Idag tänker jag vara en aning dramatisk, men inte helt utan orsak, olyckan är framme och jag är utan STRÖM i en timma! - Oh, herregud.

När jag såg den lilla lappen på köksbordet om att byggarbetarna måste stänga av strömmen Tisdagen den 24/5-11 på förmiddagen kunde jag inte undgå att automatiskt starta problemlösaren i min hjärna. Oron som är blandad av frågor och konstateranden får mig att tänka; JAG KOMMER MISSA "Sjunde himlen", jag kan inte koka kaffe, mina morgonrutiner kommer sabbas helt åt helvete. Hur ska jag överleva?

Sedan tänker jag tillbaka på stenåldern när man inte hade elektricitet över huvudtaget. Hur klarade hubbabubba-männen denna kris?

Jag ser jakt, skinnfällar, hemmagjorda pungpåsar och fiskskelett. Knappast att dom hade fabriker på den tiden, enda mordvapnen som fanns var flintastenar och vassa föremål, kanske giftiga växter.. (vad vet jag?) Så hurfan lyckades dom med livet. Var dom lyckliga? Nu var det givetvis det stora ämnet elektricitet jag ville framhäva, inte mord!

Tack gode gud för att laptopen fungerar finfint på batteri (ett tag). Jag tar en tyst minut för det ljuva 1900-talet, med alla dess påhittiga, tekniska funktioner, som samtidigt gör mig galen när något av dessa fattas mig. Under denna minut, får ni ett uppdrag av mig. Var med mig, genom denna dystra stund, och njut till toner och texten av U2, "With or without you".


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Ja, idag är jag bra!

Har just insett tjusningen med att ha hund.. då dessa byrackor icke bör göra sina behov inomhus, är man helt enkelt tvungen att dra på sig byxor och tröja, slinka in sina nakna fötter i sina skor och ge sig ut i kylan, arg och trött kl 6 på morgonen. Underligt vad dom alltid ska dra upp en tidigt bara för att man har sovmorgon. Men sen, när man kommit in och druckit en kopp kaffe mår man bannemig tipptopp.

Nu har jag färg i håret som snart ska sköljas ur, gul-äcklet ska bort. Sen är jag förhoppningsvis snögg igen.

Fortfarande 2 timmar kvar innan jag börjar jobba.. AWESOME! :)

Likes

Comments

Jag är på strålande humör! Trots en hektisk dag på jobbet, innebärande skrikande ungar, 4 koppar kaffe och knepiga föräldrar.

Misstänker att jag lever på överskottsenergi.. konstig känsla. Kroppen och hjärnan arbetar i otakt.

Nu väntar jag bara på att någon ska orka dricka vin och äta ost och kex med mig. :)

Det är en jeffla bra dag för det faktiskt.

Likes

Comments

Det är fredag, ändå känns saker och ting crap. Ja, jag har ångest, ja, jag bar blivit sjuk, ja, jag vet inte hur jag ska få ihop tillräckligt med tid till att göra allt det som måste göras.

1000 saker i en helg. Nu har jag ännu ett problem, att finna ork till det..

Jag väljer en svordom för att sammansatta nuläget: FAN!

Nu inser jag att min rubrik kan slänga sig i väggen.. jag är nog bara arg.

Likes

Comments

Tiden flyger iväg. För bara någon dag sedan headbangade jag gravt alkoholiserad i klackar och kortkort. Men vänta.. det var ju i Lördags. Shit.

Nu har jag tänkt efter och insett att; just det, snart är helg igen.

Den där helgen.. då jag egentligen borde plugga, men antagligen kommer vara ute och snurra, på ett eller annat sätt. Med eller utan alkohol. Kanske kommer jag headbanga lite till.

Jag tog sovmorgon idag. Den blev lite för lång, med det får gå. Istället för att gå upp kl 7 (som jag skulle) vaknade jag NÅGRA timmar senare, yrvaken och ful som ett troll. Förstår inte vart "skönhetssömn" kommer in i bilden?

Jag ska plugga idag. Plugga plugga plugga, för det har jag inte gjort på 2 dagar nu. Inte ens ska man hinna jobba, för nej, plugga måste man. Trött på det redan..

Det snurrar en hel del oro i luften, men kvällen blir nog fin.. hoppas jag.

Nu, one cup of coffee, sen är jag förhoppningsvis redo för att möta dagen.

 

 

Likes

Comments

Grannen klagade över sin son som tog med sig sina barn på en liten visit hos sin gamle far, och åt honom ur huset.

Två veckor senare anländer den lilla familjen igen..

Grannens kommentar: Så braaaaa! ni kom rätt in på mackan!

 

HAHAHA min humor är aningen rubbad, ja... kan bero på att jag är yrvaken och försöker göra 3 saker samtidigt.

- kaffe

- blogg

- smink

 

Planerna är ändrade.. det blir work work work till kl 17.. sen hem till sofaja! <3

Likes

Comments

Jag är en usel bloggare. Jag kommer antagligen inte bättra mig, men jag ger det ett försök. Har trots allt 8 minuter över tills Vampire diaries börjar! Älskar den serien, dyrt och heligt!

Helgen närmar sig.. fullspäckad med roliga events!

Fredag:

- Städa hos mormor / fika, snicksnacka om minnen från förr som alltid.

- Stan... alternativt Frölunda torg.

- Tacos med Emelö hos Sofia och mini.

Lördag:

- Fika med Sonny (?)

- FIRA LOAJS 25-ÅRSDAG!!! yay. Har en känsla av att det kommer bli awesome. En anledning till att supa till ordentligt, kanske?

Söndag:

- Fika med Jonas (?)

 

Ja, som ni ser kommer det bli en awesome helg. Längtar bort från den trista vardagen. Nu är det dags att slå på tv:n och snart börjar nedräkningen..

Hajdo.

Likes

Comments

If I’m not made for you then why does my heart tell me that I am?
 

Likes

Comments

HAHAHA.. jag älskar den här tjejen.


Likes

Comments

Jag förstår inte mig själv, min kropp, min hjärna. Varför känner jag hela tiden en oro inom mig? Jag är så trött på det.

Likes

Comments