Jeg må ærligt sige, at det har været de to længste dage i mit liv uden de sociale medier... Jeg begynder også at give lidt op! Jeg kan mærke på mig selv, at I morgen bliver min sidste dag, hvor jeg ikke er på det sociale medier! Man kan på en eller anden måde mærke, hvor meget man går glip af(og det er lidt trist). Troede ærligt selv jeg ville være bedre til det her, men der tog jeg desværre fejl haha!

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Contains affiliate links

Så er det ved at være efterår og kulden begynder at nærme sig! Det bliver koldere og koldere og vi begynder efterhånden, at skulle finde strik trøjer og andet varmt frem! Jeg har været på udkig efter noget varmere tøj og har fundet lidt spændende.

Personligt er jeg ikke selv så glad for efteråret på grund af kulden, men synes alligevel det er en lidt hyggeligt årstid. Det er der hvor man begynder, at sidde indenfor og hygge med varme tæpper og varm kakao, chai latte osv. elsker det med at man sidder og hygger med noget film. man kan også sige det er noget vi danskere er kendt for nemlig vores hygge!

Likes

Comments

Hey guys!

Der er nu gået en dag... og woaw må sige det ikke ligefrem er mega let! Jeg troede faktisk, at den første dag ville gå sådan okay... men der tog jeg fejl! Det gik faktisk rimelig hurtig op for mig hvor meget kommunikation der er over nettet! Jeg blev nødsaget flere gange til at gå ind på facebook, da alt kommunikation med klassekammerater og alt fra mit arbejde er igennem facebook.

Noget af det der var sværest var simpelthen snapchat... Jeg har simpelthen ikke kunne lade vær med, at gå ind her til morges og aften for at holde mine streaks! ved godt det lyder mega plat, men ærligt næsten det er synd! haha. Noget der derimod ikke har været så svært igen var instagram! Dog kom jeg til at gå ind på det i morges, hvor jeg blev nødt til at stoppe mig selv, men ellers synes jeg ikke det har været så svært! men nu må vi jo se...

Synes indtil videre det har være svært, men lidt sjovt! glæder mig til hvordan det bliver de næste to dage!

Likes

Comments

Hey Guys!

Jeg har gået og overvejet om jeg skal prøve, at holde mig lidt væk fra de sociale medier i nogle dage. Har nemlig tænkt meget over, hvordan man egentlig vil reagere uden den kontakt, man har over nettet! Jeg er ret sikker på det bliver svært, men alligevel kunne det være lidt sjovt at prøve!

Derfor har jeg taget det valg at holde mig fra de forskellige lyster, som der nu finder sted på min mobil! Selvfølgelig bliver dette kun for sjov, så gør det ikke mere end 3 dage!

Jeg vil komme til at lave en slags dagbog, som kommer ud senere på dagene om hvordan det har gået og hvordan det har været uden mobil!

Håber i synes det lyder sjovt og vil følge med på det!

Likes

Comments

Hey guys!

Jeg har i dag været til teoriprøve og heldigvis bestod jeg, men jeg har efterfølgende haft en tanke om... er prøven overhovedet stresset og ondt i maven værd? Jeg kunne næsten ikke sove på grund af min nervøsitet, men igen, hvorfor egentlig? Når man tænker over det, så er det jo bare en prøve og hvis det går dårligt, så går det dårligt! Man kan jo altid komme op igen!

Jo mere jeg tænker over det, så tror jeg virkelig bare det kan svare sig mest, at holde hovedet koldt og tro på sig selv! Jeg var så nervøs op til prøven og blev simpelthen bare nødt til at sige til mig selv til sidst: du kan jo godt! bare slap af og lyt, så har du i hvert fald gjort det bedste!

Tror virkelig selv på, at hvis jeg ikke havde haft den indstilling, så havde jeg stresset for meget og så var det gået galt!...

Likes

Comments

Hey Guys!

Jeg tror vi alle kan blive enige om, at rød er en flot farve! Personligt selv elsker jeg, at pimpe et look op med et par røde læber. Jeg synes det kan gøre et look mere intenst. Jeg valgte i fredags, da jeg skulle til noget personalefest på mit arbejde, at tage et stille og roligt outfit på og så fokusere lidt mere på min makeup.

Som i kan se valgte jeg, at gøre mit look lidt intenst med røde læber. For at det heller ikke skulle blive "for meget" så valgte jeg at lave en lille sød fletning i min venstre side.

Hvis i er interesseret i, at jeg ligger nogle makeup billeder op, så skal i være velkomne til at skrive!

Likes

Comments

Hey guys!

Dagens outfit i dag består af min y-skjorte fra By Malene Birger og min taske fra byic .
Personligt selv elsker jeg de blå striber på skjorten. Synes også det er fedt, at den har den længde, som gør at man selv kan bestemme, om man vil bruge den som en kjole eller skjorte.

Likes

Comments

Hey guys!

I dag følte jeg lidt for et all white outfit, så det var lige det, som det blev til.
De hvide bukser, som jeg har på er købt i vero moda. Jeg har længe gået og kigget på et par hvide bukser, men har simpelthen ikke haft modet på at købe det, da jeg var bange for jeg ikke vil få dem brugt. Jeg fandt dem til 95kr og tænkte... det kan man jo ikke sige nej til! Trøjen er købt i sparkz, og er faktisk et gammelt køb. Tasken er fra en hjemmeside ved navn byic.dk det er en super fin hjemmeside, med mange gode priser og kan kun anbefalde at tage et kig derind!

Likes

Comments

Hey guys!

Jeg er blevet hel vild med pynteting til mit værelse og hele tiden er mit værelse under opbygning! Førhen gik jeg meget op i at mit værelse skulle være simpelt og lyst, så der var ikke så mange ting på mit værelse. Min mening omkring det har taget en drejning, da jeg går mere op i det hyggelige nu. Synes selv, at det giver en super god stemning, at der er lidt liv på ens værelse. Det gir lidt ekstra når der er lidt blomster, lys og andre pynteting på værelset.

Likes

Comments

Hey guys!

Jeg har valgt at starte denne blog og prøve livet som blogger?!
Jeg har nu gået i noget tid og haft nogle ambitioner om at få denne blog startet op. Har selvfølgelig haft nogle tanker om, hvad bloggen skal omhandle. De ting jeg vil komme ind på vil typisk omhandle; teenagerlivet, mode, makeup og andre ting. Håber i synes det lyder interessant og vil følge med!
I er alle velkomne til at komme med forslag til nye indlæg!:)

Likes

Comments