WOHOO! äntligen ledig 2 dagar, längsta helgen på länge.. har vart sjukt lugnt på jobbet fredag/lördag men idag var det ändå att göra! :) Nu har jag även haft 2 vilodagar på raken pga mycket jobb.. men imorgon jävlar ska ryggen och bicepsarna få sitt! skall även in till lilla Uddevalla och hämta en masssaaa proteinpulver, gainer och en ny PWO. Hoppas denna är bättre än den jag har nu.. ! gäller att testa sig fram här i livet. måste verkligen bli bättre med kosten också.. skall nog ha en matlagningsdag här snart o göra massvis med matlådor! :DDesign your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej allihopa, sjukt seg dag idag, har iaf vart ledig och det är skönt! har gymmat, körde bröst/triceps idag. fett gött pass! sen har jag vart med jonna, har kollat upp lite angående kost o deff..

Men nu måste jag krypa t kojs o dejta kudden! diggar att man kan redigera bilder här på nattstad. Erkänner iaf! ;)

Likes

Comments

Nu vart man hemma från jobbet, skön dag på jobbet.. Grabbar som kollar fotboll o dricker bärs. Kan inte bli enklare! ;)

Imorgon blir det en tidig dag.. nu måste jag sova!

Likes

Comments

Tjenare! tänkte att jag skulle börja skriva igen litegranna, kan vara gött o bara skriva av sig ibland!

Har iaf kommit igång riktigt bra med träningen igen o det känns sjukt jävla gött. Började på 68 kilo o nu ligger jag på hela 71 kilo . Så stolt över min prestation hittils. Men fler kilo ska det bli! :-) mitt slutmål ligger la runt 85 kilo.

Snart närmar det sig slutet av november och då är det ju Fitnessfestivalen, skall dit o leta upp ny o fräsh inspiration.

här kommer en formbild...

2013-11-18Likes

Comments

Jag är så himla stolt över mig själv och vad jag har åstadkommit, 92 kg vägde jag 2008 och idag väger jag ca 64.. -28 kg.. 

Jag stör mig på folk som säger att dem inte kan gå ner i vikt, för alla kan om man bara vill!! lägger upp denna som inspiration till er som inte har någon motivation! så börja träna nu ni som behöver det, jag lovar er.. ni mår MYCKET bättre.. och framför allt, det är KUL! det kanske inte alla tycker, men det gör jag :) 

 Likes

Comments

Det blev visst lipz ändå! Jag och jonathan ska äga hela jävla lipz bara så ni vet.. Kyss! Jag skiter i vad fan alla tycker om mig, jag kör mitt egna race så fuck off era svin :)

Likes

Comments

Då sitter man i skolan , de va ju ett tag sen men jaja what to do.. Ska till gymmet efter skolan och det e ju posetivt! :-)

Likes

Comments

La ju upp lite bulder och livade bya efter ett tag när jag har tränat... Jag kan ju säga såhär jag har väl gjort allt utan attt träna ooch ändå har jag tappat i vikt.. Aja nice nzice :;-)


Likes

Comments

Här har nu dagens outfit !! Tack för igår Annie Anna och Mattias, hade verkligen supertrevligt ;)) nu blir det att möta upp jäger i stan, vi ska köpa massa gott och åka hem och vara allmänt feta! Det är nice

Likes

Comments

Satan vad nice att Sverige gick till semi final!! Så sjukt grymma !! Vi har det bra på Liseberg iaf ;-)Likes

Comments