Endnu en uge kom og gik!

I dag har jeg sovet (meget) længe, men uden nogen form for dårlig samvittighed. Jeg har brugt det meste af dagen i sengen, købt Weekendavisen selvom jeg aldrig får mere end et par artikler og netop nu har jeg bestilt sushi til aftensmad. Så alt i alt en perfekt søndag.

I næste uge skal jeg give den gas med studiet, få trænet lidt mere og en tur i IKEA. Mere om det senere. Nu vil jeg nyde at have lejligheden lidt for mig selv og mit rod.



Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Jeg skal være den første til at indrømme min store skepsis overfor hele denne 'blogger-verden' og de mennesker den indeholder. Jeg har haft svært ved at forstå behovet fra både afsender og modtager. Hvorfor vil man dele ud af st liv, og hvorfor følger vi med så stor intresse andre menneskers hverdag?

Min første og største fordom om bloggere er, at de er nogle opmærksomhedssøgende mennesker, som gerne udstiller sig selv og deres privatliv for få flest mulige følgere (og alle de sponsorerede goder, som følger med).

Men så er der alle os, som befinder os på den anden side af skærmen. Jeg har svært ved at sætte en finger på, hvad det præcis er man bliver så tiltrukket af hos en blogger man følger. Måske er det følelsen af at have en form for venskab - selvom dette naturligvis ikke er gensidigt. Måske er det bare den inspiration vi får fra hinanden. Jeg ved det ikke.

At oprette en blog er lidt et eksperiment. På mange måder er det en øvelse for mig selv i at styrke min "kreative kommunikation". Samtidig er jeg enormt nysgerrig på, hvad der er for en følelse bloggere får af deres interaktion med deres følgere. Og om det er en følelse jeg kan lide.

Jeg ved heller ikke hvilken form for blog denne vil udvikle sig til. Umiddelbart elsker jeg indretning, design, mode og mad. Men måske bliver der også plads nogle lidt mere personlige indlæg. Hvem ved?

Anyways, følg med hvis i vil se hvad det udvikler sig til.

Likes

Comments

Instagram@sif.szetu