Det er nu 4 dage siden jeg drog afsted hertil til Malaga på studietur.
Da vi ankom lørdag tog vi alle hjem til vores familier og fik slappet af efter turen. For mig var det meget grænseoverskridende, at skulle hen til en familie, som man hverken kender til eller ved noget om. Heldigvis synes jeg det har været super fedt, men har også haft en sød familie, som har taget godt imod en!
Søndag var vi på heldagsudflugt i Granada. Det var både spændende og hyggeligt. Efter rundturen fik vi noget fritid. Den brugte jeg og nogle andre super godt... vi tog nemlig ned i byen og lige pludselig endte vi et helt andet sted. Vi endte med at fare vild og brugte 1-1,5 time på at finde vej tilbage! Selvom det lyder mega træls og lidt skræmmende, da vi jo er et sted vi ikke kender, så fik vi vendt det til noget sjovt!

Tirsdag var første dag vi var på sprogskole og var virkelig interessant! Det har været overraskende hvor meget, man forstår og kan når man kommer herned selvom alt foregår på spansk!
Vi har undervisning på sprogskolen fra mandag til torsdag, så vi har sidste dag herhenne på sprogskolen i morgen. Bliver selvfølgelig rart at kunne blive fri, men har virkelig også været en oplevelse og man har virkelig fået meget ud af det!
Efter sprogskolen har vi hverdag været på nogle ture og i mandags fik vi en rundvisning i selve Malaga by. Tirsdag var vi på Picasso museet og var både spændende og lidt kedeligt! Der var nogle fine billeder, men de vagter der var der de var så sippet, at de nærmeste bare gik op af folk... Synes selv det ødelagde det lidt!
I dag(onsdag) har vi været på virksomhedsbesøg og det var sådan lidt blandede... Det var både spændende, men var også lidt kedeligt! Det var spændende, at se hvordan en virksomhed klarede sig hernede og hvordan de gjorde ting osv.

Selvfølgelig har der også været fritid, så der har også været tid til shopping.

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Nu er det endelig i morgen, hvor jeg tager afsted til Malaga. Har set frem til denne tur i lang tid og kan faktisk ikke helt forstå det allerede er i morgen. Synes det er vildt, så hurtig tiden har gået... Jeg føler kun det er sådan 1,5 måned siden, at jeg startede i 2.g!
Men som sagt er det i morgen, at jeg drager afsted i en uge, hvor jeg skal bo ved en spansk familie sammen med en anden fra min klasse.
Men inden jeg tager afsted i morgen, så skal jeg ud på gymnasiet her i Fredericia og se 3.g'erne have galla.
Glæder mig til at se alle de fine galla kjoler og se dem være fine på dansegulvet.

Mit outfit til Galla består af min trøje fra Polo Ralph Lauren med nogle helt basic sorte bukser. Får at gøre det lidt mere festligt, valgte jeg at tage mine højhælede fra pavement på. De er super lækre og det er helt klart min yndling hæle, da de er så behaglige og er nogle, man snildt ville kunne gå amok i en hel aften. Selvfølgelig havde jeg også en skuldertaske på, som jeg kunne have mine diverse ting i.

Jeg valgte at min makeup skulle være meget naturlig, så derfor valgte jeg egentlig ikke, at gøre så meget andet end, at tage basic makeup på og putte min lip liner fra mac i farven Dervish på. Synes den er super fin og bringer lidt mere liv i ens læber og fremhæver dem så pænt. Får at pimpe looket lidt op, så valgte jeg at tage disse øreringe på, da har nogle gode kontraster og så er de både elegante, men samtidig lidt rå i det.

Likes

Comments

Da jeg vågnede i går morges var min tanke ikke kun at jeg ikke gad i skole, men at det var ret koldt!
For at være ærlig, så var mine tanker kun på, at komme under dynen igen, men da det ikke var en mulighed måtte jeg finde på noget. Jeg valgte derfor at tage en strik trøje på for, at kunne holde varmen. Da jeg kun havde en strik, som ikke var til vask og det var en med en v-hals, så valgte jeg at tage min leopard trøje indenunder for, at

Min striktrøje er fra Abercrombie and Fitch og min leopard trøje er fra Vila.
Striktrøjen har jeg været super glad for, da den giver varme, men heller ikke for meget til ikke, at kunne bruge den lidt før efteråret også. Kan også godt lide v-halsen på den, da jeg synes det giver trøjen en mere elegant look. Den har også en flot pasform. Den den fitter lidt ind i ens figur uden det bliver for meget, da den stadig sidder lidt løst.

Likes

Comments

Det er søndag og sidste dag af efterårsferien i dag...
I morgen er dagen, hvor alle skoler og uddannelser starter op igen og alle elever vender tilbage til skolebænken.
Jeg synes personligt selv, at denne ferie er gået rigtig hurtig(nærmest for hurtig)! Jeg har primært brugt min ferie på, at slappe af og ses med dem jeg holder af. Mine planer var egentlig, at få lavet nogle spændende og inspirerende indlæg, men synes tiden er fløjet afsted. Jeg har også været for god til at sige "det gør vi i morgen" og så bare have lagt mig i min seng og set film! For at være ærlig synes jeg også det har været rart, at kunne ligge sig tilbage og tømme hovedet og bare hygge sig med noget film! Det har også været på grund af det, at jeg ikke har fået skrevet så meget på bloggen!
Det har desværre også været noget kedeligt vejr vi har haft i ferien! sidder lidt tilbage nu og tænker over, hvor det gode vejr, som man blev lovet blev af! Ville personligt gerne have været nogle steder henne, men for at være ærlig, så ødelagde vejret lidt det ønske!

Udover den triste nyhed om at vi starter i skole igen, så håber jeg at i alle har haft en fantastisk ferie og har nydt den!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hvis jeg skal være bund ærlig, så vil jeg sige, at det jeg hader at købe aller mest er bh'er...
Synes det er virkelig svært, at købe en flot og god bh! Jeg bruger selv en størrelse, som nærmest aldrig er på lager. Bruger en 75G og det er ikke lige frem den størrelse, som butikkerne har flest af! Jeg er rigtig glad for min størrelse, men synes det er træls, at det skal være så svært, at finde en ordentlig og pæn bh!
Altid når jeg sætter mig for at købe en ny bh, så ender det altid med, at når jeg kommer ned i en butik så har de kun to bh'er i min størrelse! Den ene er typisk en jeg allerede har og den anden... amen altså det er er altid en gammel kone bh! Derfor ender det tit med, at jeg gir op og ikke får købt en!
Jeg har derfor gået lidt på jagt for, at finde nogle pæne E+ bh'er. Jeg har fundet 8 forskellige bh'er, hvor der er lidt forskellige mønstre.

Det jeg kiggede meget efter var, at der skulle være en hvis elegance over bh'en, så man ikke følte sig som en gammel kone i den! Jeg faldt over disse bh'er, da jeg synes de var super søde og fordi nogle af dem var meget enkle og nogle havde nogle søde detaljer.
Jeg kan personligt godt lide når der er blonder på en bh, da det kan gøre en bh super sød og gøre det ret sexede på samme tid!

Likes

Comments

Det er nu efterårsferie og derfor er mandagen lige pludselig blevet en søndag(i hvert fald for mig haha)! For mig har den stået på afslapning og hygge! Det var en hel rar følelse af, at kunne stå op med tanken om ikke at skulle i skole!
Jeg startede ud med, at stå op og gøre mig klar til at skulle have en køretime. Efter jeg var kommet hjem fra køreturen, lagde jeg mig i min seng med noget varmt kakao og en lille snack. Lå bare og så lidt film og spillede spejder(kortspil)! lyder måske mærkeligt, men spillet spejder har nærmest overtaget mig!
Jeg har nu lige pakket mine ting og gjort mig klar til, at skulle arbejde og videre hjem til min far bagefter og passe mine brødre.

Min ferie vil primært komme til at stå på afslapning, men selvfølgelig har man jo aldrig 100% fri fra skole, så der vil også komme lidt lektier der ville skulle laves. Ellers tænker jeg også jeg vil bruge min tid på, at tage nogle steder hen for hyggens skyld og også for at komme lidt ud.
Jeg håber i alle nyder jeres ferie! Til dem som nu er så heldige, at have det!

Likes

Comments

Dagens outfit består af min leopard printede trøje med en sort top udover og så nogle helt basic sorte bukser.
Jeg har længe gået og overvejet at få en lidt mere speciel gennemsigtig trøje. Normalt bruger jeg bare en sort gennemsigtig trøje, men har tit tænkt, at det kunne være federe, hvis der skete lidt mere end bare den sorte farve!
Jeg faldt efterfølgende over denne leopard trøje i Vila og må sige, at jeg selv synes den er mega fed! Mener den kostede omkring de 180kr, så prisen kan man bestemt heller ikke klage over! Den er også super dejlig at have på, da den hverken for tyk eller for tynd! Selvfølgelig kan man se igennem den, men synes ikke det er så slemt, at man ikke kan have den på uden noget udover i byen.
Jeg har valgt at tage en sort top udover, da jeg synes det gør det lidt mindre vildt!

Her i fredags var der By Night i Fredericia by og selvfølgelig var jeg lige et smut nede og kigge. Jeg tog derned med en veninde og vi fik kiggede lidt og tog ind på Cafe Vivaldi lidt senere på aftnen og fik en kop cafe latte og bare sad og hygge snakkede.
Efter vi havde siddet der i lidt tid kiggede vi lidt videre. Vi tog ind i en butik, som hedder Geist og Gnist. Derinde fandt jeg en super fin pelsjakke fra Samsøe Samsøe. Jeg fik lagt den til sidde og tog ned næste dag efter arbejde og købte den.
Jeg er helt vild med den og synes den er så fin! Kvaliteten på pelsen er så lækker og den er så dejlig og blød! Jeg har brugt den få gange og må sige, at det er kun en jakke der skal bruges når det er koldt. Den er super varm og tror ikke man ville kunne holde til at have den på, hvis det er varmt!
Noget jeg har synes der er lidt synd er, at der har været lidt løse tråde på den... synes det er lidt synd når den er så fin!
Jeg hader nemlig når der er løse tråde!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Så det endelig fredag! Det betyder for nogle vedkomne, at den står på fest og farver i aften.
Jeg har fundet noget super fint tøj, som ville være super fint til en night out!
Personligt så synes jeg toppen er mega fed! Kan godt lide det princip, at man selv kan bestemme hvordan den skal side! Hvis man trykker på trøjen kan, man se hvad jeg mener. De viser nemlig to forskellige måder, man kan sætte trøjen på.
Som i nok også har set lidt af
Håber i føler jer inspireret og at i alle får en god aften i dag!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Lige siden jeg begyndte at shoppe online, så har nelly.com altid været en favorit for mig. De har et godt udvalg, med en masse smukke ting i god kvalitet og så kan man bestemt ikke klage over priserne!
Nelly har mange super gode tilbud og hvis man leder efter noget, så vil man ofte kunne finde det derinde til en god pris.
Noget jeg har benyttet mig mest af er deres kjoler. Personligt synes jeg de har rigtig mange søde kjoler, som har en god kvalitet. Der er både farverige kjoler, men også stilede og elegante kjoler.
Noget jeg også super godt kan lide ved nelly er, at de også tilbyder andet end deres eget mærke. Der er nemlig både normale mærke, men man har også mulighed for, at købe designer mærker, hvilket jeg synes er super fedt!

Likes

Comments

Så skete der endeligt noget nyt! Jeg har nemlig fået helt ny frisurer. Jeg har i lang tid gået og tænkt over, at få lidt kort hår med pandehår. Nu er det endelig sket! Jeg må sige, at jeg var ret nervøs, da hun begyndte at klippe det kort og især, da hun begyndte at klippe mit pandehår!! Jeg har før haft pandehår og tro mig... det var ikke et kønt syn haha! Så derfor var jeg ret nervøs! Men jeg overlevede!
Synes selv resultatet er blevet bedre end forventet! Er så glad for, at jeg turde at tage chancen især, da det ikke lige er noget hår man ser hverdag!
Glæder mig nu til at se, hvordan jeg kommer til at få det med dette hår!

Likes

Comments