, men har tit tænkt, at det kunne være federe, hvis der skete lidt mere end bare den sorte farve!
Jeg faldt efterfølgende over denne leopard trøje i Vila og må sige, at jeg selv synes den er mega fed! Mener den kostede omkring de 180kr, så prisen kan man bestemt heller ikke klage over! Den er også super dejlig at have på, da den hverken for tyk eller for tynd! Selvfølgelig kan man se igennem den, men synes ikke det er så slemt, at man ikke kan have den på uden noget udover i byen.
Jeg har valgt at tage en sort top udover, da jeg synes det gør det lidt mindre vildt!

Her i fredags var der By Night i Fredericia by og selvfølgelig var jeg lige et smut nede og kigge. Jeg tog derned med en veninde og vi fik kiggede lidt og tog ind på Cafe Vivaldi lidt senere på aftnen og fik en kop cafe latte og bare sad og hygge snakkede.
Efter vi havde siddet der i lidt tid kiggede vi lidt videre. Vi tog ind i en butik, som hedder Geist og Gnist. Derinde fandt jeg en super fin pelsjakke fra Samsøe Samsøe. Jeg fik lagt den til sidde og tog ned næste dag efter arbejde og købte den.
Jeg er helt vild med den og synes den er så fin! Kvaliteten på pelsen er så lækker og den er så dejlig og blød! Jeg har brugt den få gange og må sige, at det er kun en jakke der skal bruges når det er koldt. Den er super varm og tror ikke man ville kunne holde til at have den på, hvis det er varmt!
Noget jeg har synes der er lidt synd er, at der har været lidt løse tråde på den... synes det er lidt synd når den er så fin!
Jeg hader nemlig når der er løse tråde!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Så det endelig fredag! Det betyder for nogle vedkomne, at den står på fest og farver i aften.
Jeg har fundet noget super fint tøj, som ville være super fint til en night out!
Personligt så synes jeg toppen er mega fed! Kan godt lide det princip, at man selv kan bestemme hvordan den skal side! Hvis man trykker på trøjen kan, man se hvad jeg mener. De viser nemlig to forskellige måder, man kan sætte trøjen på.
Som i nok også har set lidt af
Håber i føler jer inspireret og at i alle får en god aften i dag!

Likes

Comments