Imorgon ska vi hämta hem vår kattunge💗

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Snälla låt mig sova inatt hela natten och vakna utvilad...

Likes

Comments

Trött, knappt sovit inatt :( påväg till jobbet iaf....

Likes

Comments

Dricker varm mjölk, har läst att det finns ett ämne i mjölk som gör att man blir trött, och har tänt ljus, samma process de senaste kvällarna för att få lugn och ro och kunna sova. I går önskade jag en god natts sömn och faktiskt fick jag en av de bästa nätternas sömn på länge. Jag är så tacksam för det, hoppas på god sömn inatt med. Fick lite kort ångest idag när en kollega var dramatisk. Annars skrattade jag och log flera gånger. Det var endå skönt.

Var på gymmet idag och jag älskar måndagar och tisdagar på gymmet, det är något jag ser fram emot varje vecka.


Längtar redan.


Likes

Comments

Önskar att jag får sova i natt ordentligt. Natten till idag var svår, vaknade fem och kunde inte somna om, var orolig och tankarna flödade.

Inatt vill jag så gärna sova gott och sova ut så jobbet blir enklare imorgon, så jag känner mig helt okej och utan ångest....önskar det så mycket.

Likes

Comments

Att blogga ger mig ingen ångest, det är mer som att få lätta på hjärtat. Skriva av sig.

Men så fort jag loggar in på instagram och Facebook så får jag ångest, att se alla dessa bilder. Att känna att man måste själv ta likadana bilder. Att göra allt för den perfekta bilden och få bekräftelse via likes. Det är verkligen påfrestande. Jag har ju tagit bort insta och facebook den lin mobil för att slippa se allt.


Hur känner ni?

Likes

Comments

Har precis kommit upp den 1hs lång bad med massvis med skum. Det var så skönt, innan jag badade kollade vi på Forrest Gump och bara slappnade av i sängen. Har försökt att verkligen slappna av i psyket och kroppen idag, brukar ju vara rastlös. Det har faktiskt gått helt ok. Det har i vilket fall varit väldigt skönt och vela kvällen är kvar! Ska ut på en prommis och sen påvägen hem köpa nåt gott som ska förgylla kvällen.


Tänk om jag hade haft mina släktingar här, så man bas kunde vara med dom på helgerna, vilken befrielse att kunna göra det. Jag är så oerhört avundsjuk på er som har er familj nära. När det är helg och man inte har det, så kan helgen kännas ensam eller som att man måste gå ut eller umgås med vänner på kvällarna. Jag är ju mer av en hemmatjej och då är det lite svårt att vara hemma själv varje kväll. Eller med pojkvännen. Visst kan man bjuda hem vänner, men samtidigt blir inte det samma sak som när man umgås med familjen.

Så, kanske dags att bilda sin egen familj nu?!


Likes

Comments

Gjort smoothie och ligget o sängen och tittar på Forrest Gump, försöker att lära mig slappna av att inte göra saker hela tiden. Min pojkvän är sjukt bra på att slappna av. Ska lära mig av honom.

Ska kanske ha filmmyskväll med två vänner här hemma ikväll. Köpa take away och en massa godis. Det vore så mysigt. Ska isåfall köpa massa tända ljus som luktar gott ❤️

Likes

Comments

Vad handlade din senaste dröm om?
Tyvärr en mardröm faktiskt, om en gammal kollega. Inte alls trevligt.

Vilken är din sämsta egenskap?
Att jag är känslig och att jag ibland engagerar mig i för mycket saker

Hur många kuddar har du i sängen?
1 tempur, älskar den.

Föredrar du havet eller poolen?
Havet får mig att känna mig fri och poolen får mig att känna att jag har allt under kontroll, tycker om båda.


Vem ringer du när du är arg/ledsen?
Min pojkvän


Vilken är ditt drömjobb?
Jag tror jag har mitt drömjobb nu, eller nästan, men mitt drömjobb är där folk inte stressar och där man tar det lungt och respekterar varandra när man jobbar. En bra chef.


Samlade du på något när du var liten?
Nej


Har du några smeknamn?
Ja, ett där man tar bort hälften av namnet så förkortar detVad gör dig lycklig?
Helg, mysa, lugn, pojkvän, när man bara är och blir förstådd

Likes

Comments

Nu sitter jag på bussen hem, är faktiskt väldigt lättad på något sätt, och förvånad.

Var hos mitt första psykolog besök i mitt liv nu på morgonen. Anledningen för att få hjälp med mina tankar och ångest. Har haft mycket negativa tankar senaste tiden.

Vet inte vad jag hade förväntat mig men rummet var magiskt. Hade världens vackraste kakelugn och hon var jättesnäll. Jag har fått en bok med mig hem som jag ska börja läsa och vi ska ses onsdag om 1,5v igen.

Nu ska jag försöka att ge denna helgen en bra start....så skönt att ha gjort detta! Är så tacksam till mig själv att jag vågade! Det trodde jag aldrig.

Likes

Comments