Sigges Sida

Oj nu har bloggen fått vila i hela två dagar. Dags att uppdatera er lite eller hur?

Denna dagen har inte bjudit på så mycket än men det kommer den att göra så hold on. Gårdagen däremot kan jag ju berätta om. Självklart blev det rehab på gymmet och efter det lite bänkpress och armstyrka. Man ska ha klart för sig att gym kan vara roligt när det är frivilligt men efter 6 veckor av påtvingat gym så blir det rätt tråkigt. Hoppas den här fotskadan ger sig snart för min längtan till handbollen är enorm!

Kvällen då? Jag bestämde mig för att sova hos min pojkvän. Vi lagade middag och gjorde iordning en enkel chokladfondue till efterrätt. Så gott men det fick bli blåbär istället för jordgubbar.....men hade ni betalat 89kr för jordgubbar? Nej det hade ni inte.

Jag har inte gått upp än men ska nog göra det snart. Ikväll bär det av till Göteborg nämligen, men mer info om det lite senare.

Hoppas er helg blir bra och att ni som går i skolan längtar till höstlovet om en vecka för det gör jag. Vill också uppmärksamma de stackars polkagrisarna som redan nu råkar ut för julens tuffa tider. Hjälp dem och förhindra detta. Här nedan har ni kort på en som blivit utsatt.😉

Hej så länge! /Sigge

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Sigges Sida

Kom nyss hem, har slängt mig i soffan och top model rullar i bakgrunden. Pappa är ute i köket och steker pannkakor och livet är inte så illa just nu.

Ett träningspass beståendes av armar och mage är avklarat. Allting värker men det är nog en av de mest fantastiska känslorna i världen. Det blir ett bevis på att träningen ger resultat och bekräftelse på att man kämpar. Under tiden var mitt handbollslag ute i hallen och spelade så jag var fast på gymmet med Elin. Vi diskuterade lite musik och skola mellan övningarna men slet på ändå.

Vi lyfte lite vikter och använde maskinerna men det finns ju trots allt en anledning till varför vi är på gymmet. Denna otroligt tråkiga rehab!! I juni stukade jag foten väldigt illa och hela sommaren fick bli utan träning..... Nu är min kondition i botten men jag kämpar tappert med mina tåhäv och balansgång. Rehab är nog det tråkigaste som finns men för att komma tillbaka till det som förgyller livet så måste jag genomföra det. Handbollsplanen är mitt andra hem. Vad har ni som ni brinner för? En sport? En hobby? Mat? ;)

/Sigrid

Och om ni undrar vad vi två planerar ihop så är en liten halloween kväll planerad. Stay tuned😘

/Sigge

Likes

Comments


Min klass var på ungdomsmottagningen idag! Det var skönt att få komma bort från skolan ett litet tag, även ifall ungdomsmottagningen kanske inte är det roligaste att besöka men vi fick se på en del filmsnuttar och fick även göra ett quiz, inte vilket som helst utan ett porr-quiz haha!! Vilket gjorde situationen ännu mer stel...

Idag gjordes även två prov, i svenskan och i historia. Man var helt slut efteråt, så hoppas eran dag varit snäppet bättre än min. Snart är det dock höstlov och jag längtar som bara den! Det ska bli så sjukt skönt att få släppa pressen och bara få ta det lugnt ett litet tag. Det märks ute att det börjar bli höst, träden är så fina och det blir kallare och kallare... Finns det någon mer än mig därute som faktiskt tycker att hösten är mysig? 

xoxo 

Vanessa

Likes

Comments

Julkärlek

Okej nu är det bevisat. Det är inte bara vi. Julskyltningen är i full gång på både rusta och ÖB (fast rusta kan ju bero på att de mest hade röda saker i sortimentet). Vi njöt när vi såg tomtarna på hyllorna och julgranarna framme, vilken glädje! Varsin påse med hem, Nessas innehållandes ett 5-pack kinder bueno och min innehållandes en julbadrumsmatta, två ljusslingor, en tomte till pappa och tvål med doft av pepparkaka och polkagris!

Vädret är grått och regnet droppar lätt, båda två har plockat fram varsin halsduk. Dock tyckte Nessas kille att min jättevackra halsduk såg ut som en filt. Albin har ingen känsla för mode.... Men om man nu ska se något positivt med det så är mysfaktorn på 73%, 100% mysfaktor är det den 21 december när marken är täckt av snö. I varje fönster lyser julbelysningen och granen står tänd och smyckad i vardagsrummet. Man sitter i soffan under en varm filt med en kopp varm choklad och på tv:n rullar "The Nightmare Before Christmas". Då är det 100% mys.

/Sigge och Nessa


Likes

Comments

Julkärlek

Hallå alla! Första inlägget är här och det är en perfekt beskrivning av vad vi båda är. Julgalningar. Vid 12 tiden åkte vi ut till Rydbodal och gick på julmarknaden, hittade en massa fina smycken och halmbockar som satt ner. Köpen blev dock begränsade men visst blev det en marsipancigarr med smak av pistasch ändå. Sen åkte vi förbi Ica och köpte upp lite pepparkakor och mandlar. Har någon av er skållat mandel innan? Oavsett så har inte vi det men det gick bra ändå.

På soffbordet fanns sedan uppvärmd Choklad och chilli glögg, kristyrdekorerade pepparkakor, skållad mandel, russin och minimunkar. Med lite tända ljus och rätt musik så blev julstämningen total. På bilden så ser ni Nessa som njuter av det första julmyset.

Men nu tänker ni säkert, vänta lite, är det inte 16 oktober idag?

Jo det är det.

Vi bryr oss inte. Med persiennerna nere och ett mörkt rum så är det förvånansvärt lätt att ignorera den tråkiga, icke-vita oktobermånaden och föreställa sig att det är den 17 december redan. Fast med tanke på det halvgrå regniga vädret som är idag så skulle ju inte 17 december vara så märkligt med tanke på mängden snö förra året.....

Puss så länge /Sigge och Nessa

Likes

Comments