§Jag har sportlov nu, men lyckades såklart bli sjuk på lovet. Jaja, jag har påbörjat en Challange, perfect genetics challange. Den går ut på att du ska göra en sim som ska ha "annurlunda" hårfärg och ögonfärg. Te.x rosa hår och lila ögon (som min har hihihi) Sedan ska du föra vidare dessa gener i 10 generationer (jag kommer inte berätta hur allt går till, så om du vill göra den/veta mer om den kan du googla "PGC challenge the sims" typ. Jag gör den i sims 2 btw. (:

Jag är på första generationen och dom har inte fått en arvvinge än. Dom har en son som är ett småbarn (han heter Matt) men han har brunt hår och gröna ögon som sin pappa. Hon väntar barn just nu så hoppas att det blir en arvvinge.

Här kommer lite random bilder från familjen. (:

Cred till personen som skapade denna challange (:

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Heej igen <333 Har verkligen ingen aning om vad jag ska skriva, men a. Hade superbra i helgen iaf. :3

Kraaaam <3

Likes

Comments

Gloomy Princess. Hon är dyster och ensamvarg. Hon älskar musik och hennes livslånga önskan är att bli en känd musiker.

Hennes syster, Cheerful Princess är raka motsatsen från sin tvilling syster. Hon är munter och god. Hennes livslånga önskan är att bli vän av världen. Båda är tonåringar. <33

Likes

Comments

Familjen Dahl består av mamma Tova (ungdom) och hennes dotter Matilda. (småbarn)

Jag är så glad att det kommit småbarn till sims 4, vi har väntat så länge!

Tova är en ordentlig sim. Det märks tydligt eftersom hon blir obekväm om det är några soppor eller odiskade tallrikar.

Tova jobbar just nu som målare och Matilda går på dagis.

Hur gullig är inte Matildas body?! Kommer inte ihåg vem som gjort den, men cred till personen iaf.

Matilda har nyligen lärt sig läsa och hon är verkligen för söt <333

Tova är dyster, ordentlig och.. Så glömmer man sista egenskapen också. Iaf, hennes livslånga önskan är att bli en känd målare. Hon är en ungdom. En parantes är att jag inte tar cred för något cc (eget innehåll) Ger cred till alla personer som gjort något av det jag har på mina simmar. Så cred till alla, hahaha.

Likes

Comments

Jag hatar verkligen när simmar dör. :( Man fäster sig så vid dem. Min katt i mitt nuvarande hushåll (sims 2) har dött (av ålder.) Blir ju så sjukt ledsen. Men ja, jag visste inte att han blivit så gammal. Han har kommit till familjen som ett spöke två gånger. Det har varit sjukt mycket drama i familjen också, kan berätta lite om familjen, haha. Familjen består av fyra personer, mamma Kennedy, (vuxen) pappa Alex, också vuxen, äldsta dottern Emma (tonåring) yngsta dottern Maddy (småbarn), papegojan Wilma och fiskar. Dom bor i ett stort hus på landet. Som sagt har det varit väldigt mycket drama, Roneno (katten) dog, det har varit runt 4, 5 bränder, en tjuv kom men polisen tog fast tjuven. Både Alex och Kennedy har fått en el shock. Anyway, Emma ska snart till college och och Maddy blir snart ett småbarn.

Likes

Comments

Heej, jag har tänkt att skaffa en sims blogg länge nu, men under vissa perioder har jag inte spelat sims alls, och då har det inte blivit så. Men nu är jag verkligen i en period då jag spelar sims mycket. Och detta kommer bli så kul, iiih Bloggen kommer handla om Sims 2, 3 och 4a, kanske lite av 1:an också, hahah, har dock inte 1:an på denna dator, men har haft. Jag har haft en del bloggar, men har mest typ glömt bort dom, och har oftast bara gjort bloggarna och skrivit kanske 1 inlägg och fixat lite med bloggen, men sen blir det inget av den, haha. Har dock en annan blogg som jag är relativt aktiv på som jag gjorde i kanske november förra året, men den glömmer jag också bort ibland, woops. Men det är ingen simsblogg. Jag har letat ganska mycket efter efter aktiva sims 3 bloggar, men har inte hittat någon blogg som är aktiv, senaste inlägget var på dom flesta runt 2013, 2014 och 2015. Jag vet inte varför, men jag älskar att läsa sims 3 bloggar av någon anledning. Men ja, jag hade inte planerat detta inlägget alls, hahaha, jag bara skrev. Kraaaaaam <3

Likes

Comments