View tracker

Hej damer och herrar! Hur är läget? Jag mår toppen , träningen har börjat rulla på. Gjorde ett gympass innan som bestod av det mest från armar till gump. Så nu är det vila på schemat och matteplugg. Har nämnligen nationella proven på torsdag. H-E-L-V-E-T-E.

Puss och kram skumbanan

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hola pantolla! Festen igår var väldigt lyckad , hade roligt som tusan. Idag tar vi en vilodag så jag laddar upp till morgondagens morgon pass och mage och arm pass 😆

Likes

Comments

View tracker

Idag är det fredag! och då tycker jag man kan unna sig nåt gott typ glass och ett halvt wienerbröd 😍
Gjorde ett rumppass idag och nu vankas det fest hos en kompis.Det blir väl lite gott att dricka , det är ju trots allt fredag 😍

Likes

Comments

Passet är klart! Som sagt var det armar och mage som gällde idag. Kändes som ett bra pass, blev svettig och det kändes i musklerna. Nu blir det film mys till "Harry Potter och den flammande bägaren".Tröttnar aldrig på dessa filmer.

Likes

Comments

Halloj! Gårdagens fotbollsträning gick bra, lite styrka och lite spel. Inget seriöst . Sen var jag med Emil hela kvällen. Imorse tog vi oss en morgonpromead. Sen åkte och handla frukost. Det blev en sen frukost men det stoppar inte mig från att fika nu haha. Senare idag blir det armar och magpass. Taggad till tusen!

Likes

Comments

Det bara regnar. Men det stoppa inte mig för morgonturen. Gick i femtio minuter och det var rätt skönt. Har träningsvärk i ryggen sen igår. Skönt så vet man att det gjorde nytta. Idag blir fokus på ben och rumpa. Har fotbollsträning ikväll så då lär de får härdas. Nu väntas välförtjänt frukost och mys i sängen till några avsnitt segermyhr sen drar jag till jobbet.

Likes

Comments

Jag tänkte det är bäst att göra det klart för er som klickar in på min lilla blogg. Mitt syfte med denna bloggen är att kunna inspirera mig själv till att fortsätta träna för att må bra. Sedan för att kunna skriva av sig och släppa alla tankar lös.

Jag har haft väldigt jobbiga stunder med träningen i mitt lilla liv. I sjuan var jag aktiv inom fotboll (vilket jag är innu) och var vältränad. Jag hade kondition och tyckte fotboll var kul. Så var det till åttan. Där börja en berg och dalbana på ätstörningar och träningshets. Jag var tränad som fotbollstjej så jag hade/har vältränade ben. Och som alla vet väger muskler mer än fett vilket en person inte förstod. Eftersom jag inte var lika lätt att lyfta omkring som andra tjejer blev jag kallad fet. Sen började en jobbig kamp mot mig själv. Jag började inse att jag såg rätt fet ut och kom på massa knasiga idér . Jag började göra situps dagligen vilket slutade med att ett år efter gjorde jag 200 dagligen. Hade vi löpning på idrotten var aldrig jag nöjd med min resultat även om jag nådde bra betyg. Jag började äta nyttigt men det blev ännu värre. Så fort jag åt nått dåligt gjorde jag mina situps och hade ångest som verkligen bröt ner mig. I denna vevan fanns det en kille iblandad , men det blev aldrig vi. Detta blev såklart en start på att jag inte dög och att jag var för fet för honom. Jag kom över honom efter ett tagen tankarna om att jag aldrig dög fanns kvar och nu började jag hoppa måltider. Jag gick aldrig ner i vikt men jag mådde uselt. Jag grät över allt som gick och kände mig så ensam. Jag var deprimerad . Vilket kan komma tillbaka ofta , för ofta. Jag tyckte träningen var astråkigt för jag gjorde det för att andra skulle tycka jag dög.

Jag har fortfarande jobbig tankar och har sådär självförtroende, men nu gör jag träningen för min egen skull. För att jag mår bra över den. Mina tankar lättas när jag tränat , jag kan slappna av och glömma allt jobbigt. Nu vill jag lägga min energi på träning för att må bra. Och det gör jag när jag är igång. Självklart har det inte varit lätt att inse men med hjälp av mina vänner som funnits där när jag gråtit över min vikt , när jag kräkts över att jag åt en kaka och tjatat om kalorier så är jag här idag. Och det är jag evigt tacksam för!

Likes

Comments

Fy vad träningsvärk jag kommer ha. Gjorde ett träningspass på 40 min armar och rygg hemma i tvrummet. Sen två magövningar. Jag brukar inte träna armar så det är kul att testa nya övningar. Det rätt tufft för jag är inte van att träna denna muskelgruppen men gud så kul! 😀
Nu väntas snitzel som lillebror tillagar och bara slappa på soffan hela kvällen. Skönt!

Likes

Comments

Wiho , kroppen är på topp. Igår var jag ute och sprang varva gick. Sen nu imorse tog jag mig en tur innan frukost. Gick kanske tre kilometer . Till frukost blev det gröt med jordnötssmör , tranbär , nötter och två äggmackor . Resten av dagen kommer bestå av jobb och sedan ikväll tänkte jag göra ett arm o ryggpass. Har börjat inse att hela kroppen måste få sin träning , inte bara fokus på ben/gump och mage. Utan armar och rygg också. Dels för min hållnings  skull och för att
 vältränade armar är så jävla snyggt ;)

Likes

Comments